שאלון ארוך

bustedit

New member
../images/Emo178.gifשאלון ארוך../images/Emo178.gif

כי משעמם
קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? סוף

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:אלה פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.69 מידת נעליים:41 צבע שיער:חום אחים/אחיות:אח-1 בת כמה את נראית:כל פעם זה משתנה...הרוב חושבים 18 משקפיים?יש גשר?אין עבר פלילי:יש שפות:עברית/אנגלית/פורטגזית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?מפרקים מוזרים באצבעות
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?משקל..
האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא יודעת.. את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא וכן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן!
את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים:נגד!
עישון אצל בני עשרה:נגד!
נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד!
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נגד...
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:אף פעם נשבר לך הלב:נמנמנמ...רישמית אף פעם..אבל אני יודעת שנפגע.. שברת לבבות:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:3 התחרטת על דברים שעשית:אין סוף פעמים... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:שלום
ממתק:אמ......סוכריה על מקל בטעם תות או שוקולד סרט מצויר:אלאדין/פינוקיו/בת הים הקטנה קורנפלקס:קורנפלקס של אלופים!
מסטיק:מנטה אורביט הכחול או הירוק צבע:שחור יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:לא יודעת.. תכשיט:
חורף\קיץ:קיץ בחדר:אה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:לא זוכרת..האחרונה ששמעה הייתה ג'ני...
הלכת איתו לסרט:משפחתי צעק עליך:אימי שלח לך מכתב:אמזון האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אני מאמינה בעין רעה... אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?חחחחחחחחחחח..לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?תלוי באיזה תחום...לחברות כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?כמעט הקפיצו אותך כיתה?כמעט... רצית להיות המין השני?חחחחחחחחחחחחח......לא דברים אהובים שיר אהוב:בוטלישס של דסטניז צ'יילד אוכל אהוב:אוכל סיני
תוכנית אהובה:קוראים לזה אהבה ספורט אהוב:שחייה/רכיבה על סוסים תחביב:מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים:דסטניז צ'יילד,מקפליי,באסטד,פייטסטאר,סלין דיון עיתון אהוב:סמאש היטס וסתם מה השעה עכשיו?18:22 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אמ.....אלך לפורום מקפליי..ואמשיך לדבר עם מור
איזה ארוחה אחרונה אכלת?עוגה ליום הולדתו המוקדם של אחי... תיכון או אוניברסיטה?עוד לא הגעתי לאף אחד מהם
אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת?אמ...את כלבה שלי שרה את 5 קולורז ריח האחרון שהרחת?אחד הבשמים של אימי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הוא על רטט..וכרגע כבוי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?מור!
וקורל!
תודה קרין!

Hip Hop star

New member
בחיי שאין לי מושג!../images/Emo2.gif

דיברתי עם חברה ושמעתי את זה בדיוק... וכל פעם שהיה את הקטע עם ה-דודודודודודו היא התחילה גם,אשכרה ממש לעשות דו דו דו..רק קצת מעוות........

Rowdy Girl

New member
הוווו שיר עצבנית../images/Emo46.gif

שיר קבלי [רדי, כע?] רדיייייייייייייי עודדדדדדדדדדדדדד ועכשיו קבלי |קרמבו|

M c F l y

New member
עכשיו,

במפגש, [וכן, את תבואי
] אני אביא מלא קרמבואים, ואזרוק עלייך, וזו תהיה הפעם האחרונה שתגידי בחייך קרמבו.
את תבואי נאכון?

למעלה