הפרק היומי

לדעתי

עשו צחוק מטוקרה.הרי הם מחפשים דוגמנית רזה, כוסית מצליחה. גררו אותה עוד ועוד סתם :|. הם גרמו לה לא לרצות יותר :| אווה מעצבנת :| ניקול מהממת
ונורל מלכה
.

יה יה הזאת פשוט מושלמת!

אני הכי אוהבת אותה היא כל כך מיוחדת ואני נורא אוהבת את אן .. אני לא סובלת את אמנדהההה!!! אני שונאת אותההה!!! "אני עיברת אני עיברת" טוב בסדר מרחמים פעם אחת... לא צריך לסחוט ריחומים מכל מי שזז.. ויש קטעים אצל טיירה שאני מזה שונאת! נגיד שבניפוי אז היא כל הזמן מאשימה את השופטים כדי לצאת טובה .. נגיד היא אומרת השופטים חושים שאת לא יפה מספיק אבל אני חושבת שאת ממש יפה! נגיד ככה ... זה מרתיח אותיי!!וגם כל פעם היא אומרת זאת ג'אניס הדוגמנית הראשוןנה .... מבינים פעם אחת לא צריך כל כך הרבה פעמים!!! זהו שפכתי הכל =] מקווה שתבינו אות =]

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifיאוו תרגיעו כל פעם שהיא

אומרת את זה לא משנה למי אז אתם מתעצבנים.. היא אמרה את זה להם כי הם לא יודעים את זה
היא לא הייתה אומרת שוב אם הם היו יודעים את זה
והיא אמרה שהיא ענייה בגלל שהסטייליסטית הזו אמרה לה משהו על הבגדים..

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifהמשך שנזכרתי עכשיו:

"...והיא אמרה שהיא ענייה בגלל שהסטייליסטית הזו אמרה לה משהו על הבגדים שלה שהם בלה בלה לא זוכרת..היא לא אמרה את זה בשביל שירחמו עליה
תחשבו בהיגיון

JULI4561

New member
זה לא משנה לי שהיא ענייה

להפך אני דיי מרחמת עליה אבל מעצבן אותי שהיא תוקעת את העיוורות הזאת שלה ישר שהיא מדברת עם האנשים ..

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifאז זהו שלא..

כמו שתום אמר למעלה שהם אמרו לה לספר על עצמה.. אז מן הסתם היא תגיד את זה..זה פרט חשוב מאוד
חוץ מזה שאנשים עם חוות דעת ראשונה שלא יודעים עדיין שהיא יוצאת פשוט מדהימה בתמונות יכולים לחשוב שמתמודדת עיוורת שרוצה להיות דוגמנית יכולים לחשוב שהיא ממש לא מתאימה.. לפעמים זה יכול להיות גם קצת סיכון.. נראה לי..

Dark Force

New member
דעתי על הפרק..../images/Emo56.gif|פגרה|

טוב, לשם שינוי אמנדה ממש לא עצבנה אותי עם כל הקטע של העיוורת- אני דווקא מחבב אותה. אוקיי פאקינג פוליטקלי קורקט או לא- טוקרה מכוערת
היא ממש מעצבנת, והבנו שאין מידות שלך, והבנו המון דברים- אבל באמת היא איבדה מעצמה בפרק הזה. יה-יה זה הנושא שלי לפרק, הבחורה הזו הפכה ממושלמת בתמונות, לסנובית מעצבנת שאני רק רואה אותה על המסך ורוצה לחנוק אותה, היא מתנשאת לגמרי. ואגב, ניקול- החולייה החסרה שלי בכל העונה, פספוס של אישה, כזו יפה וכזו לא חשובה
המלכה של הפרק לדעתי יצאה אווה
ואני נייטרלי, היא היחידה שלא מאבדת מעצמה בכל פרק, והקטע עם הטרנטולות ממש היה אמיץ וטוב לדעתי- תחשבו שהפחד הכי גדול שלכם מופיע ואתם מתמודדים איתו בשלמות- התמונה הכי טובה (אני מצטער התמונה של יה יה לא עשתה לי את זה). ולסיכום, אני מאוד מקווה שיה יה תעוף בקרוב כי באמת אין לי כוח לעוד דיבורי אפריקאיות.
שיר.

A duli T

New member
פספסתי משהו...../images/Emo80.gif

מה היה הקטע עם יהיה שאמרו שהיא סנובית?...

