הודעה לכולם

../images/Emo18.gifהודעה לכולם../images/Emo18.gif

אחרי רצף של מקרים שבהם דיונים בנושאים פוליטיים ירדו לרמות שלא ראויות שיהיו בפורום, ולפגיעה בכל הצדדים, הגעתי להחלטה סופית: אין לדון בנושאים פוליטיים בפורום. מעכשיו והלאה, כל הודעה בפורום שתהיה בעלת אופי פוליטי, תימחק ברגע שאני אראה אותה. למקרה שמישהו ישכח את זה עוד כמה ימים, יש גם הודעה מנהלתית כדי להזכיר את זה בצד שמאל של הפורום
אושרית.

Y a n i B

New member
חבל. רשמתי כמה הודעות מאוד

מושקעות ואני מקווה שליאור (AKA JOHNGAL2) קרא אותן. לאחר שאנשים יושבים לא מעט ע"מ לכתוב הודעה - ובמיוחד כזו שאין בה (ללא ספק) שום פגם - את באה ובלחיצת כפתור מוחקת אותן. מחקי את ההודעות שצריך ותפסיקי למחוק שרשורים שלמים. תביני - פוליטיקה זה חלק מהחיים ואת לא עומדת לשנות את זה.
גועל נפש

Y a n i B

New member
ואגב:

א. ההודעות שלי לא כללו פוליטיקה. ב. הזמן של אנשים (שמשקיעים בכתיבת הודעה) יקר לא פחות משלך. אז תני לנו כבוד ותפסיקי למחוק שרשורים ע"ג שרשורים. ג. אני חושב שהמחיקה הטוטאלית שלך וההודעה "אין לדון בפוליטיקה בפורום" נובעת מהעצלנות שלך. אין לך כוח לקרוא את ההודעות ולחפש רק את אלו שיש בהן בעיה, ולכן את פשוט אוסרת על דיונים בנושא שמהווה חלק מרכזי מחייו של כל אזרח. אם אין לך כוח לקרוא את ההודעות כולן ולמחוק רק את אלו שבאמת צריך (בהנחה שבכלל יש כאלה) - תתפטרי מניהול הפורום.

mitzipitzi1

New member
אולי אתה לא יודע את זה

אבל בתפוז אי אפשר למחוק הודעה בודדת, אלא אם לא שורשרו לה הודעות. מחיקת הודעות לא קשורה לנוש ההודעה אלא לתוכנה ולאופן התבטאות אנשים מסויימים פה (ע"ע גועל נפש.)

Y a n i B

New member
"תוכן ההודעה" זה קשקוש בלבוש

אבל אני כבר לא מתפלא שהרוב כאן חושב ככה. היכולת להעמיק לחשוב היא מנת חלקם של בדיוק 3 אנשים בפורום הזה. שאושרית תשלח לנו את ההודעות שהשקענו עליהן כ"כ במסר, או שתבנה שרשור חדש עם ההודעות ה'תקניות'. כל שאר הדברים זה לא יותר מזיוני שכל של אנשים שחושבים שהם המציאו מהי התנהגות "נורמלית". הגיע הזמן שתתחילו לקרוא עוד כמה ספרים חוץ מאשר ספרי על מולקולות.

mitzipitzi1

New member
זה לא הרוב שחושב ככה

זה פשוט תקנון. תקנון? של תפוז? הלואוווו?? אושרית לא חייבת לך כלום. מתפקידה היא צריכה למחוק הודעות לא נאותות לפי שיקול דעתה. דעתה. לא דעתך. והיא לא צריכה לבנות שום שרשור חדש או לשלוח לך את הודעתך. אם הודעתך מלאה "פנינים" ואתה חייב לפרסמה שוב, תעשה "העתק הדבק" ותשמור את ה"פנינים" במחשבך... שהם לא חלילה יאבדו.... שלא נאבד עוד ירידה שלך על מישהו או סתם זלזול או התנגחות חסרת טעם...

natalysh

New member
אתה לא חושב שאתה חצוף?

מזה "מחקי", "תפסיקי", "תביני" וכו'...? מה אתה המפקד שלה? מי אתה בכלל שתקבע כיצד אושרית צריכה לנהל את הפורום? לידיעתך, אי אפשר להשאיר תגובות ספציפיות כשמוחקים את ההודעה אליהן הן שורשרו. כך שאין כאן שום דבר אישי נגד מה שכתבת. אם ההודעה שלך לא כללה פוליטיקה, יכולת לפנות אל אושרית כמו בן אדם במסר לבקש ממנה את תוכן ההודעה שלך (הוא נשמר איפשהו) ולפרסם אותו. או לחילופין, אם הוא יועד אל ליאור בלבד, יכולת לכתוב לו את זה במסרים. אבל למה לעשות את זה בדרכי נועם, אם אפשר להתחיל לירות לכל הכיוונים? מעניין שפרגון כמעט אף פעם לא נשמע ממך, אבל ברגע שצריך להתלונן, זו סיבה למסיבה.

