השאלון השבועי!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif

לא חושבת שהוא הלך לכנסים.. ~מקווה שהוא לא עשה לעצמו פאדיחות~

Johnni456

New member
אני בספק אם יהיו לי 100 עובדות על עצמי../images/Emo79.gif

ואם מישהו יקרא את זה
1. קוראים לי סתיו 2. אני בת 13.5 3. 4. יש לי כלב, חתולה וצב. 5. מתנדבת ב-SOS 6. (כמעט) כל מי שאני אוהבת (מפורסמים) מתחילים ב-ג' => ג'וני דפ, ג'רמי דיוויס, ג'וש פררו, ג'יימס מישל . 7. אני מנגנת על גיטרה קלאסית 4 שנים ועל חשמלית שנה.
8. התחלתי לפני חודשיים לנגן על פסנתר. 9. אני קלסטרופובית וטריפנופובית (פחד מזריקות, בדיקות דם וחיסונים) 10. יש לי 2 כתפיים פרוקות 11. אני שונאת דגים (בצלחת)
12. יש לי 3 פוסטרים בחדר: 1 של ג'וני דפ, 1 של ג'ק ספארו ו-1 של המספריים של אדוארד
13. קיבלתי 86 במחן במדעים
14. השיר האחרון ששמעתי זה "מה שעובר עליי" של איפה הילד 15. עוד 10 דקות אני הולכת לעבוד 16. קניתי אתמול את הסרט של הסימפסונים
17. המורה שלי לגיטרה אמר שיכול להיות שיש לי בעיות שינה
18. הוא גם אמר שיש לי שמיעה קצבית טובה ביותר
19. הוא מקריח
20. אני חופרת עליו כרגע כי אין לי מה לכתוב
21. אני הולכת עכשיו לעבוד עם ילדים קטנים, צווחנים ומעצבנים.
22. כתבתי 22 עובדות על עצמי.

Johnni456

New member
חחח כתבתי את ה-3 ודילגתי עליוXDDD../images/Emo79.gif

3. אני גרה במושב קטן במרכז (אגב, שחר - הוא דיי קרוב לראש העין... חגור מצלצל מוכר?
)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבהחלט מצלצל מוכר ../images/Emo3.gif

לפני שנתיים ושלוש היו לנו מסיבות פתחית שנה כאלו בבריכה XD כיתה ז' ו-ח'. ב-ט' זה כבר טיול סיום לצפון

