randu

New member
כה..ואח"כ..../images/Emo199.gif

התחבאתי לו מתחת למכונית,בקושי נכנסתי,אבל הוא היה מהיר,אז הכנסתי את עצמי מהר.

IkMfNiY

New member
ייאי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל תאריך לידה: 8.3.88 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב: השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר והפוך ב
- מוניקה סקס סרט אהוב: אני והחבר'ה
תוכנית טלוויזיה אהובה: פאוור פאף גירלז ^^ זמר אהוב: זמרים יוצאי להקות שאני אוהבת. וחוץ מזה, יוני בלוך, שלומי שבן. זמרת אהובה: לא יודעת. יום אהוב בשבוע: כל יום. דיסק אהוב: הכבש השישה עשר ומופע הארנבות של ד"ר קספר - הו הו. תאריך אהוב: 8.3 האם אי פעם עישנת
האם אי פעם שתית אלכוהול
האם אי פעם לקחת סמים
האם אי פעם עברת על החוק
P: האם אי פעם נשבר לך הלב
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות
ברור
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית
כמובן האם אי פעם בכית על מישהו
האם אי פעם בכית על מישהי
סביר להניח כשרבתי עם חברה טובה שלי האם אי פעם שברת למישהו את הלב
לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת
האם אי פעם שיקרת
יש\אין חבר: אין גובה: 1.62 מידת נעלים: 39 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית
ב24 שעות האחרונות צחקת
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו
ב24 שעות האחרונות קנית משהו
אמממ... כרטיס כניסה להופעה P: בימים אלו אתה מאוהב
הדבר שהכי קשה לך איתו: יש כל מיני מישהו אחד שהייתי רוצה להיות
אפחד. האדם האחרון שהתקשר אלי- אנדי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני כבר לא מדברת באיסיקיו P: מסנג'ר? יולה המקום האחרון שהייתי בו: בחדר של בת דודה שלי הסטיה שלי היא: הופעות ושות' הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- כל מיני תכונה טובה שלי: נחמדות P: תכונה רעה שלי: נחמדות יתר, קנאה וחוסר בטחון עצמי P: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך
האם צחקת על מישהו בעל מום
לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש
תרמת פעם לקבצן
האם גנבת משהו במכולת
:X יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך
זה מסובך להגיד. אכלת משהו לא כשר
אתה שומר כשרות
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה
עפרון! הפרת הבטחה שהבטחת
השתכרת עד אבדן חושים
מה צבע החדר שלך
ורוד באיזה בושם אתה משתמש
קנזו אתה אוהב לענוד תכשיטים
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית
לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה
אממ, כשמרגישים שזה נכון. אבל כשלגמרי בטוחים שזה נכון. יעל

