מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo179.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..

hila3000

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): עומד מול ראי :) מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): daniel powter - bad day ושירי מימון - אהבה קטנה. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: לא ראיתי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מה שעשה לי את השבוע, ומה שבהחלט אני יכולה להמליץ עליו, זה פגישה עם לירון
. הדבר הכי טוב שיש :) משהו שהרס לכם את השבוע- הממ. נחסוך מכם. אבל מה שכתבתי למעלה די מפצה על זה :) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ לדעת אם התקבלתי לקורס של הצבא או לא.. מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? עדיין לא יודעת. מקווה להגיע. ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
ללירון כי אני פשוט מתה עליה כל כך כל כך
לשיר כי היא אוטוטו תנהל את הפורום אז מזל"טים. מסר לאומה- אחלה שבוע שיהיה

hila3000

New member
תיקון*

היא כבר מנהלת יחד עם לירון את הפורום, אני רואה.. אז עוד יותר מזל"ט :)

Mosh28

New member
אוקיי אז ככה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - crazy frog
בחירה מוזרה חיחי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חחחח ירדתי לאילת והיה שווה רצח, מומלץ
משהו שהרס לכם את השבוע- שחזרתי מאילת..חזרתי מבואס אש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין
מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? ממממ מה יש שם? מסר לאומה- שזוף זה נייס ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אלעד, כי הוא שלח לי את הסמל של בית הבובות..של ה"בה"

אממ

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- שמש מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- תתנו לו צ'אנס של מה קשור. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של מה קשור בכללי ענק, וגם של מטרופולין, ביחד עם בית הבובות אלה השלושה הנחרשים לאחרונה. משהו שהרס לכם את השבוע- שהחברים האמריקאיים שלי עזבו, שהתחלתי את הקורס פסיכומטרי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- בריכה, אולי, סוף סוף מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? לא לא נראה לי. מסר לאומה- אני אוותר.

eladi88

New member
לא בגלל תקופה זה בגלל...

שיש מועד באוקטובר הקרוב...! ומזה כולם עושים...אתה גם עושה?

•No¥a•

New member
נממ

מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - Guided By Voices - Everywhere With Helicopter משהו שהרס לכם את השבוע - שומדבר, השבוע היה נחמד ביותר (:) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - ממ.. לפגוש את חברה שלי סופסוף אחרי המוןן זמן שלא ראיתי אותה.. מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? לא'דעת X: מסר לאומה - פריק.

STROBERRY

New member
אממממ....

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות):הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות):תנו לו צ'אנס של מה קשור-מטורף כל השבוע השמיעו אותו ושרנו אותו מלא בעבודה! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט "מדגסקר"-סרט חמוד רצח!!! משהו שהרס לכם את השבוע-סתםש אל עשיתי משהו מיוחד עד עכשיו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-סופשבוע ארוך בת"א מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש?מה יש שם?! מסר לאומה-חיה ותן לחיות ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. להדר שהייתה חמודה ביותר וקיבלה אותי בהתלהבות:):):)

pishkashit

New member
היי לך ../images/Emo9.gif

את לא משרשרת נכון... הנה התמונה שתעזור לך

intrance

New member
עונההה...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) הציורים של יובל... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) מירי מסיקה-באה אליכם חרשנווו עליו השבועע וזה לא טובבב... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> לא משו מיוחדדד... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- פירסינג חדש ויפהההה משהו שהרס לכם את השבוע- וואלה אין..היה אחלה שבוע! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ביקור מחברה טובה... מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? הא?! מזה?? מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לכל הפורום... אחלה פורום...באמת...

eladi88

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- מופע השפנים של ד"ק קספר - אחלום לנצח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אממממ הסטיקר של בית הבובות :] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ווטאבר..הופעה של בית הבובות!! משהו שהרס לכם את השבוע-אממממ לא היה לי שבוע מרגש במיוחד משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אמממ אני מתחיל קורס פסיכומטרי...לא שאני מחכה לזה...אבל זה מה שהולך לקרות מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש?- יש מצב! תלוי אם יסתדר לי מסר לאומה- תלמד לוותר ואל תוותר על החיים ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אמממממממ גילי ונופר...היה להם יומולדת השבוע...

eladi88

New member
בקשר לפסיטבל ווליום ת"א

זה אירוע של סלקום.... ויש שם את הגמר של כוכב נולד אבל יותר חשוב! הופעה של בית הבובות...ויש שם עוד כמה הופעות של עוד כמה אומנים לפרטים נוספים כנסו לאתר של סלקום

למעלה