xXx Lilo xXx

New member
ננסה?../images/Emo29.gif

1. קוראים לי ליאת 2. נולדתי ב23/5/91 3. אני נחשבת לנמוכה (מאוד) אם משווים אותי לשיכבה שלי. 4. אני לא יכולה להחזיק מעמד בלי מוזיקה. 5. לפני השינה אני חייבת לשמוע לפחות על חצי רשימה באמפי. 6. כשאני על המחשב המדייהפלייר ת-מ-י-ד דולק. 7. ישלי פלאפון שהוא עדיין דור ראשון. 8. ישלי מצלמה סקסית ברמות. 9. ישלי חולשה גדולה לבסיסטים. 10. אני לומדת בכיתת אומנות בלי לדעת לצייר (למרות שאומרים שני כן יודעת) 11. ממחר אני מתחילה לעבוד על צילום במגמה שלי (כמה מוזר) 12. את החברה הכי טובה שלי בעולם, הכרתי ליפני איזה 3-4 שנים, והיא לא מראשון. 13. אני מכירה אנשים שעברו לגור בחו"ל (היגרו לארה"ב ולקנה). 14. אני עדיין בקשר עם חברה שלי שעברה בכיתה ו'. 15. פעם הייתי החברה הכי טובה של איזו אחת שעכשיו היא אלכוהוליסטית שמתעסקת בסמים ובכיתה ו' הפסקנו לדבר מסיבות לא ברורות XD 16. פעם הייתי משחקת בברביות בגלל אותה אחת (זאת מ15)(התמימות XD) 17. כשהייתי בת 8 הייתי במסיבת הפיג'מות הראשונה שלי
(אצל אותה אחת מלמעלה) 18. ישלי חולשה לצמידים... אני לא מסוגלת ללכת בלי צמידים על הידיים, זה מטריף לי תשכל. 19. היה לי בלוג וזה לא נגמר בטוב. 20. יש לי נטייה לעשות דברים בלי לחשוב / לומר דברים בלי לחשוב ואח"כ לשבת ולבכות על עד כמה מפגרת אני. 21. הצלחתי לכתוב 20 דברים עלי. X_X" 22. אני שונאת את הבצפר שלי. 23. אני הבנאדם הכי לא אופטימי בעולם. 24. ישלי חולשה לנסטי אפרסקים ~ריר~ 25. אמא קנתה מלון ביום ראשון והוא נגמר אתמול (ע"י)(משמע אני חולה על מלון) 26. ישלי נטייה להתאהב/להידלק/לקבל-קראש-כלשהו מהר מאוד. 27. הלב שלי נשבר יותר מפעמיים זה בטוח. 28. אני עדיין כותבת בשגיאות כתיב (לרוב אפשר לומר) 29. אני שונאת אנשים שכשיש להם בעיה עם מישהו הם יכתבו עליו בבלוג שלהם אבל לא יבואו ויגידו לו את זה בפנים. 30. ישלי נטייה לבוא ולומר לאנשים מה אני חושבת עליהם בפרצוץ (נטייה מפגרת לחלוטין) 31. בכול החיים שלי הייתי מאושפזת פעמיים להרבה זמן. 32. ישלי נטייה להיות פרנואידית. 33. אני רואה סדרות קוראניות. 34. ליפני כמה ימים חיממתי לי נקניקיות וכשחתכתי אותן התגלתה נוצה בפנים - מאז אני לא יכולה לאכול יותר נקניקיות. 35. אני שונאת שכשאנשים באים ומספרים לי שקרים אני יודעת מראש שזה לא נכון. קורה הרבה לאחרונה. 36. אני שונאת לקרוא אבל כשיש ספר שיוצא פעם במילניום ואני אוהבת אותו אני יכולה לקרוא אותו 700 אלף פעם. 37. אני שונאת קולה.... זה לא עושה לי טוב. 38. ישלי נטייה להשתכר (אבל ממש ממש) משנדי
39. בימים היפים של חיי הייתי חוזרת בשישי בערב באיזה 4 לפנות בוקר (זה לא קורה יותר בגלל ההורים שלי XD) 40. חיית המחמד היחידה שהייתה לי היו דגים. וגם הם מתו בשלב כולשהו. 41. אם אני רואה דג על הצלחת + הראש אני ישר מקיאה. 42. ישלי נטייה להתנפח מעקיצות יתוש. 43. כשהייתי בכיתה ג' נעקצתי ברגל (בשוק מאחורה) ע"י דבור ואושפזתי כי אנ אלרגית וישלי עדיין תסימן. 44. בחופש שבין כיתה ד' לה'. אני ואחותי רבנו בצחוק ואז היא תקעה לי בטעות עיפרון בברך והעיפרון יצא אבל אז לקחו אותי לבית חולים כדי להוציא תחוד XD 45. כשהייתי תינוקת אז אחותי שיחקה עם חרוזים ואני כמו סתומה דחפתי אותם לאף (הייתי בקושי בת שנה וחצי אז שוש) אה וקבלתי קוצר נשימה XD 46. ליומולדת של הנשה קבלתי מלא דברים מגניבים. (תיק של ג'אנספורת סקסי ודיוידי מגניב של מקפליי וכאלו דברים) 47. אני חולה על ת"א. 48. היה יום אחד שנסעתי בבוקר לת"א וחזרתי באיזה 8 וחצי בערב. ההורים שלי התחרפנו ממני. 49. אני בוכה מכול דבר קטן. 50. הלכתי עם חברות שלי לראות את אחי הדוב (הראשון) בקולנוע ובסוף שלושתינו בכינו.