IkMfNiY

New member
ועוד ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מתי הייתה הפעם האחרונה ש:
התנשקת
ממזמן חיבקת מישהו/י
אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך
אתמול עישנת
יום שני שעבר
שתית משקה אלכוהולי
אתמול ^^ השתכרת
אמממ, לפני כמה שבועות שכבת עם מישהו/י
מעולם לא היית במועדון
אתמול, כלומר, מועדון הופעות [הבארבי], יום שני שעבר במועדון רגיל, בסיטי הול, שהוא למעשה גם מועדון הופעות, אבל הייתה בו מסיבה P: לבשת חצאית
במסיבה אחרי הטקס סיום קנית בגד
לא זוכרת בדיוק אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"
אני אומרת את זה די הרבה לאנשים שאני אוהבת הקדישו לך שיר
אממ, לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח
אתמול
היום:
באיזו שעה התעוררת
12:00 בערך מה/מי העיר אותך
יקיצה טבעית מה היה הדבר הראשון שאמרת
אממ מה היה הדבר הראשון ששמעת
לא יודעת מה היה השיר הראשון ששמעת
עוד לא שמעתי אף שיר מה אכלת
עוד לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך
היום רק התחיל
באיזו כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: P: את חושבת שאת יפה
כן. את חושבת שאת צבועה
את חושבת שאת קנאית
את חושבת שאת קרצייה
לפעמים :X את חושבת שאת עקשנית
את אוהבת את עצמך
בערך, סתם, כן בזבזנית או חסכנית
בזבזנית
בנאדם ש:
שונא/ת: לא שונאת אפחד. אוהב/ת: כל מיני. מתגעגע/ת אליו:
חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו: כל מיני הכי מצחיק: כל מיני
הכי דפוק: חחח, כל מיני הכי מוזר: כל מיני הכי כיף לדבר איתו: נחשו מה אענה- כל מיני יש לך פלאפון
למי אתה מתקשר הכי הרבה
חברים שלי, אני מניחה איזה צלצול יש לך
Sunny ^^ הקול הכי יפה ששמעת
לא בטוחה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה
אחד מהרגילים את רוצה להיות זמרת
לא במיוחד את רוצה להיות שחקנית
לא, איכס אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת
תלוי על מה היא תהיה, אבל בעיקרון כן, אני אוהבת ריאליטי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך
כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה
בד"כ. איפה את רוצה פירסינג
אני רוצה הליקס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה איתם
זה לא הגיוני בכלל
פורום אהוב: הרשמי של ד"ר קספר
באיזה פורומים את כותבת: רק בתפוז: פה, יוני בלוך, כנסיית השכל, מוניקה סקס, ערוץ 24, רוק ישראלי ושמינסטים יש לך חברים בפורומים
כן ^^^ מי האדם האחרון שדיברת איתו
יולה [חברה שלי] מה את עושה עכשיו
אני כותבת הודעה בפורום טופ מודל
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו
מה את/ה שומע/ת
- מה הסרט האחרון שראית
אממ, התרסקות מה התוכנית האחרונה שראית
לא זוכרת, אני בקושי רואה טלויזיה מה הדיסק האחרון ששמעת
אממ, חיות מחמד של מוניקה סקס או הכבש השישה עשר מה החלום שלך
יש כל מיני
האם אי פעם:
הרגשת שאתה עומד למות
אולי רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ
כן :X שאבת אבק בלי שביקשו ממך
בנית ארמון מחול
^^ היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו
לא נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)
רק בשיעורי נהיגה סיכנת את חייך עבור מישהו אחר
אני בספק היית בחקירה משטרתית
יעל

