עונההההה../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif
קצת בכללי שם: שירן פירסינג: באף קעקועים: נופ גובה: 1.70 מידת נעליים: 39/40 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: לויודעת משקפיים? נופ גשר? היה 3 שנים עבר פלילי: חס וחלילה! שפות: עברית, אנגלית וקצת צרפתית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני הכי אמיתית וישרה שיש וחוש הומור! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני קנאית! האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: אני לא אתנגד לגור בלונדון וניו יורק.... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לויודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא.... כי יש לי פחד גבהים.... את/ה הייתם בחו"ל: בקרוב.... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני דווקא בעד כי אני חושבת שהמרחק גורם לגעגועים מה שגורם לפגישה של זוג שנפגש אחרי הרבה זמן ליותר מיוחדת! וגם בגלל שאני לא אוהבת זוגות שכל היום נדבקים אחד לשני.... להרוג אנשים: ברור שנגד! עישון אצל בני עשרה: נגד! לגבי כל גיל! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אני מתה על הומואים!!!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: נופ אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת: ברור! חחחחחח אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: אני חושבת שפעם אחת.... נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: לויודעת התחרטת על דברים שעשית: יאפ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: Fuck ממתק: מסטיקים סרט מצויר: סינדרלה קורנפלקס: קראנץ'- אני מכורה לזה! מסטיק: must בטעם מנטה צבע: כתום צהוב ו-ורוד יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעות חורף\קיץ: חורףףףף בחדר: המחשב שלי! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אח שלי החוצפן שלח לך מכתב: הבנק חחחחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נופ אהבה ממבט ראשון? יאפ חיים שאחרי המוות? לויודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כל כך לאאאא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? נופ בכית בסרט? המון פעמיםםםם היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? חס וחלילה! נכשלת במקצוע? יאפ הורידו אותך כיתה? חס וחלילה! הקפיצו אותך כיתה? חחחחח לאאא! רצית להיות המין השני? נופ דברים אהובים שיר אהוב: Fightstar- Lost Like Tears In Rain אוכל אהוב: ספגטי של אמא תוכנית אהובה: מה בנים רוצים, או סי, מגרש ביתי, TRL וכו'.... ספורט אהוב: אין תחביב: מחשב, מוזיקה, חברות, טלויזיה, קניות, לצייר וכו'.... זמר/זמרת/להקה אהובים: קלי קלארקסון, גוון סטפאני, באסטד, מקפליי, פייטסטאר, סאן אוף דורק, מיי כימיכל רומאנס, גרין דיי, בלינק 182, פול אואט בוי, ניו פאונד גלורי, ילוקארד ועוד פולללל עיתון אהוב: סמאש היטס וסתם מה השעה עכשיו? 19:09 תפוח או בננה? שניהם! כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? קראנץ' תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? נופ רעש אחרון ששמעת? של הטלויזיה ריח האחרון שהרחת? של הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם משו מעפן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לויודעת