הודעה לכולם

Y a n i B

New member
חובת ההוכחה היא על טוען הטענה

ואת הראשונה שטענה. וזו הייתה טענתך: "את פורום חדרי כושר אני לא כל כך מכירה, אבל בפורום תזונה בהחלט מוחקים הודעות בלי להודיע על זה בפומבי." וכעת את אומרת: "טענתי שלא תמיד מודיעים על מחיקה". ובכן - הראי לי מקרה שבו לא הודיעו על מחיקה. עד שלא תוכיחי את זה, נמצאת כשקרנית.

moran f

New member
ואיך אני אמצא לך הודעה מחוקה?

וכן, אמרתי "מוחקים". לא אמרתי "תמיד מוחקים". לא שיניתי את טענתי. אני לא הראשונה שטענה, אתה זה שטען שבפורומים אחרים נהוג להכניס הודעה על מחיקה במקום הודעה מחוקה. בבקשה - הוכח. הודעה אחת כזו עדין אינה נוהג.

Y a n i B

New member
אמרת:

"בפורום תזונה מוחקים הודעות בלי להודיע על זה בפומבי". לא אמרת: "לפעמים מוחקים הודעות". אמרת: "מוחקים הודעות". לאיפה ה"לפעמים" הזה שאת מתיימרת לו נעלם? שימי לב גם לכשל בטענה שלך: אם אמרתי "נהוג למחוק" (מה שאת מפרשת כ: "מוחקים לפעמים") - למה את רוצה שאני אוכיח את דברי? הרי את בקשתי שאת תוכיחי את דבריך את לא מקבלת. אז מדוע אותו טיעון, כאשר הוא מופנה כלפיך, לא מקובל עליך? סוג של צביעות. עם זאת, אני יכול להציג לך לפחות עוד 5 הודעות כאלה (חפשי תחת השם "TOMMYTHECAT" ובנושא: "נמחקה"). זה כבר נוהג. (שלא לדבר על פורום חד"כ).

mitzipitzi1

New member
והיא גם לא אמרה "תמיד מוחקים הודעות

אתה לא קולט את הפאתטיות שבטענות ההזויות שלך?

Y a n i B

New member
אז למה שנפרש את זה לפי איך שאת רוצה

כמה נקודות האייקון הזה מוסיף לי במו"ר?

moran f

New member
נו, באמת

אני לא מתיימרת לכלום. אמרתי שמוחקים. זה לא חייב להיות תמיד. מי אמר "מי שטען ראשון צריך להוכיח"? רמז - לא אני. הבעיה שלי להוכיח את דברי היא טכנית. גם 5 פעמים זה לא נוהג. וזה באמת דיון נורא מיותר, אבל אם נורא חשוב לך להוכיח לי שאני שקרנית, תוכיח לי במסרים.

Y a n i B

New member
כל מה שכתבת לא נכון. הסברים במסר

ולמי שהתעניין בדיון עצמו: -5 פעמים מתוך 5 זה כבר נוהג. אחרת - הגדירי "נוהג".

moran f

New member
ואיך אנחנו יודעים שזה מתוך 5?

אגב, נורא יעזור אם תביא משהו עדכני יותר מ-2004.

Y a n i B

New member
לא אמרת שהדיון מיותר? אם כן - מדוע

את ממשיכה אותו כאן? -זה מתוך 5 כי את המצאת דברים שלא קיימים (וכי טענת טענה שאינך יכולה לעמוד בה). -אם היית עושה חיפוש היית מגלה הודעות הרבה-הרבה יותר עדכניות. אבל זה לא רלוונטי, נכון? הרי 5\5 או 6\6 זה לא "נוהג". נכון?

moran f

New member
נכון, שכחתי שאני שקרנית

ואנחנו יודעים שזה מתוך 5 כי לא מצאת הודעות שנמחקו בלי שתבוא איתן הודעה כזו. בהחלט הגיון מדהים, בהתחשב בעובדה שבלי הודעה כזו אין לך עדות למחיקה. מתי אמרתי שאני לא עושה דברים מיותרים? אני עושה המון כאלו.

