רונן, תתבגר!
אתה באמת חושב ש"הפתעת אותי"? אז תמיר אמר, נו? אז מה? אני ותמיר שותפים? זו מדיניות של הוועד בלפיד? יש החלטה שמחזקת את הטענה השטותית הזו? אתה באמת עד כדי כך עיוור, שאתה יכול לשכנע את עצמך שזה מקור ההתנגדות לכביש? קראתי את ההודעות שלך, ולא מצאתי לנכון להגיב עליהן כי לדעתי הן לא ראויות לתגובה. לא רציניות. זה הכל. אתה מתלהם, מחמם את האווירה, נוקט בשפה לא מתאימה ומתנצח. כל הזמן מתנצח. ומאחר שהבנתי שמאוד חשוב לך לומר את המילה האחרונה, נתתי לך לומר אותה ולכן לא הגבתי לשטות התורנית. כנראה שזה לא הספיק ולא הרגיע אותך. קשה לי להתחמק מהתחושה שאתה מנסה להשתמש בפורום הזה רק על מנת לעשות יחסי ציבור לעצמך. זה לגיטימי וכנראה שיש מי שגם אוהבים את זה. אבל אל תשתמש בי לצורך העניין. תאמין לי, נשכר לא תצא מזה. כבר מזמן הצהרתי כאן ובפורום של לפיד שכל הטיעונים מוצו, הויכוחים הפכו רק ליותר מכוערים (וגם לך יש תרומה משמעותית בכך) וממילא אין דרך לפטור את סוגיית המעבר בין הישובים באמצעות הפורום. אתה חושב X. אני חושב Y. נשארו אם כך שתי דרכים, לטעמי לפחות: האחת, להמשיך להתנצח כאן כמו שאתה מאוד אוהב כנראה. לי זה נמאס ונראה לא בוגר, ולכן לא הגבתי לבליל השטויות וההאשמות שלך. השנייה, לנסות לשבת ולדון בנושא בצורה נינוחה, כמו שני אנשים בוגרים. אכן הזמנתי אותך לעשות זאת, כבר לפני כמה חודשים. הבטחת כאן בפורום שתבוא. אחר כך התנצלת (כאן בפורום) על כי אתה עסוק ומייד לכשתתפנה תיצור קשר. מאז נעלמת. כנראה שלויכוחי הסרק בפורום ולדמגוגיה הנילווית לכך יש לך זמן. אז שיבושם לך. תמשיך להתווכח והנה, עכשיו יש לך שוב הזדמנות לומר את המילה האחרונה: תכניס כאן תגובה ותסביר שאני מתחמק מתשובות ולכן בוחר לתקוף אותך באופן אישי. אני מבטיח לא להתייחס.