../images/Emo199.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo218.gif

ענת הראל, מנחת התוכנית "כושר ואושר" ומאמנת כושר מובילה, תתארח הערב בשעה 19:00 בפורום תל אביב ותענה לשאלות הגולשים. האירוח הינו חלק מפרוייקט 'בריאות בעיר הגדולה' המתקיים בשיתוף פעולה עם עיריית ת"א. לשירשור השאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=366&msgid=79710176 לאתר הפרוייקט: http://www.tapuz.co.il/bari/
הרב מנחם פליישמן מוהל מומחה ומפקח על המוהלים באיזור מרכז. יענה על שאלותיכן/ם בנושא ברית מילה הערב בשעה 20:00 בפורום הריון ולידה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=79707182
בואו לעצב לוגו לפורום הילארי דאף ותוכלו לזכות בסינגל שלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=46760
 
../images/Emo32.gifבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif

אממ, אני צריכה את האתר של הפאזל מייקר למי שיש. ניסיתי לחפש בארכיון ואני לא ממש מוצאת, אני יודעת שזה פורסם בפורום בסביבות חודש פברואר וכאלה. זה דיי דחוף. תודה.
 

Fergie7

New member
אוף אנשים!!!

תעזרו לי!!! כל הפורום ניהיה לי בכתב ענק!!! איך אני משנה בחזרה שהכל יהיה בכתב קטן? מישהו???
 

SummerNightCity

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo32.gif../images/Emo176.gif

אני חייבת שאלון. [וגם לישון, אבל אני לא עייפה.
]
 

SummerNightCity

New member
מצאתי. ../images/Emo123.gif והוא אפילו קצת מגוון!

באמשלי. [אחרת לא הייתי עונה.
] שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?
 

