הפרק היומי

oshriti123

New member
תמונה יפה אבל../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

היו לה תמונות יותר טובות...

oOBAGIRAOo

New member
תמונה חלשה

ולא בגלל שזאת אמנדה, כי בדר"כ יש לה תמונות טובות. היום היה לה תמונה כ"כ לא טובה.

בעע שיקרו אותי

אמרו לי שגם ניקול תעוף היום! מישהי פה בפורום אמרה לי!! טוב ניקול בטח עפה בפרק הבא..

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifנכון..הם בטח יצטלמו

בקבוצות של 3,3 כמו שהיה בעונה הקודמת..נדמה לי.. שהם טסו לאנשהו.. ונשארו שם עד סוף העונה..לא

אמרתי לך../images/Emo58.gif-לגבי הפרק הבא

שהיום עפה טוקרה, ובפרק הבא הם טסות לאנשהו ואזזזז ניקול עפה, ואין תמונה שלה כי ככל הנראה הם לא יצטלמו בפרק הבא אלא תהיה להם איזשהי משימה

אתם עושים תורנות ספוילרים שבועית?

סכנת נפשות פה! כל שבוע משהו אחר נהרס... אני לא אתלונן....אני בכל זאת נכנס לפה מרצון. אבל בבקשה תשתדלו!

אמממ כנסו...

פרק יפפפפה.. הגיע הזמן שטוקרה תעוף ולא בגלל שהיא מלאה..פשוט התמונות שלה בזמן האחרון ממש איכזבו אותי והיא הייתה הכי גרועה.. הגיע לה לעוף! יה יה הזאת מתחילה לעצבן..בסדרת את יפה אבל דיי להשוויץץץץ!! וכמה אפשר לתקוע את האפרו אמריקנית הזה??! הבנו הבנו..טוב שאין מלא דוגמניות שחורות כבר היום ושהאפליות עברו מלפני 30 שנה.... בקשר למה שהראו שיהיה שבוע הבא..מישהו יודע לאן הם טסות?! אני אוהבת שטיירה אומרת את זה בכל עונה..ואז הן קופצות כמו משוגעות..חח עוד דבר שבגללו אין כמו הטופ מודל הבאה.. בקיצור מישהו יודע לאן הם טסות? אני חייבת לדעת אין לי סבלנות עד הפרק הבא!! שימו בספויילר למרות שזה לא ספויילר אבל שלא התלוננו פה.. תנקקקקקקקקס=]] עד הפרק הבא..

למעלה