יום פריקיןןןן רביעיייייייי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif היה יום טוב רק בגלל ראש 1 ../images/Emo13.gif

היה לי תרגיל רעידת אדמה/טילים אי אפשר לדעת XD היה מאוד משעשע כי ישבנו מתחת לשולחנות (אפילו שלא היה צריך, פשוט הכיתה שלנו מיוחדת) עם כל המסטיקים XDDDDDDD היה מצחיק

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אה וידעתם שיצא מים בטעם ענבים?!

אני חייבת לטעום! חיכיתי מלא זמן שיעשו כזה טעם!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gif../images/Emo18.gifזהירות, תמונות קשות

טובב.. אז כמובן הבוקר נפתח עם ראש1 הנסגד, אמא שלי קיבלה עוד הפעם התקף לב מהצעקות שלי עקב מקפליי [נקווה שהיא תתרגל מתישהו] זה היה גיליון מושלם!גם מקפליי! גם לוקאס! וגום האחים ג'ונס! ואותו הגיליון! ~האושר~ היום אנחנו לא למדנו והלכנו לטייל ב'שביל ישראל' המסלול היה ממש קצר, כל הבנות סתם התלוננו כי בדורגי לא היה על מה. בגלל שיש לנו רומה מגניב, הברזנו מטקס הסיום. עכשיו החלק העניין.. לקחתי את ראש1 לטיול, אז ככה אני באוטובוס. עושה קולות של חמוס מיוחם מרוב אושר וכל פעם שמישהו עובר לידי במסדרון של האוטובוס אני מוציאה קולות המראה בגאווה את האנשים המושלמים שלי
אפילו קרה שהייתי חמוס מיוחם לעשיתי קולות למורה שלי ~מסמיקה~ והוא כולו במבט של WTF? ועכשיו חזרתי מסרט בבצפר.. בגלל שאני בתקשורת פעם בכמה זמן כל הכיתה נפגשת עם המורה שלנו וכולם רואים סרט. אבל זה סרט חשוב, צריך לבגרות ובלהבלהבלה אז קוצר, ראינו סרט ממש מגניב.. הבעיה היחידה שהוא היה בגרמנית, אבל עברנו את זה ודווקא אהבתי את הסרט
ועכשיו תמונה ממש מצחיקה! כשהיינו במשך 10 דקות באנדרטת הנח"ל, איפה שהיה אמור להיות הטקס אבל הברזנו [חיחי
] ראינו מחזה מדהים! חיפושיות חמודות.. איך להגיד את זה.. עושות את זה [חיחיחי
] אז מה שמעוניינת
אני קישור לתמונה וסתם תמונה חמודה שמתחשק לי
ואתן עוד לא עניתן לי.. איזה שם יותר מתאים לי? אלי או מגי? ~אני מתחילה להרגיש נטושה פה
~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחח החיפושיות XDD

מקווה שהם נהנו! XDDDDDD למה נטושה?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאני חושבת שהם מאוד מאוד נהנו..

בואי נגיד השם התחילו לפני שאנחנו הגענו ועוד לא סיימו כשאנחנו הלכנו
ותודה.. אני באמת צריכה חיבוקים עכשיו, והרבה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifתשאירי רייבן../images/Emo70.gif

את לא יכולה לשנות זה חלק ממך בדיוק כמצו המטומציזם
XDD אבל אם את ממממממ-ממממממממממממממש מתעקשת אז אני ממש אוהבצת את שניהם אבל מתאים לך..אלי
או איי ג'י.. לאמצחיק

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאני לא רוצה לשנות את רייבן..

אני רוצה לדעת לידע כללי מה יותר מתאים לי

michalie XD

New member
חחחח החיפושיות!

וס'כוסית את!!! לדעתי יותר מתאים לך אלי. אבל זה ברור שאת תמיד תשארי רייבן

yaelsee

New member
אני עניתי!

