אנדרטה

rolan

New member
../images/Emo18.gif אנדרטה

ילדנו היקרים נולדים לנו, בדרך כלל, מאהבה. זוג צעיר, מאוהב, נישא, יולד יחד ילדים. הילדים שלנו, יורשים מאיתנו ומבן זוגנו תכונות אופי לעיתים אף לומד דרכי התנהגויות שונות ומאמץ הרגלים דומים לשלנו. כאשר זוג נפרד, הילדים נשארים לחיות עם אחד ההורים והאחר נשאר בקשר של ביקורים וכו'. לאחר תקופת מה מאז פרידתי מהאקס שלי, גיליתי לתדהמתי שנשארה לי בבית "אנדרטה". השבלולית בחלק מהתנהגותה ואופיה, הזכירה לי אותו מאוד. מצאתי עצמי במצב לא נעים, היא ביי האהובה והיקרה מחד אולם מאידך, היא כל כך דומה לו (גם חיצונית)! לא ידעתי איך להתמודד עם הקושי, אני זוכרת שפעם כאשר כעסתי עליה מאוד, אמרתי לחברה שלי, אני לא יודעת מה לעשות, נפרדתי סוף סוף מהדובי אבל נשארה לי כאן אנדרטה חיה ונושמת, איתה אני אחיה כל חיי!!! אני לא יודעת אם התרגלתי למצב או לא... אני רק יודעת שמתישהו (איני יכולה להצביע על יום מסוים), זה עבר, התטשטש ונמחק. סביר להניח שיש כאן עוד אנשים שחשים כך, שאולי לא מצליחים לגשר ולטשטש את הזכרון. שתפו אותנו...

איזה כותרת ..

מצמררת ומוגזמת.. היא תבנית אישיות משלה..אני אומר לעצמי בקשא לביתי .... היא קופי של אימה מבחינת מראה כל כך דומה עד ..כאב.. אפילו הבעות הכעס שיש לה לפעמים כל כך מזכירים את אימה .... מדברים שנכתבו על ידך יתכן שיש הרבה פעמים "השלכה " של כעסים שצרכים להיות מופנים אליו ... מופנים "לאנדרטה" (נוראה ההשוואה ..אבל היא שלך) כמו שאמרת שם למעלה היא פרי אהבה.. שירשה את המיקס של שניכם!! אבל היא היא קודם ולפני הכל היא!! בזכות אישיותה!! ויופיים של הדור השני תמיד עולה ומתעלה ..על הדור הראשון.. (אריה בדרך לסגור מעגל ולהצטרף למעגל הגרושים שמחפשים פרק ב' בחייהם...)

blonda3

New member
איזה נושא נהדר../images/Emo45.gif

אני עייפה אחרי הים (היה נפלאאאאאאאאא) אפשר לחשוב קצת ולענות מחר? תודה....

Tinky

New member
עצוב מאוד!!

עצוב לי מאוד ומכעיס אותי מאוד שככה את מדברת על ילדך!!! אולי כדאי שתלך לגור אצל אביה לטובתה ואלי גם לטובתך ככה לא תהיה לך "אנדרטה" (מילה נוראית להגיד על ילד) בבית והבת שלך לא תספוג את היחס שלה כלפיה גם אם את נותנת את כל החום ואהבה לילדים ולאנשים בכלל יש מין דרך כזאת להרגיש את מה שמתרחש ביפנים ולשמוע את הלא נאמר!!!! אז אנה ממך למען ילדתך אל תגרמי לה אוול אל תהפכי את האהבה שלך לחוסר אהבה תתני לה ללכת לפני שאת הורסת אותה ואת עצמך!!! בדרך כלל אני כותבת באהבה טינקי אבל הפעם זה רק טינקי (בלי אהבה - כי אין מה לאהוב לצערי!!!)

yaeli4

New member
טינקי, אל תכעסי. את לא הבנת משהו

כך אני חושבת. רולן התכוונה אנדרטה לבעל לשעבר ובוודאי שלא הילדה שלה היא אנדרטה אלא מהווה זיכרון מתמיד לבעל לשעבר ככול שהיא דומה לו יותר ומתנהגת כמוהו. אין ספק שכל אמא אוהבת את ילדה, או ילדתה, באופן שאי אפשר לתאר. אל תהיי קשה כל כך ושיפוטית כל כך. אין לי ספק שפיספסת את המסר של הדיון הזה. ממש אין כוונה להגיד שלא אוהבים את הילד. אין לי ספק בכך. תהיי יותר סלחנית ואמפטית. ושוב, צריך לדעת שכל מה שנכתב פה בפורום, ובוודאי שכל הורה על ילדו הביולוגי, נכתב מתוך אהבה, מצוקה, ורצון להתייעץ ולשמוע. זו דעתי בנוגע לתגובה שלך. לגבי התגובה שלי לעניין עצמו, אני עוד צריכה להרהר.

