נילס הולגרסון המילה הבאה: מסע
S sigalit33 New member 23/6/04 #46 אהה... זה קל! "המלחמה האיומה על החמאה" של ד"ר סוס. המילה עכשיו היא: דו קיום
נ נסיכת עגילי העשב New member 23/6/04 #47 וואלה איתגרת אותי... אז: סמיר ויהונתן על כוכב מאדים. והמילה הבאה: כוכב
S sigalit33 New member 23/6/04 #49 יש אפילו שניים! (איזה משחק כיפי!!!) 1. מונה מספר לכוכבים 2. הכוכבים הם הילדים של הירח עוד מילה: לילה
נ נסיכת עגילי העשב New member 23/6/04 #51 לא יכול לישון דובון (שיט, אני עוד מעט צריכה ללכת... אז מהר...) והבא בתור: סיפור לפני השינה (הלוואי!)
S sigalit33 New member 23/6/04 #52 טוב, טוב, את מלחיצה אותי! יש: אלו הירח היה יכול לדבר. והמילה עכשיו: ירח
נ נסיכת עגילי העשב New member 23/6/04 #53 הנסיכה שרצתה את הירח (וזו לא אני ) והמילה הבאה (מהר מהר...) נסיכה רוצה רמז...?
S sigalit33 New member 23/6/04 #54 יפה! לא, אין צורך, הבנתי את הרמז... אז כמובן שהמילה הבאה: עגילים (לא אמרת שאת צריכה ללכת?!)
נ נסיכת עגילי העשב New member 23/6/04 #55 מצחיקה אחת ../images/Emo13.gif המצחיקה עם העגילים כמובן. והמושג הבא: עולים חדשים. חייבת לטוס...
ד דרקונית מזל New member 24/6/04 #58 מותר להצטרף למשחקכן הפרטי? אמנם באחור,אבל עשיתי עוד כמה דברים היום.. אגב-נסיכה-ברוכה הבאה! השתיקה הזכירה לי אסוציאטיבית את הילד(או שמא איש?)שאיבד את צחוקו. ומכאן המילה הבאה-איבד/איבוד שחקו איתי...
מותר להצטרף למשחקכן הפרטי? אמנם באחור,אבל עשיתי עוד כמה דברים היום.. אגב-נסיכה-ברוכה הבאה! השתיקה הזכירה לי אסוציאטיבית את הילד(או שמא איש?)שאיבד את צחוקו. ומכאן המילה הבאה-איבד/איבוד שחקו איתי...
S sigalit33 New member 24/6/04 #59 בטח שמותר וסליחה שהשתלטנו על המשחק... זה לא היה בכוונה... ולענייננו: "הנשיקה שהלכה לאיבוד" המילה הבאה: נשיקה
בטח שמותר וסליחה שהשתלטנו על המשחק... זה לא היה בכוונה... ולענייננו: "הנשיקה שהלכה לאיבוד" המילה הבאה: נשיקה