שאלון

../images/Emo177.gif שאלון../images/Emo70.gif

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מהם 3 השירים האהובים עלייך: מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מהם 3 החיות האהובות עלייך: מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: 3 מדינות שהיית גר בהן: 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: (נלקח מפורום בנות, בנים, תרגישו חופשי לענות גםP:)

b a t e l 1 8 2

New member
עונהננה

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה ,סופלה ושניצל מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך:שחור ,כחול ואפור מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אוונסנס ,מיי כימיקל וביטלס מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:זארה ,פוקס וקסטרו מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:ביישנות ,אדישות ועצבנות מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ביפ ,3 ואקסטרה הוט מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ים ,חו"ל ותל אביב מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:צעד קטן ,החבר'ה הטובים וג'יי ובוב מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:חברים ,סיינפלד וCSI מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לרצוח ,לגנוב ולאכול חזי מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:ספרות ,פסיכולוגיה ותנ"ך מהם 3 החיות האהובות עלייך:כל חיה שהיא לא חתול אהובה עלי. מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:את כל הגלידות מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:מסנג'ר מוזיקה ופורומים:p מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:לזכות במלא כסף ,להכיר מישו ולישון הרבה מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:המראה ,אופי וגישה לחיים. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:פיפי ,מצחצחת שיניים ושוטפת פנים מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מחשבה ,טלויזיה ומצחצחת שינים. 3 מדינות שהיית גר בהן:ארה"ב ,בריטניה וברזיל 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה:כלכלה ,ספרות וניהול עסקים

liorhikri1991

New member
עונה...../images/Emo13.gif

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פיצה,פלאפל ושווארמה. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך:שחור,כחול ובאז' ירוק. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:כנסיית השכל,סינרגיה והיהודים מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:ליאור,אלונה,ודים,הילה ולינוי ויש עוד כמה מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:
מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:ריכוז,הקשבה וחוכמה
מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:מדבר הרבה,לפעמים עצבני ולא סובלני מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:22,3,10 מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:לא יודע... מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:יש מלא... מהם 3 השירים האהובים עלייך:מחפש תשובה-היהודים,תנו לי לשתות-כנסיית השכל,צועקים על אהבה-סינגריה מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:אין כאלה כמעט מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לרצוח,לגנוב ולהתעלל. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:הארי פוטר 3,5,6 מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:כימאי/ביוטכנולוג/רוקח מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:כימיה,תנ"ך,ספרות,היסטוריה וכולם חוץ מספורט,חחח מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב,חתול ותוכי מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:וניל עם עוגיות,תות שדה,פיסטוק וקפוצ'ינו מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:מהמשפחה מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:אין כזה דבר כלכך מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:לגלוש באינטרנט,לקרוא ולכתוב בתפוז ולדבר עם חברים באייסי או במסן. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:שאדע פרפקט את החומר במתמטיקה למבחן,שש.ב במתמטיקה יגמרו כבר ושיגיע כבר מחר בבוקר כי השתגעתי כבר מכל הש.ב במתמטיקה. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:המראה כנראה,אסיים תיכון וכנראה אלמד במוסד אקדאמי ואעבוד כמובן. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:מסדר את המיטה,שוטף פנים ומצחצח שניים ואז הולך למחשב. מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:רואה שסידרתי מערכת ליום הבא,מסדר את המיטה ומטעין את הפלא' 3 מדינות שהיית גר בהן:שוויצריה,בריטניה,איטליה 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה:כימיה,ביוטכנולוגיה ורוקחות

Gilat18

New member
נדבקתי בכנסיית השכל :S

אני חייבת להגיד לך שהדיסק החדש שיצא ממש טוב.. אני אהבתי. חח נזכרתי בזה תוך כדי קריאה :)

liorhikri1991

New member
עם איזה שירים הוא?