*יערית

New member
עדיין לא מתייחסת לנושא

אך חושבת שכל אחד מתאר מצבים בחיים על פי ראות עיניו יש מקום לבקר יש מקום לחשוב אחרת אך לדעתי אין מקום לשלול כתיבה עצם מילה שעוררה מחשבה שלילית בעיניי אחרים. אנדרטה=יד זיכרון... זכרונות.... ואפשר לראות דברים תמידבצורה שלילית אני בוחרת לראות חיובי..... מבטיחה לחזור לנושא הזה שאכן קרוב אליי..גם אני מוצאת שהילדים שלי מאוד דומים לאביהם וגם לי....רק מאוחר יותר.. חוסר שינה ענקי! שבוע נפלא לכולם

Tinky

New member
אני ממש לא שיפוטית

אני לא שופטת כאן אף אחד ורק הבאתי את דעתי על מה שקראתי! לגבי זה שכל אמא אוהבת את הילדים שלה אז לצערי הרב מאוד מאוד מאוד לא תמיד זה ככה! ואני חושבת שרק רונל יכולה להגיד למה היא התכוונה!!! אני מאוד מאוד מאוד מאוד מכווה שאני לא הבנתי את המסר בכל ליבי אני מקווה זאת ואם הבנתי את המסר נכון אז אני חושבת שיש לי את כל הזכות שבעולם לכעוס!!! כי אנשים מביאים ייצורים חיים לעולם (סליחה אם אני קרואת לילדים יצורים אבל זה במובן הטוב של המילה) ולא תמיד הם חושבים האם הם מוכנים להקדיש את חייהם להם ולא תמיד הם אוהבים אותם ולא תמיד הם שומרים על ילדהם כמו שזה צריך להיות!!! ומצטערת אם אני כועסת אבל לקרא לילד שלך אנדרטה זה בישבילי רע!!! אבל זאת רק הדעה שלי!! אולי היא מזכירה לה את בעלה לשעבר אבל אין מה לעשות היא חלק גם ממנו!!! והיא צריכה לאהוב גם את החלק הזה שבה!!! הרי היא אהבה פעם את בעלה, לא? ומה אם היא תפסיק לאהוב גם אותה? בגלל אותן התכונות שמזכירות לה את בעלה!!! אני בדרך כלל אדם מאוד אופטימי והרבה פעמים גם תמימה אבל לא כרגע!!! גם את הילדים שלך איפשר להפסיק לאהוב ואני רואה את זה הרבה לצערי!!! אני עדיין לא אמא ואולי משהו שאמרתי כאן לא נכון אבל... רק הזמן יגיד לי אם אני צודקת או לא!!! מקווה שלא!!! באהבה טינקי

rolan

New member
דוגמא מצויינת ../images/Emo45.gif

לשיפוטיות לשמה!!! חבל, חבל מאוד טינקי יקרה, שנפלת למקום הזה... לשיפטיות. את יכולה לומר שאת לא שופטת אותי, כך אמרת... אבל לקוראים מהצד זה נראה כך, עובדה שהעירו לך וגם אני חשה זאת. אם היית משתתפת קצת יותר בפורום, היית מכירה אותי ואת סיפורי, היית גם יודעת עד כמה חשובה לי הילדה שלי, שכעת חיילת וכל חברי הפורום הקבועים, מכירים את סיפורה עוד קודם הגיוס. אי לכך, את מוזמנת להיות כאן חברה קבועה, ללמוד עלינו עוד קצת, לספר על עצמך ולהגיב על מצוקותינו גם. דרך אגב, אנדרטה - פסל, דמות אדם חצובה באבן או עשויה חומר אחר (מתוך מילון אבן שושן). מה שלילי בזה?....

Tinky

New member
אני מצטערת...

