שאלון

עונה../images/Emo13.gif

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה, פיצה, שוקולד. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: שחור, אדום חום אולי. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: nightwish, pink floyd, אלג'יר(שהתפרקו
) והיהודים.אז מה אם זה 4. P: מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: הדר, גיתית, נירית. (..מי סמויה?!?!:) מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: מנועים קדימה, פחד מוות, אוטוביוגרפיה. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: נוקס(חחח) רנואר זארה. מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: - מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: אדישה, קל לי להפר דברים שאני רוצה לעמוד בהם, חסרת ביטחון עצמי. שילוב לא הכי מנצח... מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יס סטארס 12 יס סטארס 13 יס סטארס 14 מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מקלחת מיטה שוב,מיטה. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אפקט הפרפר לא מצליחה לחשוב על עוד.=| מהם 3 השירים האהובים עלייך: זה די משתנה. השיר מהגן-כנסיית השכל חור בלבנה-רוקפור ניצוצות-פורטיסחרוף(
) מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: דקסטר האוס האנטומיה של גריי מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להכאיב למישהו, נפשית או פיזית. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אני כריסטיאנה פ. (ספר חובה!) פרחים בעליית הגג-וי.סי.אנדרוס קורליין-ניל גיימן מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: עשירהP: (סתם, סתם!!! טוב נו, גם..) לא יודעת. בזמן האחרון יותר מדי מחשבות ודיבורים על זה.. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: היסטוריה(שנגמר..) ספרות קולנוע(שגם נגמר..) מהם 3 החיות האהובות עלייך: סוסים כלבים - מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: וניל עוגיות שוקולד - מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: נירית אלי גד (זה לא שהשמות באמת אומרים למישהו פה משהו, אבל מילא:) מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אף אחד. רק המקלחת והמיטה. אני כל כך עיפה. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: פורומים מסנג'ר אייסי(פחות) מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: שאני אסיים להתקלח שאהיה במיטה שארדם מהר. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: יהיו לי אחיינים(או לפחות שאחד מהאחים שלי יתחתן נו:() אני כבר לא אנהל את תיכוניסטים חח זהו?P: מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: שמה עדשות מצחצחת שיניים (ואם אני בטעות עושה את זה הפוך, הלך על העיניים שלי) מתלבשת. מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מורידה עדשות מצחצחת שיניים מחליפה לפיג'מה. 3 מדינות שהיית גר בהן: לונדון ארה"ב(ניו יורק ככה.) צרפת(פריז) 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: ספרות פסיכולוגיה צילום (קולנוע)

עונה

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:
שניצל תירס
פיצה
טוסט מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך:
שחור
כחול
אדום מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:
Thousand Foot Krutch
Dragonforce
korn
יש עוד אחד אבל לא נורא the fray
יש עוד אחד האמת חח saliva מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:
אין ממש 3 דיסקים האוהבים זה שיר פה שיר שם מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
roxet קיצר יש עוד שתים שחכתי תשם שלהם מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:
אני יודעת להקשיב לאחרים
ספונטנית
עקשנית מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:
בישנית
ריכוז שלי
הזיכרון שלי מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:
אקסטרה הוט
AXN
HOT 3 מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:
ניורק
שוויץ
צרפת מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:
ספידרמן 1,2,3
הבושם
הצלצול 1,2 מהם 3 השירים האהובים עלייך:
the fray- how to save a life
Thousand Foot Krutch - Puppet
Thousand Foot Krutch - This Is A Call מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:
חברים
דרייק וג'וש
הישרדות מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:
קרחת
להפסיק לשמוע מוזיקה
להתחתן עם קוף מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
התפסן בשדה השיפון
הקיטנה של קנלר |מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:
לא חשבתי על זה עדין |מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
מתמטיקה מהם 3 החיות האהובות עלייך:
כלב
דולפין
סוס מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:
ריבת חלב
חמאת בוטנים
עוגיות מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:
יולי
טניה
דניאל מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:
יולי
טניה
מאור מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:
פורמים
מסן ואייסיקיו
ולחפש דברים מצחיקים מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:
אני רוצה שאיזה מישהו ידבר איתי
שאותו מישהו ידפוק בדלת שלי
לשמוע מוזיקה מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
המראה
קצת מהאופי
ולא יודעת מה עוד מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:
ממשיכה לישון
מתקלחת
מצחצחת שינים מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:
מצחצחת שינים
רואה טלויזיה
ובמחשב 3 מדינות שהיית גר בהן:
ניורק
צרפת
שוויץ