mikmikonet

New member
וואו... מלא זמן לא עניתי ../images/Emo9.gif

דרוש כפרע
תודה. שם: מלודי
סתם. תאריך לידה: 24.1 מקום מגורים: גן עדן שיר אהוב: יש לי מליון. סרט אהוב: "מלכות הכיתה"... כ"כ שולט תוכנית טלוויזיה אהובה: ררררר יש כ"כ הרבה שאני רק מתפוצצת מלחשוב עליהן! אני אגיד רק כמה- חברים, האלופה, הטופ מודל (כמובן), פליסיטי, ככה זה בחיים.. ממ אני לא אסיים עם זה. זמר אהוב: אין ממש, אני אוהבת את הראל סקעת. זמרת אהובה: נינט טייב, שירלי לילו, אפרת גוש, ועוד מליון. יום אהוב בשבוע: זה משתנה כל פעם, רק לא רביעי וראשון. דיסק אהוב: אפרת גוש, והדיסקים הצרובים שאני מכינה לעצמי. תאריך אהוב: 1.1, סתם נראה לי תאריך מגניב. האם אי פעם עישנת? הדבר האחרון שאני אעשה בחיים שלי. האם אי פעם שתית אלכוהול? יופ האם אי פעם לקחת סמים? גועל נפש האם אי פעם עברת על החוק? למה השאלה המפגרת הזאת חוזרת בכל שאלון?
האם אי פעם נשבר לך הלב? לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מן הסתם האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כנ"ל האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כןכן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מסתבר שכן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן, אבל לא לבן-זוג וכאלה, אתם יודעים. האם אי פעם שיקרת? אכן. יש\אין חבר: אין גובה: משהו בין 1.58 ל-1.60 מידת נעלים: 38 פריסינג: אין קעקועים: יש!!! קעקוע של ורד מצ'יטוס
ושמו ורד פלדמן. עזבו, אני ממש בקראש עליו. ב24 שעות האחרונות בכית? לא, אבל הייתי על סף ב24 שעות האחרונות צחקת? הרבה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? הרבה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? קצת, עם המורה לפיתוח קול
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? עם חברה שלי יפעת, אבל זה היה "ריב צחוקים" כזה. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? את השיעור פיתוח-קול. סתם, אולי אני אלך לשבוע הספר היום. בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: הבנות הפקצות מהכיתה שלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? תמיד אני רוצה להיות אנשים אחרים, אבל הפעם דווקא ממש לא בא לי. האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא שלי, להודיע לי שהוא בא לקחת אותי מהמורה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: זה בטח היה לפני שנים. המקום האחרון שהייתי בו: הבית של המורה לפיתוח קול, נו באמת
הסטיה שלי היא: סטייה לסטיות, באמת, קשה לספור. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוסיקה ושופינג. חה. תכונה טובה שלי: נותנת לאנשים הרגשה טובה, פתוחה (במידת מה) תכונה רעה שלי: רגישה "קצת" יותר מדי. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חס וחליל דנקר האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? מממ, כן, אבל חשקת ברמות מגניבות ולא ברמות של לסבית. האם צחקת על מישהו בעל מום? חלילה. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אני דווקא לא בנאדם כזה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא זוכרת דווקא דבר כזה. תרמת פעם לקבצן? יופ האם גנבת משהו במכולת? לא! אבל נראה לי שכשהייתי קטנה לקחתי ממתק פיצי מחנות ממתקים, ככה סתם. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של כולנו. אכלת משהו לא כשר? לאא! אתה שומר כשרות? יאפ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? בטוח פעם. השתכרת עד אבדן חושים? כככן! טוב, לא עד כדי כך. מה צבע החדר שלך? עננים בירוק וצהוב. באיזה בושם אתה משתמש? בהרבה. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כין! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני תמיד מרגישה רגשות אשמה אחרי מעשה "רע"... אז ממש לא זוכרת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבאמת באמת רוצים ושיש על מי לסמוך. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? ב...שום גיל! חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? אני לא אחבק בנאדם והוא לא אותי, נכון? עישנת? איכ, פוי. שתית משקה אלכוהולי? לפני די הרבה זמן. השתכרת? לפני שנתיים בערך, בבת מצווה של בת-דודה שלי. שכבת עם מישהו/י? אתמול. סתם. היית במועדון? Never been לבשת חצאית? עכשיו, ברגע זה קנית בגד? בפסח, אבל אמא קנתה לי מאילת. וגם אמרו לי היום שפתחו סניף של פוקס בעיר שלנו, ושיש מבצע של 4 חולצות ב-100 ש"ח, האין זה פ-נ-ט-ס-ט-י?! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת. הקדישו לך שיר? חברה שלי שמשדרת ברדיו הקדישה לי בערך בחורף שיר, אבל למדתי למבחן וכמובן ששכחתי לשמוע את זה, כמו מפגרת. שיפרו לך את המצברוח? היום, כן כן. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? אבא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב", אופטימית. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הבטן שלי קוראת "הצילו". מה היה השיר הראשון ששמעת? "כשזה עמוק"... אני כל היום שרה את זה גם. מה אכלת? סנדוויץ', עוגיונת, לחם עם חמאה... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה יהיה עם הבנות הפרחות מהכיתה שלי. זה ממש מתחיל להרגיז אותי. איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: יש כ"כ הרבה כאלו את חושבת שאת יפה? לעיתים. את חושבת שאת צבועה? נאופ. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? לעיתים. את חושבת שאת עקשנית? לא. את אוהבת את עצמך? לעיתים, די קרובות
בזבזנית או חסכנית? הייתי רוצה להיות טיפה יותר בזבזנית, אולי היו לי קצת יותר בגדים עכשיו. אבל אני כ"כ הולכת לפוקס. בנאדם ש: שונא/ת: פרחות!!! גאד, אני מתעבת אותן. וערסים בני 10. אוהב/ת: יש המונים... מתגעגע/ת אליו: אל מי באמת אני מתגעגעת? בטח יש מישהו כזה. חסר לך: כנ"ל. עושה לך טוב להיות איתו: לא מגלה. סתם, הרבה. הכי מצחיק: רר! לא יודעת. הכי דפוק: נו סה. הכי מוזר: אני? הכי כיף לדבר איתו: אולי עם חברה שלי דסי, ועם עוד אנשים.