xXx Lilo xXx

New member
ההמשך ><"../images/Emo29.gif

51. בשבוע שלפני שאחותי התגייסה הייתי הבנאדם הכי פגיע שיש. הייתי בוכה אפילו אם מישהו בטעות הזיז לי תיד כשכתבתי. 52. ביום הגיוס של אחותי איך שהיא עלתה על האוטובוס לבקו"ם בכיתי יותר משעתיים. 53. ההורים שלי לא האמינו שאני בוכה בגלל אחותי (כי אנחנו כל הזמן רבות ונוטות לקלל אחת תשנייה XD) 54. בגלל התערבות שאלתי מישהו אם אני יכולה להצטלם איתו ואז חבר שלו גם רצה להצטלם איתי. 55. שהייתי בת"א עם אבא אז הוא נכנס לקנות בגדים אז התיישבתי בחוץ (כאילו על הריצפה בסנטר) ואז איזה אימו התיישב ממולי והתחלנו לעשות פרצופים אחד לשנייה כמו 2 מוגבלים וכולם הסתכלו ואז אבא יצא ואפילו לא הספקתי לשאול תשם שלו. ואז כל הזמן בת"א חיפשתי אותו ולא מצאתי אותו ;; (אז אימו. אם אתה פה וקורא תגיד לי XD) 56. פעם. אבל ממש מזמם. הייתי שומעת שירים של בריטני ספירס - מודה באשמה. 57. אני רואה את הסידרה זואי 101 רק בגלל שצ'ייס ממש חמוד. 58. אני דבוקה למחשב שלי 24/7 59. אני מצלמת כול דבר שזז. 60. אני שונאת את השיער שלי כי הוא סוג של שיער סחבה... 61. אני אוהבת תשיער שלי כשהו חלק. 62. כשהשיער שלי חלק אז תמיד מתבלבלים ביני לבין אחותי. כולם חושבים שאנחנו תאומות. 63. ביני לבין אחותי יש הבדל של שנה וחצי. 64. אני עדיין לא מבינה למה חושבים שאנחנו דומות 65. פגשתי פעם מפורסם והוא שאל אותי מה השעה, ולא ידעתי את זה עד שאמרו לי. 66. כשאני בת"א תמיד צץ איזה מפורסם (היה יום אחד שפגשתי 4 באותו יום XD) 67. רציתי להיות צמחונית אבל הבנתי שאני לא מוסגלת לחיות רק על פסטה וטופו וחזרתי לשניצלים שלי XD 68. אני שונאת להיות באינטרנט ואז מלא פופארטים קופצים לי על המסך. 69. אם הייתי מתכרבת לחתולים או מישהו שנגע בחתול היה מתקרב אלי הייתי מתחילה להתעתש כמו פסיכית - זה נרגע עם הגיל תודה לאל. 70. כשהייתי בסנטר איזה 2 בנות ניראה לי בנות 12 שאלו אותי אם אני חותכת ורידים כי ישלי צמידים על הידיים (פוסטמות
