הודעה לכולם

mitzipitzi1

New member
את ../images/Emo31.gif

אתמול אושרית לא הספיקה למחוק את ההודעה שלך. שלדעתי- לא היתה צריכה להית מפורסמת אפילו דקה אחת. אבל כן, לא רק את התנהגה ככה.

leviatam

New member
כמה מאניש / נשות הפורום

הם חבורה מכובדת מאד של יפי נפש, בודרים במיוחד הנוטים מאד להיפגע קשה עד עומקי נשמתם מדברים של אחרים המעיזים למתוח ביקורת כלשהי על ההתחנחנות וההתעסקות בדברים פעוטים.

mitzipitzi1

New member
אה, כן, זה היית אתה!

קרלה, לשאלתך. אני אישית- לא נפגעתי וגם לא עד עמקי נשמתי- לא השתתפתי בשרשור כי יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר להתווכח עם ערבים פנאטיים. התעסקות בדברים פעוטים- אם תרצה, אבל לדעתי זה חמור שתהיה מפורסמת כאן הודעה של ערביה שדורשת לסלק את כולנו לים.

Carla12

New member
שניה !

מי בכלל המציא את זה "שאני דורשת לסלק את כולכם לים" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיברתי בכלל על דת האיסלאם ואמרתי שהם עוד ינצחו , והתכוונתי בזה שהם יצליחו לפתח תרבות זוהרת וכו' ולא הזכרתי את זה שרוצים לסלק אותך או העם שלך או לא ידעת מה , , אני לא אגיד לך עכשיו למה התכוונתי ומה אמרתי. אבל תנסי לא להמציא גירסאות שאינן מתאימות לדבריי ! כשתלמדי איך לכבד אנשים ולנהל דיון בצורה תרבותית , אני אשקול אם להתייחס אלייך שוב.

lernery

New member
תזכירי לי בכמה פרסי נובל המוסלמים

זכו? או הערבים? למקרה שאת לא זוכרת - אפס, עד כה. (לא כולל פרס נובל ל"שלום" שבא משיקולים פוליטיים ולא מלמד על הישגים מדעיים או תרבותיים)

Y a n i B

New member
עזוב, אנשים פה לא יכולים לקחת

אחריות על הדברים שלהם. ואם מישהו מעוניין (להיות בהמה גסה וחצופה שכמוני), אני אמליץ לכם בעיקר על ספרים של אסא כשר, ישעיהו ליבוביץ', וזאב בכלר. אני מקווה שאז תדעו לנהל דיון ברמה בסיסית.

Veronica007

New member
השאלה היא למה זה מפריע לך

"התחנחנות והתעסקות בדברים פעוטים"- למה זה מפריע לך? מה איכפת לך? אז בסדר, יש כאן כמה בנות מתחנחנות והתעסקות בדברים שלדעת הו מלכותו הם "פעוטים", מי שואל אותך מה לכתוב? אני ממש משתוממת לנוכח העובדה שאין לאנשים מה לעשות בחיים חוץ מלבקר תגובות של אנשים אחרים באינטרנט. היו ויש לנו כמה כאלה גם בקומונה. מפריע לכם- לכו לרוץ, לעשות סקס, לקרוא ספר. לאף אחד לא איכפת מהדעות הספציפיות האלה שלכם.

Y a n i B

New member
"לא יוצא מזה כלום" \ "לאף אחד לא

אכפת" אלה הם עוד 2 טיעונים מטומטמים. תגידי לי, גברת, מה "יוצא לך מסקס (שזה דבר מדהים כשלעצמו!)"? מה יוצא לך מ"לימודים"? מה יוצא לך מ"עבודה"? התשובה: לא יוצא לך כלום. בכלל, מי אמר שלכל דבר שעושים צריכה להיות מטרה? איזה מטרה יש לך כשאת קוראת שיר? כשאת שרה? כשאת מציירת?

Veronica007

New member
הנאה טהורה

כל הדוגמאות שהבאת- הנאה טהורה. אם כתיבת הודעות עם ביקורת- איך לומר את זה- לא ממש בונה בפורום גורמת לך הנאה- אשריך. ושים לב- זו לא ביקורת, זו סתם השתוממות. אני באמת לא נגדך פה, גם אני בדרך כלל נוטה להגיד בדיוק מה שאני חושבת.

Y a n i B

New member
אגב, אושרית:

בשאר הפורומים נהוג למחוק את ההודעה שצונזרה, ולהכניס במקומה הודעה חדשה בסגנון הזה: "כאן צונזרה הודעתו של X, מכיוון ש...". עם זאת, כצנזורית ראשית, אני לא מצפה ממך לעמוד בסטנדרט כזה.

באמת תודה על השיעור בניהול

אבל אני יודעת בדיוק מה אני אמורה לעשות. יש הודעות שאני בוחרת לא לתת הסבר על המחיקה שלהן בפורום, אלא במסרים אישיים. אולי אם היית מחכה קצת, היית מקבל הסבר מפורט במסר על כל הודעה והודעה שנמחקה. זו ההודעה האחרונה כאן שלי בנושא הזה. אם יש לך טענות נוספות, אתה מוזמן לפנות אלי במסרים.

moran f

New member
באיזה "שאר הפורומים" זה נהוג?

הכרתי פורום אחד שבו הודיעו על כל מחיקה בפומבי, וזה היה הפורום האחרון שהיה מציעה למישהו ללמוד ממנו.