mikmikonet

New member
והמשך ../images/Emo27.gif

יש לך פלאפון? כין, כפרה עליו. והוא ענתיקה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא? איזה צלצול יש לך? "טולילולילולילולילולייייי", משהו ישן ומקפיץ. הקול הכי יפה ששמעת? של זמרים ממש טובים? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של סדרה בשם "לייף אז וי נו איט". את רוצה להיות זמרת? בעזרת השם. את רוצה להיות שחקנית? אם אולי קצת יעבור הפחד-קהל. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? הכי לא, למרות שאני חושבת לפעמים מה היה קורה לי בכזה מצב. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? למה נראה לי שכבר הייתה את השאלה הזאת? איפה את רוצה פירסינג? אם זה לא היה כואב, ולא הייתי שמנה, וזה לא היה עושה בעיות, וזה לא היה נותן אסוציאציה לפרחות, אולי בטבור? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? רררר, שופינג כ"כ רצחני, ואח"כ מחכה ושומרת אותו לדברים חשובים בעתיד. פורום אהוב: יש הרבה, וגם זה כמובן
באיזה פורומים את כותבת: שיר ביטון, שירלי לילו, פה, קומונת מלודי, נטקינגס ז"ל... אלו העיקריים. יש לך חברים בפורומים? יש המון, והם פשוט הכי טובים EVER מי האדם האחרון שדיברת איתו? בכללי או מפורום? אני אניח שזה בכללי- זאת חברה שלי. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון, שומעת שיר ונושכת צמיד! חחהחה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן, איזו תלפטיה, בדיוק עניתי על זה בתשובה הקודמת. מה את/ה שומע/ת? שיר מפסטיבל השירים הישראלי שהיה השנה, של "הבנות נחמה". ועכשיו זה בדיוק התחלף לשיר היפהפה "איתי, לא מתעסק ברגשות יותר מדי..." של קרן פלס
מה הסרט האחרון שראית? אני מנסה להיזכר... לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? "האלופה" ב-VOD. מה הדיסק האחרון ששמעת? עברי לידר, כששטפתי כלים לפני חודש בערך. מה החלום שלך? אין אחד ספציפי, פשוט להיות מאושרת, ולעשות עם החיים שלי משהו. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא ממש ממש. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חלילה! שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא
בנית טירה מחול? יופ. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא שזכור לי, אבל זה היה יכול להיות מעניין. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא ממש "סיכנתי". היית בחקירה משטרתית? לאלא. מה, זהו?

