The Shoe

New member
רגע יצא לי מבולבל ../images/Emo3.gif

בנוגע לשאלה 1. הקטע הכי ארוך הוא חיבור שני הקטרים, שזה 4R וזה לא יכול להיות גודל גדול יותר

tttttttttt1

New member
כמובן התגובה הייתה על שאלה

ראשונה..שלא קיבלה תשובה במשך שבוע [פלוס מינוס]....שתי החידות האחרות נפתרו כבר אבל סבבה...כל הכבוד גם על התשובה בהן

חחח מצחיק אחד!! ../images/Emo103.gif

לפני כמה ימים שדיברנו על החידה הזאת ואמרתי שזה 5R א אמרת לי שזה נכון...!!

tttttttttt1

New member
נו-אמרתי שזה

נכון אבל את אמרת גם "כי ככה נראה לי" או משהו כזה.. האמת "ככה נראה לי" חוקי לגמרי בפיסוכמטרי...אבל אצלי זה לא תופס...אצלי צריכים להראות גם דרך...כי כולה יש 4 תשובות...אפשר פשוט לנחש אחת אחת עד שמגיעים לתשובה...אבל זאת לא המטרה שלי-אני רציתי לראות את דרך החשיבה שלכן
[אם אני לא טועה אמרתי לך "אם תראי לי דרך נכונה אני אקבל את זה...או משהו כזה...חחחחחחח]

השורש המשותף הוא כ.פ.פ

את הכפפות האלה קניתי בחורף שעבר,והן עדיין במצב טוב. מבעד לחלון נשקפה דמותה הכפופה של שכנתי. שלומי התייחס בכובד ראש לטענות של הכפופים לה.

tttttttttt1

New member
בהחלט שורש כ.פ.פ

מה עם שאלה ראשונה..אין לכם שום כיוון? תנסו לעלות על הטריק של השאלה-יש בה איזשהו עיקרון...

dark dumb

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo127.gifלמדתי אבל...

אבל זה לא אומר שאני זוכרת את זה... לומדים את זה בכיתה ח', לא?

tttttttttt1

New member
לומדים את זה גם בכיתה יא' ככה לפני

הבגרות במתמטיקה...זה קטע חשוב מאוד בנושא של לוגריתמים,משוואות מעריכיות וכו....

tttttttttt1

New member
4-5 יחידות בטוח לומדים את זה...

לגבי 3 אני לא יודע... אני יודע שאצלנו כיתות יא' 4 יחידות לומדים את זה וכ-5 יחידות לומדים את זה לקראת סוף השנה... לכן עשיתי את הסקר-לשאול מי זוכר את החומר הזה...חחחחח...כדי שאם תבוא חידה שקשרה לזה אז אנשים ידעו לפתור אותה...

vbo

New member
../images/Emo128.gif לא למדתי.

ואני חדשה פה. מקווה שייהייה נחמד. ויקי, 16, י-ם.

tttttttttt1

New member
../images/Emo41.gif שאלה ראשונה עם תמונה ברורה ../images/Emo41.gif

בקובץ הוורד הבא --->

Infinity AL

New member
אממ פתרתי אחת../images/Emo13.gif

חידה 2: 4 יוצא דופן, כולם שורש א.מ.נ ורק 4 שורש ק.ר.א

נראה לי שפתרתי...../images/Emo103.gif

או שאני סתם אצא סתומה...
שאלה 3: אם אני לא טועה 1 יוצא דופן כל השאר זה עם שורש א.ר.ע ואם ניחשתי נכון אז ב-1 השורש הוא ז.מ.נ יצאתי סתומה או טיפשה???

tttttttttt1

New member
טב אז התשובות הן :

שאלה שניה השורש הוא אכן א.מ.נ 1. נאמנותו 2. התאמן 3. אמנית תשובה לשאלה שלישית- השורש הוא אכן א.ר.ע 1. מגורים ארעיים 3. אירוע 4. התאונה אירעה בשל טעות אנוש
.. אז ה קורה עם שאלה מספר 1??

tttttttttt1

New member
יאללה אנשיםן...זנחתםן את שאלה 1?

היא שאלה בינונית בקנה מידה פסיכומטרי..לא צריך לקחת לכם יותר מחצי דקה לפתור...
אם אף אחד לא יענה נכון [או יענה אבל ההסבר לא יהיה מספק] אני אתן מחר רמז

אממ שאלה 1..

נראה לי שזו התשובה.. אם הרדיוס הוא r ס"מ זה אומר ש-2r זה הקוטר של המעגל ו-ab לא יכול להיות 2r מהסיבה הפשוטה שקוטר של מעגל אחד בחיים לא יחצה את גבולות אותו המעגל ז"א ש-ab ארוך מדי בשביל להיות 2r

למעלה