יום פריקיןןןן רביעיייייייי

N e r d y

New member
יום ככה :/

איחרתי לשעת אפס ובדרך ראיתי את יעלס (כפרעליה, כאילו שהיא גם תראה את זה) והיא צורחת לי "טל!!!!!!!" ורצה מקצה העולם, ואז היא כזה "נחשי מי בשער של ראש1?!?!?" בשיא ההתלהבות ואז היא הראתה לי והיה מגניב וזה (למרות שאני לא כל כך רוצה שהם יתפרסמו פה בארץ לא יודעת למה...) בצפר שיעמום נוראי, ומיותר כל כך עיצוב ספרות אנגלית מבחן (חחחח 20 דקות והלכנו) אומנות אומנות(הברזתי) מתמטיקה אימון מתמטיקה פיכססססס

yaelsee

New member
*כאילו שהיא לא תראה את זה*

באמת טל, איזה זלזול
סתם סתם, אני מתה עלייך טלוש!
[
השעות התחילו להשפיע
]

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifחחחחח הייתי בספארי!../images/Emo118.gif../images/Emo205.gif../images/Emo80.gif

היה כ''כ כיףףףףףףףףףף וחמווווווווד DDD: החיות היו כאלה מתוקיייים כל שניה אמרתי איזה חאמוווד XD ואממ סתם חברה שלי באה אליי ו'למדנו' לספרות
והיה כ''כ מצחיייייייק חחחחח גרמתי לה לאהוב את מקפליי חחחח חחח היתי סופר מאושרת היום! הכתבה הזאת ממש שימחה אותי חיחיחיח
שאלה יומית- הייתי דוב לבן חחחח כי הוא כזה מאמי!!!! יאללה עפתי לישוןןןן=] תמונה מהיום
נמר פרסי קוראים לו פלי XDDD כמו הכלבה של דאגי

michalie XD

New member
../images/Emo46.gifיום מזדרגג../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

למרות שסיימתי ב-12 הלך לי חרא יום חוץ מכמה דברים.... הדברים הרעים: הגעתי ב-8 בבוקר לבצפר ואני צריכה להגיע מחר ומחרתיים גם ב-8 רק בגלל שאיחרתי לבצפר
בנתיים התכוננתי למבחן בערבית במקום להיות עם חברות שלי התבודדתי והתכוננתי.
בהסטוריה דיברנו ודיברנו והמורה נתנה 3 שאלות שכל שאלה אחת זה כמו 10!!! אז למה לא נתת 10 שאלות וזהו!?!?!
אהה כן וקיבלתי 65 בבוחןן.יותר מאוחר התחילה לכאוב לי קצת הבטן וישר הבנתי שקיבלתי מחזור אבל לא הייתי בטוחה. הלכתי לשירותים ובסוף גילתי שקיבלתי אחריי 16 יום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאקינג 16 יום כאילו בחודש שעבר היה ב-17(וכן אני כותבת את תאריכי קבלת המחזור שלי אז אני זוכרת את זה וזה לא בא אליי במפתיע) ופתאום המחזור החליט שהוא בא אליי מוקדם והורס לי את היום עם כאבי בטן!#!$!$!#$!$!@!@$$#^&%$^@ אחריי זה הלכתי לחפש את חברה שלי לשאול אותה אם יש לה פדים אבל לא מצאתי אותה אז שאלתי את שאר הילדות בשכבה שלי וחצי הבנות מהשכבה שלי יודעות עכשיו שאני במחזור ואני לא אוהבת שיודעים את זה. אחר כך בסוף ההפסקה הלכתי לשאול את המורה שלי מתי אני אוכל לעשות את המבחן בערבית (לא הייתי במועדי ב') ובסוף היא לא יכלה לעשות לי כי היא הייתה עם מגרנות ופשוט אתמול חרשתיייייי על ערבית (למרות שאני לא יודעת כלום) דברים טובים: רק מדעים ניראה לי. כי לא הייתי חצי שיעור התתעכבתי בגלל המורה שלי שדיברתי איתה ועזרתי לה כי היו לה מגרנות אחר כך הלכתי לצלם כל מיני דפים שהמורה למדעים ביקשה והלכתי לבקש חוברת מדעים בגלל שלא היה לי והמורה למדעים העלתה לי את הציון ההולך להיות לי בתעודתי ה"מהממת" בגלל שהתנהגתי יפה ולא הפרעתי.
זהו פרקתי את יומי המעצבן סורי שחפרתי. אהה כן!!!!! שמתי לב שהפורום מרגיע אותי כשאני עצבנית והוא גם מעצבן אותי שאני רגועה (זה קורה לרוב בזמן האחרון)