AsSaf tHe kinG

New member
עונה

שם: אסף תאריך לידה: 14.4.93 מקום מגורים: חולון שיר אהוב: somewhere only we know סרט אהוב: שחקי אותה מותק תוכנית טלוויזיה אהובה: אין זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה יום אהוב בשבוע: שבת דיסק אהוב: אין תאריך אהוב: 20.6 !! האם אי פעם עישנת? לא חס וחלילה האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא חס וחלילה חס ושלום האם אי פעם עברת על החוק? אם לגנוב מחק זה נחשב =] האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? נראה לי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יכול להיות האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: אין גובה: 1.50 מידת נעלים: 38 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? התחרפנתי! ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן.. הדבר שהכי קשה לך איתו: מה? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ביל גייטס! האדם האחרון שהתקשר אלי- אין האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נועה ידיה שלי המקום האחרון שהייתי בו: במקום של המחשב -_-" הסטיה שלי היא: ? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אין לי שמץ תכונה טובה שלי: רציני תכונה רעה שלי: עצלן האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לאא בע האם צחקת על מישהו בעל מום? כן.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי! אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן =[ השתכרת עד אבדן חושים? לא חחח מה צבע החדר שלך? כחלכל באיזה בושם אתה משתמש? דולצ'ה גבנה (אשכרה הלכתי לבדוק חחח) אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמ.. צחקתי כמו רשע? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17-18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם.. אני בתול היית במועדון? לפני שנה לבשת חצאית? מה?! קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן לצערי הקדישו לך שיר? לא נראה לי שזה קרה שיפרו לך את המצברוח? מזמן היום: באיזו שעה התעוררת? 8:15 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אין לי חולצות" חחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? קום.. בוקר! מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר של חברים מה אכלת? כריך עם גבינה לבנה ומלפפונים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם מישהי אוהבת אותי איזה כיתה אתה: ז הבנאדם הכי יפה שראית: ילדה אחת.. את חושבת שאת יפה? אמא שלי אומרת שאני יפה.. =P את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן! את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? בזבזני בנאדם ש: שונא/ת: רז אחד קרציה אוהב/ת: ילדה אחת מתגעגע/ת אליו: חברים משנה שעברה ואחותי שבחו"ל חסר לך: אחותי! עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: אסח וגורי הכי דפוק: אני הכי מוזר: נאי הכי כיף לדבר איתו: אחותי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? דוד איזה צלצול יש לך? I DONT CARE הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

נקודונת

New member
../images/Emo40.gifשופ-שופ, חלק א'.

שם: שיר תאריך לידה: 2.7.1991 מקום מגורים: גבעתיים שיר אהוב: יש כל כך הרבה. נגיד "רוקי רקון" של הביטלס, כי הוא נדבק שלי. סרט אהוב: שוב, יש המון. נגיד.. "רמאים". תוכנית טלוויזיה אהובה: "הטופ מודל הבאה" (ברור) זמר אהוב: אהוב בנאי זמרת אהובה: נורה ג'ונס יום אהוב בשבוע: שני! גם יומגמה וגם קורס!
דיסק אהוב: "סרג'נט פפר'ס לונלי הראטס קלאב בנד" של הביטלס תאריך אהוב: הא? האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
, אני וחברה גנבנו שלושה קבוקים מפיצוציה
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כל כך הרבה פעמים. בייחוד השנה (צוות טכני וזה..)(צוות טכני = לנקות, לסחוב, לסדר ולהיות העבד של כל האחרים בהפקה) האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
, כמובן. האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
. למה תמיד שואלים את זה? האם אי פעם שיקרת?
, כמובן
יש/אין חבר: אין
אבל שמתי עין על מישהו..
גובה: בערך 1.65.. מידת נעלים: 40-41..
פריסינג: עגיל שני באוזן? קעקועים: הלוואי
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת? המון!
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
(גם לא מעט) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
! ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אבטיח?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: להכריח את עצמי להתעמל כל יום ולא לחפף
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? איילת
האדם האחרון שהתקשר אלי- מאמא. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסיקיו
המקום האחרון שהייתי בו: הבית של סבתא. הסטיה שלי היא: יש יותר מידי. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תיאטרון. תכונה טובה שלי: אכפתית תכונה רעה שלי: עצלנית
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? עדיין לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא!
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? הו, כן..
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן, לעיוורת. אני יודעת שזה נשמע מופרך אבל היא ביקשה!
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת? בפיצוציה (למעלה, נו..) יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות? אני צמחונית, אני ממילא לא אוכלת בשר. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן..
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים? עדיין לא מה צבע החדר שלך? אצל אבא קרם כזה, אצל אמא צהוב-כתום באיזה בושם אתה משתמש? לא זוכרת ת'שם..
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא הרבה. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת..
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים.

