ושוב נשארנו בלי מילה! אז המילה שלי היא... ילדים.
ד דרקונית מזל New member 22/6/04 #19 השחר של גאיה בתקוה שלא גמרתם לשחק בלעדיי... מותר להציע שכלול? מציעה שרשרת ממש-כלומר המילה הבאה לא צריכה להיות שרירותית אלא קשורה איכשהו לספר הקודם או לשמו.רוצים?
השחר של גאיה בתקוה שלא גמרתם לשחק בלעדיי... מותר להציע שכלול? מציעה שרשרת ממש-כלומר המילה הבאה לא צריכה להיות שרירותית אלא קשורה איכשהו לספר הקודם או לשמו.רוצים?
F farseer New member 22/6/04 #24 סינדרלה! נו, טוב, אני לא מקורית. אם הבנתי נכון, המיל שלי צריכה להיות קשורה לספר. דלעת
B Britush New member 22/6/04 #25 הארי פוטר (הדלעת שהאגריד ניפח לגודל עצום בספר השני - נדמה לי. ) המילה שלי - מטאטא. *לא מקורית*
ד דרקונית מזל New member 23/6/04 #28 מר שמח וזו אסוציאציה פרועה כי לבושתי אני לא מכירה את הכל בגלל סופר מר.וזה אומר,חברים-שהמילה הבאה היא ככל הנראה "שמח" (או שוב מר-לבחירתכם!)
מר שמח וזו אסוציאציה פרועה כי לבושתי אני לא מכירה את הכל בגלל סופר מר.וזה אומר,חברים-שהמילה הבאה היא ככל הנראה "שמח" (או שוב מר-לבחירתכם!)
ת תמר27 New member 23/6/04 #31 שביל קליפות התפוזים ולא צריך לכעוס על דרקונית, אז למענה : המילה הבאה שמח
ד דרקונית מזל New member 23/6/04 #35 מה שקרה לרוני בניו-יורק ומתוך הכותרת הארוכה הזאת המילה הבאה היא דוקא מה