חידון !

randomguy

New member
בפרק דובר במפורש על צבע כתום של

השתן. אני לא זוכר שדיברו שם על דמעות כתומות. אבל בפרק עם הילדה השחיינית מוזכר שאנטיביוטיקה (אם זה מה שנתנו לה) יכולה לשנות את הצבע של הדמעות לאדום נדמה ולא לכתום. אי אפשר להכליל שינוי צבע לכל נוזלי הגוף. הדמעות מיוצרות על ידי בלוטות אקסוקריניות והשתן מיוצר על ידי הכליות כתוצאה מסינון של הדם. אין קשר בין השניים בכלל.

Hieros Gamos

New member
עובדתית, הדמעות שלה היו כתומות...

אז אתה יכול להחשיב את זה או לא, הדמעות שלה נעשו כתומות כתוצאה מהאנטיביוטיקה

randomguy

New member
הדמעות היו נראות כתומות לך או שאמרו

את זה במפורש בפרק? כי אולי הם היו בצבע אדמדם, כמו הדמעות של הילדה השחיינית, ולעומת זאת השתן היה כתום בגלל ערבוב אדום וצהוב (do the math). זה היה הגילוי המרעיש של קמרון שידעה שהשתן בצבע כתום עוד לפני שסיפרו על זה לפורמן בטלפון, ואת שכחת את זה וזכרת את הדמעות?
נראה לי שצריך לשלול ממך את בונוס קמרון!

Hieros Gamos

New member
כי בשעות כאלה אני זוכרת את מה שרואי

ם יותר מאשר את מה שאומרים.ראו במפורש את הדמעות שלה כתומות לי בכל אופן, זה נראה כתום

בלי שום קשר - נכון שהשחקנית הזאת

דומה לזאת מארץ נהדרת (עלמה זאק, נראה לי..)

randomguy

New member
אני חושב שזאת השחקנית מהסדרה

סקס והעיר הגדולה (בקושי ראיתי את הסדרה אז אני לא בטוח)

randomguy

New member
לוסי אין דה סקיי וויז דיאמונד ../images/Emo79.gif

גל, את רואה דברים שאת צריכה לשמוע או להיפך? עירבוב החושים זה מה שקרה להאוס בגלל ה LSD
בשאלה כתבתי "הוזכר הצבע כתום" והתכוונתי שאמרו את זה במפורש, אז את לא מקבלת חצי נקודה על הדמעות, ונשלל ממך הבונוס קמרון כי לא זכרת את הקטע שלה, ולכן אם זאת היתה תחרות, היית בשיוויון עם אופיר והיה צריך ללכת להארכה של המשחק ואולי אפילו לפנדלים!
אבל זאת לא תחרות! זה משחק בשביל הכייף!
תתנחמי בפרח?

Hieros Gamos

New member
אתה אמנם לא רואה את זה, אבל אני

עושה תנועה של "אויויוייי" מול המחשב

גם לי הן נראו כתומות ../images/Emo29.gif

אני זוכרת שצחקתי עליה, על זה שהיא מנסה להוכיח שהיא חפה מפשע בעוד הדמעות הכתומות זורמות במורד לחייה.

1TheOne11

New member
תתחשבו בי, מאוחר בלילה!:)

חחח בגלל השעה המאוחרת אני אענה רק על מה קפץ לי לראש ולא ראיתי שאף אחד כתב את זה עדיין- 2. כשקמרון שמה את האנטיביוטיקה ההיא בחדר של החולת מינכהאוזן (או איך שלא כותבים את זה) כדי להוכיח שהיא תיקח את זה כדי לגרום לעצמה להתקפים. הדרך שלה להוכיח את זה הייתה שהשתן של החולה יהפוך לכתום.. חחח צדקתי לא?

randomguy

New member
כל הכבוד לך! ../images/Emo13.gif

את היחידה שענית נכון על החצי שאלה הזאת! וגם את מקבלת בונוס קמרון!

randomguy

New member
רמז בקשר לשאלה 7 - היחידה שלא פתרתם

7. איזה קייס (מקרה) האוס רוצה לפענח ואז הוא יהיה בדרכו לשטוקהולם (עונה ראשונה)? רמז: ווילסון מסתלבט על האוס (הוא אומר את זה בציניות)! זה נראה מקרה מאוד טריוויאלי ובכל זאת האוס רוצה לפתור אותו. עכשיו זאת כבר שאלה ממש קלה!

randomguy

New member
תשובה 7:

זה הקייס של החולה שחשבו שיש לה סכיזופרניה (וקריש דם מהרגל). האוס התעניין מאוד במקרה, וווילסון הסתלבט עליו שהוא פותר את זה והוא בדרכו לשטוקהולם (כלומר לפרס נובל).

sweet shir

New member
באמת? ../images/Emo2.gif

עם הבן... פרק 6? כי אם כן אני ממש סתומה, ראיתי את הפרק היום!

randomguy

New member
גם אני פספסתי את זה בשתי הפעמים

הראשונות שראיתי את הפרק. שבוע שעבר ראיתי את הפרק בפעם השלישית ורק אז שמתי לב לבדיחה הזאת. אבל לאורך כל הפרק הזה כולם צוחקים על האוס שהוא בחר במקרה כל כך פשוט ורק בסוף הוא מודה שזה עניין אותו בגלל הסכיזופרניה.

למעלה