נקודונת

New member
../images/Emo40.gifשופ-שופ, חלק ב'.

מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? Never...
חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? אף פעם, וזה גם לעולם לא יקרה. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע, אני חושבת. השתכרת? השתכרתי ממש? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? עדיין לא. היית במועדון? הו, זה היה מזמן. אני לא אוהבת מועדונים.. לבשת חצאית? לפני יומיים. קנית בגד? ממש מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לאיילת, היום
הקדישו לך שיר? היום
שיפרו לך את המצברוח? שלשום.
היום:
באיזו שעה התעוררת? 10:00 (לא היה בצפר!
) מה/מי העיר אותך? אף אחד, קמתי לבד. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "איילת.. אני אבוא אלייך באחת עשרה וחצי, טוב?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "שיר, מתי את באה אליי?" מה היה השיר הראשון ששמעת? "פריטי וומן", איילת ואני ברחוב לא יכולות לשלוט בעצמנו. מה אכלת? ענב
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה קורה עם גילו ולמה היא מאחרת בשעתיים?! איזה כיתה את: ט'. ט'1, לכל המעוניינים. הבנאדם הכי יפה שראית: מרסדס נחשבת? את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לעיתים רחוקות. את חושבת שאת קרצייה? כנ"ל. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? חסכנית.
בנאדם ש:
שונא/ת: דניאל אוהב/ת: יש הרבה. מתגעגע/ת אליו: עידן חסר לך: עידן ואיילת עושה לך טוב להיות איתו: יש המון. בייחוד עידן ואיילת. הכי מצחיק: איילת הכי דפוק: אלינה
הכי מוזר: יש יותר מידי. הכי כיף לדבר איתו: איילת. יש לך פלאפון? יאפ. למי אתה מתקשר הכי הרבה? עיינו בתשובות למעלה, ותנחשו (איילת)(ועידן) איזה צלצול יש לך? "בסקט קייס" של גרין דיי. הוא ממש מעצבן, ואני לא כל כך אוהבת את גרין דיי, אבל כולם נדבקים אליו אחרי שהפלאפון שלי מצלצל אז זה מצחיק. הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מצורפת. את רוצה להיות זמרת? לא. את? את רוצה להיות שחקנית? כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? באף. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אולי די עם זה כבר? פורום אהוב: "הטופ מודל הבאה"
באיזה פורומים את כותבת: זה. יש לך חברים בפורומים? אתם?
מי האדם האחרון שדיברת איתו? פאפא מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון, לא? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת?
מה הסרט האחרון שראית? "רקוויאם לחלום" מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת. מה הדיסק האחרון ששמעת? כנ"ל. מה החלום שלך? לעבוד בתחום התיאטרון ולהיות מאושרת
האם אי פעם...
הרגשת שאתה עומד למות? |כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
, כמובן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?

