tttttttttt1

New member
אממ כתבתי הערה

שבתמונה שלי זה יצא כאילו זה יוצא קצת מהמעגל אבל זה לא...ואז הודעה אחר כך העלתי תמונה חדשה שם רואים טוב את הציור האמיתי..תסתכלי שוב על הציור ותראי איך זה אמור להיות באמת...

tttttttttt1

New member
וואי איך שהודעות פה הולכות לאיבוד

מממש מהרררררררררררררררררררררררררר

tttttttttt1

New member
יאללה שביעיסטים-להפעיל את המוח-

להזיז גלגלים חורקים...צריכים לפתח היגיון בעולם שלנו!!

באמת יש לזה פתרון?../images/Emo103.gif

יש יותר מידי בתים ממול...!!! אני צריכה מספר מדויק

tttttttttt1

New member
אני יכול לתת רמז אבל זה יהיה חבל.

את יודעת מה-תשנו את החידה-החידה תהיה "חיבור כל המספרים שווה למספר הבית שלך

tttttttttt1

New member
כלומר החידה היא

חבר א': מה שלומך, התחתנת? יש לך ילדים? חבר ב': בסדר גמור, אני נשוי באושר עם שלושה ילדים חבר א': גם אני נשוי עם ילדים, בני כמה הילדים שלך? חבר ב': מכפלת גילם הוא 72 וסכום חיבורם הוא מספר הביתשלך. חבר א': מה??!! ...חסר נתונים!! חבר ב': אה נכון... הבן הבכור שבר את הרגל לפני מספר ימים... כלומר לא הבית שלך באמת....חחחח...אלא חבר ב' שמדבר עם חבר א' אומר לו שחיבור המספרים שווה למספר הבית של חבר א'...

tttttttttt1

New member
../images/Emo128.gif..אבל אולי כדאי שתכתבו את הדרך

שגם אחרים יוכלו לחשוב.או לפ]חות כיוון מחשבה .אם כותבים דרך אז תשימו בכותרת את הסימן
...

tttttttttt1

New member
תסבירי את הדרך שלך ואם היא תהיה

מקובלת אז אני אקבל את התשובה...אבל רק אם תסבירי לי את הדרך ולא תהיה לי שום טענה נגדית שסותרת משהו בדרך שלך...

tttttttttt1

New member
יש מספיק פרטים...תנסי לחשוב

מה הבעיה בשיחה שלהם? הוא אומר לו מכפלה שווה ל-72 סכום שווה למספר הבית שלך [זה רמז ענק!!!] והוא עונה בחזרה-חסרים נתונים...תנסו לחשוב למה חסרים לו נתונים.... אגב, סתם בשביל דוגמא- למה התשובה שלך של 3,4,5 טובה יותר תשובה כמו 3,3,8? גם 3*3*8=72...

טוב שלא נתת ת'תשובה פה ../images/Emo103.gif

ד"א..זאת רק אני או שאתה היחיד שלאפחד אין פה מושג מי אתה?!

tttttttttt1

New member
במה התשובה שלך שונה מהתשובה של

אפקטהפרפר? כדאי להסביר את הדרך..אגב,מה שונה התשובה שלך 2,4,9 מסתם תשובה שאני אמציא כרגע כמו 2,3,12?

tttttttttt1

New member
אני לא משועמם..אני לא אתן לכם לעבוד

סתם על חידה שאין לה פתרון....לחידה יש פתרון.. רמז - אל תנחשו סתם מספרים שמכפלתם שווה 72..תלכו בשיטה סיסטמטית לפי סדר

שאלה קטנה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

{אם זה יהרוס אתה יכול לשלוח לי תשובה במסר..} גיל לא יכול להיות במינוס... מס' הבית שלי לדוגמא הוא 5... שום 3 מספרים שתחבר אותם ותקבל 5 יתנו לי תוצאת כפולה של 72...

למעלה