השאלון השבועי!

chen010189

New member
חחח יואו איך אני חוטפת מזה את הקריזה

ואצלי עוד יש וירוס או משהו שהחלון של האינטרנט יכול להיסגר לי בלי סיבה, באמצע החיים...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני יכולה לנסות להתחיל.

1. קוראים לי שחר. 2. נולדתי ב22.3.92 3. נולדתי בכפרסבא. 4. נולדתי עם פגם/בעיה בגב. 5. עשו לי ניתוח בגב בגיל שנתיים. 6. נולדתי עם שם משפחה פרייברג. 7. בגיל 5 חודשים עברתי עם ההורים ל4 שנים בגרמניה. 8. בגלל שעברנו לגרמניה והשם משפחה שלי היה גרמני - עברתנו אותו לדרור. 9. אני 1.73 10. יש לי ציצי ענק. 11. אני בכיתה '. 12. אני גרה בראש העין. 13. יש לי חבר מדהים בשם יונתן. 14. הלהקות האהובות עלי ביותר ביקום כולו אלה לוסטפרופטס ופיונרל פור אה פרינד. 15. אני שומעת לוסטפרופטס כבר כמעט שנתיים וחצי ופיונרל בדיוק 3 שנים. 16. טסתי פעמיים ללונדון. 17. טסתי פעמיים לארה"ב. 18. ראיתי כמה הופעות בלונדון. 19. פגשתי את THE ENEMY. 20. ראיתי לייב בבריטניה את: The Enemy, Funeral For A Friend, Lostprophets, Taking Back Sunday, Aiden, City Sleeps, Hellogoodbye, Kids In Glass Houses, Go:Audio, Say Anything, Sherwood. 21. הצבע שיער המקורי שלי היה בלונד צהוב. 22. הוא התחיל להשתנות בגיל 8-9 לחום. 23. נולדתי עם עיניים כחולות. 24. עכשיו יש לי עיניים ירוק-חום. 25. אני רומנייה. 26. וחצי רוסייה-אוקראינית-פולנייה. 27. אני יודעת רק עברית ואנגלית. 28. שנולדתי גרתי בהרצליה. 29. כל פעם שאני בת"א אני רואה מישהו מפורסם. 30. יש לי שלושה אחים. 31. ההורים שלי דיי צעירים.. כבר לא כלכך XD 32. שהייתי בכיתה ג' אני חושבת היה לי כלב חמוווווווווווווווד אבל חטפו אותו שהייתי בכיתה ה'. 33. יש לי משקפיים. 34. אני הולכת עקום. 35. אני גוזרת לעצמי את השיער וזה תמיד יוצאת עקום. 36. אני גם צובעת לעצמי את השיער וזה אף פעם לא יוצא הצבע שאני רוצה. 37. אני ממש ממש ממש ממש אוהבת גבינה מלוחה. 38. יש לי בעיות אוכל ואני שונאת הכל. 39. בדרך כלל אני אוכלת פיצה, ספגטי או מקדונלדס. 40. לא קיבלו אותי למקדונלדס.!! 41. החברה הכי טובה שלי גרה בארה"ב. 42. שיש לי מחזור אז הוא מאוד מאוד מאוד כואב. 43. אני נוהגת להתאהב בלהקות לא מוכרות/מתחילות כדי שאף אחד לא יתלהב שהוא מכיר אותן גם XD 44. אני מנוייה לראש 1 כבר 5 שנים. 45. יש לי הוט. 46. אף פעם לא היה לי יס. 47. אני מכורה לMTV2. 48. אני לא יכולה להפסיק לשמוע מוזיקה. 49. אני אמורה ללמוד להסטוריה. 50. אני שונאת שצועקים עלי. 51. אם אומרים משהו שפוגע בי אני ישר תוקפת בחזרה. 52. אני חייבת תמיד להיות הצודקת. 53. יונתן אמור לבוא עכשיו לצהריים ואז אני אמורה להמשיך ללמוד. 54. ולכן אין לי כוח או עוד רעיונות להמשיך. 56. תתמודדו. 57. הגעתי ל57! 58. אוי.. עוד אחד. הידד. להיתראות.

