בדיחות שואה

cobainos

New member
עוד כמה...

*מה המילים האחרונות ביומן של אנה פרנק? "רק רגע,דופקים בדלת" *איך הרגו את התינוקות בשואה? עם צקלון-B1 *איפה יש יותר מוזלמנים? תלוי בכיוון הרוח מה שרו בכוכב נולד אחרי השואה? ניצולים!!שירו איתי! זה כמו גז...גז על הפנים

dudusch

New member
נדוש...

מה ההבדל בין פיצה ליהודי? פיצה לא צועקת כשמכניסים לתנור...

dudusch

New member
למה היו בעיות בשריפה

במאיידנק? היהודים לא היו מוכנים להיכנס לתנור בלי זכויות עולה...

זה לא מצחיק!

בלי להזכיר שמות של מחנות זה מביא לי אסוציאציות..אם היית מוריד את המאיידנק היית נכנסת ל2 דקות של צחוק בלתי פוסק..

dudusch

New member
למה ישראל מנצחת בפולין?

יש לה 6 מליון אוהדים שרופים...

cobainos

New member
שני כלבים בגטו...

נפגשים פתאום אחד שואל תשני:תגיד,אתה רואה גרמני?

cobainos

New member
לא אחי...

זה היה ברגע שיעמום באילת כשחברים שלי התארגנו למשהו...

shambi

New member
ילד יהודי בא להיטלר ושואל:

מה אתה חושב שאני יהיה כאגדל? היטלר עונה לו: אופטימי, אה?? מה הקשר בין קולה למקלחות בשואה? שניהם נגמרים בגזים

MexMex

New member
עם יד על הלב...

לא נמאס לכם מ"הבדיחות" האלו
משוחזרות, עייפות, וממש, אבל ממש, לא מצחיקות.... יאללה, תעברו נושא. בוקר

scooby4

New member
באמת?

יש פה כמה בדיחות שאפשר לוותר עליהם. "זהירות מדרגה"? - לא כבר התקדמנו מאז? די, נמאס מהמדרגה. רוצים החלקה.

little bony

New member
לאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חולה על ה"זהירות מדרגה" גם על ה"משה ודוד היו פה הבעיה היא שכל בדיחה מצחיקה פעם ראשונה שניה ושלישית פה סיפרו את אותן בדיחות כבר הרבה יותר מדיי פעמים...

Bennytt4

New member
כנסו ../images/Emo26.gif

היטר תופס 3 יהודים אומר להם : "טוב, תקפצו עכשיו לבריכה הכימית ותשחו לצד השני או שאני הורג אותכם על המקום!" טוב, לשלושתם אין ממש ברירה קופצים לבריכה שוחים שוחים, בדרך לראשון נופלת היד,נופלים לו השינים השיניים, לשני הגבה, לשלישי הרגל,שוחים שוחים... יוצאים מהצד השני של הבריכה עייפים גמורים,עם חצי מהאיברים חסרים... אז היטלר בסוף אומר להם :"וואי כל הכבוד לכם, באמת! טוב יאללה... מקלחות והבייתה"

למעלה