) 71. אני חברה שלי וידיד שלי עשינו את המעשה הנכון לקיר הסגידה של טוקיו הוטל. XDDDD 72. ישלי נטייה לקרוא לביל ולטום - קב"מ ואחותו. ולשאר - הניצבים. (קב"מ- קוקסי בלתי מזוהה) 73. אני מצטערת אם העלבתי כאן בנות שאוהבות את ט"ה - בלי כוונה זאת פשוט הדעה שלי. 74. לפני כמה ימים אמא ראתה את קב"מ בטלוויזיה והיא שאלה אותי "למה היא צוחקת כמו גבר?" לא הפסקתי לצחוק יותר מאזיה 3 שעות. 75. המשפחה מצד אמא שלי גרה קרוב אחד לשני רחוב לידינו - דודים שלי (אח של אמא) סבא וסבתא (ההורים של אמא)- 4 רחובות לפנינו. 76. אני כבר לא אוהבת את אילת. 77. הפעם האחרונה והראשונה שלי בצימר הייתה בגיל 4 ליד הכינרת. 78. כשהייתי קטנה אבא שלי לא היה שומר שבת וחגים אז היינו נוסעים לטייל בארץ. 79. זה נפסק כשסבתא נפטרה (אמא שלו). 80. אני לא שומרת שבת. אני שומרת רק ליד אבא (כאילו בבית) מכבוד לאבא. 81. ישלי נטייה להיכשל בלימודים. 82. עברתי ת81 עובדות! 83. אני מסוגלת להשתכר מברד אננס או כלשהו ברד. 84. אני חולה על אייסקפה. אם אני לא שותה אייסקפה אחד בשבוע אתם תיראו אותי מאושפזת בבית משוגעים. 85. בפסח יש לנו מנהג מוזר כזה שכשהקטע של "דיינו" מגיע אנחנו לוקחים בצל ירוק (עם העלים) וכל פעם שאומרים "דיינו" מכים אחד תשני. (זה כיף לא נורמאלי!) 86. אני לרוב שונאת חגים. או ימי שישי ושבת. 87. ישלי 2 זוגות אולסטאר (שחור שהתפרק לחלוטין וכחול משובץ מגניב כזה) וישלי ואנס אחד (ואנס שחור עם כוכבים) 88. ישלי משהו כמו 5 זוגות נעלי ספורט (כי כל מי שטס מביא לי מהדיוטיפרי במבצע) 89. אם אני נועלת נעלי ספורט לא של "ניו באלנס" אני מקבלת או יבלות או שצצה בעיה ברגל. 90. הגעתי ל90!!!! 91. בפעם האחרונה שסמתי עדשות מגע רציתי למות. (או שהן עשו לי בעיה בעיין או שהן לא רצו לצאת) 92. שבוע אחרי שקבלתי את המשקיים השחורות שלי - הופיעה עליהן שריטה ואין לי מושג איך. 93. ישלי חברים כמעט מכול הארץ. 94. עד כיתה ח' הייתי בחוגי ריקוד (ג'אז, אירובי ומחול מודרני) והופעתי פעמיים (זה היה נוראי) 95. בחופש שבין כיתה ח' לט' הייתי באילת עם חברים שלי (הדודים שלי הסיעו אותי) 96. אני שונאת את הים. יותר נכון אני ממש שונאת את החול והליכלוך אבל מפחדת מהמים. 97. אני לא ממש אוהבת בריכות גם. 98. עוד 2 עובדות וסיימנו. 99. אני חופרת... 100. עכשיו סיימתי.

