שאלון לכבוד הקיץ!

אוקיי כמה דברים

1. את כן חברמנית!!! 2. עידן סתם מיותר פה 3. ברגע שלא תעשו מפגשי פורום של כל האנשים הלא מוכרים והלא מעניינים שנמצאים כאן ותעשו מפגש קטנטן של כל החבר'ה הטובים ,אני אעשה את מאמציי לבוא. ואני מתה לראות אותך מה זאת אומרת!!

מיכמיך3

New member
רגע, רגע...

מה ז'תומרת "ברגע שלא תעשו מפגשי פורום של כל האנשים הלא מוכרים והלא מעניינים" ?! מה את מנסה להגיד בזה? זה המטרה של מפגשי פורום, להכיר יותר את האנשים שכותבים בפורום. ולמה לא מעניינים? את מכירה את כולם [כולל כולם] שאת יודעת שיש פה אנשים לא מעניינים? סורי אם אני נשמעת קצת תוקפנית אבל לפי הדברים שלך את עושה השוואה בין אנשים שאת לא מכירה.

ססילייה

New member
מה זה קשור?

אם לא בא לה להכיר אנשים חדשים, זו זכותה המלאה אני לא חושבת שיש נורמה מוסכמת כלשהיא בפורום שכל מי שנמצא בפורום חייב לרצות להכיר את השאר. אז היא מהוותיקים, ומעוניינת רק בוותיקים. זכותה
.

מיכמיך3

New member
זכותה לא להכיר, היא לא רוצה להכיר שלא תכיר

לא בעיה שלי. לא ממש התכוונתי שכל אחד חייב להכיר את השאר אבל מן הסתם כשיש מפגש אז מכירים אנשים, מתחילים לדבר וזה. הכי עיצבן אותי שהיא אמרה שיש אנשים לא מעניינים, הרי יש אנשים שהיא לא מכירה פה בפורום אז למה ישר לקבוע שהם לא מעניינים?

אפרת P

New member
כי הם מעניינים אותה כוסומו..../images/Emo112.gif

תראי את לא יוצאת מהוריד זה לא מושך להכיר אותך

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif פאק, את חייבת להבין...

טוב. ניסיתי שעה למצוא נוסח נחמד שלא יהיה ביקורתי ורשע, אבל פשוט לא מצאתי. אז במקום לפתוח את הפה שלי, וישלי פה, אני פשוט אגיד לך לא להתערב בכל דבר שאת קוראת בפורום. ההודעה הייתה מופנת אליי, ויש סיבה לכך. ואם נופרי אמרה שהיא רוצה לראות אותי ועוד אנשים מסויימים שהם חברים שלה ולא את שאר חברי הפורום, נראלי שיש סיבה לזה וזה לא בגללך או קשור אלייך איכשו. אז, דיי. >< תפסיקי כבר. >><<

תקשיבי מתוקה...

בגלל שאנשים פה כבר הגיבו לך, השתדלתי לסגור את ההודעה ולא להגיב לך אני בעצמי. אבל זה פשוט לא בטבע שלי. אז אני בניגוד למיכלי לא אנסה למצוא שוב נוסח מתאים, אני פשוט אגיד לך שפעם הבאה אל תעני להודעות שלי אם הם לא מוצאות חן בעינייך. הפז"ם שלי מדבר בעד עצמו כאן צעירונת אז במקומך פשוט הייתי סוגרת את ההודעה שלי ושותקת. אני אגיד מה שבא לי למי שבא לי, ואם חלק מהאנשים לא מעניינים אותי פה יותר כי הוא הפך להיות בת זונות של גרובים/ות אז אני אגיד את זה. אני לא מעוניינת במפגשי פורום יותר מידי אם עדיין לא הבנת, אני מעוניינת בקבוצת אנשים שלי וזהו. אני לא מכירה אותך, ואת לא מכירה אותי, ולכן הדיון הזה ייפסק פה עכשיו כי אני לא מוצאת בכלל סיבה להמשיך אותו. אז שיהיה לך לילה מעולה, והמשך צפייה מהנה.

מיכמיך3

New member
אני מצטערת אם זה היה נשמע לך גועלי ההודעה שלי

אבל אני הבנתי את זה אחרת ממי שהגיב לי. תיפגשי עם מי שבא לך, את קראת לזה "מפגש פורום" את והכמה חברות שלך ומפגש פורום קצת שונה ממפגש שלך עם החברות שלך וזה מה שבילבל אותי שאמרת "מפגש פורום". ושוב... מצטערת אם זה היה נשמע לך גועלי ואני לא רוצה להיכנס לויכוחים, מצטערת זה לא היה מתוך רועה ואני רק ניסתי להבין למה בדיוק התכוונת אולי באמת לא הייתי צריכה להגיב. מצטערת.

וכאן זה נפסק../images/Emo18.gif

כל הודעה שתוגב לשרשור הזה תמחק, אם אותו משתמש יגיב שוב אחרי שמחקתי לו את ההודעה אאלץ לחסום אותו. תודה רבה ויום טוב

K i p

New member
הו... קשוח... ../images/Emo11.gif

ממש שוטר... ממש שוטר צבאי...
אז מה? שנה הבאה צבא? תקבל דו"חות? XD

K i p

New member
"הפז"ם שלי מדבר בעד עצמו כאן צעירונת"

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!! הנה היא מרגישה פז"מניקית! XDDDDDD כפרעליך! משלומך נופרי?
התגעגעתי.... מקווה לראות אותך בקרוב
שבוע טוב.

פרקשון

New member
אני אראה לך מי מיותר!!!

תפסיקי כל היום לשלוח לי הודעות ולבקש שאני אתקשר!

פרקשון

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gifאמא אני מאוהב!!../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

1. אם יצחיק אותך לראות אותי בכלא, אני אכנס בשבילך 2. אני לא אלכוהוליסט 3. אם אני חופר אל תבקשי כל שניה שאני אתקשר! 4.

למעלה