שאלון ארוך

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| באט אבקורס,

וכשלא תסתכלי אני יגנוב את כל הקרמבואים שתכננת לזרוק, אוכל אותם [|ריר|] ויתחיל לשים סמיילי של בננה
בבנה רולז
[ או, אני רוצה קרמבו מוקה
]

Rowdy Girl

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: קורל פירסינג: באוזניים
קעקועים: אין... גובה: 1.60 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: אממ.. בגיל שלי
משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ.. עיניים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מה שנשאר
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא!! אמאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממש מאוהבת?? לוידעת נשבר לך הלב: NEVER שברת לבבות: אממ 3 פעמים
השם שלך הופיע בעיתון: אמ פעמיים התחרטת על דברים שעשית: אממ הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אמממ לוידעת ממתק: שוקולד סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: לוידעת מסטיק: לוידעת צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת^__^ חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב חיחיחיחי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אניייי ראה אותך בוכה: אמממ... תמיד יורדות לי דמעות... סתם כזה בלי שאני עצובה.. יש לי רגישות בעיניים להכל.. אזזז.. אם שמו לב.. אז חברות שלי^___^ חיחיחיחי הלכת איתו לסרט: חברות... צעק עליך: אמממ אבא שלח לך מכתב: חברה מקנדה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, באלה שאני מכירה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? בטח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לע הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: סליפינג אוכל אהוב: אמממ...שוקולדדדדדדדדדדדדדדדד תוכנית אהובה: או.סי ספורט אהוב: אמממ אני מתה ללמוד צלילה!! תחביב: להשתעמם
זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'יימס
באסטד, מקפליי, SOD, ליליקס, גרין דיי, ג'סי מקרטני..... עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 18:20 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנג'ס לאלה איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר... ב2 בצהריים^______^ [כי קמתי רק ב2...] תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? של המקלדת ריח האחרון שהרחת? אמממממממממממ של החמצןXP איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סליפינג מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ג'יימס

may90

New member
שאלון ארוך ../images/Emo99.gif

קצת בכללי שם: מאי פירסינג: הליקס קעקועים: לא גובה: 1.68 בערך מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: בגילי משקפיים? לא תודה גשר? כנ"ל עבר פלילי: עברתי לא במעבר חציה? שפות: עברית ואנגלית כמובן הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חוש ההומור הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? dunno האם... את/ה דלוקה על מישהו: הלוואי והייתי את/ה רוצה לגור במקום אחר: אכן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אינדיד-אמרו לי שיהיה לי יפה סייד ליפ
את/ה אוהבת רכבות הרים: מי לא? את/ה הייתם בחו"ל: אכן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: עישון בכללי נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהנו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: חברה אי פעם בכית על בן: אממ לא יצא אי פעם שיקרת: מי לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נראה לי :X השם שלך הופיע בעיתון: אממ 0? התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב? ממתק: שוקולד
סרט מצויר: סרט? בובספוג קורנפלקס: נסקוייק מסטיק: הכל צבע: כחול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: הצמידים שלי ^_^ חורף\קיץ: חורף
בחדר: מחשב\טלויזיה\מערכת\דיסקים\ממתק אוזניים וכו' האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: כנ"ל צעק עליך: אמא כי החדר קטאסטרופה שלח לך מכתב: ניצן?
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? להשאיר נעליים הפוכות... אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לחברות ומשפחה הופעת בציבור בפיג'מה? כע הרבה בכית בסרט? כן :S היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה? חס וחלילה הקפיצו אותך כיתה? חס וחלילה
רצית להיות המין השני? כע דברים אהובים שיר אהוב: המון!! עכשיו בשניה הזו-i caught fire-the used אוכל אהוב: המבורגר תוכנית אהובה:אממ שנות ה70\ג'קאסס\ויוה לה ספורט אהוב: אין תחביב:לצייר-והרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: יש לי 5 להקות:בלינק, סאמ41, מכ"ר,אינקובאס, פו פייטרס. עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 18:55 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול קלמנטינה איזה ארוחה אחרונה אכלת? קלמנטינה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כע רעש אחרון ששמעת? השיר האהוב שלי בשניה זו ריח האחרון שהרחת? קלמנטינה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? incubus-drive מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? קלו=חברה שעברה השנה ללוקסמבורג