SummerNightCity

New member
אני מתחמקת מהמיקודית. ../images/Emo11.gif

שם: אני צריכה ים. :( תאריך לידה: 11.1 מקום מגורים: מקום שווה. שיר אהוב: Turn It Up. סרט אהוב: ריקוד צמוד. תוכנית טלוויזיה אהובה: אין לי מושג.
זמר אהוב: יאמי!
זמרת אהובה: מאריה. יום אהוב בשבוע: חמישי.
[יכולתם כבר לנחש לבד לא?] דיסק אהוב: החדש של יאמי. תאריך אהוב: היומולדת שלי? האם אי פעם עישנת? לא תודה. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? לא שידוע לי. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא זכור לי. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בטח, אבל מטעויות לומדים. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יכול להיות.
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? תמיד. האם אי פעם שיקרת? כן. לא אוהבת לעשות את זה בכלל. יש\אין חבר: אין. גובה: 1.65 מידת נעלים: 39-40. פריסינג: לא. קעקועים: לא. ב24 שעות האחרונות בכית? כן. [אמא.
] ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. [אמא.
] ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. [אבל אמא שילמה.
] בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: העובדה שאני לא יכולה ללמוד בבית. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני? האדם האחרון שהתקשר אלי- מור כפרעליה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: תום, כוסאמשלו. המקום האחרון שהייתי בו: החדר של אחותי? הסטיה שלי היא: קפה, ספינינג, מועדונים, ים, בנים. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מועדונים. תכונה טובה שלי: לאחרונה אני קצת מאבדת את האופטימיות שכל כך אפיינה אותי. :( אז אני אבחר באנרגטיות למרות שגם היא טיפה נעלמת לה. תכונה רעה שלי: אני צריכה לחשוב על זה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? למה אין לי מה לעשות כבר בחיים? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? אבל לא מרוע לב. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן... אבל בחצי שנה האחרונה זה לא קרה.
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? יש מצב שעזרתי לזקנה עם סלים מזמן מזמן. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא. אכלת משהו לא כשר? לא התעמקתי בזה. אתה שומר כשרות? אני לא אוכלת בשר אז לא צריך להתאמץ. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. הפרת הבטחה שהבטחת? לא חושבת. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? סגול בהיר. באיזה בושם אתה משתמש? אינטואישן. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן.
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הכי מרושע? תנו לי לחשוב נו. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים. אבל 17 נראלי גיל אידיאלי. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום חמישי או שישי בבוקר. חיבקת מישהו/י? היום. [או שזה אתמול כי כבר ה12.] מישהו/י חיבק/ה אותך? היום\אתמול. עישנת? נוור. שתית משקה אלכוהולי? שבועיים שלוש. השתכרת? לא ממש קרה. שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? חמישי. לבשת חצאית? לא זוכרת, אני זוכרת שרציתי בחמישי ללבוש אבל למה לא לבשתי.
קנית בגד? יום רביעי? נראלי אוך. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום או ביום שישי. הקדישו לך שיר? לא יודעת אם זה קרה אי פעם. שיפרו לך את המצברוח? שבוע שעבר אני מניחה. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? השעונים. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אולי בוקר טוב לחברה או משהו. מה היה הדבר הראשון ששמעת? השעונים? מה היה השיר הראשון ששמעת? Its My Life של Dr.Alban זה פשוט שיר מדהים. מה אכלת? הרבה קפה ודברים שקשורים בשוקולד. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם תהיה לי מצלמה או לא. או למה היום הזה כל כך מבאס. איזה כיתה את: תכף מסיימת י"א. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת, אני? את חושבת שאת יפה? כן. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? רק לאמא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. [אבל לאחרונה הצלחתי לחסוך!
] בנאדם ש: שונא/ת: אין. אוהב/ת: הרבה. מתגעגע/ת אליו: כרגע לע'. חסר לך: ע'. עושה לך טוב להיות איתו: ע' כפרה. הכי מצחיק: וואי יש הרבה. הכי דפוק: גם יש הרבה.
הכי מוזר: אחת מפחידה. הכי כיף לדבר איתו: בעיקר ע' ונ', אבל כיף לי לדבר עם כולם אני אוהבת לדבר.
יש לך פלאפון? מן הסתם? למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא. איזה צלצול יש לך? Dance [כמו בחתימה] ולאמא יש צלצול מיוחד משלה- Alone של עופר. הקול הכי יפה ששמעת? מבחינת שירה? מאריה קארי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו יפה כזה של צריחים משתקפים באיזה נהר.
את רוצה להיות זמרת? רק אני.
את רוצה להיות שחקנית? נשמע כיף, אבל לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח!
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? רק פעם? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? אני לא. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מצלמה.
 

SummerNightCity

New member
אבל אל תספרו לה!

[למיקודית נו.] פורום אהוב: ברור שזה.
באיזה פורומים את כותבת: בעיקר איפה שאני מנהלת, לפעמים יוצא לי בתח"צ. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? קארן. מה את עושה עכשיו? מנסה לעייף את עצמי. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? שקט. :) מה הסרט האחרון שראית? אולי גריז? מה התוכנית האחרונה שראית? אפקט הפחד. מה הדיסק האחרון ששמעת? אולי של יאמי. מה החלום שלך? להיות בעסקי המועדונים. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחחחחחח לא. [אולי רק אצלי בחדר.] בנית טירה מחול? ניסיתי, לא הלך. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? יכול להיות. היית בחקירה משטרתית? לא. אם מישהו קרא שיידע אותי והוא יתוגמל בהתאם.
 

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif מנסה לעייף ת'עצמי ,

איך כל כך קשה לך לישון, כל הזמן
 

Sahar 11

New member
מי זה יאמי? ../images/Emo67.gif

קונה מצלמה במליון שקל? אם כבר מצלמות
 

SummerNightCity

New member
נו באמת סהר, ממך לא הייתי מצפה! ../images/Emo2.gif

שון פול, ברור. כן שכחתי להוסיף שחוץ ממצלמה כמובן שאני אעשה איזה וואחד שופינג ואת השאר אחסוך או משהו.
 
למעלה