חידון !

randomguy

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo180.gif חידון ! ../images/Emo106.gif../images/Emo63.gif

שאלות בעיקר על דברים שאתם לא אמורים לזכור מהסדרה אבל אולי בכל זאת זוכרים
(החידון מיועד בעיקר למכורים הכבדים אבל כולם מוזמנים לנסות את מזלם
) השאלות מעונה ראשונה ומתחילת עונה שנייה. בהצלחה
1. איך קוראים לאשתו של ווילסון ואיזה צבע היא שונאת? 2. באילו שתי פעמים לפחות הוזכר צבע כתום בקשר לבעיה רפואית? 3. למה האוס יושב ואוכל בזמן שהחולה שלו הולך למות? 4. איזה מילה האוס ממליץ למישהו לחפש בגוגל? 5. איפה יש כיסאות/כורסאות נוחים? 6. לפי הפרשנות של האוס, באיזה אשליה חיה קמרון? 7. איזה קייס (מקרה) האוס רוצה לפענח ואז הוא יהיה בדרכו לשטוקהולם (עונה ראשונה)? 8. למה פורמן איחר (ושיקר בקשר לסיבת האיחור שלו)? 9. "אתה צריך שהוא יחשוב שאתה באמת תפגע בו" מי נותן את העצה הזאת להאוס כדי שהמטופל לא יזוז? 10. לגבי איזה חולה האוס משתמש במטאפורה של טרור?

randomguy

New member
אני לא חושב שאף אחד יצליח 10 מ 10

אבל יש שאלות קלות יחסית. חבל שוותרת.

sweet shir

New member
טוב, אז בשבילך אני אנסה..../images/Emo9.gif

1.. איך קוראים לאשתו של ווילסון ואיזה צבע היא שונאת?
2. באילו שתי פעמים לפחות הוזכר צבע כתום בקשר לבעיה רפואית? הממ.. שהוא דיבר על המיקרה שלו [עם הצבעים של הדם], ואין לי מושג. 3. למה האוס יושב ואוכל בזמן שהחולה שלו הולך למות? כי אם החולה ימות זה לא אומר שהוא גם צריך למות? 4. איזה מילה האוס ממליץ למישהו לחפש בגוגל? הממ טחורים!
לילד בשירותים..XD 5. איפה יש כיסאות/כורסאות נוחים?
6. לפי הפרשנות של האוס, באיזה אשליה חיה קמרון? בעולם מושלם? [אין לי מושג.. חהחה] 7. איזה קייס (מקרה) האוס רוצה לפענח ואז הוא יהיה בדרכו לשטוקהולם (עונה ראשונה)? נו קלו. 8. למה פורמן איחר (ושיקר בקשר לסיבת האיחור שלו)? הוא שכב עם מישהי? 9. "אתה צריך שהוא יחשוב שאתה באמת תפגע בו" מי נותן את העצה הזאת להאוס כדי שהמטופל לא יזוז? וגנר להאוס. לילד עם החתול באף..חחחחחחח 10. לגבי איזה חולה האוס משתמש במטאפורה של טרור?
הלך לי.. אממ לא משו. חהחה

randomguy

New member
שמח שאת מנסה שיר ../images/Emo9.gif

1.
2.
3.
תשובה מצחיקה אבל לא נכונה. 4.
5.
6.
7.
8.
נכון בעיקרון, אבל תראי בתשובות לניצן הסבר. 9.
זה לא היה וגנר (התכוונת וולגר? - גם לא נכון) אבל צדקת בקשר לחתול באף!
10.
יותר טוב לנסות ולהצליח קצת מאשר לא לנסות בכלל ולהכשל לגמרי!

sweet shir

New member
חחחחח נכון! ../images/Emo9.gif

ובקשר ל-3.. זכרתי מה ההקשר. חחחחחח כי האוס באמת אמר את זה...
זה היה בטיבי אור נוט טיבי. עם החולה קומה. חהחה לפחות אני חושבת..
חחח והתכונתי לוגלר..
ברחה לי הל'..[והתחלפה עם נ'
].

sweet shir

New member
חחחחח הוא לא היה מלחין אניטישמי?

חחחחחחח המבחן בהיסטוריה התערבב לי עם האוס..XD

....