עונההההה../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

קצת בכללי שם: שירן פירסינג: באף קעקועים: נופ גובה: 1.70 מידת נעליים: 39/40 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: לויודעת משקפיים? נופ גשר? היה 3 שנים עבר פלילי: חס וחלילה! שפות: עברית, אנגלית וקצת צרפתית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני הכי אמיתית וישרה שיש וחוש הומור! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני קנאית! האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: אני לא אתנגד לגור בלונדון וניו יורק.... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לויודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא.... כי יש לי פחד גבהים.... את/ה הייתם בחו"ל: בקרוב.... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני דווקא בעד כי אני חושבת שהמרחק גורם לגעגועים מה שגורם לפגישה של זוג שנפגש אחרי הרבה זמן ליותר מיוחדת! וגם בגלל שאני לא אוהבת זוגות שכל היום נדבקים אחד לשני.... להרוג אנשים: ברור שנגד! עישון אצל בני עשרה: נגד! לגבי כל גיל! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אני מתה על הומואים!!!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: נופ אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת: ברור! חחחחחח אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: אני חושבת שפעם אחת.... נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: לויודעת התחרטת על דברים שעשית: יאפ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: Fuck ממתק: מסטיקים סרט מצויר: סינדרלה קורנפלקס: קראנץ'- אני מכורה לזה! מסטיק: must בטעם מנטה צבע: כתום צהוב ו-ורוד יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעות חורף\קיץ: חורףףףף בחדר: המחשב שלי! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אח שלי החוצפן שלח לך מכתב: הבנק חחחחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נופ אהבה ממבט ראשון? יאפ חיים שאחרי המוות? לויודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כל כך לאאאא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? נופ בכית בסרט? המון פעמיםםםם היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? חס וחלילה! נכשלת במקצוע? יאפ הורידו אותך כיתה? חס וחלילה! הקפיצו אותך כיתה? חחחחח לאאא! רצית להיות המין השני? נופ דברים אהובים שיר אהוב: Fightstar- Lost Like Tears In Rain אוכל אהוב: ספגטי של אמא תוכנית אהובה: מה בנים רוצים, או סי, מגרש ביתי, TRL וכו'.... ספורט אהוב: אין תחביב: מחשב, מוזיקה, חברות, טלויזיה, קניות, לצייר וכו'.... זמר/זמרת/להקה אהובים: קלי קלארקסון, גוון סטפאני, באסטד, מקפליי, פייטסטאר, סאן אוף דורק, מיי כימיכל רומאנס, גרין דיי, בלינק 182, פול אואט בוי, ניו פאונד גלורי, ילוקארד ועוד פולללל עיתון אהוב: סמאש היטס וסתם מה השעה עכשיו? 19:09 תפוח או בננה? שניהם! כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? קראנץ' תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? נופ רעש אחרון ששמעת? של הטלויזיה ריח האחרון שהרחת? של הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם משו מעפן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לויודעת

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| קראנץ' ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

משומה כולם מכורים לזה

ליטלושי

New member
יו סינדרלה!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הסרט הכי יפה של דיסני!!!!!!

Humm Noa

New member
../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: נועה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 165 בערך מידת נעליים: 40-41-42 צבע שיער: שתני אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: אממ.. בגיל שלי נראה לי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: כן... תפסו אותי מענת סמים=| אין שפות:עברית, אנגלית וטיפה יפנית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אצבעות:) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?עיניים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא להרוג אנשים: למה לא חח סתם ברור שלא.. רק אם הם ממש ממש מעצבנים
עישון אצל בני עשרה: זה לא מפריע לי.. אבל אני לא הולכת לעשן נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:למה לא האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אממ לא נראה לי אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן נו על סמים כמה פעמים צריך לרשום את זה?:) כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת=| לא הרבה נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: מאיפה לי? השם שלך הופיע בעיתון: 4 פעמים חיחי
התחרטת על דברים שעשית: מלא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: נועה ממתק: שוקולד
סרט מצויר: במבי!? קורנפלקס: כריות מסטיק: תפוח צבע: סגול-כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר: הא? דבר מועדף בחדר? גיטרה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הכלב שלי
הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: ילדה אחת בכיתה שלי כי הרבצתי לה
שלח לך מכתב: הילד שיושב לידי=| האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. זה טיפשי. אהבה ממבט ראשון? לא....כי זאת לא אהבה אמיתית. זאת אהבה של המראה החיצוני. חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

