בורות בכניסה לישוב

Shachamb

New member
3 "דובוני לא לא" מלפיד

אני עוקב כבר זמן מה אחרי השירשור הזה וקודמיו ונראה שיש כאן 3 "דובוני לא לא" מלפיד שכמו ילדים בני 3 מסרבים לכל הצעה ופשרה פתרון דרך כביש הבטחון ? מה פתאום זה יפגע ב-5 משפחות דרך הצופים ? לא זה לא נוח לנו חרבתא ? "כן למה לא ,אז מה אם ילדי השכנים יהיו כמו ברווזים במטווח העיקר שלא יהיו בכביש 'שלנו' " מה קורה לכם ? תתעוררו אתם לא חיים במדינת אוטופיה וצריך להתפשר קצת בחיים רונן - כל הכבוד על הסבלנות אבל חבל על הזמן שלך איתם שחם

אירילה

New member
חכם שחם ????....1000 דובונים אומרים

לא לא בלפיד ,זה שאתם מנסים להסית את תושבי לפיד כאילו ועד לפיד מכשיל הכל ,לא יעלה בידכם. כאשר ועד לפיד הציג את מצעו לכולם היה ברור שהקו המוביל בנושא המעבר לכפר האורנים ,הוא סגירת הכביש ,ועד לפיד נבחר בצורה דמוקרטית והמצע עימו ,כך שצר לי כי אינך מעודכן.... כן ,גם לנו יש סבלנות ,הגדר בקרוב תושלם ואז כביש הגישה שלא דווקא חייב לעבור דרך חרבתא ,יסלל ויבוא ללפיד גואל.

ronpel

New member
גרשון יש לך אומץ ציבורי?

לבדוק את זה היום? לאחר הצבת הרמזור וחיסול הפקק? הרי ברור מה הציק לתושבי לפיד לפני ביצוע הרמזור (והבחירות) ובצדק. מה הקשר בין הגדר (שכבר הושלמה בקטע הנ"ל) לבין כביש חדש? הרי גם לכביש הנ"ל דרך כפר רות הגשתם התנגדות בוועדה.

אירילה

New member
על איזה אומץ ציבורי אתה מדבר?

אתה באמת חושב שהרמזור פתר הכל ,פתר את איכות החיים הירודה של תושבי רחובות הרי ירושלים והזית בלפיד? נפח התנועה שחוצה את הישוב לכפר האורנים זה מה שמציק לנו ,לא הרמזור ולא הפקק. אתה רוצה שנחזור להיגרר לפרשת ה"טייס" מכפר האורנים? ולך רונן?..יש את האומץ הציבורי להתחייב לסגור את המעבר לרכבים לאחר סלילת כביש הגישה החדש? דרך אגב ,לי אישית לא ידוע על שום התנגדות שהוגשה ,ואם הוגשה אני מניח שהיתה סיבה טובה לכך ולא לחבל בתוכנית סלילת הכביש ,כנראה שיש מה שהוא שאתה יודע ולא רוצה לומר ,מה שהוא שקשור לאיכות החיים של אלו שגרים ליד הצופים?אולי הכביש עובר 2 מטר מביתם כמו שהצעת לעשות ליד היער מאחרי הבתים שאותם הצעת להקריב כפתרון? גלה לנו רונן אם יש לך אומץ ציבורי?

ronpel

New member
הנה ההתחייבות שלנו

אנו תושבי כפר האורנים מוכנים לסגירת המעבר הקיים ללפיד ביום שיסלל כביש אחר הממחבר אותנו לכביש 446 - ובתנאי שהמעבר הקיים יוסדר במיידי על פי התוכניות שסוכמו ונחתמו בשנת 2001 עם מועצת חבל מודיעין. גרשון- נו אז הנה יש התחייבות שכבר ניתנה לוועד לפיד אין סוף פעמים- תבואו עם הצעה פעם אחת במשך 7 שנים האחרונות ולא רק עם קיטורים. הכדור אצלך.

ronpel

New member
גרשון מה קרה?

פתאום אין תגובות יותר? רק לידיעתך כדי שלא יתחיל הסיפור הרגיל שאלו שכותבים כאן לא חברי וועד ולכן לא יכולים להשפיע - את ההתחייבות הנ"ל קיבל ממני אתמול עובד שטח (חבר וועד) ותמיר אמיתי (יועץ לראש הוועד) פנים אל פנים . התחייבות זו ניתנה כבר בעבר והתגובה תמיד הייתה - לעולם לא יוסדר המעבר -להפך יעשו כל מה שניתן כדי להרע את מצבו וזה גם מה שנעשה בפועל (3 פעמים - בטונדות , נסיון הצבת השער עי פיקוד העורף עם עמוד באמצע הכביש, הנחיות לבזק להציב את הארונות כך שיסכנו את התנועה) העובדות מוכיחות שמי שמטרפד כל נסיון לפתרון הוא וועד לפיד ולא אנחנו. מי שחושב שבאיומים והגדלת הסיכון במעבר יצליח למצוא פתרון מקבע את המעבר שלנו דרך לפיד לכל חייו. מהיום תפנו את התלונות שלכם רק לוועד לפיד- הם מחזיקים במפתח למציאת הפתרון.