Gilat18

New member
אנייי :]

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מקדונלס מקדונלס וחומוס מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: שחור, כחול(גינסים) ולבן מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אורפנד לאנד, מגהדת', ועוד מישו מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: חני אוריתי ואביבי מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: חח יש לי שלוש צרובים באוטו מזה טובים.. :) מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין לי העדפה, יש לי את הסגנון שלי. מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: מתחברת מהר, תמיד ועזרת, נחמדה :) מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: בכיינית, נעלבת מהר, מתעצבנת מהר מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יס סטארס 1 2 3 מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בבית, במיטה, אני ערה מ 4 בבוקר :S מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מת לצעוק, כל הסדרה. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אממ של אורפנד לאנד הכל.. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: פאמילי גאיי, בובספוג, ארתור מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג מישהו מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 1 2 3 :) מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: אמא, אישה טובה לבעל נהדר, משכילה מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ביולוגיה, מדעי המחשב, ואנגלית מהם 3 החיות האהובות עלייך: הכלב של חן, החתול של חבר שלי, וזהו מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: ריבת חלב, קינדר, ושוקולד עם פצפוצים :p יאמי מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אבא שלי, מורן שעובדת איתי, ותמי שעובדת איתי :) מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: חן, אביב, אורית. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: תלוי מתי.. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: שאני אהיה בבית ואשן, שאני אהיה עם אורית וחן ושננגן ביחד, ושנאכל. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אתבגר עוד יותר, ולא מגלה עוד :p מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: פותחת את העיניים, עוצמת אותן (כי יש אור), ואז מורידה את השמיכה ממני :) מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: שולחת שלוש אס אמ אסים של לילה טוב למי שאני אוהבת. 3 מדינות שהיית גר בהן: ארה"ב, ישראל, וזהו. 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: מדעי המחשב, ביולוגיה, ועוד מחשבים

עניייתיייי 3> 3> 3> 3>

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: קובה, תפ"א מוקרמים ברוטב פטריות (שאני עושה יאמי אחד הדברים) ואאמ ביסלי גריל מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: אדום, ורוד שחור מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: יש מלא מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נופר סתיו ורותם כפרעל הלסביות שלייייי מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: לא זוכרת ת'שמות מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: קסטרו, זארה פולאנדבבבר מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: זורמת, מצחיקה וספונטנית מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: עקשנית ואין לי סבלנות לחופרים (!!) מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: MTV, ויוה ווווו.... אגו;] מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אילללללת, בבסיס של אהובייי, ואאאמ מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ילדות רעות, שישי הפוך, ושכחתי את השם של הסרט שהבן הזה הפך לבת חחחחח אחד המצחיקים מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש מליייייונים מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: בנג'י, לאכול נקנקיות ולהתנשק עם המורה שלי=0 מהם 3 הספרים האהובים עלייך: "צילה של הרוח" מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: שחקנית מנחה בצוות בידור ורקדנית בטן מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תיאטרון 3> וזהו מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים שונאת חיות !! מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: לא אוהבת ! מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: המורה שלי למתמטיקה שדומה לביצת קינדר השכן השוווה שלי ואחותי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: עם אהוביייי (אוף הוא בבסיס וחוזר רק עוד שלושה שבועות !המפקדת הנימפומנית שלו משאירה לי אותו שם כל שבוע) מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: איסיקייו, באתר של הסוכנות שלי ולשחק בבבל טראבל=] מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: רק שאהובי יחזוווווווור=[ אני מתגעגעת אליו כ"כ מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: חחח מצאת את מי לשאול מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: שוטפת פנים, שמה חזייה ומתאפרת מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מקלחת, שירים וווו....ביד
3 מדינות שהיית גר בהן: שוודיה פריז וארה"ב 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: אם לא בבצפר למשחק אז משפטים או פסיכולוגיה

ו ע כ ש י ו - ג ל י ת :]