Fergie7

New member
יעיי מזמן לא היה שאלון. ../images/Emo6.gif

שם: נעל עקב בראש למי שלא יודע. תאריך לידה: 25.6...כן, כן. עוד שבועיים
מקום מגורים: מרכז. שיר אהוב: אין משהו ספציפי, ברגע זה...pump it סרט אהוב: יש לה ביצים, מת לצעוק. תוכנית טלוויזיה אהובה: טופ מודל כמובן, פרויקט מסלול, אלופה. זמר אהוב: אמינם. זמרת אהובה: פרגי וכריסטינה. יום אהוב בשבוע: שישי. דיסק אהוב: מנקי ביזנס. תאריך אהוב: 25.6, 3.6, 20.6 יוני חודש מושלם. האם אי פעם עישנת? לעע. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? פחחח... האם אי פעם עברת על החוק? אמיול. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן.
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כל מיני. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? לא. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יש מצב. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? אני חושבת שכן. יש\אין חבר: לא.
גובה: 1.65 מידת נעלים: 37 פריסינג: אני מאוד מאוד רוצה הרחבה אבל אמא לא מרשה, ובקרוב בפופיק. קעקועים: רוצה. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? ברור. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? כן.
הדבר שהכי קשה לך איתו: השאלה הקודמת. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישהו.
האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מסן* קשת. המקום האחרון שהייתי בו: בצפר. הסטיה שלי היא: ל'דעת. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- כנ"ל. תכונה טובה שלי: מצחיקה[?] תכונה רעה שלי: טיפשה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? למסנ'. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? פחח בטח. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? לא. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אחותי. אכלת משהו לא כשר? האוכל בחול זה כבר לא כשר, וגם מקדונלדס וכאלה. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. אמא אמרה לי לשטוף כלים, והייתי עצבנית באותו יום, אז שברתי לה את הכוס שלא תתן לי לנקות יותר.
הפרת הבטחה שהבטחת? לא. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? כתום, ואפקט זהב. באיזה בושם אתה משתמש? אני גרועה בשמות של בשמים. אתה אוהב לענוד תכשיטים? מאוד. במיוחד עגילים וצמידים לרגל וליד. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא חושבת שעשיתי. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? וואי לפני כמה זמן... חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? בעע. שתית משקה אלכוהולי? לפני איזה חודש נראלי. השתכרת? לא השתכרתי. שכבת עם מישהו/י? עוד לא. היית במועדון? לפני חודש נראלי. לבשת חצאית? עכשיו. קנית בגד? לפני שבוע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חודש. הקדישו לך שיר? מזמן מזמן. שיפרו לך את המצברוח? היום. היום: באיזו שעה התעוררת? 7.30 מה/מי העיר אותך? הפלאפון הגוסס שלי כפרעליו. מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת ת'שם. מה אכלת? כריות, ובורקס מגעיל רצח. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עזבו. איזה כיתה את: עוד שבוע ט'. הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו
, וגם כל מיני סלבס- כריסטינה, מייקלואיס, בראד פיט.

Fergie7

New member
המשך.

את חושבת שאת יפה? נראלי. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? טיפה. את חושבת שאת קרצייה? יש מצב. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? למה לא? בזבזנית או חסכנית? יותר מידי בזבזנית.
בנאדם ש: שונא/ת: עזבו. אוהב/ת: כנ"ל. מתגעגע/ת אליו: בת דודה שלי. חסר לך: מישהו. עושה לך טוב להיות איתו: כנ"ל. הכי מצחיק: חברה שלי, וידיד שלי. הכי דפוק: כנ"ל אבל אחרים... הכי מוזר: כנ"ל. הכי כיף לדבר איתו: כנ"ל. יש לך פלאפון? ברור. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לשירווש. איזה צלצול יש לך? outher space של סקאזי. הקול הכי יפה ששמעת? פרגי וכריסטינה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כל יום שונה, היום BEP את רוצה להיות זמרת? אני לא יודעת לשיר, אבל זה נראלי מאגניב. את רוצה להיות שחקנית? מממ...למה לא? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בכיף. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? פופיק, למעלה באוזן לא זוכרת איך קוראים לזה, הרחבה 5 מ"מ, ועוד 5 חורים, אבל אמא לא מרשה בנתיים.
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחזירה למי שאיבד, או שמה בבנק. פורום אהוב: זה, BEP, ודוגמנות. באיזה פורומים את כותבת: כנ"ל, ולפעמים בדוגמנות. יש לך חברים בפורומים? חברים יענו מבצפר וזה? לא. וירטואליים? אתם.
מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי. מה את עושה עכשיו? מסנ', מוזיקה, ופה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ. מה את/ה שומע/ת? dum diddly מה הסרט האחרון שראית? יש לה ביצים. מה התוכנית האחרונה שראית? אלופה. מה הדיסק האחרון ששמעת? מנקי ביזנס. מה החלום שלך? להיות מאושרת, להיות דוגמנית מפורסמת, ולהיות מיליארדרית. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? בערך.

JULI4561

New member
מה כל כך מיוחד לך ב3.6../images/Emo35.gif

יאו אנ יאל מאמינה עוד שבוע ט'
איך הזמן עובר מהררר

למעלה