חידון !

Hieros Gamos

New member
אני אגיד לך!!

you live under the delusion that you can fix everything that's not perfect...בערך. משהו בסגנון

randomguy

New member
בערך נכון! ../images/Emo13.gif

you live under the delusion that you can fix everything that is wrong in this world על תשובות נכונות בקשר לקמרון מקבלים בונוס! (אם יש לך מספר נקודות שווה למישהו אחר אבל גם בונוס אז את ניצחת גל!) עכשיו נבדוק לך את התשובות.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo4.gif

1.ג'ולי, ירוק. 2. הדמעות של מירנדה(נו החולה ב9) והצבע עור של התורם בפרק הראשון
3. למה האוס יושב ואוכל בזמן שהחולה שלו הולך למות? באיזה מהפעמים? אממ כי כי...כי ישפך עליו אם לא? פיכס עלי אני צריכה לעשות מרתון עונה ראשונה שוב...אבל אין לי זממממממממן *בוכה* 4. איזה מילה האוס ממליץ למישהו לחפש בגוגל? טחורים. זה ב1X19 נדמה לי.. 5.בלאונג' של המטרנטי וורד
6. לפי הפרשנות של האוס, באיזה אשליה חיה קמרון? בחייך, יש כל כך כל כך הרבה מהם וזה שאני לא זוכרת מה שודר ומה לא לא מקל עלי
7. איזה קייס (מקרה) האוס רוצה לפענח ואז הוא יהיה בדרכו לשטוקהולם (עונה ראשונה)? בDNR יכול להיות? (מכה את עצמי) 8.זה היה עם ההיא שהוא יצא איתה לא? אז הוא איחר בגללה
9. המאפיונר שהאח שלו היה החולה ב15 10. לגבי איזה חולה האוס משתמש במטאפורה של טרור? הממ...לא זוכרת
פויה, אני טיפשה. לזכור, תמיד לשאול את השאלות. לא לענות עליהם!!

randomguy

New member
גל בוקר טוב! אני הולך לישון אז

אבדוק לך כבר מחר. בינתיים תסתכלי בתשובות של אופיר כי יש לה 7.5 נכונות.

Hieros Gamos

New member
אוו אני יודעת את הזה של קמרון

היא חיה באשליה שהיא יכולה לתקן כל דבר שהוא לא מושלם וכאלה
ואיזה מטאפורה של טרור הוא עושה על אלפרדו?

randomguy

New member
רק בגלל שזכרת את הדייט של קמרון עם

האוס ואת השיחה האינטימית שלהם, רציתי לתת לך גביע נצחון! אבל אופיר שיכנעה אותי שזאת לא תחרות ולכן אין פרסים, אז במקום זה קבלי
. דרך אגב, אני לא דייקתי בשאלה שלי, כי אשליה זה הפירוש של אילוזיה. הפירוש של דלוזיה זה מחשבת שווא, אבל חשבתי שדווקא תבינו את הפירוש הלא נכון יותר בקלות. שכחת את המטאפורה של הטרור? האוס היה כל כך גאה בעצמו שהוא הצליח לתאר את המקרה במטאפורה הזאת. בניגוד למטאפורה של שוד בנק - בשביל פורמן שהאחרים לא מבינים, או מטאפורות של ספורט - שקמרון שונאת, כולם הבינו את המטאפורה הזאת. כשהורידו לאלפרדו את היד זה היה כמו לחסל את הטרור באפגניסטאן, אבל עוד לפני שחוסל הטרור הספיק להתפשט ויש תאי טרור רדומים שהולכים להשתמש בחליפות מתפוצצות. - יתכן שאת ההודעה הזאת תדוג סוכנות מודיעין, אז לא לדאוג חבר'ה, אנחנו מדברים על תוכנית טלוויזיה שעוסקת ברפואה ואין לנו קשר לטרור. הוכחה: הנביא מוחמד הומו!

randomguy

New member
הערה

אם מישהו נפגע מהשורה התחתונה בהודעה הנ"ל אני מבקש סליחה, ושיבקש מנעמה למחוק את ההודעה שלי.

randomguy

New member
and the winner is.....

1.
2. חצי
לא הדמעות...כן מירנדה...אולי בעצם גם הדמעות? 3.
אל תבכי! את צדקת!
את חייבת לראות אז זה שוב...זה כל כך מצחיק הבדיחה הזאת!
4.
5.
6.
נכון בתשובה שכתבת אח"כ! את מקבלת "בונוס קמרון"
7.
לא DNR, זאת שאלה קשה מדי אז אני אתן רמז אח"כ. 8.
9.
10.
איזה כייף לשאול את השאלות במקום לענות עליהן!
7.5 תשובות נכונות פלוס בונוס קמרון, עקפת את אופיר בסיבוב! ניצחת גל!

randomguy

New member
הניצחון זה בהנחה שלא הצצת אצל אופיר

וגם שלא לקחת סטרואידים או חומרים אסורים אחרים...נעשה לך בדיקת דם וגם מכונת אמת

randomguy

New member
במקום תחרות זה מאמץ של כולם יחד

לפתור את החידון, כל אחד תורם את חלקו, וכל חלק הוא חשוב.

randomguy

New member
../images/Emo45.gifהאמת התכוונתי לתקן את עצמי שוב

סתם משחק בשביל הכייף!
אני %100 בעד להתייחס אל זה ככה. אם החידונים האלו היו תחרות, אני לא הייתי אף פעם מנצח אותך או את גל
ואם הם היו שיתוף פעולה להשגת מטרה זה היה סתם מעייף

randomguy

New member
את יודעת מה גל אומרת על החידונים

שלה? היא אומרת שהם בודקים כמה רע המצב שלנו. אז גם אם זאת היתה תחרות וגל ניצחה זה בגלל שהיא במצב הכי גרוע מכולם

למעלה