BegForMercy

New member
וואו מי שקורא מקבל שנקלD:

1. קוראים לי אור <היי!> 2. קראו לי ככה כי זאת הייתה המילה הראשונה שאחי הגדול אמר
<ילדה מסכנה.> 3. יש לי אח גדול בן 21 ואח קטן בן 11 4. נולדתי ב-7.4.90 5. נולדתי בוולפסון בחולון 6. גם אחי הגדול נולד שם, והגורל עשה שגם אחי הקטן יוולד שם
<הוא היה אמור להיוולד בנתניה, ובערב שהיינו אצל סבא וסבתא בבת ים אמא שלי הלכה לוולפסון
> 7. אני בכיתה י"ב <7> השולטת <הכיתה הכי שנואה בשכבה בערך
> <כולם קנאים כי אנחנו כזאת כיתה טובה ומגובשת
> 8. אני צמודה למחשב, כל הזמן. 9. קשה לי מאוד בלי מוזיקה. 10. הלהקה האהובה עליי היא blessthefall 11. פעם הייתה לי אובססיה ממש ממש קשה לבאסטד. ואז זה המשיך גם למקפליי וסאן אוף דורק. 12. היה לי קשה בהתחלה לשמוע פייטסטאר <הלהקה שכביכול "פירקה" את באסטד> 13. כיום היא אחת הלהקות האהובות עליי
14. ביום שבאסטד התפרקו <14.1.05> בכיתי ממש. מאז כל שנה אני עושה יום זיכרון ביום הזה
15. השנה די שכחתי, ובאותו יום בתאריך הזה כל הזמן ישב לי בראש שבטוח יש היום משהו...התאריך הזה נחקק לי בראש, איכשהו
16. תאריך הגיוס הנוכחי שלי הוא 21.9.08 17. אני מפחדת פחד מוות מהיום הזה ואני לא רוצה שהוא יגיע. 18. אני עוד לא יודעת לאן אני מתגייסת 19. כרגע הודיעו לו ש-2 מהידידים הכי טובים שלי, שהיו אמורים להתגייס אחרי, מתגייסים חודשיים לפניי
20. זה יוצא בדיוק ביום שאני חוזרת מלונדון וכנראה שאני לא אוכל להיות איתם ביום הזה, זה ממש מבאס אותי... 21. כ'כ מוזר לי שעוד חודש וחצי , חצי מהשכבה שלי הולכים להיות חיילים
22. ב-21.7 אני נוסעת ללונדון עם אמא וסבתא D: 23. כמתנה ליומולדת 18 שהייתה
24. יהיה מגניבD::: 25. עשיתי הרגע העתק הדבק למסמך של וורד כדי שלא ימחק ליXD 26. יש לי בלוג, שוקס, מקושרים, VF, מייספייס ופייסבוק :X 27. אני משתמשת בעיקר בבלוג, שוקס, מקושרים, ומייספייס 28. נשארו לי עוד בערך 7 מבחנים לסוף הבית ספר
29. אני שונאת טלויזיה ישראלית <ערוץ 2, 10, 11 וכו'.> 30. לא ממש מתחברת למוזיקה ישראלית 31. אוהבת את הארץ בכללי, ואת ההוואי פה. 32. את האנשים ודרך ההתנהלות של הדברים פה, אני לא אוהבת.. 33. החלום הכי גדול שלי זה לעשות טיול פארקי שעשועים באירופה
34. אני הולכת להגשים אותו, אתם תראו
35. הייתי כבר ב-3 פארקים באירופה
36. יש לי וואמפייר, סמיילי, 3 חורים באוזן ימין ואחד קצת מורחב באוזן שמאל
37. אחרי הצבא <כנראה> אני רוצה להתחורר עוד 38. בתכנון: אינדסטריאל, טראגוס, רוק\אנטי טראגוס\אנטי הליקס ובקיצור בעיקר באוזניים
, ובלשון D: 39. בחורף הבא אני מתכננת לעשות קעקוע, על הכתף הקדמית, של כוכב. 40. שוב עשיתי העתק הדבק D: 41. הייתי באילת רק 5 פעמים בחיים שלי, בערך. 42. אני שונאת נסיעות\טיסות ארוכות 43. פעם היה לי פחד ממחטים <כן, כן.> עד שהתחלתי להתחורר