קראתי[כמעט]הכלO:

. פגשתי פעם מפורסם והוא שאל אותי מה השעה, ולא ידעתי את זה עד שאמרו לי. מי זה היה?XD

xXx Lilo xXx

New member
אחד ששיחק בטלנובלה בע"מ../images/Emo29.gif

אני פשט לא ראיתי בחיים שלי תסידרה הזאת אני עפילו לא יודעת מה השם שלו.

Johnni456

New member
עפילו?../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

גמני עפילו לא ראיתי את זה אף פעם XDD

Johnni456

New member
אבל סיכמנו שאת נשארת בחיים לא?../images/Emo8.gif../images/Emo79.gif

May Music

New member
33 - קים סאם סון רולזז! D:

אם ראית >_< זו הסדרה הקוריאנית היחידה שהספקתי לראות. יש יותר מידי לראות [בעולמי XD] וכל כך קצת זמן בשביל זה XP

HagarStar

New member
משיעמום..../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

1. קוראים לי הגר 2. או הגר סטאר, לולה, הייגר, פטריק, כלבה וכל דבר שיעלה לכם בראש 3. אני גרה בצפון ת"א 4. בכיתה ט' 5. נולדתי ב21.2.1993 ויש לי נטייה לחבב כל תאריך עם 21 6. ההורים שלי גרושים ויש לי 2 אחים אחד גדול ואחד קטן 7. ישלי כלבה בשם ניקיטה והיא משוש חיי, ולאבא יש כלבה בשם לולה 8. לחברה הכי טובה שלי קוראים שי 9. וכשאנחנו יוצאות יש לנו נטייה לדבר רק באנגלית חחח 10. כשאני נהיית אובססיבית לגבי משהו, אנלא מפסיקה לחפור עליו 11. אני מכורה לקולה וקפה 12. ולסושי! אני מסוגלת לאכול סושי כל חיי! רק בלי אבוקדו 13. אני ממששששששששששש שונאת אבוקדו, אבל ממש! 14. ואת הצבע כתום ובננות 15. אני מטורפת על בצל ואני מסוגלת לאכול בצל בכל צבע וצורה, ובגלל שאני כ"כ רגילה לחתוך בצלים אני כבר לא בוכה מזה חחח 16. אני אוהבת גם מיונז D: 17. אני מעשנת 18. אף פעם לא היה לי חבר רציני 19. אני ממש פלרטטנית 20. המחשב זה אהבת חיי ואני עליו רוב הזמן 21. ואם לא על המחשב, אז מדברת בפלאפון 22. אני מחליפה חברות הכי טובות כל שנה בערך, הנוכחית כבר שנתיים :) 23. בכיתה ו' עשו עליי חרם בלי שום סיבה
24. אני לא חושבת שאני מקובלת, אבל אני בהחלט מכירה המון אנשים מהבצפר והם אותי 25. לי ולחברה יש מנהג לקרוא לאנשים יפים מהבצפר חברים שלנו ולהתלהב כשאנחנו רואות אותם [כגון: "היום דיברתי עם חבר שלי!"] 26. אני שונאת כל תנועת נוער אפשרית ובחיים לא הייתי ולא אהיה באחת 27. ישלי חברים מכל הארץ בערך >< 28. אני הולכת לפסיכולוגית 29. בגלל שהבצפר החליט שאני "נוער בסיכון" 30. ישלי ת'בצפר הכי שוק בעולם 31. כל שנה, כשהיב'ניקים מסיימים הם עושים רונדו, שכולל זריקת שקיות מים, פיפי ושאר דברים רנדומליים כגון דגים 32. ביום שבת בלילה פרצו לחדר של המנהלת בבצפר ומילאו הכל בקקי שנמצא במטפי כיבוי אש 33. כל שני וחמישי יש משטרה בבצפר O_O 34. אני מתחילה ללמוד על סקייט D: 35. ואני ממשממש אוהבת ללכת לגלית הסקייטפארק 36. אני בנאדם חברותי 37. ואין לי בעיה לדבר עם זרים ברחוב חח 38. אני ילדה ממש סגורה 39. ולא מדברת על הבעיות שלי עם אף אחד כמעט 40. אבל אני תמיד פה להקשיב לאחרים 41. אם פוגעים בי אני מסוגלת להיות הביצ' הכי גדולה עלי האדמות 42. ואני לא מוצאת מה עוד לכתוב 43. אני כנראה הולכת להדריך בקייטנה באוניברסיטת ת"א בחופש 44. 2 מחזורים ועל כל מחזור אני מקבלת 2000 ש"ח 45. אני הולכת לקנות שק איגרוף ומחליק והשאר בטח נחסוך 46. אני ממש אוהבת עיניים כחולות/ירוקות 47. כשאני מדברת עם אנשים בעלי עיניים כחולות/ירוקות אני בוהה להם בעיניים 48. אני קונטרול פריק 49. אם נרטבה לי יד אחת, אני ארטיב את השניה 50. ואני חייבת שאנשים ילכו בצד שמאל שלי 51. אני תמיד עושה סדר בבתים של חברים שלי 52. אבל כשזה מגיע לבית שלי.. תוהו ובוהו :) 53. אנשים טוענים שאני מצחיקה 54. ואדישה וכלבה וילדה קטנה 55. אני יכולה לבכות משטות קטנה 56. אבל לא נותנת לאף אחד לראות אותי בוכה 57. רוצים להעיף אותי מבצפר 58. אני ממש מקווה שלא
59. ישלי ידיד שאלרגי לחלב ובוטנים 60. ואינלי זין למצוא עוד 40 דברים D: ביוש