Humm Noa

New member
הו טיפשה שכמותי=|

לא עניתי על הכל=| חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? שזה? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כמעט היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:אין שיר אהוב במיוחד אוכל אהוב:פסטה
תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב: אממ... כדור עף וקפיצה תחביב: לנגן בגיטרה
זמר/זמרת/להקה אהובים: הווו... הרבה.. בואו נצמצם את זה למקפליי ובאסטד עיתון אהוב:אין וסתם מה השעה עכשיו? 19:29 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת לשרותים
איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגה
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?מאוד
רעש אחרון ששמעת? מוזיקה אם זה נחשב לרעש ריח האחרון שהרחת?וניל
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של אבריל פול טו פיסס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?ללואי

D4Ever

New member
עונה

קצת בכללי שם: דניאל פירסינג:אין..יש רק הליקס ו4 לובים.. קעקועים: אין גובה: 1.71 מידת נעליים: 40 צבע שיער:שחור עם גוונים שהיו אדומים..עכשיו זה דיי בלונד אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית:16 משקפיים?יש גשר? גם עבר פלילי:אין שפות:עברית,אנגלית,קצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אין האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:אממ נגד להרוג אנשים:תלוי מי ולמה עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד, בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:לא הייתי קוראתלזה "מאוהבת" נשבר לך הלב:לא שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אפשר 3? ממתק: M&M סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס: ציריוס מסטיק:אורביט,מאסט צבע:שחור ואדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:כל שאר הימים.. תכשיט:השרשרת גרין דיי שלי,צמידים וטבעת.. חורף\קיץ: חורף בחדר: שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: כל החבר'ה בפולין הלכת איתו לסרט: שני ואוריה צעק עליך: אחותי חחח שלח לך מכתב: השתדרגנו..אנחנו באימיילים האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?נעל הפוכה אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? נראה לי..כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן חח דברים אהובים שיר אהוב:יש המון אוכל אהוב:פסטה.מקרוני בגבינה תוכנית אהובה:אבודים,ורוניקה מארס,האו.סי,מגרש ביתי,בנות גילמור... ספורט אהוב:שחיה,ריצה תחביב:לצלם!! זמר/זמרת/להקה אהובים:מקפליי,באסטד,סאן אוף דורק,גרין דיי,בלינק 182,קלי קלארקסון,ריאן קבררה,סימפל פלאן,מיי כימיקל רומנס,ריליינט קיי עיתון אהוב:TOTP,SH וראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 23:06 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת?אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון?Green Day-Wake me up when september ends מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?הממ..אין

ליטלושי

New member
אנייניניני../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: ליטל פירסינג: יש קעקועים: אין גובה: 1.72 מידת נעליים: 40 צבע שיער: לא מוגדר..שיהיה חום אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: לא בת 18.. משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: אין שפות:אנגלית ועיברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?השיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כל השאר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כע
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לוידעת..לא נראה לי את/ה רוצה עוד פירסינג: כעעעע את/ה אוהבת רכבות הרים: בערך את/ה הייתם בחו"ל: כע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדדדדדד!!!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כע אי פעם בכית על בן: כע אי פעם שיקרת: כע אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: עדיין לא נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: לוידעת.. השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: שוקולד סרט מצויר: סאות פארק קורנפלקס: הרגיל של תלמה מסטיק: אורביט ירוק והאפרסק נראה לי של מאסט צבע: ורוד ושחור יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עגילים צמודים חורף\קיץ: קיץ בחדר: הכל האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הדורי ברגע זה ממש.. ראה אותך בוכה: הילה נראה לי.. הלכת איתו לסרט: הדורי וקרן צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: הצבא..דחו לי תגיוס!! ביום!
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לפעמים אהבה ממבט ראשון? לא קרה לי עוד.. חיים שאחרי המוות? יש מצב.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לוידעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כע הופעת בציבור בפיג'מה?כע בכית בסרט?כע היית על במה? כעעעע חשבת שאת\ה הולך למות?כעעעעעעעע נכשלת במקצוע?כע הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?פחח לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:הרבה אוכל אהוב:שוקולד תוכנית אהובה:הרבההה ספורט אהוב:כל מה שקשור לריקוד תחביב:הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים:הרבה עיתון אהוב: דיעות אחרונות?! וסתם מה השעה עכשיו? 23:50 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב רולז מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?איזה ארוחה..אכלתי רוגעלך תיכון או אוניברסיטה?תיכון!!!!!!!!!!!!! אתה משועמם/ת?כע..שהיא תקום כברררררררר רעש אחרון ששמעת? תגדירו רעש ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בידיוק היום שיניתי לצלצול חמוד שקיים בפלאפון שלי.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?נממ..
סוף