44. יש לי הרבה חברים טובים, בעיקר מהאינטרנט. 45. אני לא ממש מתחברת לאנשים בשכבה שלי. 46. ב-24 לחודש יש לי מסיבת סיום. 47. אני בטח אבכה כמו מפגרת 48. קשה לי לעזוב את בצפר 49. ב-7.7 הבגרות האחרונה שלי, ומיד אחריה- נשף סיוםD:: 50. הגעתי ל-50 D::: 51. אני מתעמלת אקרובטיקה כבר 6 שנים 52. התחרות הראשונה שהשתתפתי בה הייתה ב-25.12.04 בדרגה B שלשות 53. מי שלא יודע מה זה אקרובטיקה: א'- מפסיד
, ב' שישאל אותי XD 54. ב-21 לחודש יש אליפות ישראל ואני משתתפת בה <טפו טפו> בדרגת ג'וניור שלשות. 55. זוהי אחת התחרויות הקובעות איזה שלשות יסעו לאליפות העולם שתיערך בסוף ספטמבר באנגליה. 56. זה גם החלום הכי גדול שלי- להשתתף בתחרות בין לאומית באקרובטיקה. 57. אני ממש רוצה להגשים אותו, ואני אעשה הכל! 58. האלמנט הכי קשה שאני עושה זה בורג
59. החברות שלי לשלשה הן- טל <17> ואריאל <12> 60. הבנות שאני הכי אוהבת בעולם
61. הבנות של הנבחרות הן החברות הכי טובות שלי 62. המאמנים הם כמו ההורים השניים שלי 63. לא מדמיינת את עצמי עוזבת את התחום הזה בחיים 64. בקיץ שעבר עשיתי קורס מדריכים באקרובטיקה 65. אני וחברה שלי סיימנו את הקורס עם הציון הכי גבוה בתרגיל סיום המעשי 66. לא פגשתי מאז את הבנות של הקורס, ואני מתגעגעת >: 67. אני מדריכה בחוגים של התעמלות פעם בשבוע 68. אף פעם לא ישבתי שפגט אמצע
69. הרבה פעמים אמרו עליי שאני "צריכה להיות קטנה" <באקרובטיקה> כי יש לי את האופי 70. בהתחלה היה לי קשה להתרגל לרעיון של תחרויות וממש פחדתי מזה 71. היום זה בא לי יחסית בקלות 72. אני משקיעה את כל החיים שלי בזה 73. 5 אימונים בשבוע, בערך 3 שעות כל אימון 74. ההורים שלי והאחים הם האנשים הכי חשובים לי בעולם. 75. אחי הגדול הוא מודל לחיקוי מבחינתי. אני פשוט מעריצה את הבן אדם הזה. 76. תמיד היינו קרובים 77. יש לי חבר בשם שחר, הוא בן 15 וחצי <כיתה י', כן. כן.>. ביום שבת הזה ימלאו לנו 3 חודשים
78. יש לו ספטום והרחבה של 10
79. אומרים שאנחנו זוג פריקים <טוב בסדר> 80. אומרים שאני מצחיקה
81. אני אוהבת להצחיק ולצחוק D: 82. מצד שני יש לי פחד לדבר מול קהל 83. אין לי פחד להופיע מול קהל אבל
84. אתמול הופעתי באצטדיון טדי D: מי ראה?
85. היה מזה כיף, מלא אדרנלין. 86. הייתי מעשנת מדי פעם, אבל בשרשרת. הפסקתי 87. עכשיו זה 1-2 מדי פעם 88. שוב עשיתי קופי פייסטD::: 89. בחיים לא עישנתי נרגילה 90. פעמיים בחיי שתיתי, פעם אחת השתכרתי וזה כמעט נגמר באסון 91. מאז אני לא שותה אלכוהול, כי אני פשוט לא מסוגלת 92. אני שונאת אנשים שחצנים 93. אני שונאת שמסתכלים עליי בבהייה כזאת <מה שקורה הרבה לאחרונה> 94. לפני שנה האקס שלי זרק אותי <במסנג'ר
>, אחרי שנה ו-4 חודשים שהיינו יחד. 95. לפני שנה היום בדיוק זה היה השנה ו-4 חודשים שלנו
96. מאז לא דיברנו או התראינו 97. הוא גר ליד רחובות <רחוק מפה.> 98. מאז הייתי עם עוד בערך 7 בנים, רק אחד מהם נהיה משהו רציני <הנוכחי> 99. אני לא בתולה מלפני כמעט שנתיים
100. הגעתי לעובדה ה-100 ואני גאה בזהD: אז- אני שומעת כרגע A7X
אעע אומייגאאדדדDD:::