Y a n i B

New member
תגובה:

-אני נמצא זמן רב הרבה יותר ממך בפורום תזונה. -את מנסה לבסס טענה נגדית מתוך הנחה שאם אנסה למצוא הודעות מחוקות לא אצליח בכך. אבל כבר ברור שאין לך שום יכולת לבסס את הטענה שלך מכיוון ש"הודעות מחוקות" כשמן הן - מחוקות. אם כן, איך את מבססת את הטענה שלך? -לגבי ה"מיותר" - העלית בי
. ועדיין - למה ביקשת שנמשיך במסרים? כוונתך ל"מיותר מבחינת שאר הפורום"?

moran f

New member
מה הקשר לזמן?

ברור לך שאם אתה לא שם 24/7 יש סיכוי שמחקו הודעות בלי שראית ובלי להסביר בפומבי? אני מבססת את הטענה שלי על זה שיצא לי לראות את זה קורה. אני לא חושבת שאני צריכה להוכיח לך שום דבר. אתה זה שאמר שמי שטוען צריך להוכיח, אתה טענת שהמדיניות היא להשאיר הודעת הסבר אז בבקשה - הוכח. כשאמרתי מיותר התכוונתי למיותר.

Y a n i B

New member
דיברנו על הנוהג, שכחת?

ומי שנמצא במקום מסוים זמן רב יותר מכיר את נוהגו של המקום. את ההוכחות שלי נתתי כבר, ויש עוד (לפחות) 4 או 5 כאלה. אם את עצלנית מדי לעשות חיפוש - זאת כבר בעיה שלך. אם את בוחרת להתעלם מההוכחות לכך שהמדיניות היא "להשאיר הודעת הסבר" (כפי שהוכחתי לך בלינק שנתתי) - זאת הבעיה שלך. "כשאמרתי X התכונתי X" - נו - ולא הבינו אותך. אז שואלים אותך למה התכוונת. ובכן, למה התכוונת?

moran f

New member
הבאת הודעה אחת

חיפוש לא יעזור לי. זה שאני אראה שהיו מצבים שבהם השאירו הודעות לא אומר שלא היו מצבים שבהם לא השאירו. לכן ההודעה שהבאת לא מוכיחה שזה הנוהג או המדיניות. ותהכוונתי לזה שהדיון הזה מיותר. המילה "מיותר" נמצאת במילון, אני בטוחה. לא התכוונתי לשום דבר אחר, או מעבר למיותר.

Y a n i B

New member
המילון לא יציל אותך

מיותר הוא דבר שכבר אין אליו דרישה (לדרוש משהו = לרצות משהו) ע"י האדם שמחליט שהוא מיותר. כלומר - האדם מחליט שהוא לא רוצה בדבר מסויים. ואילו את רוצה (את הרי ממשיכה את הדיון כאן בפומבי) ולא רוצה ("מיותר") בדבר הזה. הגיע הזמן שתחליטי. לגבי ההודעות - אני אחזיר אותך לדברי הקודמים: "את מנסה לבסס טענה נגדית מתוך הנחה שאם אנסה למצוא הודעות מחוקות לא אצליח בכך. אבל כבר ברור שאין לך שום יכולת לבסס את הטענה שלך מכיוון ש"הודעות מחוקות" כשמן הן - מחוקות. אם כן, איך את מבססת את הטענה שלך?"

Y a n i B

New member
אין שום דבר רע בעקשנות

את, לעומת זאת, מתעלמת מהטענות. כמובן, זה הרי נוח לך.

moran f

New member
לא נוח, משעמם

אני לא יכולה להוכיח לך דבר שהוא טכנית לא בר הוכחה. מדיניות הרבה יותר קל להוכיח - תראה לי איפה היא כתובה או תביא לי את קובע המדיניות שיספר לי שזו המדיניות שלו. אבל לך הרבה יותר קל או כיף או מה-שזה-לא-יהיה להניח שאני שקרנית כי זה נוח לך ותומך בטיעון שלך. והאמת? לא אכפת לי. אתה מוזמן לחשוב עלי מה שאתה רוצה. לי משמעם, אני עם הדיון הזה גמרתי. אתה מוזמן להגיד את המילה האחרונה לאור העובדה שלפי עדותך אתה מרגיש חובה להגיב.

Y a n i B

New member
ואגב, ההתייחסות שלך ל"מילה האחרונה"

באמת פאתטית. במיוחד לאור 2 השורות הראשונות בהודעה הזו.

למעלה