הממ לא בטוח ש-100... ../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif
1. אין סיכוי שאני אגיע ל-100 עובדות. XD 2. אני בערך הבנאדם עם הכי הרבה כינויים בעולם. הם לא נגמרים. 3. זה התחיל מבת דודה שלי,שהחליטה לקרוא לי שירזון,וממשיך לעוד טונות של שמות ועיוותים של השם שלי: שיז,שיזי,שפוז,שוז,שירזרז [XD] והאחרון: תפוז/י.
4. נמנמ. אני רק בעובדה הרביעית ואני כבר לא יודעת על מה לכתוב. XD 5. הלהקה הראשונה שממשממש אהבתי הייתה סימפל פלאן. 6. ואחרי זה את אבריל לאבין. [שהתקלקלה.
] 7. ואז את מקפליי
. שהם בערך היחידים שאני עדיין ממש אוהבת. 8. המקצוע האהוב עליי הוא אנגלית והיסטוריה. 9. למרות שהשנה התעצבנתי על המורה שלי לאנגלית כי היא הורידה לי על שטויות.
10. אם כבר מדברים על זה-קיבלתי היום את האנסין-100 ובוקריפורט-98. 11. אני שונאת מתמטיקקה,אבל בזמן האחרון אני משתפרת בזה. 12. היה לי היום מבחן ארצי בתורה והיה קקי.
13. אני לומדת באולפנה. 14. דתייה,כןכן. 15. 3 בנות דודות שלי לומדות בבית ספר שלי. אחת ב-ז',אחת ב-י' ואחת ב-י"ב. 16. אני ממש לא רוצה שהשנה הזאת תיגמר.
17. אני שונאת את הקיץ יותר מכל דבר אחר בעולם.
18. חולה [!!!] על החורף!
ברמות קשות. XD 19. נמנמ... יש לי שלושה אחים. 20. גדולים ממני ב-10 שנה. [בני 25 יענו.] 21. שלישייה,כןכן. 22. אני מקנאה באנשים שיש להם אחים קטנים/אחות גדולה. 23. למרות שאין על האחים שלי.
24. אני מכורה קשותקשות לנסטי אפרסק!
25. ולמוקה. 26. אני אוהבת את כל סוגי הג'אנק,במיוחד המבורגר. [בגלל זה אני כזאת פרה. ~סטגדיש~ XD] 27. אף פעם לא הייתי במפגש פורום/קומונה/וואטאבר.
28. אני שומעת מוזיקה כל הזמן,פשוט כל הזמן. 29. הייתי מתחרפנת בלי זה. 30. פעם הייתי לוקחת את הרמקולים שלי מהמחשב לאמבטיה,ומתקלחת עם מוזיקה. 31. עד שיום אחד רמקול אחד נפל לי על האף ומעך אותו.
32. מאז אני לא עושה את זה. XD 33. אני ממש מתלהבת מכל בנאדם שאני רואה שיש לו פירסינג. [במיוחד טראגוס/סיידליפ.] 34. היה לי הליקס פעם.
35. הוצאתי אותו כי הייתה לי אינפקציה.
36. מתכננת לעשות שוב+טראגוס. 37. סיימתי קורס עזרה ראשונה השבוע בבית ספר. 38. מתכננת להשלים כדי שאוכל להתנדב במד"א. 39. אחד מהדברים שאני הכי מחכה לו,זה המסע לפולין בכיתה י"א. 40. אני ממשממש מקנאה באנשים שהיו שם. 41. אני שונאת [!] את בני עקיבא וכל מה שקשור לזה.
