שאלון ארוך

,-)שלי../images/Emo26.gif

שם:בת אל
פירסינג: סנטר, בטן, נזם, אזניים קעקועים: אין גובה: 1.64 מידת נעליים: 38 צבע שיער: משתנה- אבל כרגע: בלונג'י(בלונד-ג'ינג'י)
אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: 18 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית, עברית, רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כשרון הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עצלנות האם... את/ה דלוקה על מישהו:
על זמר אחד מלהקה BODIES WITHOUT ORGANS את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן(כל פעם לשנות מיקום) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן- בלשון ועוד באזניים את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד אוהבת את/ה הייתם בחו"ל: כן באירופה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן, ברור, כל אחד משקר בחייו לפחות פעם אחת אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת:
פעמיים נשבר לך הלב:
כן פעם אחת (השנייה), כי בפעם הראשונה שהייתי מאוהבת זה היה בכיתה ב' וזו לא הייתה אהבת אמת שברת לבבות: לא שידוע לי (אולי כן רק שלא סיפרו לי) השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים הייתה התמונה שלי התחרטת על דברים שעשית: כן, כמה דברים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:
טי-וי (קיצור של מילה) ממתק: אני מעדיפה חטיף סרט מצויר: פאוור פאף (מזמן אהבתי פיטר פן-אבל הייתי רק בכיתה א') קורנפלקס: לא אוהבת מסטיק: מנטה חריפה צבע: כחול עמוק (אינדיגו) וגם שחור וגם סגול כהה(קשה להחליט מה מהם הכי אהוב) יום בשבוע: שבת (חח אצל כולם ככה, לא?) היום הכי לא מועדף: שני ואולי גם שלישי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף
בחדר: המחשב כמובן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חחח זו כנראה אני ראה אותך בוכה: אבא שלי הלכת איתו לסרט: וואו לא זוכרת (אני מעדיפה לראות בבית) צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: תפוז אנשים באימייל- כי נרשמתי לאתר בשם אחר לפני רגע האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? משתדלת שלא אם כן איזה? לא חושבת שמאמינה במשהו כרגע אהבה ממבט ראשון? כן- אבל זה נדיר חיים שאחרי המוות? קצת (אבל משתדלת שלא להאמין)
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? בכלל לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אולי, לא שאני זוכרת הופעת בציבור בפיג'מה? חחח לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? גם לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים... שיר אהוב:
כל פעם זה משתנה - לפני חודש אהבתי שיר של באסטד:SLEEPING WITH THE LIGHT ON, ועכשיו אני אוהבת את השיר של BODIES WITHOUT ORGANS שנקרא- CONQUERING AMERICA אוכל אהוב: גם משתנה- עכשיו זה החטיף דוריטוס תוכנית אהובה: גם משתנה- עכשיו זה זינה: הנסיכה הלוחמת ספורט אהוב: נראה לי אופניים או רולר בליידס תחביב: לשמוע מוזיקה, לשיר, לטייל בעולם, לשחק במחשב, לצייר...(קשה לבחור) זמר/זמרת/להקה אהובים:
יש כמה שהם הכי אהובים(צמצמתי עד כמה שאני יכולה)- Bodies Without Organs, Busted, GreenDay, Bowling For Soup... עיתון אהוב: מגזינים כמו רייטינג, לאשה, מעריב לנוער...אין אהוב ממש וסתם... מה השעה עכשיו? 5:51 לפנות בוקר תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון
איזה ארוחה אחרונה אכלת? דיאט יוגורט בטעם אשכולית אדומה ואננס ושתיתי קפה תיכון או אוניברסיטה? תיכון...אני מתגעגעת... ויותר קל אתה משועמם/ת? לא עכשיו עם השאלון הזה רעש אחרון ששמעת? אני שומעת את רעש המכוניות עכשיו ואת הציפורים המצייצות
ריח האחרון שהרחת? ריח הקפה ששתיתי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
של Bodies Without Organs, Busted, GreenDay -כמה רינגטונים של כל אחד מהם -אני כל פעם משנה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?
זה לא מישהו, אבל אני כל כך רוצה לחבק את הכרית חחח, כי אני מתה ללכת לישון
סוף

למעלה