niranat

New member
הגעתי למסקנה ../images/Emo22.gif

שלושת הבנות הכי הכי טובות שם הן יה-יה, אווה ואמנדה. זה לא סוד שאני לא סובלת את אמנדה
אני לא אוהבת את סוג היופי שלה - ואם כבר, לדעתי, מה שהיה הופך אותה לממש יפה זה שיער שחור.. ואז היה לה מין מראה של ice queen כזאת, ובכל מקרה, מה שאני באמת שונאת אצלה זה את ההתמסכנות - יש כאלה שלא מסכימים איתי [אהם תום
אהם] אבל אני אישית חושבת שהיא תמיד טורחת להזכיר כמה היא מסכנה, אבל אין מה לעשות - היא פוטוגנית, היא פצצה, ואפשר להגיד עלייה שיש לה מה שצריך בשביל להיות טופ מודל מבחינת האישיות. כשנתנו לבנות כובעים והן היו צריכות לבנות סביבם הופעה - היא היחידה שעשתה את זה בצורה מושלמת, אין מה להגיד, היא נראתה כוכבת [והיא באמת הייתה דומה לאנני לנוקס]. למרות שאת האופי שלה אני ממש לא אוהבת, היא בהחלט משלוש המתמודדות הכי טובות שם - ועוד דבר, היא יודעת איך לגרום לאנשים הנכונים לחבב אותה - כל האנשים שבאו לתכנית כאורחים, סטייליסטים, מעצבים, צלמים - כולם אהבו אותה. אפשר לראות שהבנות בבית לא מתות עלייה [ע"ע הראיון של טוקרה ששיר שם בספיישל השבועי, למשל] אבל האנשים המשמעותיים כן אוהבים אותה. וזה עוד דבר שחשוב שיהיה לטופ מודל. בתחילת העונה יה-יה הייתה הפייבוריטית שלי, ולמען האמת - אני מתחילה ממש לשנוא אותה. כבר לפני כמה פרקים שמתי לב לגישה היהירה הזאת שלה וזה ממש מעצבן אותי, אבל יש לה את זה. היא יפייפיה פנים מול פנים ובדרך כלל גם יש לה סטייל לא רע, קצת יומיומי אבל לא רע, היא מצטלמת מדהים [התמונה אתמול לא הייתה האהובה עליי ביותר אבל היא מצטלמת מהמם], היא כוסית ברמות, יש לה הליכה, יש לה אופי, קיצר - יש לה את זה, והיא יכולה לעשות את זה ולהיות טופ מודל. ואגב, לדעתי, כל מי שהשתתפה בתכנית הזאת - אם היא זכתה או אם היא לא, הופכת למשהו גדול אם יש לה את זה. כי בתכנית ריאליטי אולי יש מנצחת אחת אבל דוגמניות על יש בשפע בעולם, וכבר ההכרה הזאת שהיא השתתפה בתכנית [לא יה-יה ספציפית, אלא מישהי שמשתתפת בתכנית ולא זוכה] זה מספיק, ואם יש לה את מה שצריך בשביל להיות טופ מודל, היא תהיה גם אם היא לא זכתה במקום הראשון. ואווה - בהתחלה לא חיבבתי אותה בכלל, אבל היא פשוט משחקת אותה. אתמול היא עשתה עליי רושם חבל על הזמן, אני מעריכה אותה דווקא בגלל שהיא פחדה והתגברה על הפחד, כי זאת חוכמה מאוד קטנה לעשות משהו כשלא מפחדים ממנו אבל אווה פחדה יותר מכולם, התגברה על הפחד ובסוף שיחקה אותה עם התמונה הכי טובה, בעיניי. זה משהו שלדעתי צריך להעריץ אותו, אבל זה בכלל לא קשור לזה שאני חושבת שיש לה את זה. היא מצטלמת יפה, היא הולכת טוב, גוף - לא מושלם, אבל בכל זאת - יש לה לדעתי מה שצריך בשביל להיות טופ מודל.
להודעה של עצמי
: טוקרה הייתה היחידה שלקחה את זה שהעיפו אותה ברוח טובה
ואני ממש הערכתי את זה - וזה גם חכם מצידה, כי כמו שאמרתי זה לא אומר שהיא לא תצליח, זה אומר שהיא לא תזכה בתכנית בסה"כ.

יוווווו כמה שאני מסכים איתךךךך!!

כפרה עלייה פשוט מושלמתתתתתתתתתתת
אבל חוץ מהקטע של המסכנות.. לדעתי היא אומרת להם כי היא מספרת על עצמה! ואת טוקרה אל תזכירי בא לי להרוג אותהה!!!! תודה על המילים! חיממת את ליבי! מודה לך בשם אמנדה!!

niranat

New member
חחח רק אמרתי את מה שאני חושבת ../images/Emo9.gif

אני לא אוהבת אותה אבל זה לא קשור לעובדה שהיא מתמודדת חזקה וטובה.

JULI4561

New member
יש לך ספוילר ו...

אני לא שונאת את אמנדה .. אבל עיצבן אותי ברחמים העצמיים שלה ושהיא מרכלת על הבנות מאחוריי הגב למרו תשאני חייבת להסכים איתך עם זה שעם היה לה שיער שחור היא היתה מהממת .. עכשיו היא גם יפה ומגיע לה להישאר בשלבים האחרונים או אפילו לנצח אבל יש לה קטעים ממש לא יפים .. ועל אווה .. אין לי מה לומר אני פשוט חולה עלייה .. אז אני דיי משוחדת ויהיה .. אוי יהיה שתיהיה בריאה היא מעולה אי אפשר להגיד שלא אבל אתמול היא היתה שויצרית כזאת וראיתי שגם הולך להיות משהו בפרק הבא אבל אהבתי שהיא התנצלה אחרי זה וזה באמת הופך אותה ליותר טובה

niranat

New member
אין לי שום ספוילר...

עברתי על ההודעה שוב וקראתי הכל ואין שם שום ספוילר!

למעלה