דרר..כפרעלייך! אני מת לשאלון.../images/Emo199.gif
החרא הרגיל:
שם:רן
תאריך לידה: 28.11.92
מקום מגורים:
שיר אהוב: "גנגסטר פארטי" או משהו כזה.. תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים,טופ מודל,פרוייקט מסלול,עוד מלא.. זמר אהוב: אין מישהו ספציפי! זמרת אהובה: גם. יום אהוב בשבוע: המממ שישי ושבת.
דיסק אהוב: של אחותי,לא'דעע איך קוראים לו. תאריך אהוב: התאריך שפו אני אפגוש את עפר וטלי.
האם אי פעם...
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
,אבל אחושרמוטה בקטנה. האם אי פעם לקחת סמים?
,כל יום שאיןן לי מה לעשות,אני אומר לעצמי: "יאאלה רן,י'טמטם! בוא ניקח סמים!!" האם אי פעם עברת על החוק?
,זרקתי כפכף על שוטר. האם אי פעם נשבר לך הלב?
,ובגלל שכולם יעשו "
" אני אעשה "
" האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
,ראיתי את המורה לתנ"ך!!
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא'דעע. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כולה בן 14,עזבו אותי חרא! האם אי פעם שיקרת?
עוד כמה שטויות:
יש\אין חבר:
גובה: 1.64 מידת נעלים: 40. פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
,כזרקתי אתמול כפכף על השוטר והתחבאתי מתחת לאוטו שלו כדי שלא יראה אותי.
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? שתי שאלות למעלה. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: יותר מדיי כללי בשבילי. מישהו אחר שהייתי רוצה להיות? הייתי רוצה להיות טלי שרון,ככה אני גם אפגוש את עפר ואוכל לדבר איתו,ואני גם אהיה שלמות. -אני מת,אני פשוט גאון! האדם האחרון שהתקשר אלי-בן. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:מירי. המקום האחרון שהייתי בו: בצפר.
הסטיה שלי היא: לגברים
,הממ..לא'דעע. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה ומוזיקה.
**משחק אותה מאלה ש "המוזיקה זה אצלם בנשמה." תכונה טובה שלי: הממ...יודע להקשיב,ויועץ טוב.
תכונה רעה שלי: מניאק.
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? או-או,אין לכם מושג עם מי אתם מדברים.
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?כשהייתי קטן,בואנו. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של המשפחה שלי. אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? רגיל. באיזה בושם אתה משתמש? הרבה. בדר"כ ב-B L V. אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרבה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?18,17,19.