שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo4.gif

גם בבאסטד שואלים מהו שיר השבוע המקפלייי זה אותו דבר

DesertRose7

New member
אני בכוונה לא דיברתי על באסטד

למרות שידעתי שמישהו יגיד את זה.. באסטד נדבר בפורום באסטד - מקפליי נדבר פה. פשוט שם עוד לא עלה שיר השבוע בפורום באסטד וכשהוא יעלה אני אעלה את העניין הזה שם צריך לעשות הפרדה בין הפורומים האלה אחרת מה הקטע בפורומים נפרדים?!

../images/Emo37.gifשליייי../images/Emo27.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Kelly Clarkson-Behind These Hazel Eyes Kelly Clarkson-Hear Me New Found Glory-Failures not Flattering SP-Untitled BSB-Incomplete
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Obviously ו-Five Colours Of Her Hair
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? All the way
מהו אלבום השבוע שלכם? אמממ Breakaway של קלי קלארקסון
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? Here I am, once again I’m torn into pieces, can't deny it, can't pretend Just thought you were the one Broken up, deep inside But you won't get to see the tears I cry Behind these hazel eyes

DesertRose7

New member
אבל נחמד לקשר גם לדברים אחרים

וזה ממש היה משפט השבוע שלי! משפט שעשה לי אתהשבוע..חחח..

DesertRose7

New member
אני אספר לך במסנג'ר..

יש לי הרגשה שדפנה מציצה פה.. (היי דפנה)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif*חנק*אני../images/Emo35.gif *ממשיכה להחנק* לא אני נכון../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאוקע יופי יש פה עוד דפנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif פספסתי משו../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אניאניאניאניאניאני

מהו שיר השבוע שלכם? beautifull soul- jesse McCartny מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? youv'e got a freind מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? year 3000 מהו אלבום השבוע שלכם? דיסק שעשיתי מהו סמיילי השבוע שלכם? אין מהו משפט השבוע שלכם?אין

למעלה