מומלצי השבוע

hila3000

New member
חחח חמודה

אל תתרגלי לזה
חח אני כרגע חוזרת הרבה כי עוד לא התחלתי את הקורס.. ברגע שאתחיל את הקורס (יום ראשון הבא) אחזור לעיתים יחסית רחוקות (הבסיס ליד אילת :/ ). מתגעגעת

~אני~

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): אשה כנענית, הוא נתקע לי בראש ולא יוצא
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): אממ, איזה עתיד של מטרופולין ומגרד של יוני בלוך ואפרת גוש, חיבקתי אותה השבוע בהופעה בחיפה
היא כה מדהימה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ההופעה של אפרת. אה וכה, קניתי בגדים חדשים. זה כיף
משהו שהרס לכם את השבוע: ים, לא הייתי ביםםםם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני נפגש עם מישהי מחר... תאחלו לי בהצלחה
ואז אילת
מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? בעזרת השם כן יהי רצון. מסר לאומה-
פרח לשיר
, כי היא יפיופה בכחול.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אפרת מדהימה! ../images/Emo99.gif

אני הבאתי לה חיבוק בהופעה של יוני בלוך כשהוא אירח את חמי רודנר ^^ הוא פשוט מקסימה

טוארג

New member
טובנו

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) Orphaned Land - The Beloved's Cry תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> לא משהו מיוחד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר - Chuck Palahniuk - Fight Club (ולמי שתוהה, הסרט מבוסס על הספר שיצא 9 שנים קודם) משהו שהרס לכם את השבוע- ההרס של השכונה שמצפון לתל-ברוך-צפון לטובת רבי קומות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא יודע מה יקרה שעתיים קדימה, אז שבוע הבא? מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? סביר להניח שלא מסר לאומה- כדי להיות כוכב, אתה צריך להאיר את האור שלך, להתקדם בנתיב שלך, ולא לדאוג מן החשכה, כי בחשכה כוכבים מאירים יותר.

למעלה