Miss Insanity

New member
נעשה חצי חצי -

1. קוראים לי סתיו. 2. אני בת 14 ועוד כמה ימים וחצי . 3. נולדתי ב-24.12 4. אני מזל גדי. 5. יש לי עיניים ירוקות ואני אוהבת אותן. 6. יש לי שיער מלא 7. השיער שלי בצבע חום-ערמוני. 8. כשהייתי קטנה הייתי בלונדינית. 9. גם הייתי מתולתלת לגמרי. 10. עכשיו אני לא כ"כ מתולתלת. 11. אני ממש גבוהה. 1.73 נראה לי. 12. אני שונאת להיות כזו גבוהה. 13 . אני גרה בבית די גדול. 14. יש לי 2 אחים . אחות ואח. 15.אני ילדת סנדוויץ'. 16. היה לי רסן חצי שנה. [לא הייתי איתו מחוץ לביתD:] 17. אחרי זה עברתי לגשר קוביות. 18. עכשיו יש לי רטיינר [פלטה מעצבנת] 19.שברתי לעצמי את הרטיינר,כבר פעם שניה. 20. אני בקושי הולכת איתו . 21. היו לי 5 חתולים כל חיי . 22. כולם מתו/ברחו/נאבדו. 23. אני אלרגית לחתולים. וגיליתי את זה לא מזמן. 24. אני חולה על כלבים . 25. הייתי רוצה כלב עכשיו אבל אמא שלי לא רוצה. 26. הייתי רוצה שיער ג'ינג'י. 27. אמא שלי קוסמטיקאית. 28. אבא שלי עובד בתעשייה האווירית. 29. אני מנגנת על פסנתר כבר 4 שנים. 30. אני -מנסה- ללמוד את my immortal של אוונסנס לפסנתר. 31. אני לא מצליחה כלום חוץ מהבתים. 32. אני כל חיי מנגנת על כלי נגינה. 33. אני מוזיקלית O: 34. אני אוהבת לשיר. 35. אני רוצה לעשות פיתוח קול. 36. אין לי חבר. 37. הנשיקה הראשונה על השפתיים הייתה עם בת. 38. עוד לא התנשקתי צרפתית. 39. אני מכורה לדיסני. 40. אני אלרגית גם לאדוויל [הכדורים הכחולים האלה ADVIL] 41. אני נוהגת לריב המון עם ההורים שלי. 42. אני בהקבצה ב' במתמטיקה. 43. אני לא אימו. 44. אני שונאת שמתייגים אותי. 45. אני פאפי-פייס , לטענת אנשים. 46. יש לי הבעות פנים,ולכן אני גם סוג של סמיילית. 47. אני נוהגת לעשות פרצופים בלי קשר. 48.אני סימפתית למדי. 49. אני לבנה כמו קיר. 50. אני אף פעם לא מצליחה להשתזף כמו שצריך. 51. עברתי את החציD: 52. נשארו עוד 48 עובדות עלי. 53. יש לי נטיה להשים לק בצבעים מוזרים על הציפורניים. 54. עכשיו יש לי ביד ימין לק כתום . והוא בהשפעת פאראמור (H) . 55. אני אוהבת סמיילים בהקלדה. 56. אוונסנס היא האהבה הראשונה שלי. 57. אני חולה על פאראמור נואשות . 58. אני אוהבת את ג'רמי מפאראמור
59. אני אוהבת גם את ג'וש .
60 . גם זאק חמוד
61. היילי היא אחת הזמרות שאני הכי מעריצה.
62. אני מכורה לאיפור. 63. אני לא יוצאת מהבית בלי צמידים/שרשראות. 64. אני מאוהבת באינויאשה.
65. אני אוהבת אנימה:) 66. אני מנסה ללמוד לצייר אנימה. 67. אני חולת הארי פוטר. 68. אני מאוהבת בשחקן של רון וויזלי. 69. אני עצלנית. 70. אני אוהבת להציק לאנשים. 71. אני עקשנית בצורה מחרידה. 72. אני כותבת פאנפיקים. 73. אני רשומה למלא פורומים. 74. אני צריכה למצוא עבודה לקיץ. 75. יש לי יציאות. 76. אני אוכלת בערך הכל , חוץ מסרטנים ודברים מוזרים. 77. אני גרה ברחובות. 78. אני די ריגשי . ולפעמים אני בוכה סתם משטויות . 79 . אני נוהגת להתווכח כמעט עם כל בנאדם בעולם. 80. אני שונאת שגיאות כתיב. 81. אני מכורה לסימני פיסוק , P: 82. אני אובססיבית למללללא דברים. 83. אני הורסת כמעט כל דבר שאני נוגעת בו. 84. נשארו לי עוד 16 עובדות. 85. אני משנה מצבי רוח מהר מאווד . 86. אני שונאת דיכי. 87. אני מסתכלת לאנשים בעיניים כשאני מדברת איתם. 88. אני אוהבת חיבוקים :) 89. אני צומי . 90. יש לי מצבי-כפית המוון פעמים . 91. אני אוהבת לצחוק [כמו שרואים] ולהצחיק . רק שזה לא עובד לפעמים . 92. אני יכולה להיות אדישה . 93. יש לי בלוג כבר שנתיים. 94. אני אף פעם לא הייתי במפגש ישרא. 95. אני שונאת וואנבי בהגזמה. 96. אני שונאת נסטי/אייסטי 97. אני אוהבת כנסי אנימהD: 98. אני קנאית. 99. אני יכולה לעלות לאנשים על העצבים. 100. רשמתי כרגע 100 עובדות עלי D: . טוב זה היה חופר ~ . XD