סיכמנו על מגי, לא? XD חחחח החיפושיות
ואיזה תמונה יפה!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאני עוד לא סיכמתי על כלום.. ואין גם

על מה לסכם.. שוב, זה רק כדי לדעת מה מתאים לי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום טוב/רע/בסדר :\

אממ , בבוקר קניתי קוראסון כי היה צריך להביא להסיטוריה כי זה מה שהאצילים אכלו בתקופת צרפת
היה אנגלית, המורה דיברה איתנו על אב הבית שמת (התאבד) כי הוא חלה במחלה קשה
והייתי עצובה כי מוסקו אלקלעי מת
זה כזה עצוב
ושוש עטרי מתה
למה וכלם דווקא באחד באפריל?
אבל מה ששימח אותי הכי זה העיתון של ראש1 שקניתי על הבוקר עם השער של מקפליי
למתמטיקה הכי לא היה לי כוח בעול םשעתיים שלמות, כמעט מתתי
ובבלט היה נחמד כזה :\ עכשיו חזרתי מהג'טאז היה משעמם כי אפחד לא הגיעה כמעט ... אבל יש לי קינדר בואנו D:
מקפליי
בקשר לשאלה- דבורה, כי כשהיא עוקצת מישהו היא מתה

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifרביעייייי../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

הוווו אז היום הייתי אמורה להתחיל ב-9,אבל התחלתי ב-10
אז ניצלתי את ההזדמנות והלכתי לעשות בידקות דם
אני מתה מפחד מבדיקות דם,ממזרקים,מדם בכללי XD אז כל הבוקר היייתי בלחץ ואז כשהגיע התור שלי להיכנס נכנסתי לחדר שהיו בו כבר אנשים שעושים בדיקות דם ובין אחד לשני יש וילונות כאלה,אז בדרך למקום שלי היה ילד [בערך בן 10] שהתחיל לצרוח : "עזבו אותתתתתי!!!! אני לא רוצה!!!! אני אברח מפה!!!" חח זה היה מצחיק אבל באותה מידה גם מלחיץ..חח אז התיישבתי והסתכלתי אחורה כדי לא לראות את היד שלי ופתאום אני קולטת אישה מאחוריי מסתכלת על איך מוציאים ממני דם... אישה הזוייה
ואז ארוחת בוקר עם אמא
...ואז בצפר..
שעתיים אלגברה-שוב,שעתיים משעשעות...המורה התחרפנה.....באתי לשאול אותה שאלה ואז אמרתי "תודה" על זה שהיא עזרה לי..והיא אמרה "בבקשה.." ואז היא התחילה לשיר "דנה דנה דנה דנה דנה..." מווווזרה. ואז ממ..הו! שעתיים הסטוריה..המורה פעם ראשונה אמרה לנו לא לקרוא את העמודים בספר אלא כל פעם שאנחנו רואים תאריך כאילו מספרים לחפש מה כתוב על זה[היא נתנה שנים ספציפיות] ככה שזה אחלה. אחה"צ הלכתי לרופא שיניים ועשו לי מדידות כי מורידים לי את הגשר שבוע הבא *הללויה! הללויה! הללויה! הללויה!!!!!!* זה היה דוחה , הוא הכניס לי איזה חומר כחול ודוחה לפה , ובזמן שאני מנסה לנשום עם הדבר המגעיל הזה בפה שלי הוא שכח ממני,הוא ראה טלוויזיה,אז התחלתי להשתעל כדי להחזיר אותו להתמקד בי
וזהווווו.. יום סביר למדיי... הוו והייתי רוצה להיות...אמ...ציפור [?] חח כדי שאני אוכל לעוף לכל מקום שבא לי XD
תודה לגילי על הד"ש XD
ומיקי בהצלחה בהורדה במשקל

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif XDDD

יוו השבוע פתאום עובר לאט........זה כ"כ קרוב,אבל כ"כ רחוק |מיואש|

למעלה