Y a n i B

New member
אני לא יודע איזה פורום את הכרת

ומה הקשר ל: "וזה היה הפורום האחרון שהיה מציעה למישהו ללמוד ממנו.". על כל פנים, זה נהוג בפורום "תזונה" ובפורום "חד"כ". אלו 2 דוגמאות. ובין אם עושים את זה בפורום אחר או לא, מן הראוי לחשוב על העניין הזה (ולדעתי, לעשות זאת תמיד). ולאושרית: את חייבת לתת הסבר בפורום עצמו, תמיד, כי לא יתכן מצב שבו אדם אחר יכתוב הודעה ושהתגובה להודעה זו תצונזר והאדם שכתב את ההודעה הראשונה יחשוב שלא התייחסו אליו. מעבר לכך - ראוי לנמק באופן פומבי מדוע צונזרה ההודעה (וזה, כמובן, בהנחה שלא מתנגדים לצנזורה להבעת דעה באופן עקרוני).

moran f

New member
LOL

על כל הודעה? אני מקווה שאתה עדין פגוע מזה שמחקו לך הודעות ולא רציני. זה בדיוק המתכון לפורום מזעזע. "כאן נמחקה הודעה בגלל X" ואחריה דיון ארוך כמו הדיון הזה על האם זה מוצדק או לא, וכך לאורך כל הפורום. נפלא, זה באמת יהיה פורום מוצלח וענייני. זה לא קורה גם בפורומים שציינת למיטב ידיעתי. את פורום חדרי כושר אני לא כל כך מכירה, אבל בפורום תזונה בהחלט מוחקים הודעות בלי להודיע על זה בפומבי. למה מוחקים? כי ההודעות עוברות על כללי הפורום. וזו בדיוק הנקודה. לפורום יש מנהל, והוא קובע את כללי הפורום. "בלי פוליטיקה" זה בהחלט כלל לגיטימי שיכול לנבוע מסיבות לגיטימיות או לא, אבל זה לא משנה. המנהל מוחק הודעות שחורגות מכללי הפורום והוא לא חייב לך דין וחשבון בכל פעם שהוא עושה את זה. בדרך כלל גם נשלחת הודעה במסר למי שמחקו הודעה שלו. מי שמחקו הודעה ששורשרה אליו ויחשוב שלא ענו לו - אני באמת לא רואה מה כל כך נורא בזה. אם יש לך בעיה עם כללי הפורום או הניהול של פורום מסויים אתה יכול לפנות להנהלת הפורומים דרך פורום משוב או דרך הלינק "כתוב לנו" בתחתית כל עמוד.

Y a n i B

New member
תנאי ראשוני והכרחי לכך שפורום יהיה

תקין הוא שיתקיים בו פיקוח על הצנזורה שמופעלת. אני הצעתי דרך לכך, וצריכים לקבל אותה. בפורום תזונה בהחלט מודיעים על מחיקת ההודעות, וגם את ממציאה דברים בלי לבסס אותם. במדינה דמוקרטית (לפחות כזו שמתיימרת לכך) אסור באופן עקרוני לצנזר דעה של אדם. לכן - מחובתו של המצונזר לדרוש (לפחות!) הסבר לסיבת הצנזור ולשלילת הגילוי של דעתו. לכן, אין כאן שום דבר לגיטימי (את מתבלבלת וחושבת שזה פורום פרטי של "לטינית בנשמה"). "בד"כ נשלחת הודעה" - הנה את בעצמך מרגישה לא בנוח עם מה שכתבת ומצמצת את דבריך ל: "בד"כ...". אני דורש שזה יהיה תמיד. את לא רואה בהודעה שלא נענתה שומדבר נורא מכיוון שבניגוד אלי את לא חושבת שלאדם שהשקיע ממרצו וזמנו בכתיבת הודעה מגיעה התייחסות הולמת. את גם לא חושבת שזה נורא כי את לא מבינה שאדם שכתב הודעה, וקיבל אליה תגובה, וכעת מרגיש שמחובתו(!) להגיב (כי הוא לוקח אחריות על התגובה הראשונה שלו) - כלום לא ימחק את תחושת החובה של אדם כזה. למי ששוחח איתו ולו עצמו. שנאמר: "חכמים, היזהרו בדבריכם". מעבר ל"לשלוח אותי לתפוז" - יש לך משהו ענייני לומר?

Y a n i B

New member
והקישור שמוכיח שהמצאת דברים:

כאן. תזכורת: את אמרת ש: "את פורום חדרי כושר אני לא כל כך מכירה, אבל בפורום תזונה בהחלט מוחקים הודעות בלי להודיע על זה בפומבי." מה יש לך לומר עכשיו?

moran f

New member
שלא הוכחת כלום

לא טענתי שאף פעם לא מודיעים על מחיקה, טענתי שלא תמיד מודיעים על מחיקה. כדי להוכיח את זה תצטרך להראות לי שאף פעם לא מחקו שם הודעה (ואני אפילו אהיה נדיבה - פירמידות למיניהן לא נכללות בהגדרת הודעות לצורך ההוכחה הזו) בלי להודיע. מזה שהמנהל ציטט שם את כל ההודעה ברור שזה מקרה מיוחד שבו ההודעה נחמקה בטעות או נמחקה לצורך חסימת המשתמש בלבד. זה עוד לא מעיד על הכלל.

למעלה