יש לי משיכה בלתי מוסברת

לאי זוגיים! 97 זה במיוחד מספר שאני נורא אוהבת.. לא יודעת למה... וחוצמזה, בד"כ מגישים אותי על מספר עגול. וזה תמיד נחמד לקבל בבגרות מספר לא עגול כי אז זה מתעגל כלפי מעלה

יו, למה אני כזאת מבולבלת

(אלכס, תאשר) כשאמרתי בהודעה למעלה "עגול" או "לא עגול" התכוונתי לזוגי, או אי זוגי בהתאמה...............

ChipsMan

New member
יש לך טעות ב-8 ../images/Emo3.gif

אם 6 נכון אז 7 נכון
(יוצאים מנקודת הנחה שאנחו גרים בעולם מושלם והשרתים של משרד החינוך לא יכולים לקרוס
)

ChipsMan

New member
ושוב את טועה ../images/Emo3.gif

אם יש טעות ב-"8 א" אז יש טעות ב-8. "8 א" מוכל ב-8

אתה טועה בעצמך NO. 2 !

מי קבע ש-8א ו-8ב זה חלק מ-8 ? כל אחד הוא ישות בפני עצמו. זה שאתה רגיל לכך ש-8א 8ב שייכים ל-8, זו בעיה שלך.. זה משהו מוסכם בלתי מוסבר. אבל לא!!! כולכם טועים *מוואה אה אה* (שמישהו יתמוך בי פה!!
)

ChipsMan

New member
אין לי טעויות ../images/Emo13.gif

מותר לי להגדיר כל קבוצה שאני רוצה (כמעט.. ע"ע פרדוקס ראסל
). ואני מגדיר קבוצה בשם "8" שמכילה את 8א ואת 8ב
אני מגדיר פעולה בשם "טעות" שלכל קבוצה של טענות ומחזירה "יש טעות" אם ורק אם יש טעות באחד מאיברי הקבוצה. זהו.. עכשיו ניצחתי

ChipsMan

New member
תיקון ../images/Emo11.gif

"באחד מאיברי הקבוצה" = "לפחות באחד מאיברי הקבוצה" דמיינו שהטעות הזאת לא קיימת

אז רק שתדע

שעפ"י תיאורית שוקי בן-זימרה, המילה "פרדוקס" היא מאוד פרדוקסלית. כל מי שביקש "פתור" טען שאין חזור. מגדירת הקבוצה, במקרה זה, היא אני (ע"ע רוח של תשוקה). אני מעולם לא הגדרתי שיש קשר בין 8א ל-8ב או בכלל למספר 8. זה הטעות של הצופים מהצד, שמתערבים לי בהחלטות במחשבה שהם יודעים מה רציתי לומר. אבל הם טועים
(הם = האיש שעוסק בהכנת צ'יפסים)

ChipsMan

New member
ושוב את טועה ../images/Emo8.gif

לצורך הטענות שלי מותר לי להגדיר *כל* מה שאני רוצה כל עוד זה לא מוביל לסתירה או לא סותר הגדרה אחרת שעליה אני מסתמך
. בואי נסכם את זה ככה: אני מגדיר שאני צודק ואת טועה

אתם מבינים למה אני שונאת

דיונים? אלכס בונבוניירה שלי. שתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! שיהיה לך בתיאבון
ותמיד תמיד תזכור ש"אין משיחין בשעת הסעודה"!

ChipsMan

New member
המ...

רק מפני שקראת לי "בונבוניירה שלי"
אני אשתוק ולא נמשיך את הדיון

punk00ache

New member
בא לי לענות...

1. מה הציונים האהובים עלייך? 100 ו95 (99 בשום אופן!ציון מתסכל ומעצבן) 2. מה אתה חושב על או"ח? הוא נחמד ? מעצבן מאוד.. בקושי מוצאים שם מה שבאמת צריכים 3. למה באתר של משרד החינוך יש צורות גיאומטריות משונות וצבעוניות? לימור לבנת חושבת שזה יאתגר מוחית את התחמידים בארץ 4. האם אתם חושבים שאנשי משרד החינוך לקחו פטריות הזיה בזמן האחרון?כןם ובכמויות מסחריות!! 5. כמה זמן, לדעתך, לוקח להכניס ציונים לאינטרנט? לאנשים ממוצעים משו כמו שבוע... למשרד החינוך שיושב על סמים חודשיים שלמים! 6. מחר יש ציונים? עוד לא...תנו להם זמן להתאושש מהסמים 7. מחרתיים יש ציונים? לא.. עכשיו צריך להתיישב ולהתחיל להקליד ציונים.. הגיע הזמן באמת 8. האם זה נכון שמחר 100% יהיו ציונים? אולי ציונים של כמות הסם בדם של אנשי משרד החינוך... אבל לא של מקצועות הלימוד זה בטוח 9. האם זה נכון שמחר על הבוקר תבקר באתר או"ח ? לא! אין טעם... הם בטח יושבים במשרד החינוך ומשווים תוצאות (של כמות הסם בגוף שלהם) 10. נכון אתה חולה על לימור לבנת הבונבונית??? ממש חולה עליה סוכר בונבון עיניים נשמה שלי

למעלה