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: צ'יפס,שניצל וכל מה שקשור בחצילים. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: לבן,אדום,שחור מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:כנסית השכל,מוש בן ארי,אביתר בנאי (בעצם כל הבנאים) מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:שרון,יסמין ורעות. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: יש כ"כ הרבה. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: דבר ראשון-אין על קסטרו בעולם! אחר כך זארה ומנגו מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: אני חזקה מבחינה נפשית,אני עצמאית ואני יפה:) מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:אני חסרת סבלנות,חסרת רגישות ואני קנאית ברמות על. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:24,אקסטרים וערוץ E! מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: כרגע? כל מקום שהוא שליו ורגוע. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: המלך ארתור,פרל הארבור וכל האמריקן פאי =) מהם 3 השירים האהובים עלייך:כנסית השכל-האביב הנצחי,אלון אולארצ'יק-בואי נגיד שאני שלך,משינה-דני. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:אני לא מפספסת מונית הכסף,תשוקת הנצים,OC,נמלטים (אוקטובר עונה חדשה!!!) מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לגנוב,לעשות בנג'י\צניחה,להתקרב לחיות מגעילות (נחש,ג'ורים ותולעים למיניהם) מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ורוניקה מחליטה למות-פאולו קואלו רומן אמיתי-סמדר שיר (כן כן,סמדר שיר כותבת גם למבוגרים וזה ספר מומלץ ביותר.) מלך החומוס ומלכת האמבטיה-אילן הייטנר מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:מעצבת אופנה,אדרכלית,ציירת. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אזרחות,הבעה וספרות. מהם 3 החיות האהובות עלייך:אין. מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב:הכל הולך! מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אבא,אמא,נוגה ועידו. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:שרונה,טל,יוגב. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:לשמוע מוזיקה,לשחק ולקרוא כתבות של וואלה זון...קרועים. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו:שיהיה שלום,לשמוע שמבטלים את הפסיכומטרי ושכולם מאושרים. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:וואו...כ"כ הרבה דברים. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:בודקת מה השעה,מסתכלת במראה והולכת לעשות פיפי מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכוונת שעון,מתפללת ומהרהרת המון...עד שאני נרדמת. 3 מדינות שהיית גר בהן:רק בישראל. 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה:עיצוב פנים,עיצוב אופנה ותיירות ומלונאות.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאווו! איזה כיף!

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, שניצל ו... הממ... לא יודע. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: אדום, שחור וצהוב. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: טאטו (דה), דנה אינטרנשיונל ופרגילישס. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: לא אוהב שאני מזיכר את שמו. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: הראשון של טאטו, הראשון של גוון סטפאני והחדש של דנה אינטרנשיונל. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין. מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: אני אדיב, מוכשר, וחכם P: מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: עצלנות. וזהו. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: שמונה, סטאר וורלד ונשיונל ג'אוגרפיק. מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק, אסקס-אנגליה ואיטליה, כל מקום. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: פרסילה מלכת המדבר, אה... זהו P: לא מת על סרטים אחרים. מהם 3 השירים האהובים עלייך: הו. יש המון. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: משפחת סימפסון, CSI מיאמי ו-CSI ניו יורק. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: הממ... לא יודע. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אין כרגע. יש המלצות? אני בררן P: מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: וטרינר, מיילד או צייר. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: המחששות והקפיטריה XD מהם 3 החיות האהובות עלייך: המיצי שלי, פלמינגו ופינגוינים. מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: שוקולד, וניל עוגיות ולימון חמוץ מאוד כזה. הלבן. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי, אבא ואמא. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: דניאל. וזהו. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: פורום של טאטו, מסנג'ר לפעמים ומייספייס. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: שאני אקבל איזה דיסק שממש בא לי, שירד גשם זלעפות ושאני אוכל ללכת לישון מבלי שיפריע לי. לא יקרה. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: השיער שלי יהיה גזור. לא יותר מזה. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: פותח את החלון, מכבה את המאוורר ומרכיב משקפיים. מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: סוגר את החלון, מדליק את המאוורר ומוריד את המשקפים XD 3 מדינות שהיית גר בהן: קדנה, ארה"ב ובריטניה. 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: לא מכיר מקצועות שכאלו P:

EvyatarB

New member
עונה:

מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: כחול, אדום, שחור מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: Dream Theater, Porcupine Tree, Pink Floyd. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אופק, גל ויובל. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Pink Floyd - Wish You Were Here, Dream Theater - Metropolis Part 2 - Scenes From A Memory ו-Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אדידס, FOX, TNT מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: שנון, מצחיק, נדיב. מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: עצבני, פגיע, עצלן. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ספורט 5, ספורט 5+, ספורט 5 לייב
מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לונדון, לונדון ולונדון. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: Goodfellas, סנאצ' ו-Lock, Stock and Two Smoking Barrels. מהם 3 השירים האהובים עלייך: Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond, Megadeth - A Tout Le Monde ו-Metallica - For Whom The Bell Tolls מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חוץ מספורט, חברים, סיינפלד ו-E.R. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: סמים קשים, התאבדות, אורית פוקס. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: וואו, קשה... טוב, ננסה. למי צלצלו הפעמונים\ארנסט המינגווי, הקומדיה האנושית\וויליאם סרויאן ועלובי החיים\ויקטור הוגו. מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: עיתונאי, סופר, מוזיקאי (רק חבל שבשביל האחרון צריך כישרון) מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות, אנגלית וזהו. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, סנאי וכלב. מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: שוקולד, סורבה תות ו-וניל. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אופק, אמא ואבא. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: פשש, שאלה טובה. סביר להניח ששלושה חברים כלשהם... מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: לגלוש בפורומים, לשמוע מוזיקה ולדבר במסנג'ר עם אנשים מכל מיני מקומות באנגלית. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: שהפועל קטמון תעלה לליגת העל, שמישהי שאני אוהב תתאהב בי, שיורידו את המס מהסיגריות. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הכלכלה העולמית, החוקה האמריקנית, החיים בישראל. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: רוחץ שיניים, שותה קפה ומעשן סיגריה. מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: שותה קפה, מעשן סיגריה ורוחץ שיניים. 3 מדינות שהיית גר בהן: אנגליה, אנגליה ואנגליה. 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: מדע המדינה, כל דבר שקשור לתקשורת, ספרות.

EvyatarB

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

תמיד נחמד לדעת שקוראים את מה שאתה כותב...

SoosKatan

New member
בהחלט :)

מה איבדת בלונדון? תגיד, יש לך קשר לפורום ר"צ או סוסים? הניק שלך ממש מוכר לי....

SoosKatan

New member
יא =)

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: הממ... לאדעת.. פיצה? חביתה? סלט? מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: שחור, אדום, סגול מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: בוב מרלי, ביטלס, רד הוט מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ענבר, רותם ורודין מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: למי יש דיסקים? חחחח מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך: המממ.. לא יודעת נו... אני אמינה, אני אוהבת ללמוד, ואני אדיבה... מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך: רררר אני קנאית, חסרת ביטחון, ופחדנית מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 13 [הוט סרטים], ביפ, וVOD מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו: חווה, ינאי, ובמיטה מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: נמנמנ קיוב, טרויה, ובוראט [לכל אחד יש סיפור שעומד מאחורי האהבה שלי לסרט ] מהם 3 השירים האהובים עלייך: של הביטלסססס כולם מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הבורר, מונית הכסף, והחברות הכי טובות מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לבגוד באמון של מישהו, להתעלל בבעל חיים, להחליף מישהו במשפחה. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ציפורים מתות בסתר, הנערה מים קורטז' מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול: וטקינרית, פסיכיאטרית או עורכת דין [או צלמת] מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ביולוגיה, סוציולוגיה, הסטוריה מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, סוס וחתול מהם 3 הגלידות שאתה הכי אוהב: רק שוקולד מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, ו2 אחיותי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ינאי, רותם ודוד שלי מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב: לדבר במסן, ולחפור מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: יכפילו את משך היום, חברותי יבואו אלי ביחד כולם, ולרכב על רוקיטה בים מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: ואו. אין לי שמץץ מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר: עולה לאכול, קוראת עיתון ומצחצחת שיניים מהם 3 הדברים האחרונים שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מחליפה לפיג'מה, מצחצחת שיניים, וכותבת 3 מדינות שהיית גר בהן: ישראל כמובן, ניו יורק ואוסטרליה 3 מקצועות שהיית רוצה ללמוד באוניברסיטה: פסיכולוגיה, רפואה ווטרנריה

למעלה