"אז מי ישב וספר את כל הזמן שעבר..."
1. שם פרטי? רז. 2. כינוי והסבר? AvtipuS. למה? כי טעל נתנה לי אותו. אני לא מכיר אפילו חצי מהשירים של אבטיפוס. אני מעריך אותם וזה, אבל אני לא באמת שומע אותם בזמני הפנוי.
3. גיל? 17. 4. עיר? של קיץ. 5. יש אחים? כן. 6. ההורים נשואים? לא. 7. מה אתם לובשים? מכנסקצר ו"חולצת" מסע בראשית. 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט? שלושת החדשים של קספר
9. יש לך אייסיקיו? כן.לא בשימוש ממש. 10. יש לך מסנג'ר? כן. 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? קרטיב נסטי אפרסק
. [שתקו. זה ענק.] 12. יש לכם חיית מחמד? לע, הרגתי את כולם. 13. הייתם בחו"ל? איפה? יאפ. קפריסין,קנדה,כלמיני מקומות בארה"ב. 14. מידת הנעליים שלך? 44-45. 15. מאמין באהבה? מין ואהבה מין ואהבה. 16. מאמין באהבה וירטואלית? מה כמו סקנד לייף וכאלה או דרך האינטרנט? אם דרך האינטרנט אז בטח. 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? ישמצב. 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? שיהיה להם ולהן בכיף. 19. מאמין בגורל? אנערף. 20. מאמין בה'? לא. 21. חוף או הרים? הרים. 22. לישון או לקום? לישון. 23. קרמבו וניל או שוקו? וניל. 24. איזה שפות אתה מדבר\לומד? עברית,אנגלית,ערבית חלקית ופעם ידעתי לספור עד 10 ברומנית.
25. בן אדם של יום או לילה? אנערף בטח יום. 26. רגיש לדגדוגים? נסו אותי
27. יש חבר/ה? נה. 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? בנים לא בוכים.
29. התחביב האהוב עליך הוא? חפירה. 30. עברת על החוק? כן.בשיעור נהיגה הראשון. אבל לא שמתי לב
. 31. נרדמת בשיעור? בבי"ס לא. בשיעור נהיגה כמעט
[שישבתי אחורה, איזו אישה נהגה 40 על כביש של 80, כמעט נרדמתי
] 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אנערף. 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? איזה שנה וחצי בטח. 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני כמה שעות. 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אנערף ביסודי. 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? אנערף מאיפה אני זוכר. 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? אנערף. 38. שם אהוב לבן? הדי. [באמת] 39. שם אהוב לבת? אנערף. 40. שם אהוב לכלב? מוחמד.
41. בגדת אי פעם? באיזה מובן?
42. בגדו בך? כנ"ל
43. מה דעתך על בגידות?
44. מה הפחד הכי גדול שלך? שהשאלון הזה לא יגמר?
45. מה החלום הכי גדול שלך? שהשאלון הזה יגמר מהר >< 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? "השאלון"!!!!!!!!! 47. זרקו אותך?
48. אתה זרקת?
49. מה התכונה הכי בולטת בך? אנערף. 50. מה היית משנה בך? אנערף. חברים ומשפחה שלך : 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? אני. 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? אנערף. 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אע כלמיני. 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? כלמיני. 55. הבן אדם הכי מצחיק? אני.
56. הבן אדם הכי לא מצחיק? אנערף. 57. הבן אדם הכי מוזר? אנערף. 58. הבן אדם הכי יפה? אנערף. 59. הבן אדם הכי קרוב? משתנה לעיתים קרובות. 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? כנ"ל. 61. הבן אדם שסומך עליך? יש פה כמה
62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? אנערף. 63. הבן אדם הכי כשרוני? אני.
64. הבן אדם הכי חברמן? לא אני זה בטוח
65. הבן אדם הכי מניאק? אין מספיק מקום לרשימה הזאת
66. הבן אדם הכי אמיתי? לא קיים. 67. הבן אדם הכי מצליח? אנערף. 68. הבן אדם הכי ספאמר? אניייייייייייייייייי. 69. הבן אדם הכי צפוי? אני?
70. הבן אדם הכי לא צפוי? אנערף. 71. הבן אדם הכי חכם? אנערף. 72. הבן אדם הכי מטומטם: אנ.....ערף. 73. הבן אדם הכי מסטול? אנערף. 74. הבן אדם הכי חרמן:
75. הבן אדם הכי רומנטי?
76. הבן אדם הכי זיין?
77. הבן אדם הכי זיין שכל: אני.
78. הבן אדם הכי רגיש?
79. הבן אדם הכי וותרן?
80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: כלמיני
81. הבן אדם שאתה תשמור על קשר עוד 10 שנים? אנערף,בטח כמה אנשים מהשכבה וכמה אנשים מהפורום. [מקווה] 82. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? בד"כ זאת מאיה
84. הבן אדם הכי פופלארי? אנערף. 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? הכי הכי? אנערף. 86.הבן אדם שאתה הכי מבין אותו? יש כמה. 87. הבן אדם הכי עשיר: אני לא אכתוב פה שי.אני לא אכתוב פה עדי.אני לא אכתוב פה ביל גייטס [הוא כבר לא]. 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? אנערף. 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? איןדברכזה. 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? אנערף. 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? אנערף. 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? למה בן?
93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? כנ"ל. 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? אנערף. 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? אנערף. 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? אנערף. 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? כמה לא צפוי...אנערף. 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? אנערף. 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא?
100. הבן אדם שהכי עוזר לך? יש כלמיני, זה גם משתנה פה ושם... 101. נהנה בינתיים מהשאלון? אנערף. 102. יושב על כסא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בפורום רוק ישראלי נתנו שכל אחד ירשום איזה אלבום מועדף עליו של כל מיני להקות ומישו רשם שאצל ג'ירפות זה "עומד על כסא"
[השפ הוא "משוחח עם כסא"] 103. להמשיך? אנערף. 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? אנערף. 105. התחלת עם מישהי:
106. התחילו איתך? משו כזה
107. נשארת ער כל הלילה?
108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון?
היו זמנים. 109. הרגת חיה בטעות? למה בטעות?
110. הרגת חיה בכוונה?
112. פגעת בעצמך פיזית?
113. מעשנת סיגריות? פה ושם. 114. מעשנת נרגילות? פה ושם. 116 שותה אלכוהול? פה ושם. 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? בזמן שעישנתי סיגריה,נרגילה ושתית אלכוהול? אנערף. 118. צללת עם דולפינים?
. 119. היית ערום בציבור? לא
120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? נו מה... 121. רצית להיות מישהו אחר? "רוצה להיות מישהו אחר" זה שיר חדש של מוניקה
אה ובקשר לשאלה, ישמצב. 122. התקלחת היום? יאפ. 123. הורדת שיערות מהרגליים? לא,אבל בזמןה אחרון אני שם לב לזה שאני צריך
. [אבל זה לא בתיכנון] 124. התעלפת? אנערף. 125. קיבלת נכשל בתעודה? יאפ. 126. שחית בעירום? לא. 127. עשית קרב גרעפסים? ישמצב. 128. התנצלת על משהו שעשית? יאפ. 129. היית כל הלילה על המחשב? יאפ. 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: יאפ. 131. העברת פתקים בשיעור: יאפ. 133. היית אצל פסיכולוג? ישמצב. 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? קוקה קולה לייב
135. בכית בסרט? לא. 136. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? אפילו באף
138. נשארת כיתה? לא. 139. קפצת כיתה? לא. 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? לא. 141. היה לך גבס? כן. 142. קנית קונדומים?
143. עשית היקי?
144. עשו לך?
145. ה