בדיחות שואה

Unflushable

New member
בדיחה

בדירה של היטלר נמצאים יוני (לא חשוב מי זה), היטלר ואביב גפן, ומשחקים במשחקים סאדו מזוכיסטיים, כשהיטלר הוא הדומנטריקס. בהתחלה היטלר מכריח את אביב ואת יוני ללקק אבק מהרצפה, והם אוהבים את זה!!! אח"כ דקר אותם אלף פעם במחטים, וחבט בהם עם מחבט קריקט, והם אוהבים את זה!!! אח"כ הוא גומר להם בתוך הפה ומכריח אותם לבלוע את זה, והם מתים על זה!!! אחרי שבוע, יוני ואביב מקבלים הודעה מהבי"ח שהם נשאי אידס. הרופא בא אל יוני ואביב ושאל אותם: "איך זה ששני צעירים אחראים כמוכם נדבקים בצורה כל כך טיפשית?" והם עונים לו בעיניים דומעות: "We Were Just Following Orders. השואה.

יש לי כמה..

2 ילדים רבים בשואה אחד מרים סבון אז השני אומר לו.."בלי לערב הורים" היטלר מטייל בגטו רוא ילד ושואל אותו בן כמה הוא הילג עונה עוד חודש 10 אז היטלר עונה"אופטימי"

Fedia Almighty

New member
מחזרת והרסת

זה הולך ככה - שני ילדים רבים בגטו. אחד בא לזרוק חול על השני. ההוא צועק לו "בלי לערב הורים!" והשנייה כבר נאמרה אתמול (נראה לי)

יש עוד גרסה.. יותר טובה

2 יהודים עומדים מקלחות בשואה ומתחילים לריב פתאום אחד לוקח סבון ומתחיל להביא ביד יהודי א- בונא מה אתה עושה? יהודי ב'- אני מביא באמא שך'!

יש לי אחת חזקה!

שתי זקנות יושבות ביד ושם ומסניפות מצית פתאום בא אליהם השומר ואומר להם "סבתות חביבות מה לעזאזל אתן עושות?" אז הם מסתכלות עליו ואומרות "אךךך הנוסטלגיה...." למה יהודים לוקחים גזייה לטיולים? כדי שהם יוכלו להתקלח... מה היה הגובה של היטלר? כזה גובה! (אהה, בעצם הבדיחה הזאת לא מצחיקה כשכותבים אותה )

super nothing15

New member
אני חדשה פה../images/Emo9.gif

אמממ בדיחב: מה היטלר שר בשואה? "עשיתי שישה מיליון..." מה רואים בשואה? ילדים-רכבת ההפתעות מבוגרים-עיניין של זמן זקים-זהוזה

ReA123

New member
../images/Emo104.gif

.וטגב םיכלוה םידלי השולש .יצאנ רמוש םהילא שגינ םואתפ "??התא המכ ןב" :ןושארה תא לאוש ".עשת" :דליה הנוע "??לקוש התא המכו" :רמוש ותוא לאוש ".וליק העשת" :דליה הנוע "...הפי הפי" :רמושה ןהנהמ "?התא המכ ןב" :ינשל שגינ ".רשע" :דליה הנוע "??לקוש תא המכו" :רמושה לאוש ".וליק הרשע" :דליה הנוע "...הפי הפי" :רמושה ןייצמ "?התא המכ ןב" :ישילשל שגינ ".רשע דחא" :דליה הנוע "?לקוש התא המכו" :רמושה לאוש ".וליק רשע םינש" :דליה הנוע "???הא ןמנמש" :תולעפתהב רמושה ךייחמ

ReA123

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo3.gif יצא הכל הפוך../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שלושה ילדים הולכים בגטו. פתאום ניגש אליהם שומר נאצי. שואל את הראשון:"בן כמה אתה??" עונה הילד:"תשע." שואל אותו השומר:"וכמה אתה שוקל??" עונה הילד:"תשעה קילו." מהנהן השומר:"יפה יפה..." ניגש לשני:"בן כמה אתה?" עונה הילד:"עשר." שוקל השומר:"וכמה אתה שוקל??" עונה הילד:"עשרה קילו." מציין השומר:"יפה יפה..." ניגש לשלישי:"בן כמה אתה?" עונה הילד:"אחד עשרה." שואל השומר:"וכמה אתה שוקל?" עונה הילד:"שנים עשר קילו." מחייך השומר בהתפעלות:"שמנמנן אה???"

Treker

New member
עוד אחת - מוזר שאותה לא ראיתי

כאן עדיין
למה בדוש גרמני יש 11 חורים? כי ליהודים יש 10 אצבעות

Blue Koko

New member
גם לי יש כמה :)

ואני חדש פה.... והתפלאתי עוד לא כתבו את הבדיחות האלה: איך קוראים לסבא בשואה? -סבון! ומה היו אוכלים רוב הזמן בגטו? -שניצולים! והיו לי עוד כמה ששחכתי

dragongirlm

New member
נזכרתי בעוד אחת...

היטלר הולך בגטו ורואה ילד יהודי... היטלר שואל אותו: ילד מה תרצה להיות כשתגדל והילד עונה: לא יודע שוטר, טייס. אז היטלר אומר: לא! התכוונתי סבון או כיסוי למנורה...

cobainos

New member
עוד כמה שנזכרתי כרגע

חלשה:איזה משחקי ילדים היו אהובים? חי גוסס מת סבון ערימת ילדים חביבה יותר:מה אהבו היהודים לעשות ביום שבת בצהריים?מנגל'ה(זה פחות טוב כשכותבים את זה)

pakapaka

New member
היטלר עומד על קצה צוק..

לידו עומדת שורה ארוכה של יהודים... הוא קורא ליהודי הראשון, שובר לו יד מעקם לו רגל ודופק לו בעיטה. היהודי עף מהצוק עד למטה. הוא קורא ליהודי השני, שובר לו את שני הרגליים ומעקם לו יד, דופק לו בעיטה והיהודי עף למטה. ככה הוא ממשיך עם עוד 50 יהודונים. פתאום מגיע קצין אסאס ואומר להיטלר : "היטלר יש בעיה עם אחת הגדרות החשמליות, זקוקים לך מיד במחנה". אז היטלר צועק לו : "אתה לא רואה שאני שובר שיא בטטריס ?!?!?"

uri68

New member
קבלו בדיחה !

היטלר ניגש לאיזה ילד יהודי בגטו ושואל אותו : "תגיד לי ילד, אתה יהודי ?" הילד עונה : "לא..... אני השריף........"

למעלה