1. איך קוראים לאשתו של ווילסון ואיזה צבע היא שונאת? ג'ולי, ירוק. 2. באילו שתי פעמים לפחות הוזכר צבע כתום בקשר לבעיה רפואית? 3. למה האוס יושב ואוכל בזמן שהחולה שלו הולך למות? כי... הוא צריך לאכול? אני זוכרת את הקטע אבל לא יודעת למה. 4. איזה מילה האוס ממליץ למישהו לחפש בגוגל? טחורים? 5. איפה יש כיסאות/כורסאות נוחים? בחדר שבו יושבים רופאים שמיילדים אנשים (לא יודעת איך להסביר את זה יותר טוב, אז זה מה יש). 6. לפי הפרשנות של האוס, באיזה אשליה חיה קמרון? יש המון. 7. איזה קייס (מקרה) האוס רוצה לפענח ואז הוא יהיה בדרכו לשטוקהולם (עונה ראשונה)? 8. למה פורמן איחר (ושיקר בקשר לסיבת האיחור שלו)? כי הוא שכב עם הבחורה ההיא. 9. "אתה צריך שהוא יחשוב שאתה באמת תפגע בו" מי נותן את העצה הזאת להאוס כדי שהמטופל לא יזוז? אממ.. דובר על התינוק עם הנזלת ומי שאמר לו להפחיד אותו הוא... לא זוכרת. 10. לגבי איזה חולה האוס משתמש במטאפורה של טרור?

randomguy

New member
ניצן לאן נעלמת?

רציתי לנחם אותך שנגמר אנג'ל
ובגלל שלפי התאריך של ההודעה את ענית ראשונה, אני גם בודק לך ראשונה. 1.
כל הכבוד! 2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
- לא בטוח שהוא שכב איתה בבוקר ולכן איחר או שהיה עייף כי שכב איתה בלילה לפני. 9.
קרוב. 10.

randomguy

New member
אני מתאבל על מוזיקת הסיום שאיננה

עוד. כי לא ראיתי אף פרק. הבחור עם הראש הירוק הפחיד אותי
ועכשיו יש לפני האוס סדרה עם מוזיקת סיום גרועה. מה יהיה? אני אצתרך לשים משהו ברקע. מוזיקת הפתיחה של האוס כל כך גרועה אחרי השינוי
ואני משתתף בצערך שהסדרה אנג'ל נגמרה. היום בכלל יום גרוע למדינה

למה?

גם אחותי אמרה שלורן מפחיד בפעם הראשונה שהיא ראתה, אני לא מבינה, רק בגלל שהוא ירוק? דווקא הוא אחת הדמויות הכי חמודות בסדרה (ובכלל).

sweet shir

New member
נכון? לורן היה הכי פחות מפחיד ורשע

בסדרה הזאתי.. חחחחח עצוב שנגמר....

randomguy

New member
טוב גם אני כבר התחלתי להתרגל לבחור

הירוק כשכל פעם ראיתי את הסוף של הפרק לפני האוס אבל עדיין זאת סדרה מפחידה
עכשיו לפני האוס יש "קארן סיסקו" שאני לא יודע מה זה אבל לכוכבת יש אחלה גוף

*מנסה* ../images/Emo29.gif

1. איך קוראים לאשתו של ווילסון ואיזה צבע היא שונאת? ג'ולי, וירוק אאז"נ 2. באילו שתי פעמים לפחות הוזכר צבע כתום בקשר לבעיה רפואית? בפרק הראשון היה בחור כתום, לוידעת מה עוד. 3. למה האוס יושב ואוכל בזמן שהחולה שלו הולך למות? כי אם הוא אוכל בעמידה הכל נשפך עליו. 4. איזה מילה האוס ממליץ למישהו לחפש בגוגל? טחורים 5. איפה יש כיסאות/כורסאות נוחים? בלאונג' של המיילדים. 6. לפי הפרשנות של האוס, באיזה אשליה חיה קמרון? המ, היא חייה בהרבה אשליות, אתה יכול להיות טיפה יותר ספציפי? 7. איזה קייס (מקרה) האוס רוצה לפענח ואז הוא יהיה בדרכו לשטוקהולם (עונה ראשונה)? 8. למה פורמן איחר (ושיקר בקשר לסיבת האיחור שלו)? הוא היה עם החברה שלו 9. "אתה צריך שהוא יחשוב שאתה באמת תפגע בו" מי נותן את העצה הזאת להאוס כדי שהמטופל לא יזוז? המאפיונר בפרק 15 10. לגבי איזה חולה האוס משתמש במטאפורה של טרור? אלפרדו (פרק שלישי עונה נוכחית)

randomguy

New member
אופיר לא שמעתי ממך מאז הברווז ../images/Emo6.gif

1.
לווילסון יש חברה!...לווילסון יש חברה!
2.
חצי. בחור כתום. דיאגנוזה של האוס: אישתך בוגדת בך! LOL
3.
אחת הבדיחות המצחיקות ביותר אי פעם! ROFLMAO
4.
כולם זוכרים את זה כי זאת בדיחה גסה LOL
5.
תודה לאל שהכיסאות פה נוחים! איזה משפט סיום אדיר!!!!
6.
תמשיכי את המשפט: you live under the delusion that... ? 7.
8.
תשובה מדוייקת! יפה מאוד. 9.
זה היה מצחיק עם המאפיונר והתינוק!
10.
וואו! כל הכבוד לך אופיר!

למעלה