The Silent Weekend

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our Solemn Our!!!! שיר/י השבוע לא של ווית'ין:נמנמ... HIFH-Night Vision אלבום השבוע: No Pads No Helmets...Just Balls-SP....מישומה.לא יודעת למה
מה את/ה שומע/ת עכשיו:MCR-This Is How I Dissapear דבר טוב שקרה השבוע:דאמ.יש לי 11 סיכות של סימפל פלאן!!!!!XDDD אבל אין שם של ווית'ין
דבר רע שקרה השבוע:המ.איזה ערבי התחיל לדבר אותי,והפחיד אותי.הוא ביקש ממני את המספר טלפון שלי ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יהיה החבר שלי
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:3 מפגשים!!!D: [אגב,מה עם מפגש פה???למרות שאני הכי קטנהXDD} אתר השבוע:הא?אמ...ת'אמת....http://www.reccenter.com מאכל השבוע:מאכל?XDD מנה חמה:) ספר השבוע:לא קוראת ממש ספריםD: סרט/סדרת השבוע:אני לא רואה טלוויזיה,מאז עידן המחשב.עם כל הכבודףאיך אני יכולה לראות טלוויזיה כשאני נמצאת ב-9 פורומים\קומונות?!?!ועוד אני נוסעת כל יומיים בערך לאנשהו.לרוב ת"א
תמונת השבוע:נמנמ.איאן
[לוסטפרופטס,מי שלא מכירD:]

PerfectSP

New member
ידעתי שאני אטעה!

עזבו,אני ולשון זה שני קצוות שונים
תודה על התיקון

עונה!!! DD:

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי P: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: די הרבה D: אלבום השבוע: החדש של אפיקה
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Fools of Damnation
דבר טוב שקרה השבוע: האלבום של אפיקה הודלף P: דבר רע שקרה השבוע: שמעתי את האלבום שהודלף אני רעה!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהאלבום של נייטוויש ידלף P: חחחח סתם סתם אתר השבוע: אין P: מאכל השבוע: מה?! XD סרט/סדרת השבוע: מתחילות מחדש
תמונת השבוע:

../images/Emo6.gif התלבטתי בעצמי אם לכתוב

בציפיות משבוע הבא שנייטוויש ידלוף
את האמת, סביר להניח שזה יקרה

><

שיר/י השבוע של ווית'ין: Frozen, אני פשוט אוהבת אותו.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Paramore - Misery Business אלבום השבוע: החדש של לוסטפרופטס. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Madina Lake - One Last Kiss דבר טוב שקרה השבוע: -- דבר רע שקרה השבוע: ריב קטנצ'יק. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לונה פארק, ו-2 מפגשים :] אתר השבוע: -- מאכל השבוע: סוכריה.
ספר השבוע: -- סרט/סדרת השבוע: שרק 3, D= תמונת השבוע:
שבוע טוב

PerfectSP

New member
את!רופטופס!!!!!! ../images/Emo190.gif

אימתי אותו-
D: אני לא אוהבת פארמור.

PerfectSP

New member
בגלל השיר הזה שחורשים עליו בMTV..../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

Euterpe

New member
הממ../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: DOF שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מליון. לא משו ספציפי. אלבום השבוע: אפיקה החדש, אבל גם אותו לא ממש... מה את/ה שומע/ת עכשיו: שומדבר. דבר טוב שקרה השבוע: לונה פארק דבר רע שקרה השבוע: ציונים >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ייגמר מתמטיקה לשנה הקרובה. אתר השבוע: וואלה? מאכל השבוע: אורז ספר השבוע: "מנסרות" סרט/סדרת השבוע: "נערה בהפרעה" | שבוע טוב!

ZuLi90

New member
אנשים...

עקב הבגרות מחר (או בעצם היום) עלתה לי המתמטיקה לראש! וחשבתי על לעשות שרשור כזה של קצת סטטיסטיקות מעניינות על חברים בפורום... מה אתם אומרים לעשות "שרשור סטטיסטיקות"? דווקא יכול להיות מאגניב D:

בדיליי XD

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Feel Berlin - The 69 Eyes דבר טוב שקרה השבוע: מפגש D:::: דבר רע שקרה השבוע: לא נראה לי שהיה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מחר מפגשציצים והוא אפילו במבשרת ^_^ אתר השבוע: אין מאכל השבוע: כדורי שוקולד קטנים כאלו ממולאים באייריש קרים
*-* ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד/ג'ונתן ספרן פויר
סרט/סדרת השבוע: מולאן+שרק 3 (ראיתי ביומשישי ה13 עם חברות. מסורת להיפגש בתאריך הזה ^^)/בנותגילמור (נגמרה עונה 6 היום ולא ממשיכים ל7
)+שאלתיאל קוואק D: תמונת השבוע: *_*

אהא D:

די מטריד אבל עדיין XD נראה לי שזה מאיזו כתבה או משהו שהיה בה סט של תמונות... עלע מצאה איפשהו ושלחה לי

למעלה