כי אני ודיסקים זה לא כלכך קשור...אני מוריד שירים

../images/Emo185.gif גם אני ../images/Emo185.gif

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: לחם מטוגן, מרק אדום, ושוקולד מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: ג'ינס, לבן ושחור מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: עברי לידר, אריק ברמן ואביב גפן
מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נופר, נופר ומורן מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: ----- מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין משהו ספציפי.. מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: ביישנית, פרפקציוניסטית, עקשנית מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: אותן תכונות.. אני גם אוהבת וגם שונאת.. חחח מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: yes star 2, ניקולודיאון ו22 נראה לי.. מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אילת, טבריה/ כל מקום רחוק אחר שיהיה בו שקט וים =] מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ממממ לא עולה לי כרגע לראש.. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יום חדש נפלא, muero de amor (נדוש ככל שהוא יהיה זה השיר שלי לנצח), וmy love for you- יש סיפור שעומד מאחורי השיר המדהים..
מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: בובספוג, לא מדהימה, ו.. לא יודעת כל התכניות בסגנון.. מלא שטויות כאלה.. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: יש הרבה.. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הנסיך המאושר, שמונה בעקבות אחד, ו..כמה נדוש הארי פוטר חחח מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: מתכנתת
, פסיכולוגית ילדים, סופרת (אני ממש אוהבת את שלושת התחומים) מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מתמטיקה, מחשבים וספורט.. =] מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, כלב דולפין וסוס.. מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: אני ילדת וניל אז: וניל, וניל עוגיות ווניל מקופלת מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: המשפחה הקרובה... מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ידיד שלי.. (כבר יצאה שבת..? =\), עוד ידיד (שיחזור כבר מהצבא), וחברה שלי (בא לי לצאת) מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: מסן, משחקים, ושירים.. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: להיות באילת.. / לחזור לבצפר.. / לעשות משהו ממש מעניין.. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני לא אהיה טוראית מסכנה ואפילו לא סמלת.. אם אני אשאר בצבא אני כבר אהיה קצינה =] מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: שוקו זה דבר ראשון, מצחצחת שיניים אופקורס.. חחח ומממ לא דעת לפי הסדר.. מה שיוצא.. מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: סוגרת את המחשב, עוצמת עיניים, ומנסה להכניס לי לראש שלא עד כדי כך חם, אפשר לישון..!! 3 מדינות שהיית גר בהן: ישראל, אנגליה, איטליה 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: מדמ"ח, פסיכו', מממממ אולי מתמטיקה..

just PolPoll

New member
עונה

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:
פיצה
שניצליה
קוסוקוס מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך:
ירוק
ורוד
שחור מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:
מארון 5
כריסטינה אגילרה
שאקירה מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:
בתאל
דנה
רגינה מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
פוקס
TNT
פולאנדבר מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:
עקשנות
חוש הומור
רגישות מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:
קנאה
עקשנות
רגישות מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:
יס ישראלי
יס סטארס 1
MTV מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:
סיני
אוסטרליה
פראג מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:
לזכור את הטיטאנים
היומן
חופשיות על הבר מהם 3 השירים האהובים עלייך:
Avril Lavigne - When you're gone
The Calling - Wherever You Will Go
Lene Marlin - Its true מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:
הטופ מודל הבאה
השיר שלנו
האנטומיה של גריי מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:
לבגוד בחבר/ה
לעשות משו מנוגד לעקרונות שלי
לפגוע בבע"ח. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
צילה של הרוח
נערה עם עגיל פנינה
שבועת רחל מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:
מהנדסת מזון
רוקחת
מהנדסת אזרחית מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
כימיה
אזרחות
תנ"ך מהם 3 החיות האהובות עלייך:
כלב
פיל
פרה מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:
פיסטוק
וניל
קינדר מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:
אימא
נתנאל
מיכאל מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:
ר'
א'
ד' מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:
לשמוע מוזיקה
לגלוש בתפוז
מסנג'ר מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:
שיהיה חם
שהוא יתחבר
גלידת פיסטוק מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
אני אתבגר
אני אצא מצפת!!!
אני אכיר מישו נחמד מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:
בודקת מה השעה
מכבה את השעון מעורר
פותחת תריסים מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:
סוגרת תריסים
בודקת מה השעה
מסדרת את הכרית 3 מדינות שהיית גר בהן:
אוסטרליה
צ'כיה
ארה"ב 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה:
הנדסת מזון
מיקובילוגיה
ביוכימיה מישו קרה

liorhikri1991

New member
קרא*/ ואני אני קראתי חלק...

