מומלצי השבוע

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- מדפים. האמת שזה תמיד יהיה שיר השבוע שלי של בית הבובות P: מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- כנסיית השכל- היא הולכת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין :X עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני ממליצה על כנסיית השכל P: באמת :X להקה מדהימה
משהו שהרס לכם את השבוע- שלא הלכתי להופעה של איריס פרחי :\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ביום חמישי יש מפגש פורום יוני בלוך P: מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? תלוי :X למחרת יש הופעה של כנסיית השכל בבארבי תל אביב P: לווליום תל אביב יש לי איך לנסוע בטוח אבל אם אני אצליח להשיג השעה להופעה של כנסיית השכל אני אעדיף ללכת אליה כי הם בקושי מופיעים :X אם אני לא אשיג הסעה אני אבוא לוויליום תל אביב P: מסר לאומה- תשמעו כנסיית השכל P: ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לאלעד

hodayoyo

New member
נמנמ../images/Emo60.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)עומד מול ראי מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)נממ לא יודעת :| תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הממ עשה- המפגשפורום שהייתי בו אתמול
משהו שהרס לכם את השבוע- רק העייפות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום שלישי עוד מפגשפורום מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? ברורררררר מסר לאומה- כואב לי הראש! ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. ללירוני, כי פגשתי אותה אתמול ולקח לי קצת זמן לקלו שזאת היא :|

Hadardur

New member
אעאעאאני!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): למעני!!! מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): Five For Fighting - Superman תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: אממ אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט... עשה לי את השבוע מרוב שהוא טיפשי.. מר וגברת סמית' משהו שהרס לכם את השבוע? השבוע הזה לא נהרס לשם שינוי!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- למצוא עבודה חדשה! מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? מקווה אם יהיה לי עם מי ללכת מסר לאומה- שבת שלום ומבורכת!!!!!!!!!!!!!!!!! פרחים?! מממממ... לטני המנהלת של הפורום בהיידפארק... חח את גדולה
ולגיל בגלל שהיה לו מומולדת אתמול
אוהבת את כולכם!!!!!!!

whynot5

New member
ME../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) סיגפו. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) לאונרדו, עברי לידר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> וואי, לו'דעת. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- יומולדת של שמיץ... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דניאל סלומון, פשוט ככה. משהו שהרס לכם את השבוע- האמת היה לי אחלה שבוע. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אילת! מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? אולי. מסר לאומה- תשמעו עברי לידר אנשים, זה עושה טוב. ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אההמממ... ללירון.

RoCKeR121

New member
דווקא האנשים החדשים

הוא פחות טוב מהשניים הראשונים...לפחות לדעתי...

hadarisan

New member
השבוע שלי!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? be yourself תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>? תמונה של שונן איי מנארוטו עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר? חברה הכי טובה שלי חזרה מטיול של חודש יאפיייי משהו שהרס לכם את השבוע? שאחי הגדול נסע בפתאומיות לאילת... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לסיים לעבודדדדד מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? לצערי לא נראה לי מסר לאומה- גם אני אוהבת את שון מייקלס ואתם? ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אז
לליהי אהובתי שחזרה!

RoCKeR121

New member
שלי!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)אממממ...היהודים-לפעמים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>תמונות של גיטרות מקומונת גיטריסטים באסיסטים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-eric clapton - 24 nights דיסק הופעה מדהים של אלוהי הגיטרה משהו שהרס לכם את השבוע-הטמטום שלי....לא רק שהוא הרס לי את השבוע...הוא הרס לי גם את החודש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-זה לא יקרה אז למה לחכות לזה? מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש?תלוי אם יהיה לי טרמפ מסר לאומה-אני שונא את השמש את אור הירח חברת תאורה מסריחה אם לא היה המוות הייתי מזמן מתאבד בקפיצה יריה(אני שונא-אביב גפן) ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..להדרדור המקסימה!

SaRgE

New member
גמני../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): למעני
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): pink floyd - breathe תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: לא זוכר:| עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: לפגוש את יהלי! משהו שהרס לכם את השבוע- העבודת קיץ
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לקחת את החבילה מהדואר
מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? ישמצב
מסר לאומה- אני מגיע עם הלשון לאף!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-למעני.
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-סינרגיה-סינרגיה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-האלבום של סינרגיה. שיחקו אותה
משהו שהרס לכם את השבוע-מריבה עם המשפחה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ההופעה בבארבי!!! עוד שבועעעעעעעעעעע מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש?יש מצב.
מסר לאומה-נצלו כל דקה בחיים.
ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..-אלעדדדד בשבילך !
!!!

eladi88

New member
יאאאאאא פרחחחח ../images/Emo13.gif

ואיזו תמונה יפה שמתתתתת מאיפה היא?????. *האמ האמ* לכל מי שלא הבין...אני שלחתי לה

גמאני :)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מדפים
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
Kelly Clarkson - Since You've Been Gone James Blunt - You're Beautiful אלון דה לוקו - תני לי אפרת גוש - תמיד כשאתה בא היהודים - כאילו
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
אני :)
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הצבע הכחול שלי :) מואהההה. אממ.. וזה שגם יש לי בית ריק ונורא כיף ושקט כאן.. ואתמול בערב. כפרע על החברות שלי ועל המלצרים בנאפיס. אחד ימי השישי המצחיקים שעברתי בחיים..
משהו שהרס לכם את השבוע
התפרים ברגל מכאיבים. ועוד כמה דברים בעע..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מורידים לי את התפרים, ידידים שלי חוזרים מארה"ב אחרי 3 חודשים, ואמממ מפגש? :)
מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש
לא
יש את העשור של היהודים, ועוד הופעה של הלהקה בברקה אז מיותר להגיע עד ת"א וזה..
מסר לאומה
סנס יוב בין גון זה שיר טוב :) ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
ללירון כי אני אוהבת אותה
להילה שחוזרת מהצבא המון :)
למוש שחזר מאילת כפרעליו
לגיל שחגג יומולדת.. ו
ים לכולם
שבוע מקסים שיהיה...

Mosh28

New member
אוהב אותך שירוש!:)