The Silent Weekend

Liquid Dreams

New member
היי תפוזבל לא שלח תוכן#^$@$%!#%

כן אז ככה: זוכר שדיברנו בטלפון כשנסעתי לנתב"ג וקראתי לך זבל מעפן?XP אז אימא שלי ואח שלי ירדו עליי מלא זמן בגלל זהXD והיום אח שלי כזה: "מאיה, את מאגניבה ממש, את זבל מעפן#&^%#^@@" XDDDDDDDDD

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל את לא זבל מעאפן
את ביץ'!!

אני שונא אותך נאור../images/Emo7.gif

סתם
. שיר/י השבוע של ווית'ין: נמנמ, The Swan Song, Overcome, Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נמנמנמ, האלבום החדש של אפיקה
, סנסוריום של אפיקה++ אלבום השבוע: TPA-Epica ARF-Draconian OTHAFA-Nightwish מה את/ה שומע/ת עכשיו: קייג'ד דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצ דבר רע שקרה השבוע: נמנמ כלום
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשציצ אצל תום אוליP: אתר השבוע: נמנמ תפוזבל מאכל השבוע: פלאפל *.* ספר השבוע: מנגה של צ'וביטס סרט/סדרת השבוע:המומיניםD: תמונת השבוע: אין

ZuLi90

New member
אין לי תשיר overcome!!

הפסדתי הרבה??! מאיזה אבום הוא?! D: *רץ לאמיול להוריד חיחי *

taroboy

New member
בא לי קרמבו!

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Stargazers-nightwish אלבום השבוע:Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: שום כלום דבר טוב שקרה השבוע: מפגש שציצים D::::::::: דבר רע שקרה השבוע: בחילות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ה"פ 5#$^&%#^$%@%@$#(הסרט XP) אתר השבוע:שומכלום. מאכל השבוע:אפרסק,מאכל XD ספר השבוע: ה"פ-וגביע האש (מרתון עד ל7) סרט/סדרת השבוע: גיבוריםץ תמונת השבוע:

ATWA

New member
מה אני עושה שם?../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: FORSAKEN שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל השירים מהאלבום החדש של אפיקה
אלבום השבוע: Epica - The Divine Conspiracy מה את/ה שומע/ת עכשיו: Epica - the obsessive devotion דבר טוב שקרה השבוע: יש לי כרטיס לנייטוויש:) והספקתי לשדרג פעמיים את הפלאפון הישן שלי שמשון ז"ל דבר רע שקרה השבוע: קייטנה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: היום האחרון של הקייטנה.. שיגמר כבר
סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי, גיבורים, השרדות... ובא לי לראות דקסטר:| היום יום שישי ה13.. תנצלו את זה

Liquid Dreams

New member
טחח../images/Emo11.gif

מהכפתלי
שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Seether- Fine Again Keane- Somewhere Only We Know The Used- The Bird and the Worm The Fray- How to Save A Life אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: שוודיה אהובתיייי
דבר רע שקרה השבוע: כאביםחדיםברגלכיווץשריריםלאיכולהללכת;[ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עדיין שוודיהD::::: אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: מקרוניעםרוטבלבןD: ספר השבוע: אנגוס 5 סרט/סדרת השבוע: נשואים פלוסססססססס יש פהההההD:::::::::::::::::::: תמונת השבוע: אין בינתייםP: אולי אני אעלה תמונות מהיער הקסומי שהיינו בו היום

Liquid Dreams

New member
מצאתי אותוD:

נאור כפרע, אני אשלח לך עוד מחר אם יהיה זמן ומחרתיים אם לא

../images/Emo99.gif אני רוצה שוודיה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תעלי עוד תמונות! (או לפחות תשלחי לי אותן
)

PerfectSP

New member
יש!!!אני לא מקום אחרון!!!

אם הייתם נכנסים לפורום 1300,אני הייתי מקבלת מקום ראשון
וגם בקומונת 23558 אני בטוחהXDD אני צריכה לעבוד על זה...

למעלה