אתה באמת אוהב תנ"ך,חחח אצלי אף אחד בכיתה חוץ ממני לא סובל תנ"ך,אני היחידי שאוהב את המקצוע וגם כימיה כמוך

liorhikri1991

New member
חחח אני ב5 יח"ל...

ואני אוהב מתמטיקה,אבל אצלנו זה קצת יותר קשה מ3 יח"ל
,מלא ש.ב ורמה לא קלה במיוחד,אבל מקווה לעבור את זה בגדול

just PolPoll

New member
חח נכון קרא!איזה אהבלה יצאתי.

אבל,אבל,אבל...אני בת!אז גם אתה יצאת אהבל

danieli rose

New member
אניאני!

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פשטידה, מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך:שחור, ירוק-כחול וחום מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אלג'יר,היהודים, דרים תיאטר מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:אתם לא מכירים גם ככה מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:אוספים מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:פול אנד בר, זארה.. אין שלוש ממש מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:אין הנחתום מעיד על עיסתו! מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:רגישה מדי, סומכת על אנשים בקלות יחסית,פרפקציוניסטית מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:יס סטארז 1,2,3 מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:לונדון,ים, תאילנד מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:לא יודעת מהם 3 השירים האהובים עלייך:לא יכולה לענות על זה, אוהבת יותר מדי שירים מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:אוסי, חברים, טופ מודל מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להרוג מישהו, להתאבד, לאמץ זהות בדויה.. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:הנעלמים/הרלן קובן, מישהו לרוץ איתו/דוד גרוסמן,האלכימאי/פאולו קואלו מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:אדירכלית/דיפלומטית/משהו בעסקים. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:לשון(ז"ל),פיזיקה..אין שלוש בעצם..חח מהם 3 החיות האהובות עלייך:זיקית,למה ונמר. חחחח סתם מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:וניל עוגיות, שוקולד רום, אייריש קרים. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:רותם,שירי,גל. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:מה זה משנה מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:לגלוש בפורומים וכאלה, להתכתב.. לשמוע מוזיקה מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:באמת לא משנה:) מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אין לי מושג מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:שירותים ומצחצת שיניים מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכבה את האור, מתכסה, ועוצמת עיניים:) 3 מדינות שהיית גר בהן:אנגליה, ארה"ב,הולנד. 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה:יחסים בין לאומיים, אדריכלות,מנהל עסקים.

../images/Emo39.gif

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פיצה,גפילטע של סבתא[אשכנזים רולז!!!1],ואאאמ עוגת גבינה עם פצפוצים מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך:שחור,כחול,חום,לבן מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:take that,בית הבובות,ולוידעת... מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:.נ.,.ר. ו-.א. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:אין ממש מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:כל חנויות השאנטי למיניהן מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:שאה שמעלה גאווה,אבל בכל זאת:אחריות,התנדבות,צחוקים מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:חוסר טקט,חטטנות,ועצלנות לפעמים מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:בקושי,אבל:8,10,3[בהוט] מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ירושלים,איזהו כר דשא סתמי ברמה"ג,סתם בשביל השקט,ולוידעת מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:יש מלא...מלאן רוז',גריז,ריקוד מושחת מהם 3 השירים האהובים עלייך:יש יותר מידי.... מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:בקושי.... מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לשתות אלכהול,לקחת סמים,לעשות פירסינג, מהם 3 הספרים האהובים עלייך:כמעיין המתגבר,הארי פוטר,וגיא אוני מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:אחות,מורה,ולוידעת מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:זה תלוי במורים...כימיה,לשון, מהם 3 החיות האהובות עלייך:אפחת מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:וניל פצפוצים,בננה,תות מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אבא,אמא ואחותי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:מישו שנכנה אותו "ההוא",.ר.החברה הטובה שלי,ושולי המחנכת שלי לשעבר מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:פורומים של תפוז,מוזיקה,פורומי גרעיני בנ"ע מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:שיהיה רה"ש,שיירד גשם,שתהיה שביתה מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אני אתחתן,אני אהיה יותר דתית[בעז"ה],אני ארא יותר טוב
מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:מצחצחת שינים,מדליקה מוזיקה,מתחילה לחשוב מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מוזיקה,טלויזיה,מחשבות 3 מדינות שהיית גר בהן:ישראל,ישראל וישראל 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה:סיעוד,מזרחנות,הסטוריה,תנ"ך