הממ לא בטוח ש-100... ../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

1. אין סיכוי שאני אגיע ל-100 עובדות. XD 2. אני בערך הבנאדם עם הכי הרבה כינויים בעולם. הם לא נגמרים. 3. זה התחיל מבת דודה שלי,שהחליטה לקרוא לי שירזון,וממשיך לעוד טונות של שמות ועיוותים של השם שלי: שיז,שיזי,שפוז,שוז,שירזרז [XD] והאחרון: תפוז/י.
4. נמנמ. אני רק בעובדה הרביעית ואני כבר לא יודעת על מה לכתוב. XD 5. הלהקה הראשונה שממשממש אהבתי הייתה סימפל פלאן. 6. ואחרי זה את אבריל לאבין. [שהתקלקלה.
] 7. ואז את מקפליי
. שהם בערך היחידים שאני עדיין ממש אוהבת. 8. המקצוע האהוב עליי הוא אנגלית והיסטוריה. 9. למרות שהשנה התעצבנתי על המורה שלי לאנגלית כי היא הורידה לי על שטויות.
10. אם כבר מדברים על זה-קיבלתי היום את האנסין-100 ובוקריפורט-98. 11. אני שונאת מתמטיקקה,אבל בזמן האחרון אני משתפרת בזה. 12. היה לי היום מבחן ארצי בתורה והיה קקי.
13. אני לומדת באולפנה. 14. דתייה,כןכן. 15. 3 בנות דודות שלי לומדות בבית ספר שלי. אחת ב-ז',אחת ב-י' ואחת ב-י"ב. 16. אני ממש לא רוצה שהשנה הזאת תיגמר.
17. אני שונאת את הקיץ יותר מכל דבר אחר בעולם.
18. חולה [!!!] על החורף!
ברמות קשות. XD 19. נמנמ... יש לי שלושה אחים. 20. גדולים ממני ב-10 שנה. [בני 25 יענו.] 21. שלישייה,כןכן. 22. אני מקנאה באנשים שיש להם אחים קטנים/אחות גדולה. 23. למרות שאין על האחים שלי.
24. אני מכורה קשותקשות לנסטי אפרסק!
25. ולמוקה. 26. אני אוהבת את כל סוגי הג'אנק,במיוחד המבורגר. [בגלל זה אני כזאת פרה. ~סטגדיש~ XD] 27. אף פעם לא הייתי במפגש פורום/קומונה/וואטאבר.
28. אני שומעת מוזיקה כל הזמן,פשוט כל הזמן. 29. הייתי מתחרפנת בלי זה. 30. פעם הייתי לוקחת את הרמקולים שלי מהמחשב לאמבטיה,ומתקלחת עם מוזיקה. 31. עד שיום אחד רמקול אחד נפל לי על האף ומעך אותו.
32. מאז אני לא עושה את זה. XD 33. אני ממש מתלהבת מכל בנאדם שאני רואה שיש לו פירסינג. [במיוחד טראגוס/סיידליפ.] 34. היה לי הליקס פעם.
35. הוצאתי אותו כי הייתה לי אינפקציה.
36. מתכננת לעשות שוב+טראגוס. 37. סיימתי קורס עזרה ראשונה השבוע בבית ספר. 38. מתכננת להשלים כדי שאוכל להתנדב במד"א. 39. אחד מהדברים שאני הכי מחכה לו,זה המסע לפולין בכיתה י"א. 40. אני ממשממש מקנאה באנשים שהיו שם. 41. אני שונאת [!] את בני עקיבא וכל מה שקשור לזה.
42. המהמ... הצלצול שלי בפלאפון: Give Me What I Want של קידס אין גלס האוסס בלהבלה. 43. התאהבתי בניקלבק בזמן האחרון