אירילה

New member
אני עדיין נפעם מ"המהפך" החיובי,לקח

לי יום לעכל את השינוי הגדול שבהתחייבותכם לסגור את כביש הגישה הקיים היום ברגע שייפתח הכביש החדש ,זה הוא בהחלט שינוי גדול לאור הדברים שנאמרו בעבר על ידך וע"י מושי מזכירכם ,כי הכביש הנוכחי יישאר פתוח. תרשה לי לשאול אותך רק זאת ,האם התחייבותך זו היא החלטת ועד שלכם ,או דעתך בלבד? ,שכן לדעתי אתם חייבים להעביר זו בהחלטת ועד ע"מ שיהיה תעוד לנאמר ,אז באמת לא נוכל לבוא אליכם יותר בטענות שלא התחייבתם. אני מקווה שביחד איתי גם ועד לפיד ישמח לגישה זו. ועוד הערה לך ולאדר אייל עשהאל....נחמד לדעת שאתם גם מודדים זמני תגובה..... יש גם חיים אחרים מלבד האינטרנט (ידיעה מרעישה)

ronpel

New member
שום שינוי בעמדות

התחייבות זו כבר נאמרה אין סוף פעמים בישיבות עם טימי ואחרים. כאשר הגענו לדרישה שעד שיפתח הכביש יוסדר המעבר וקיבלנו תשובה שהמעבר לעולם לא יוסדר- התפוצץ הכל ולא היה המשך. התשובות שמעבר לעולם לא ייסגר נאמרו כאשר הודיעו לנו שהוא לעולם לא יוסדר ולכן חשוב לבדוק את ההקשר של הדברים. את התחייבות נגבה גם בכתב כדי שלא יהיו פרשנויות ואי הבנות.

avnergid

New member
מהערכה רבה לפעילות של מושי ורונן

מתוך הערכה רבה מאוד לפעילות ולמעשים של רונן ושל מושי, ולדרך בה הם נעשים, אני מבקש להביע את דעתי כי מה שנעשה בנושא המעבר הנו לא מספק. ולא כי לא נעשה מאמץ רב. כי מדובר בענין של פיקוח נפש. להבדיל, ואולי לא כל כך להבדיל, אם היה עומד פלסטיני עד גבעה בלפיד וזורק אבנים על המכוניות שלנו שעוברו שם היינו מגיבים גם אם היו לכך מתנגדים. המצב דומה. כולנו יודעים זאת היום: מישהו מאיתנו עשוי להיהרג ב-15 מטר כביש הללו. כולנו גם יודעים שלאחר מכן גם הכביש יתוקן. זהו מצב שהוא לא רק בלתי נסבל אלא גם לא חוקי. אנו צריכים להתנגד לכך בכל דרך. אם בפניה לבית משפט, עד לבג"צ - יש לעשות כן. אם כבר פנינו לבית משפט והפסדנו - יש לפנות שוב. אם אנו צריכים לסגור את היציאה מלפיד לחצי שעה כל יום ראשון בבוקר - יש לעשות גם זאת. הכל ענין של סדרי עדיפויות נכונים. אנו משלמים 600 ש"ח ארנונה ומיסי ועד חודש בחודשו. יש הרבה דברים לעשות איתם. בית כנסת - זה חשוב. מתנ"ס וגינון ואשפה ותאורת רחובות - חשוב. חינוך - חשוב מאוד. תיקון 15 מטר כביש ביננו ללפיד - הכי חשוב. בהרבה. יש לעשות כל דבר חוקי, ועד היום לא נעשה כל דבר חוקי, לתיקון 15 מטר הכביש. כי את הדין צריך לתת לא רק אם לא עושים דברים לא חוקיים. אם משהו מאתנו יהרג או יפצע שם - גם אז יהיה צריך לתת את הדין. כי הכתובת על הקיר. מזמן.

ronpel

New member
נשמח לקבל רעיונות חדשים

לגבי פעולות חוקיות שניתן לבצע. התקציב לא היה ולא יהיה מגבלה בנושא והוצעו על כך הרבה כספים. יש במזכירות תיק של כל ההיסטוריה והפעולות שבוצעו עד היום. כדאי לעבור עליו כדי להכיר את הפרטים. בכל מקרה נשמח לקבל רעיונות חדשים ונשמח גם להריץ אותם. לגבי הפעולות שנמצאות כרגע בתהליך אני מעדיף לא לפרט על גבי הפורום. אפשר להפגש ולקבל עדכון. רונן

למעלה