אנדרטה

blonda3

New member
../images/Emo24.gifהנה מה טוב ומה נעים../images/Emo140.gif

שבת אחים גם יחד..... היה מעניין לקרוא לא ממש הבעתי את דעתי אבל פחות או יותר כתבתם פה את מה שאני חווה ומרגישה. יכולה להוסיף שלמזלי התברכתי בילדים כלכך מוצלחים טפוטפוטפו...
שגם אם יש להם פה ושם תכונות מעצבנות-שאולי דומות גם לאבות שלהם.... (ובטח גם לי....) אז הטוב עולה בהרבה על הרע
, ואני לרוב מוצאת את עצמי מתמוגגת מהדמיון לדברים הטובים.... אז-כך אני מאחלת לעצמי שיישאר אצלי תמיד. ואולי גם אצלכם.... בלי לפתוח פה לשטן.....

העין ה 3

New member
למזלי הנסיך דומה לי כמעט בהכל

אבל בהחלט, באותם נקודות בודדות שבהן הוא דומה לאבא שלו (וזה דברים שבאופן אובייקטיבי הם לא ממש חיוביים) אני לפעמים משתגעת. לעומת זאת, הפשוש דומה לאבא שלו בהכל! ביום שנולד ראו את הדמיון החיצוני המדהים. אותו מבנה פנים, אותם עיניים, אותם גבות ואפילו אותן אזניים! לאט לאט התחלנו לראות שגם באופי הוא שתי טיפות מים אבא שלו (וגם זה לא ממש חיובי...) למרות שהוא עוד לא בן שנתיים אפילו. אולי בגלל זה לא כדאי לי להתגרש...

בונוסית

New member
ואני רציתילהוסיף ולהקשות...

מה קורה כשהילדים שלו כול כך דומים לה?????

*יערית

New member
הגיע תורי לענות לא כך../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

אז כך..... הילדים שלי יצאו דומים לאביהם כאילו אני כלל לא בתמונה, לגבי התנהגות ואופי מוצאת בשניהם חלקים שדומים לי וחלקים שדומים לו...בסה"כ לפעמים אני מסוחררת מרמת הויכוח שהבן שלי יכול לנהל איתי...{רק הבוקר לדוגמא}סוחט ממני את כל הכוחות {האקס אלוף בזה}ואחר כך יש התחנפויות...{האקס מסטר בכך} אני לא יכולה לומר שזה משהו שדוחה אותי.....אני למעשה ירצה שיקבלו הרבה מהסבלנות שיש באקס..מה שאין בי ולצערי הם קיבלנו חוסר סבלנות וקוצים בטוסיק כמו לאמא שלהם{האקס מציין עובדה זו בכל רגע שמתאפשר לו} הילדה שלי...מגלה סימנים שהיא הולכת בדרכי אמא..היא מסודרת, לא מסוגלת לראות לכלוך,היא אוהבת לרקוד לשיר,אוהבת אנשים, את האמת שהבן אוהב הכל חוץ מלהרים משהו{עצלן כמו שאביו היה
} יש כ"כ הרבה דוגמאות...יש כ"כ הרבה דימיון...אבל אני מקבלת זאת כעבודת אלוהים..עבודה ניפלאה שלנו להביא שני ילדים כאלו מקסימים{אני בתמימותי איך שהתגרשנו אמרתי לו שאני אשמח לעשות איתו עוד ילד....שישכח מזה עכשיו
} שניילדים חכמים,פילפלים,דעתניים עוד מגיל צעיר,ילדי החיוך, ילדים עקשנים,ילדים עם רוחב לב ,עם נשמה גדולה....ואהבה גדולה לזולת..עוד מגיל צעיר. יצירת החיים שלי הם הילדים שלי

למעלה