Miss Insanity

New member
שחכתי את התות ! ~../images/Emo210.gif

בסוף עשיתי הכל בתגובה אחת . טוב נו . ><

נסטי XD

New member
את שונאת נסטי?!?! איך?!

~תזהרי בתשובה שלך. אני אביא את כל טעמי הנסטי אלייך הביתה. ~ חחח עזבי, מה שמתמטיקה עושה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifגם אני שונאת נסטי!!

אפילו טעמתי לפני איזה כמה שבועות כדי להיות בטוחה בזה.. וזה אכן לא טעים לא.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחח

זה שמור אצל המערכת
חפשי משפחת דרור בראש העין.. באתר של בזק. והממ.. מה שכתוב שם זאת הכתובת הקודמת שלי כי לא עדכנו אומשהו כזה XD

xXx Lilo xXx

New member
XDDDDDDDDD../images/Emo29.gif

אני חושבת אולי נוותר להן. לכי תדעי, אולי הן שותות את השתייה הזאת עם הגושים של האלוורה
איכ. לא חשבתי על לטעום את זה בכלל.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאיכס! מה??

אני שותה רק........ מים. תפוחים. ענבים. כל השאר או לא טעים או עם מוגז אז זה מציק חחחחחח

Johnni456

New member
אף פעם לא ניסיתי לשתות תפוחים וענבים../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני שונאת אנימה../images/Emo12.gif

וכל הזמן אני אומרת ליונתן שאני שונאת את זה חחחח הוא כל הזמן אומר לי "מהה?? איך את שונאת אנימה? לחברה שלך יש משפט אנימה בחתימה בפורום!" חחחחח נו.

May Music

New member
חח רוב הסיכויים שאת לא באמת שונאת.

תכלס חצי מהסדרות המצויירות שגדלנו עליהן הן אנימות XD פשוט מה שאת מזהה כ"אנימה" הם בד"כ הפחות טובות שמתפרסמות בגלל שמלא ילדים קטנים אוהבים אותן... חוצמזה יש מלאמלאמלאמלא סוגים של אנימה ואין סיכוי שאת לא אוהבת אף אנימה כי באמת יש על כל נושא שבעולם ודברים ממש משוגעים ו\או ממש מגניבים ועודP: חח פעם ראיתי ועכשיו אין לי כ"כ זמן... דת'נוט וג'ונגל ווה איטסומו האלה נוצ'י גו רולז! XDD [חח אני אתפלא אם אנשים שרואים כאן אנימה יכירו את האנימה השניהP: ]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאזמה נו.

האנימה שגדלתי עליה בגיל 8 זה אנימה שנוצרה בשנות ה60-70 ועכשיו אין לי זין לדברים כאלה XD את האנימה השנייה גם יונתן לא מכיר. והממ.. הוא דיי חופר באתרי אנימה ~,~ הוא אומר שאתה צריך לראות KAMEN NO MAID GUY

May Music

New member
חחח לונורא. גם לי אין כוח או זמן. [יותר זמן]

וברור שהוא לא מכיר! אני הרי אמרתיP: ספורים האנשים שמכירים וזה מאוד חבל כי זו אנימה גאונית. אם הוא הולך לכנסים אז היה באחד מהם מישהו שהתחפש לדמות משם, עם אפרו על החזה XD

למעלה