. 44. וגם ב-TDG. 45. המהמ התאריך לידה שלי זה ה-5.5.93 והעברי י"ד באייר. 46. יש לי חברה שנולדה כמה ימים אחרי אז אנחנו אומרות שאנחנו תאומות. XD 47. יש לי חוסר באנזים שקוראים לו G6PD,שזה אומר שאני אלרגית לפול. 48. בלי קשר לזה,אני אלרגית למנגו גם. 49. רוב הזמן,חברות שלי ואני מדברות באנגלית עילגת. XD 50. אין דבר בעולם שאני רוצה יותר מאשר כלב!!! 51. היה לי כלב שקראו לו סושי ואבא שלי החליט שהוא לא רוצה אותו יותר.
52. זה קרה כשהייתי בת... 10 בערך. 53. אני מתהמתהמתה על האייסקפה של ארומה!!! אין מצב שאני הולכת לקניון ולא קונה. 54. אני ממש אוהבת עיניים בהירות. 55. במיוחד ירוקות וכחולות. 56. אשכנזים,בקיצור. XD 57. יש לי טראומה מבמות מאז ששרתי סולו בכיתה ו'. 58. אבל שרתי בכל מקרה השנה,בטקס של יום הזיכרון.
59. זה לא היה ממש במה,אבל לא משנה. XD 60. הניק שלי זה שיר של This Providence.
61. אני מתה על אוכל איטלקי. 62. וגם סיני.
63. שונאת סושי בכל מאודי.
64. למרות שהמשפחה שלי אוכלת את זה כל הזמן. 65. יש לי אח שגר באוסטרליה כבר חודשיים ומשו. 66. בדיוק לפני חודש היה לי יומולדת 15.
67. אני מתה על צ'יק פליקס. 68. במיוחד שישי הפוך,סיפור סינדרלה,נסיכת הקרח,מעודדות צמודות וכאלה. 69. אני אוהבת את ג'וני דפ בצורה קשה!!!
70. הדמות האהובה עליי שהוא עשה היא ג'ק ספארו.
71. יש לי פוסטר ענק של ג'ק ספארו בחדר.
72. חוץ מזה,יש לי גם אחד גדול של ג"ד. 73. אני חולה על המערכת סטריאו שלי. XD 74. קראתי לה ליבי.
75. יש לי גם נטייה לקרוא לחפצים בשמות. XDDD 76. להליקס שלי קראו אלכס.
77. אני תולעת ספרים ברמות קשות. 78. אין שבת שאני לא מסיימת ספר. 79. אבל אני קוראת גם בימי חול. 80. מעדיפה ספרים באנגלית מאשר בעברית. 81. שונאת את המתרגמים הישראלים חוץ מאחד שתירגם את הספרים של הרלן קובן שהוא עוד נורמלי. 82. שונאת את הטיפשה [!!] שתירגמה את ה"פ.
83. מעדיפה סופרים מחו"ל מאשר ישראלים. 84. הסופר האהוב עליי הוא קובן,מן הסתם. [
] 85. לא מזמן קניתי ספריה חדשה בגלל שהמדפים שלי התפרקו מעודף הספרים. XD 86. ולמרות כל זה-עוד לא הייתי בשבוע הספר השנה!!! 87. וואו,אני כבר ב-87. XD 88. אני שונאת אנשים מושפעים. 89. שונאת צביעות. 90. חולה על גיטרות. 91. במיוחד חשמליות: גיבסון ופנדר המועדפות עליי.
92. חלום חיי זה גיטרה אקוסטית שחורה
. 93. שברתי את שתי הידיים שלי. ונקעתי את הרגליים אינספור פעמיים. XD 94. הייתי בטיול שנה שעברה בחו"ל: הולנד-בלגיה-צרפת. 95. אחד מהחלומות הכי גדולים שלי,זה לעבור לארה"ב. 96. עם כל הציונות שבי. XD 97. יש לי אובססיה לנעליים. כל חודש בערך אני צריכה זוג חדש. XD 98. שונאת ים. מעדיפה בריכה,למרות שגם על זה אני לא מתה. 99. אני בשוק מעצמי שהגעתי ל-99!!! XD 100. אני שומעת כרגע את Savin' Me של ניקלבק.

