שאלון

../images/Emo18.gifכאן נמחקה הודעה../images/Emo128.gif

שימו לב, העלאת מילים לשירים לפורום אסורה בשל זכויות יוצרים

Summer moved on

New member
נחמד:)

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שניצל, סלט עוף, שוקולד. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: ג'ינס, שחור, ירוק. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: קולדפליי, טראוויס, דיידו מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:מה זה משנה השמות... מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:12 memories - של טראוויס, דיסקים של דיידו, וקולדפליי/ מטרופולין... מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:פול&בר, פוקס לפעמים, זארה. מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:אחראית, חייכנית, חברותית. מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:ביישנית, דאגנית, ואני כבדה כזאת לפעמים. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ערוץ 2, הוט 3, ביפ[חברים וסיינפלד]. מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:בבית של חברה, בבית קפה עם אבא, בקולנוע. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:אמריקאן ביוטי, שלושעשרה, יש לך הודעה. מהם 3 השירים האהובים עלייך:Travis- walking down the hill, עמיר לב- אוקוטובר, סיוון שביט- נשקי אותי. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:חברים, הדרך לאהוב, 1 נגד 100. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:וואלה לא יודעת. אני דיי פתוחה להצעות. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:ארבעה בתים וגעגוע-אשכול נבו, משוואה עם נעלם-אורי אדלמן, מומיק-דוד גרוסמן, הצד השלישי של הסיפור- מריאן קיז. מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:במאית, תסריטאית, צלמת[סטילס]. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:הסטוריה לשעבר, תקשורת, מת'. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתולים, דולפינים, פרפרים. מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:שוקולד, רום-צימוקים, קפוצ'ינו. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:חברים... מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:חברה, אבא. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:פורומים, פוטושופ, פליקר. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:שכולם ילכו מפה ושאני אהיה לבד, לישון אצל חברה. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אסיים לימודים, אתחיל צבא, ומה שיקרה אחריו. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:בודקת מה השעה, מתקלחת, אוכלת משהו... מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:קוראת משהו, פותרת תשבץ/תשחץ/סודוקו או כל דבר אחר, בודקת מה השעה. 3 מדינות שהיית גר בהן:י---ש---ר---א---ל :) 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה:חינוך, תסריטאות, בימוי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Retama

New member
אממ גם אני :}

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אננס, שוקולד לבן, וסלט קצוץ דק מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: צבועני
בעיקר לבן וגווני ירוק נראה לי מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: יזהר אשדות, אריק ברמן, אביתר בנאי, ברי סחרוף... מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נגה, לימור ורוני מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: זה משתנה כל הזמן, כרגע אריק ברמן, במרחק נגיעה, ואטנשין של התפוחים מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: מתה על החולצות של פוקס ושל פול אנד בר, חוץ מזה.. יד שנייה :p מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, 3, 24 מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: עם חבריםםםם, אני כל כך מתגעגעת. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: משתנה כל הזמן.. אבל למשל- היפה והחיה, טיטאניק, הסימפסונס מהם 3 השירים האהובים עלייך: פפ אי אפשר לומר מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האוס, וזהו נראה לי. לא רואה כמעט טלויזיה מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: מהם 3 הספרים האהובים עלייך: כרגע אני במהלך "אם יש גן עדן" שזה ממש מדהים, ואהבתי מאד את "התהיי לי הסכין" ואמממ "יש ילדים זיגזג" מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: היה לי רעיון ממש.. אלוהי. אבל שכחתי. בטח משהו בתחום האומנות מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: השנה עוד לא למדתי בגלל שטסתי, אבל אני ממש חושבת שאני אוהב את שיעורי היסטוריה, מתמטיקה, ואני מקווה שלשון מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, סוסים, חיפושיות משה רבנו קטנות מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: וניל, אננס, תפוח, מלון, שוקולד.. הכל :X מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא-אבא-נטע במשך שבוע בלי הפסקה. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: נגה, יותם, שייקה, לימור, רוני, גל.. רשימה ארוכה... מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: מיילים, מסנג'ר, ומוזיקה מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: לפגוש את כל החברים, להתעורר עם חדר מסודר ); שאחותי תהיה בבית מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הכל. המחשבה שלי על הדת, על החברים, על החיים.. המעגל חברים, אני בטח יתגייס... מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: אחרי שאני חוזרת לישון מליון פעמים, אני מגלה שאני כבר באיחור לבי"ס, מהר אני מצחצחת שיניים, מתלבשת ויוצאת לבי"ס
מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את האור, מפעילה מזגן 3 מדינות שהיית גר בהן: אוסטריה, ניו זילנד, אנגליה.. לא יודעת :X 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: אומנות, אסטרונומיה ולא יודעת מה עוד.. (נלקח מפורום בנות, בנים, תרגישו חופשי לענות גםP:)

למעלה