בדיחות שואה

pakapaka

New member
ישבו היטלר, אייכמן ומנגלה...

ישבו היטלר, אייכמן ומנגלה בועידת ואנזה וניסו למצוא פתרון לבעיית היהודים. מנגלה אומר : צריך לעשות בהם ניסויים רפואיים, ובסוף להמית אותם בזריקות רעל וככה נמציא רעלים חדשים. אייכמן אומר: נגרום להם לחפור בורות ואז נעמיד אותם בשורה ונירה בהם ואז נכסה אותם בבורות שלהם, ככה נצמצם את פיצוץ האוכלוסין. היטלר אומר : רעיונות מצויינים אבל לי יש יותר טוב, נשים אותם במחנות ונגיד להם שהם הולכים להתקלח, נפשיט אותם, נכניס אותם לתאים שנראים כמו מקלחות, הם יחשבו שאמורים לצאת מים אבל בעצם נוציא משם גז וככה הם ימותו ואח"כ נשרוף את הגופות שלהם ונעשה מהם סבון ! אז אייכמן עושה לו- "בואנה היטלר, אתה נאצייי"..

scooby4

New member
מה כתוב בכניסה למקלחות?

"זהרו לא להתחלק". מה??? גם לנאצים היה חוש הומור!!!

בלי כל קשר להומור שחור...

השלט האמיתי זה "מקלחת וחיטוי" ואני רצינית וזו גם הפעם היחידה שאני אהייה רצינית...[ היי כולם..אני ענבל!

Eitan240

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

שתי ילדים גרמנים משחקים כדורגל פתאום צץ ילד יהודי בפינה רץ וגנב את הכדור אחד הגרמנים אומר בוא נתפוס אותו!!! והשני אומר לא זה בסדר יש לי את המספר

Eitan240

New member
זה כולם מכירים

למה היטלר התאבד??? כי הוא קיבל את חשבון הגז

MajorWinters

New member
שוב אתם???../images/Emo19.gif

כמה אפשר לבקש בלי בדיחות שואה. אבא של סבא שלי מת באושוויץ תבינו... זה פוגע. הוא נפל ממגדל שמירה.... אז בבקשה

oria15

New member
שאלה....

האם אתה אומר את זה בצחוק או שאתה מדבר ברצינות..

חימס

New member
מה ההבדל בין נצרות ליהדות?

בנצרות נכנסים דרך הארובה, וביהדות יוצאים דרכה... ועוד אחת: מה יותר גרוע מלמצוא תולעת בתוך תפוח? -למצוא חצי תולעת בתוך תפוח. ומה יותר גרוע מלמצוא חצי תולעת בתוך תפוח? -שואה!

זה לא ככה

מה ההבדל בין סנטה קלאוס ליהודי? סנטה קלאוס נכנס דרך הארובה יוצא דרך הדלת יהודי נכנס דרך הדלת יוצא דרך הארובה.

למעלה