נמממ אני אנסה למצוא מאה:)

(לא שמישהו יקראXD) 1. השם המלא שלי זה בר איימי (את השם משפחה אנלא מפרסמת) 2. כןכן אני יודעת שהוא לא ממש בעברית, אבל שיכנעתי את ההורים שלי להוסיף לי שמות ולשנות את השם שלי שיהיה אמריקאי<: 3. שיהיו לי ילדים אין מצב בחיים שאני אקרא להם בשם עברי. אולי, סיכוי קלוש מאוד. 4. נולדתי ב10.11.93 בבי"ח הקרייה בתל אביב. אני מזל עקרב. 5. אני חולת אסטרולוגיה ומאמינה בזה ברמות. 6. הצורה האהובה עליי מכל היא כוכב. 7. כשהייתי בניו יורק הכרתי כנופיית גאנגסטה. XDDD 8. יש לי אזרחות איטלקית. 9. בגלל זה אני לא צריכה ויזה כשאני נכנסת לארה"ב, אל תשאלו אותי למה מקבלים שם דרכון אירופאיXD 10. כל הדורות של סבא שלי מצד אמא היו באיטליה, אז כן אני איטלקייה במקור. 11. אני יהודייה ומאמינה בה' מאוד חזק. 12. אני גאה בדת שלי ושימותו הקנאים. 13. אני פראיירית לכל דבר של הלו קיטי, פשוט חולה על זה
14. כשהייתי קטנה תמיד חלמתי להיות נסיכה. 15. המקומות האהובים עליי מכל הם ניו יורק ואל איי. 16. אחרי הצבא אני טסה לסיבוב בכל אירופה (פארקי שעשועים! ראוור) 17. אחרי הסיבוב אני אטוס לארצות הברית, לא משנה לי איפה, כדי לגור שם. 18. כל העתיד שלי מתוכנן, אני יודעת שזה רע, אבל כן. 19. יש לי שני אחים. הבכור בן 29, השני בן 26. 20. שניהם גרים בUS. 21. שניהם גרים בניו יורק אבל האח הבכור מתכנן לעבור לטקסס. 22. אני טסה אליהם כל שנה לחודשיים. 23. אני הולכת לטוס ב19.10 (שייצא עוד 134 ימים) לאל איי עם משלחת בית ספר. 24. אני אתארח במשפחה של יהודים שגרים בארה"ב, ובוא נגיד שכל אחד שם גר באחוזה משלו עם מינימום 10 חדרים. חלום חיי! 25. בלי מוזיקה אין לי חיים. 26. אני מכורה ל ארמאני, דולצ'ה&גבאנה, DC, אברקרומבי, ועוד כמה ששכחתי. 27. אין לי אפילו תחתונים שהם לא מותג. אני לא סובלת דברים זולים. 28. החדר שלי הוא בערך 10 מטר על 10 מטר, כן כן. 29. אבל הוא מגעילXD 30. אני מכורה לנעליים, יש לי בערך 30 זוגות לחורף ו30 לקיץ, ו10 נעלי בית כאלה. אני בטוחה שהתווספו לי עוד כמה ששכחתי. 31. אני אוהבת לעשות פדיקור בקיץ ואז ללכת עם נעלי אצבע שכולם ייראו. 32. אני פוטוגנית ברמות. 33. אם יש לי זמן, אני מדגמנת דרך סוכנות שאני בחוזה איתה. 34. אני אוהבת לכתוב. 35. הרבה אנשים אומרים שיש לי עתיד בתור סופרת/דוגמנית. 36. אני מאמינה שגלגול הנשמות שלי הייתה מרלין מונרו. 37. אני מוצאת את עצמי בעוד 10 שנה בניו יורק או אל איי, מדגמנת לחברת אופנה גדולה. 38. טוב אין לי עוד עובדות.XD

HagarStar

New member
המשלחת לLA../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה הדבר הכי מגניב שתעשי בחיים שלך O_O הייתי בכיתה ו' והם באמת גרים כל אחד באחוזה עם מיליון חדרים ובריכה XD וLA רולז חוצמזה

למעלה