LovE BuSTeD

New member
אנייי

קצת בכללי שם: חיה פירסינג: אין קעקועים: אאוץ' גובה: מטר 67 בערך מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש לי 3 קרציות 2 בנות בן אחד בת כמה את נראית: פעם אומרים לי 16-17 פעם אומרים לי 19-20 משקפיים? אני שמה עדשות גשר? לא.. עבר פלילי: אין ברוך השם שפות:עברית ספרדית וקצת אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?תציצי שלי חיחי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?תרגליים בעעע האם... את/ה דלוקה על מישהו: ממ בערךךך בקטנה את/ה רוצה לגור במקום אחר: רק לאיזה חודש..בלונדון:) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מזה? את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כהההה את/ה הייתם בחו"ל:לא:( בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד.. להרוג אנשים: תלוי..להרוג ערבים זה בסדר.. עישון אצל בני עשרה: אני מעשנת מגיל 16..אבל בעיקרון נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נגד..למרות שיש לי הרבה ידידים הומואים האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על חברה שלי טובה אי פעם בכית על בן: כן.. אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת ולא יודעת אם זה היה אהבה נשבר לך הלב: כן.. שברת לבבות: כן..כמה לבבות..לצערי=/ השם שלך הופיע בעיתון: אמ..לא התחרטת על דברים שעשית:כן.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ביתר!:) ממתק: במבה..ביסלי סרט מצויר: אממממ לא אוהבת..אבל אני אוהבת הפיג'מותתת קורנפלקס: שוגימסטיק: צבע: וורוד וצהוב יום בשבוע: שישבת שישי יוצאים שבת כדורגל:) היום הכי לא מועדף: אממממ חמישי תכשיט: לא אוהבת חורף\קיץ: קיץ בחדר: תמערכת שלי ותמיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אימא שלי..בכיתי בגלל איזה סרט הלכת איתו לסרט: ליסה צעק עליך:אבא שלי נראה לי שלח לך מכתב:ברטל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?מאמינה...אין יל כוח לכתוב אהבה ממבט ראשון?לא.. חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא יודעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?אמ כה בכית בסרט? כןןןןןןןן כל הזמן גררר היית על במה? כןןן חשבת שאת\ה הולך למות?אממ לא זכור לי..אלוהים ישמור נכשלת במקצוע?חחחחח שאלה רטורית:| הורידו אותך כיתה?לאא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן פעם אחת.. דברים אהובים שיר אהוב:יש מלא כרגע זה TICKET OUTTA LOSERVILLE אוכל אהוב:אווו אווו הכללל תוכנית אהובה:הפיג'מותתת! ספורט אהוב:כדורגללל..ביתר ירושלים אהבת חיייי תחביב:מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים:busted ו SOD עיתון אהוב:לא קוראת וסתם מה השעה עכשיו? 1:42 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות איזה ארוחה אחרונה אכלת?מקודם אכלתי קרקרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא ממש רעש אחרון ששמעת? מהטלוזיה ריח האחרון שהרחת?איזה בושם לא זכר לי איזה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?ביתר הדגל של המדינה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?בא לי לכמה לקעקוע..(איזה אחד שאני דלוקה עליו בקטנה) ולגיימס!... ולסטיב!... ולמאט!:)