Pirate Captain

New member
אני:)

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:סלט, כריך חומוס ופיצה. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך:כחלון כהה, אפור ומשובץ. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביתר בנאי, ג'סטיין טימברליק וריאנה. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: חסוי.. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: זארה, קסטרו ופול אנד בר(למרות שאין לי כלום משם חח) מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: אופטימי, קיצוני, חמוד. מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: חוסר ביטחון, מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ 3, מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: תאילנד,פריס ולונדון. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:בנות בסטייל, ילדות רעות וכל סרטי אמריקאן פאי. מהם 3 השירים האהובים עלייך: love ston summer love ואבות ובנים של אביתר בנאי. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:הטופ מודל הבאה, שנות ה70 וסרטים. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אנה קרנינה, כל הטירגלוגיה של המצפן הזהוב וורוניקה מחליטה למות. מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:רקדן, סופר וטבח. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מתמטיקה, מחול קלאסי, מחול מודרני. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתול, זברה וחזיר. מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:קרמל,קצפת ואוריאו. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:חסוי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: חסועי מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:לשמוע מוסיקה,להיכנס למיי ספייס,ולהוריד דברים באיימיול. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:שאני אוהב את עצמי, שכל הסרטים שהורדתי ירדו ושאני אספיק לסיים את המטלות לבית ספר..חח מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:האופי-ההתנהגות,הבגרות, המראה ,הידע,הסביבה-בית חברים. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:מוסיקה, אוכל, שירותים. מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מחשב, שירותים ומוסיקה\גוף. 3 מדינות שהיית גר בהן:לונדון, ארה"ב(לא כי אני אוהב את החיים שם) וישראל. 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: מתמטיקה, אנגלית ומשפטים.

חדש פה

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה סטייק והמבורגר מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: כחול שחור ואדום מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: בוב מארלי טופאק ואמינם מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: דרור שי ואסי מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: יש יותר מדי מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: רנגלר קסטרומן ולי מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: עקשן רגיש ודובק במטרה חחח מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: אימפולסיביות מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: סטארוורלד יס 1 ו5+ מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אילת, יוון והוואי מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מת לחיות 4 שעת שיא 3 והוסטל 2 מהם 3 השירים האהובים עלייך: מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים האנטומיה של גריי מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לפגוע במשפחה או בחברים מהם 3 הספרים האהובים עלייך: חלום סקופיו מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: דבר 1: להמשיך את ה"עסק" המשפחתי מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות ספורט תנ"ך מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב סוס ותוכי מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: שוקולד בלגי וניל עוגיות ותות בננה מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אבא שלי חברה שלו ודוד שלי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 3 חברים שגרים רחוק מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: אינטרנט ופיפא מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: שיגיע יום ראשון הבא ושלא יגיע מחר מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני לא יודע מה יקרה מחר אז עוד 5 שנים?? מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: מצחצח שיניים אוכל ומתקלח מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצח שיניים מתקלח ומסדר תילקוט 3 מדינות שהיית גר בהן: רק בישראל 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: ספרות אומנות ומנהל עסקים

למעלה