yael0000

New member
לא מאמינה שזה נגמר*בוכה*

סיימתי את הקורס בצבא, שגם אם אני אגיד איזה קורס רובכן לא תדעו מה זה. שלחו אותי למקום שלא הכי רציתי, בעצם בכלל לא רציתי, אז בכיתי בהתחלה אבל אני אתמודד(אני מקווה). ואתמול הייתה השבירת דיסטנס והיה כ"כ כיף! אני כ"כ אוהבתא ת הסגל שהיה לי אחת המפקדות של מחלקה אחרת היום כזה באה אליי אחרי זה והיא כזה מסתכלת על מה שהמפקדת שלי הכינה לנו ואני כזה" גם את הכנת כזה" אז היא "כן אבל לא אותו דבר" ואז היא מסתכלת לי על הממתקים ובאה לקחת לי ונפל לה ממתק ואני כזה "קרין את מפילה ממתקים" ויש לה את הקול הכי בובתי אז היא כזה" אני לא מצליחה לקחת" אז שאלתי אותה מה היא רוצה והוצאתי לה והיא כזה "תודה" והביאה לי חיסבוק כמה שהיא יכלה(היה לה מגש ביד). והמ"מ שלי
יזמה תמונה מחלקתית, וכשהיא שמה לי תסיכה היא אמרה שהיא שמה לי 2 סוגרים, אז חשבתי שאחד לכומתה ולא היה אז אחרי זה ביקשתי מאחת המפקדות וקוראים זלה חומוס אז אני כזה" שיר אני רוצה חומוס" והיא כזה "עכשיו?" ולא הספקתי להצתלם עם כולן כי היה טקס של פרידה מהמ"פ *בוכה*

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif

לא נורא..זה תקופות
כמו בצפר-צבא-אוניברסיטה
תבוא אחת חדשה
קלישאת עידוד: על כל דלת שנסגרת נפתחות 2 חדשות

yaelsee

New member
../images/Emo24.gif

אל תדאגי, בסוף יהיה טוב, זה תמיד ככה! וואי, לא דיברנו פוללללללל זמן!!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאעאעע מורוווש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשבורה עלייך!../images/Emo99.gif

YuvalJones

New member
הייתי בוחרת להיות אופוסום! XD

כי לפני שנתיים החלטתי שאני אופוסום ומאז הרבה מאוד אנשים קוראים לי ככהD: היה יום נחמד בבצפר, קיבלתי 83 בגיאוגרפיה
ולא למדנו כמעט, עודמעט אני הולכת לרופא שיבדוק אם יש לי משהו ברגל[כי כואב לי כבר חודש בירך-אגן כזה ולפעמים ממש אני לא יכולה לזוז. לא משנה חח ><] ו.............. זהו. חברה שלי נמאסה עליי. אתמול הייתה לנו חמש שעות הרצאה על סמים ואלימות והיה כלכך כיףףף ומעניין!!! אריק משעלי[שחקן, והוא שיחק בחברה הטובים בתור גולן החתייךךךךך] בא לבית ספר שלנו ועשה לנו סדנת אימפרוביזציה על סמים וזה היה ממש מצחיק! XD המורה שלי לספרות שיחקה את האמא והיא הייתה באובר-ריאקטינג ואפילו הוא התפקע כמו איזה משוגעע XDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDD אופוסם../images/Emo6.gif

איזה חיה מצחיקהנ
בהצלחה ברופא
XDD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif בדיליי כי המחשב שלי מת X=

אני עכשיו ממחשב אחר כי המחשב שלי לא עובד |: יום רביעי לא הלכתי לבצפר כי היה לנו 4 שעות חופשיות בגלל המורות שיצאו לטיול של כיתות ט' ואחרי הצהריים התרמתי למען אגודת איל"ן גייסנו [אני ו2 חברות] 500 שקל [= והתרמנו בשכונה של עשירים עם בתים מהממים כל בית אני כזה "יואו איזה בית ..." [ומנסה להציץ פנימה
] ברכות דגים וכל מיני סלונות יפים כאלה .. אבל לכל הגדרות יש אינטרקום [חלק עם מצלמה] וזה מציק אבל חפיף :) מאתמול בצהריים הלך לי המחשב אז רק עכשיו נכנסתי לפורום מאתמול בבוקר O= אין לי מסן אין לי אייסי אין לי כלום .. זה קשה .. [D:] בגלל השער של ראש 1 אני שרתי לעצמי אתמול בבוקר הו איס אין דה שער ? מקפליי איס אין דה שער ! יצאתי מפגרת
השאלה היומית : אין לי מושג O= .. יצא לי פעם לחשוב על זה אבל לא מצאתי איזה חיה הייתי רוצה XDD אה ותודה לגילי
על הד"ש [;

למעלה