loner in love

New member
טוב נו ../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם: חן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.60 (שחר שש) מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום עם גוונים בלונדינים ו-ורודים שנהפכו לבלונדינים אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: חלק אומרים 13 חלק אומרים 16 משקפיים? יש גשר? עוד חודש יורדדדדד עבר פלילי: לא תודה שפות: עברית אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? מחייכת הרבה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? סומכת על אנשים מהר מידי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לונדון את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אפשר להדלק על מישהו ככה אבל ממש להתאהב כבר אחרי שנפגשים את/ה רוצה עוד פירסינג: להוסיף לזה שאין לי? לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: פעם 1 וגם זה בספק שברת לבבות: לאדעת השם שלך הופיע בעיתון: אפעם התחרטת על דברים שעשית: המון פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דאגי
חח סתם לאדעת ממתק: צ'יטוס איקס עיגול [נחשב?] סרט מצויר: כל הסרטים של דיסני קורנפלקס: דוקו שוגי מסטיק: אורביט רגיל צבע: כחול ושחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: לא טיפוס של תכשיטים חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףףףףףף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: וואי... לא זוכרת חח ראה אותך בוכה: מיכל/הילי/אוסנת/דור...הם פשוט היו שם הלכת איתו לסרט: חחח לא הלכתי לסרט שנים צעק עליך: מממ גם לא קרה הרבה זמן חח שלח לך מכתב: אוסי ודפי
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אמונות טפלות שאני מפתחת לעצמי.. כן אני מוזרה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אולי בחליפת טריקו שנחשבת פיג'מה חחח בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: המון אוכל אהוב: אוכל של אמא תוכנית אהובה: או.סי ספורט אהוב: אין תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: המון עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? 12:20 תפוח או בננה? תפוס אבל חמוץ! כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אחרת למה שאני אעשה את השאלון הזה?
רעש אחרון ששמעת? הטלויזיה ריח האחרון שהרחת? מממ ריח של בוקר?
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הוז דיוויד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? קלר

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| זה גם הרינגטון שלי ../images/Emo99.gif

ריח של בוקר אחרי גשם זה דבר נסגד ביותר

shircherry

New member
שליייייייי

קצת בכללי שם: שירלי פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: חסוי מידת נעליים: 37-39 משתנה צבע שיער: חום- שחור... משתנה לפי המצב רוח שלו אחים/אחיות: 3 חצאי אחים בת כמה את נראית: מאיפה לי? משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית, עברית פיליפינית ומסוגלת להבין ספרדית (אל תשאלו...) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מאיפה להתחיל??? האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר לומר שאותו אחד נורא פגע בי ושבר לי את הלב אבל עדיין נשארו לי רגשות כלשהן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן!!!!!!!!!!!!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים: לא הייתי על אחת ולא רוצה להיות עליה!!! (פחד גבהים משווע) את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: במידה... לא מישהו מאילת ומישהו מת"א למשל... נניח ת"א-רמת גן או הרצליה-רמת השרון (וכן גם פ"ת-רמת השרון) להרוג אנשים: רק אם אותו אחד הרג בני אדם חפים מפשע עישון אצל בני עשרה: לא!!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף! (נורא ליברלית בנושאים של זכויות ההומואים והלסביות) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן:זה מה שאני עושה בשנה וחצי האחרונה... אי פעם שיקרת: כן... אבל תמיד מתוודה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אהבת אמת? אחת... והוא שבר לי את הלב... נשבר לך הלב: כן... ^^^ שברת לבבות: נראה לי שפעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: במבה ממתק: סוכריה על מקל (אבל לא הקלאסות האלה בטעם תות שדה...) סרט מצויר: שלושת המוסקיטרים!!!!!!!! קורנפלקס: כן! שוגי!!! (אבל זה לא מונע ממני להוסיף לזה עוד סוכר) מסטיק: היה פעם מסטיק בשפורפרת... איך אני מתגעגעת אליו... צבע: כחול שמיים כזה... וסגול לילך... יום בשבוע: שבת!!! יש את התוכניות האהובות עליי בטלויזיה!!! היום הכי לא מועדף: חמישי! תכשיט: שרשרת... היתה לי פעם שרשרת עם תליון של מלאך ואיבדתי אותה חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףףףףף בחדר: המיטה!!! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: אממממממממ אין לי שמץ הלכת איתו לסרט: המון זמן לא הייתי בקולנוע... צעק עליך: נועם המורה המ@#$%%$%$^&^#@$###!@#$%$E^ למחשבים! ובלי סיבההה שלח לך מכתב: צו ראשון נחשב? אם לא אז ספיר (מכנה את עצמה ספיר סימפסון... נראה לי שאתן מכירות) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחחחחחחחחחחחח תלבושת ספורט שלי! ובפורים בכית בסרט? חחחחחח story of my life היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן... בהתקפי קוצר נשימה שהיו לי פעם בגיל 14 נכשלת במקצוע? המורה למחשבים הזה הכשיל אותייייי ואף פעם לא היה לי נכשל במחשבים!!!!!!!! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו... רצית להיות המין השני? כןןן! איזה חיים קלים יש להם!!! דברים אהובים שיר אהוב: משתנה כל הזמן אוכל אהוב: איטלקי!!! פסטות ופיצות תוכנית אהובה: או סי? בנות גילמור? מגרש ביתי? פאוור ריינג'רס (תצחקו כמה שאתן רוצות! אני מכורה לזה!) ספורט אהוב: שאני עושה? ריצות קצרות... לראות? כדורסל תחביב: מחשבים זמר/זמרת/להקה אהובים: יש יותר מידי עיתון אהוב: טי וי היטס וסתם מה השעה עכשיו? 18:57 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת... איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים? תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אממממממממממ אין לי שמץ של מושג ריח האחרון שהרחת? אפטר שייב של אמממממממ ידיד איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הכללי? always של בלינק. אבל המותאמים זה של מקפליי וסימפל פלאן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ידיד שלי סוף מה זהו????????? חבל... היה כיף!!!

