להיות דיכאונית זה כיף../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אבל זה לא טוב אז אל תהיי דיכאונית
גם אח שלי לא חשב שהוא יקבל 714 והוא כן קיבל אז מה? ואח שלי לא היה תלמיד טוב כמוך. את רק בהתחלה ואם כבר עכשיו את מתייאשת והכל אז חבל על הכסף(צריך אייקון של כסף!
) המממ...מה עוד?.......................................? זהו אז כמו שאמרתי. אני מאמינה בך ועוד אנשים מאמינים בך כל שנותר זה שאת תאמיני בעצמך

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif תודה מונש ../images/Emo140.gif

אבל אח שלך בטח ידע אנגלית
ותמסרי לו כל הכבוד ממני, ושאני מעריצה אותו

nosa85

New member
תשובותיי../images/Emo26.gif

1. מה הציונים האהובים עלייך? 100, כאילו זה לא ברור
דה
2. מה אתה חושב על או"ח? אתר מעולה
מקסים
במיוחד הילד הזה עם הכובע.. עיצוב מהמם, תוכן משגע 10.5 (בצינייות כמובן) הוא נחמד ? בטח 3. למה באתר של משרד החינוך יש צורות גיאומטריות משונות וצבעוניות? כי אין עיגולים וזה שעיצב לא היה עיוור צבעים 4. האם אתם חושבים שאנשי משרד החינוך לקחו פטריות הזיה בזמן האחרון? כן
5. כמה זמן, לדעתך, לוקח להכניס ציונים לאינטרנט? עשור שלם 6. מחר יש ציונים? אולי כן ואולי לא 7. מחרתיים יש ציונים? אולי כן ואולי לא 8. האם זה נכון שמחר 100% יהיו ציונים? אולי כן ואולי לא 9. האם זה נכון שמחר על הבוקר תבקר באתר או"ח ? לצערי - כן 10. נכון אתה חולה על לימור לבנת הבונבונית??? בטח
מתה עליה

וִיקוּש

New member
גם לי יש תשובות !

1. מה הציונים האהובים עלייך? אנגלית, ספרות, חיבור, מחשבים ביולוגיה וכל מה שעשיתי השנה 2. מה אתה חושב על או"ח? הוא נחמד ? כן, במיוחד הברבורים 3. למה באתר של משרד החינוך יש צורות גיאומטריות משונות וצבעוניות? עידוד לימודי הגאומטריה כמובן 4. האם אתם חושבים שאנשי משרד החינוך לקחו פטריות הזיה בזמן האחרון? לא רק פטריות... 5. כמה זמן, לדעתך, לוקח להכניס ציונים לאינטרנט? אמממ בטח כמה שנים... 6. מחר יש ציונים? כן 7. מחרתיים יש ציונים? כן 8. האם זה נכון שמחר 100% יהיו ציונים? כן 9. האם זה נכון שמחר על הבוקר תבקר באתר או"ח ? כן וככה כל בוקר, צהרים וערב עד שיהיו ציונים ! 10. נכון אתה חולה על לימור לבנת הבונבונית??? כן!

צביקה ו

New member
תשובות...

1. מה הציונים האהובים עלייך? 100 ו........ 99 (ביקשו ציונים
). 2. מה אתה חושב על או"ח? הוא נחמד? אחלה אתר! כיף להיכנס ולשוטט גם כשלא מחפשים ציוני בגרויות
3. למה באתר של משרד החינוך יש צורות גיאומטריות משונות וצבעוניות? כי לימור לבנת ביקשה שהאתר יהיה צבעוני ומעניין. 4. האם אתם חושבים שאנשי משרד החינוך לקחו פטריות הזיה בזמן האחרון? חלקם. 5. כמה זמן, לדעתך, לוקח להכניס ציונים לאינטרנט? לבן-אדם ממוצע, הגיוני וסביר מספר ימים. לאנשי משרד החינוך - חודש עד חצי שנה. 6. מחר יש ציונים? בטח!!!! שלא
7. מחרתיים יש ציונים? ע"ע שאלה 6. 8. האם זה נכון שמחר 100% יהיו ציונים? למה 100% כשאפשר 200%? 9. האם זה נכון שמחר על הבוקר תבקר באתר או"ח? רק אם לא יהיה כתוב בפורום עוד קודם שיש ציונים עם לינק. 10. נכון אתה חולה על לימור לבנת הבונבונית??? מת פשוט מת. (לא עליה, מת באופן כללי
)

../images/Emo6.gif אור, את בסדר?

1. מה הציונים האהובים עלייך? 95,97,99 2. מה אתה חושב על או"ח? הוא נחמד ? אוח? לא משהו האמת... אבל הוא עדיף מכלום. 3. למה באתר של משרד החינוך יש צורות גיאומטריות משונות וצבעוניות? כי למישהו ממש שיעמם, והוא פתח את ה"צייר" של ווינדוס .. ואל תגידו לי שכשאתם נכנסים ל"צייר" אתם לא מתחילים לעשות צורות גאומטריות צבעוניות!! כולם יודעים שכן. 4. האם אתם חושבים שאנשי משרד החינוך לקחו פטריות הזיה בזמן האחרון? לא... נראה לי שהתלמידים לקחו. 5. כמה זמן, לדעתך, לוקח להכניס ציונים לאינטרנט? כמה שיותר! 6. מחר יש ציונים? כמובן 7. מחרתיים יש ציונים? לא. אין סיכוי. 8 א. האם חייב להיות קשר לוגי בין סעיף 6 ל-7? לא ולא! 8 ב. האם זה נכון שמחר 100% יהיו ציונים? אני מציעה לקרוא את שיר האחוזים שנכתב פה בפורום היום.... זה יתן תשובה ברורה למדי
9. האם זה נכון שמחר על הבוקר תבקר באתר או"ח ? לא. אני אשן.... אבל יש סיכוי שאני אעבור באתר לפני הנסקפה של הבוקר..... בושה. 10. נכון אתה חולה על לימור לבנת הבונבונית??? בוודאי! שמתם לב לגומת החן הקטנה שיש לה טיפה מתחת לפה? איזו בונבונה האישה הכוחנית הזו. "לימור!! תעשי לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד"

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif רוח ?../images/Emo12.gif

סתם שאלה... מה רע ב 96 ? 98 ? 100 ? מספרים שמתחלקים ב 2, לא עושים לך את זה ?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif עלייי ??? ../images/Emo12.gif

מה פתאום ??? מי אמר לך
איזה שטויות

למעלה