הגעתי למסקנה ../images/Emo22.gif
שלושת הבנות הכי הכי טובות שם הן יה-יה, אווה ואמנדה. זה לא סוד שאני לא סובלת את אמנדה
אני לא אוהבת את סוג היופי שלה - ואם כבר, לדעתי, מה שהיה הופך אותה לממש יפה זה שיער שחור.. ואז היה לה מין מראה של ice queen כזאת, ובכל מקרה, מה שאני באמת שונאת אצלה זה את ההתמסכנות - יש כאלה שלא מסכימים איתי [אהם תום
אהם] אבל אני אישית חושבת שהיא תמיד טורחת להזכיר כמה היא מסכנה, אבל אין מה לעשות - היא פוטוגנית, היא פצצה, ואפשר להגיד עלייה שיש לה מה שצריך בשביל להיות טופ מודל מבחינת האישיות. כשנתנו לבנות כובעים והן היו צריכות לבנות סביבם הופעה - היא היחידה שעשתה את זה בצורה
מושלמת, אין מה להגיד, היא נראתה כוכבת [והיא באמת הייתה דומה לאנני לנוקס]. למרות שאת האופי שלה אני ממש לא אוהבת, היא בהחלט משלוש המתמודדות הכי טובות שם - ועוד דבר, היא יודעת איך לגרום לאנשים הנכונים לחבב אותה - כל האנשים שבאו לתכנית כאורחים, סטייליסטים, מעצבים, צלמים - כולם אהבו אותה. אפשר לראות שהבנות בבית לא מתות עלייה [ע"ע הראיון של טוקרה ששיר שם בספיישל השבועי, למשל] אבל האנשים המשמעותיים כן אוהבים אותה. וזה עוד דבר שחשוב שיהיה לטופ מודל. בתחילת העונה יה-יה הייתה
הפייבוריטית שלי, ולמען האמת - אני מתחילה ממש לשנוא אותה. כבר לפני כמה פרקים שמתי לב לגישה היהירה הזאת שלה וזה ממש מעצבן אותי, אבל יש לה את זה. היא יפייפיה פנים מול פנים ובדרך כלל גם יש לה סטייל לא רע, קצת יומיומי אבל לא רע, היא מצטלמת מדהים [התמונה אתמול לא הייתה האהובה עליי ביותר אבל היא מצטלמת מהמם], היא כוסית ברמות, יש לה הליכה, יש לה אופי, קיצר - יש לה את זה, והיא יכולה לעשות את זה ולהיות טופ מודל. ואגב, לדעתי, כל מי שהשתתפה בתכנית הזאת - אם היא זכתה או אם היא לא, הופכת למשהו גדול אם יש לה את זה. כי בתכנית ריאליטי אולי יש מנצחת אחת אבל דוגמניות על יש בשפע בעולם, וכבר ההכרה הזאת שהיא השתתפה בתכנית [לא יה-יה ספציפית, אלא מישהי שמשתתפת בתכנית ולא זוכה] זה מספיק, ואם יש לה את מה שצריך בשביל להיות טופ מודל, היא תהיה גם אם היא לא זכתה במקום הראשון. ואווה - בהתחלה לא חיבבתי אותה בכלל, אבל היא פשוט משחקת אותה. אתמול היא עשתה עליי רושם חבל על הזמן, אני מעריכה אותה דווקא בגלל שהיא פחדה והתגברה על הפחד, כי זאת חוכמה מאוד קטנה לעשות משהו כשלא מפחדים ממנו אבל אווה פחדה יותר מכולם, התגברה על הפחד ובסוף שיחקה אותה עם התמונה הכי טובה, בעיניי. זה משהו שלדעתי צריך להעריץ אותו, אבל זה בכלל לא קשור לזה שאני חושבת שיש לה את זה. היא מצטלמת יפה, היא הולכת טוב, גוף - לא מושלם, אבל בכל זאת - יש לה לדעתי מה שצריך בשביל להיות טופ מודל.
להודעה של עצמי
: טוקרה הייתה היחידה שלקחה את זה שהעיפו אותה ברוח טובה
ואני ממש הערכתי את זה - וזה גם חכם מצידה, כי כמו שאמרתי זה לא אומר שהיא לא תצליח, זה אומר שהיא לא תזכה בתכנית בסה"כ.