42. המהמ... הצלצול שלי בפלאפון: Give Me What I Want של קידס אין גלס האוסס בלהבלה. 43. התאהבתי בניקלבק בזמן האחרון
. 44. וגם ב-TDG. 45. המהמ התאריך לידה שלי זה ה-5.5.93 והעברי י"ד באייר. 46. יש לי חברה שנולדה כמה ימים אחרי אז אנחנו אומרות שאנחנו תאומות. XD 47. יש לי חוסר באנזים שקוראים לו G6PD,שזה אומר שאני אלרגית לפול. 48. בלי קשר לזה,אני אלרגית למנגו גם. 49. רוב הזמן,חברות שלי ואני מדברות באנגלית עילגת. XD 50. אין דבר בעולם שאני רוצה יותר מאשר כלב!!! 51. היה לי כלב שקראו לו סושי ואבא שלי החליט שהוא לא רוצה אותו יותר.
52. זה קרה כשהייתי בת... 10 בערך. 53. אני מתהמתהמתה על האייסקפה של ארומה!!! אין מצב שאני הולכת לקניון ולא קונה. 54. אני ממש אוהבת עיניים בהירות. 55. במיוחד ירוקות וכחולות. 56. אשכנזים,בקיצור. XD 57. יש לי טראומה מבמות מאז ששרתי סולו בכיתה ו'. 58. אבל שרתי בכל מקרה השנה,בטקס של יום הזיכרון.
59. זה לא היה ממש במה,אבל לא משנה. XD 60. הניק שלי זה שיר של This Providence.
61. אני מתה על אוכל איטלקי. 62. וגם סיני.
63. שונאת סושי בכל מאודי.
64. למרות שהמשפחה שלי אוכלת את זה כל הזמן. 65. יש לי אח שגר באוסטרליה כבר חודשיים ומשו. 66. בדיוק לפני חודש היה לי יומולדת 15.
67. אני מתה על צ'יק פליקס. 68. במיוחד שישי הפוך,סיפור סינדרלה,נסיכת הקרח,מעודדות צמודות וכאלה. 69. אני אוהבת את ג'וני דפ בצורה קשה!!!
70. הדמות האהובה עליי שהוא עשה היא ג'ק ספארו.
71. יש לי פוסטר ענק של ג'ק ספארו בחדר.
72. חוץ מזה,יש לי גם אחד גדול של ג"ד. 73. אני חולה על המערכת סטריאו שלי. XD 74. קראתי לה ליבי.
75. יש לי גם נטייה לקרוא לחפצים בשמות. XDDD 76. להליקס שלי קראו אלכס.
77. אני תולעת ספרים ברמות קשות. 78. אין שבת שאני לא מסיימת ספר. 79. אבל אני קוראת גם בימי חול. 80. מעדיפה ספרים באנגלית מאשר בעברית. 81. שונאת את המתרגמים הישראלים חוץ מאחד שתירגם את הספרים של הרלן קובן שהוא עוד נורמלי. 82. שונאת את הטיפשה [!!] שתירגמה את ה"פ.
83. מעדיפה סופרים מחו"ל מאשר ישראלים. 84. הסופר האהוב עליי הוא קובן,מן הסתם. [
] 85. לא מזמן קניתי ספריה חדשה בגלל שהמדפים שלי התפרקו מעודף הספרים. XD 86. ולמרות כל זה-עוד לא הייתי בשבוע הספר השנה!!! 87. וואו,אני כבר ב-87. XD 88. אני שונאת אנשים מושפעים. 89. שונאת צביעות. 90. חולה על גיטרות. 91. במיוחד חשמליות: גיבסון ופנדר המועדפות עליי.
92. חלום חיי זה גיטרה אקוסטית שחורה
. 93. שברתי את שתי הידיים שלי. ונקעתי את הרגליים אינספור פעמיים. XD 94. הייתי בטיול שנה שעברה בחו"ל: הולנד-בלגיה-צרפת. 95. אחד מהחלומות הכי גדולים שלי,זה לעבור לארה"ב. 96. עם כל הציונות שבי. XD 97. יש לי אובססיה לנעליים. כל חודש בערך אני צריכה זוג חדש. XD 98. שונאת ים. מעדיפה בריכה,למרות שגם על זה אני לא מתה. 99. אני בשוק מעצמי שהגעתי ל-99!!! XD 100. אני שומעת כרגע את Savin' Me של ניקלבק.