אני מרגישה שנורא נפגעתם מהתגובה שלי!!! אז איתכם הסליחה!!!!! לא התכוונתי לפגוע! אולי אבן שושן מגדיר ככה אבל בישבילי המילה אנדרטה בעלת קונוטציות שליליות זה הכל!!! לא צריך להתנפל עליי!!! ושוב סליחה עם פגעתי פה במישהו!!! זאת לא הייתה הכוונה!!! ממש לא!!! באהבה טינקי!

rolan

New member
טינקי

חשוב מאוד לציין שכחתי בהודעתי הקודמת שלא נפגעתי כלל וכלל אמרתי לחברה ששוחחה איתי על התגובה שלך, שאני יודעת היטב מי אני ומה אני עבור בנותי. אף אחד בעולם לא יכול לערער על מעמדי הזה או בכלל. כך שלא נפגעת... ניסיתי להעמיד אותך על טעותך, מקווה שלמדת, קודם ללמוד על האנשים, על סיפורם ואז להגיב. שמחה שכך זה הגלגל והגיע לסיום מוצלח. ראי עצמך רצויה מאוד כאן.

עלמה 3

New member
טינקי , הייתי אומרת - לקוי בהבנת

הנקרא........ וכן, יש לך את הזכות לכעוס, לצעוק , להיות צודקת ושיפוטית ומבקרת... גם אפשר למרות שיער מעצבים......... ואם את כועסת, אז אני ממליצה לך, לקחת חובט שטיחים ולחבוט חזק חזק בספות ובשטיחים ואז כל הקריז וסימני הקיראה יעברו לך........... ואז תבואי אלינו רגועה ! שבוע טוב עלמה

עלמה 3

New member
הסגנון מזכיר לי משיהי שלא ביקרה

כאן ביומיים האחרונים.......... אוהי משהו.......... כמו.......... חלפלפה
טוב שנרגעת ... במקום קפה קחי לך משהו צונן
לילה טוב עלמה

oehhe

New member
ואנדרטה פני זקן

פרולוג: הכותרת, מפניני הלשון של סחב"ק , הלא הם: חנוך מרמרי, קובי ניב, אפרים סידון ו ב. מיכאל בספרם האלמותי zoo ארץ zoo (מי שלא מכיר שירוץ לחפש) ובכן טינקי, אל נא לך להתעצב, תגובתך באה ישר מהבטן, נכון, כל אחד מאיתנו אשר שומע על פגיעה בילדים או אפילו יחס שלילי, ואפילו בלב, מיד יקום ויתקומם. את זה עשית את ותבורכי על כך. אלא מאי, אצת רצת בחיפזון להגיב על התעללותה הנוראה של רולן בילדתה, כל זה לפני שקראת פעם נוספת את שכתבה, ולפני שראית קצת בהיסטוריה של הפורום מי היא רולן ומה היא השבלולית עבורה. כל זה נסלח (גם שגיאות הכתיב שלך שכנראה נגרמו מהחיפזון הרב שנחפזת להגן על שבלולית) ונשכח. בתור אחד שנוחר בלילות דואטים עם רולן, ומכיר מקרוב את השבלולית היפה בבנות, (גם את אבא דובי אני מכיר לא רע, אגב הם ממש לא דומים לדעתי) אני יכול להגיד לך בפה מלא: חזל"ש טינקי, היתה זו אזעקת שוא. אין כאהבת רולן את השבלולית. ובא לציון גואל oehhe שם פקקי אוזנים והולך למיטה

blonda3

New member
אז מה?רולן נוחרת בלילה?../images/Emo1.gif../images/Emo6.gif

חחח...שם פקקים באוזניים.... לילה טוב.... ובא לציון גואל, ומה עם ציונה? באה לה גואלת? או גאולה? להתראות מחר ....

Tinky

New member
אני שמחה לשמוע!!!

אני שמחה לדעת שטעיתי!!! ולגבי שגיאות כתיב אני פשוט דיסלקטית אז איתכם הסליחה אני יכולה לכתוב את אתה המילה פעם נכון ופעם לא ולא לדעת מה מהם כתבתי נכון!!! אז אני מבקשת סליחה אני משתדלת מאוד לכתוב בלי שגיאות אבל לא כל כך יותא לי ושוב סליחה ואני נורא שמחה שטעיתי!!!!!! באהבה רבה טינקי

oehhe

New member
אני חש שהיתה כאן התנפלות מוגזמת

טינקי!!! בבקשה, אל תשפטי אותנו לכף חובה על ההתנפלות, היא לא היתה מאורגנת. רולן היקרה שלנו פשוט כל כך אהובה עלינו וכולם חשו להגנתה. בואי אלינו, השארי עמנו, יש כאן מקום וקפה לכולן (אולי תביאי גם איזה גבר לכאן) oehhe שמצפה לדם חדש בפורום

Tinky

New member
תודה על ההזמנה!

ואם היה לי איזה גבר להביא אז הייתי בשמחה מביאה אותו אבל כרגע שממה כמו שאומרים!!! לא נורא מחר יהיה יום חדש! באהבה טינקי!!!

למעלה