Y a n i B

New member
אני חושב שאת ואושרית חצופות

מי זאת אושרית שתצנזר ע"פ דעתה? מי היא בכלל? יפה שהיא משקיעה בכתיבת הודעות למשתמשים חדשים ובכתיבת הודעות של "מזל טוב ליומולדת" לאנשים שהיא לא מכירה בכלל, אבל זה לא נותן לה לגיטמציה למחוק בצורה כזאת. מצטער. אני לא עומד להשקיע מאמצי-על ע"מ שתקראו את ההודעות שלי. אושרית היא המנהלת וזה התפקיד שלה. אם היא לא מסוגלת לעמוד בו - שתמסור את ההנהלה למישהו אחר או שיבטלו את הפורום הזה. לגבי פוליטיקה - ממה בדיוק את מפחדת כ"כ, נטלי? מה רע בפוליטיקה? (ואל תעני לי: היא מובילה לויכוחים, כי זו דעה של בנאדם מטומטם. אין שום דבר רע בויכוחים, וכדאי שתתחילי לקרוא כמה ספרים ע"מ לדעת מה המקום של ויכוחים \ פוליטיקה בעולם הרוחני וההגותי).

natalysh

New member
ואתה ממשיך בשלך...

אולי פספסת, אבל אני כן משתתפת בשרשורי הפוליטיקה בפורום. אין לי בעיה איתם. אבל אני בהחלט מבינה את הסיבות להחלטה ואני מקבלת אותה באהבה. אין שום דבר רע בפוליטיקה, אבל יש הרבה רע בדברים שהיא גוררת - קריאות ל"סילוק" עמים אחרים לים ועוד שאר פנינים. יתרה מכך, גם אם הייתה לי הסתייגות מההחלטה, לא הייתי פועלת בצורה המכוערת שאתה פועל ותוקפת על ימין ועל שמאל כל מה שרק זז פה, אלא פועלת בדרכי נועם במסרים. אין שום דבר טוב בתקיפות, וכדאי שתתחיל לאמץ לך גישה מכובדת לאנשים, לפני שאתה ממליץ לי ולאחרים לקרוא ספרים. לכל דבר יש צורה ודרך, אולי תמצא לעצמך ספרים ותקרא על זה? ולא, אתה לא תחלק פה פקודות ולא תחליט מה התפקיד של מי. אתה לא המפקד של אף אחד פה, אז תירגע.

Regina Phalange

New member
כמה שטויות בשירשור אחד...

זה היה יותר טוב מסקס+ספרות זולה+המון המון אלכוהול- בבת אחת. כל הכבוד לכם.

Y a n i B

New member
רואה? "שטויות" לא תמיד רעות.

את, למשל, מעדיפה את זה על סקס.

Y a n i B

New member
תלמדי לקרוא:

אמרתי שהיא מעדיפה את זה על סקס. התגובה שלך מתבססת על ההנחה המוטעית שיש פה לידי סקס זמין. מחרמן ככל שאני נשמע לך כאן בפורום - לא, אין לי סקס זמין כאן לידי (וזה, כמובן, בגלל שאני בהמה גסה וחצופה שלא יודעת דרך-ארץ).

Regina Phalange

New member
את/ה ממש נזק

גם ככה יש אנשים שחושבים שאני זה את, או את זה אני, או שמא זה בכלל אתה?
אידיוטים...

Veronica007

New member
מה?!?!?!

איזה פאקינג דימיון יש ביני לבינך? מי המטומטם? בחיי... כל פעם שאני חושבת שהגענו לגבול הטימטום, אנשים כל הזמן מפתיעים אותי מחדש

ההודעות שלך נמחקו אך ורק

כי היו משורשרות להודעות שכן היו צריכות להימחק. זו מגבלה טכנית ובאמת שלא היה בהן שום דבר שאמור להימחק. אם אתה רוצה את התוכן שלהן, אני אשמח לשלוח אותו אליך במסר. בקשר לדיונים בפוליטיקה, כבר ראינו כאן כמה פעמים שדיונים בפוליטיקה כאן יורדים לפסים מאוד מגעילים משני הצדדים והרבה אנשים נפגעים מהם. פוליטיקה לא קשורה ישירות לנושא הפורום, ואם דיונים בנושאים האלה פוגעים בפורום, הם לא יהיו כאן. לא חסרים פורומים בתפוז וברשת בכלל שבהם אפשר לדון בפוליטיקה כמה שרוצים. אני באמת חושבת שאם היית פונה אלי ישירות במסר, כל העניין הזה היה נפתר בצורה הרבה יותר טובה.

Carla12

New member
כנראה שפיספסתי כמה חלקים

מהשרשור , כי עד אתמול בלילה כשהגבתי היה הכל בסדר גמור... מישהו התנהג לא בסדר... מעניין מי זה .

למעלה