M c F l y

New member
../images/Emo24.gif

שם: שיר
פירסינג: רוצה הליקס =[ קעקועים: הלוואי.. גובה: 1.58 :( מידת נעליים: 38
צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחד מעצבן בת כמה את נראית: 20
משקפיים? לא גשר? בעתיד עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית ספרדית וצרפתית ממש עילגת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שיניים האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: אנגליה... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לאדעת את/ה רוצה עוד פירסינג: הליקסססססססססססססססססס
את/ה אוהבת רכבות הרים: מפחדת.. את/ה הייתם בחו"ל: לא במקומות מיוחדים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש לא כייף להתגעגע להרוג אנשים: זה תלוי מי.. עישון אצל בני עשרה: לאלאלאלא נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם זה בשביל התאבדות כע מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח בטח בעד הכי בעד שבעולם =] האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בגלל בת כע אי פעם בכית על בן: כע אי פעם שיקרת: כע אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: מאיפה לי? מקווה שלא :p השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת נראטלי התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה.. ממתק: שוקולד.. סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: נאמ הצבעוני מסטיק: כל המסטיקים של מאסט ובמיוחד פטלימון ותותבננה צבע: כחול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמידים מחוט חורף\קיץ: חורפ בחדר: מחשב ומיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הדובי שלי? ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט: לאזוכרת צעק עליך: אימא שלח לך מכתב:הפנימיה
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כע חיים שאחרי המוות?כע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני לא אומרת סתם הופעת בציבור בפיג'מה? מסיבת פיג'מות בכית בסרט? כע היית על במה? מלא חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב:Untitled-simple plan אוכל אהוב:שוקולד תוכנית אהובה: ניפטאק ספורט אהוב: בייסבול? תחביב: לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:יש כ"כ הרבה להקות... מקפליי,באסטד, סימפל, ג"ש, גרין דיי,אווונסנס,שייגעצ, הובסטנק, טרי דייס גרייס, טרי דורס דוואן, מאסט ועוד כ"כ הרבהה.. עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 20:32 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישוןןןןן איזה ארוחה אחרונה אכלת? אננס תיכון או אוניברסיטה? שניהם אתה משועמם/ת?תמיד רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת?אננס? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?קרייזיפרוג
נהנתי נורא
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

למעלה