הודעה רדודה

../images/Emo18.gif הודעה רדודה

הסתובבתי בערב בקניון החדש ברעננה וקלטתי אחת יפהפייה. פשוט בשניות הראשונות ניסיתי לחשוב איזה מה שמה ומאיזו פרסומת היא מוכרת לי.. ואז ראיתי אותה עם מישהו.. שהלך איתה. והתמזמז איתה. והיה..לא יפהפה. אפילו לא חמוד. שמנמן. נמוך. נראה ילד.. ופשוט, סליחה על הרדידות, חשבתי ->
<- איך ולמה ואיך... זו אחת השאלות.. איך אתם מסבירים את זה? שהרבה פעמים רואים בנות יפות ממש עם בנים שנראים רע. וכמעט לא רואים את זה קורה ההפך...

bad girl201

New member
ממש אין לי הסבר לתופעה הזאת

אפילו שאני עצמי הייתי חלק ממנה (בלי להשוויץ)- יצאתי עם בחור שנראה רע וגם אופי דפוק בריבוע...לא יודעת להסביר את זה...

magenta73

New member
זה קורה גם ההיפך

וקוראים לתופעה חוסר בטחון עצמי.

OnlyLeigh

New member
מה?!

אולי יהיה לכן קצת קשה לתפוס את זה אבל יש 'תופעה' שנקראת להסתכל על האופי P:

ת מ ו ז

New member
ההפך הוא נכון..

אדם שיוצא אם מישהו שניראה טוב "כמוהו" הוא בעיני החסר ביטחון, ואני מעידה בכנות שיופי היא חלק חיצוני בלבד במערכת היחסים.

עלופינה

New member
תגדירי בן שנראה רע

ותעני לי למה כדאי לי להיות עם נסיך היופי אם הוא משעמם אותי ואין לי איתו שום נושא שיחה שמעניין אותי בזמן שיש בנים שמרשימים אותי מבחינה אינטלקטואלית וכיף לי איתם מאוד והם לא נראים פצצות הם אפילו מכוערים אבל הם מושכים אותי מאוד ואני כותבת בתור בת שנראית ממש ממש טוב.

guysahaf

New member
הנה לך הסבר

אני חושב שמשיכה עובדת על שוויון. אם הייתי מכוער, הייתי נמשך גם לבנות שלא נראות כ"כ טוב. אבל מה לעשות - ככה קרה, ואני נמשך רק ליפות. כשאני פוגש בחורה נחמדה, מצחיקה, שכיף לי איתה וכו' וכו', והיא לא נראית טוב, היא נהיית ידידה ממש טובה שלי. צריך יותר מאופי בשביל קשר זוגי, וזה משיכה.

Cobe1982

New member
אתה צודק לגבי העניין של ה`עוד משהו`

אבל למה אתה חושב שזה שוויוני? אתה לא מכיר אף שרק שפשוט לא נמשך לדוגמניות אם אין להן פוטנציאל להצליח גם בחו"ל? הנקודה היא שכן, משיכה חיצונית היא חלק מהעניין בשביל הרבה מאד אנשים, אבל זה לא בהכרח צריך להיות היופי, שעושה את זה. יש כאלה שנמשכים לאברי גוף מסויימים או לנתונים פיזיים. אחרים נמשכים למבנה פנים זה או אחר, וחלק בכלל מעריכים סגנון לבוש... מה שאין לי בו כל ספק, זה שיפה ככל שתהיה, אף בחורה לא תעניין אותך אחרי השלב של הסקס- אם אתם לא מתחברים מנטלית. זה נתון די מופשט, כי יש כלמיני סוגי תקשורת, אבל זה מה שבאמת חשוב. המשיכה החיצונית היא כבר קטע אישי, ואין שום נוסחה שמתיימרת להתאים בין בני זוג עפ"י מראה. זהו.

עלופינה

New member
ההבדל בין המינים מותק

השאלה שנשאלה הייתה למה בנות נמשכות למכוער ולא ההיפך הרי ברור שהבנים מטבעם נמשכים ליופי כי אין בת שלא נראית טוב המין הנשי מטבעו יפה ולכן אין להם צורך לברור את אופיין לעומת הבנות שנתקלות במין הגברי שהוא מה לעשות לא ניחן ביופי כי לשם כך הוא עונה למין זה! ולכן בחורה שמעריכה את עצמה לא תשפיל מבט לכיוונם של "כוסונים חלולים" אלא תעדיף לברור את בעלי האגו המכוערים ולנסות לגלות את קסמם הפנימי שהוא ישאר איתם לנצח וזה מה שבסופו של דבר ידליק וימשוך אותה אליו!

ת מ ו ז

New member
עכשיו ממש הצחקת אותי!!!

מי אמר שאתה יפה ? אולי לדעתי אתה שיא התיאור, עזוב שיופי הוא בעיני המתבונן, ושיופי לא נימשך לעורך זמן, הגאווה המגעילה שלך דוחה אותי אישית ועוד הרבה מהפורום. כדי שתתחיל להסתכל מעבר, כי אם תחפש בבחורה את ה"יופי" הזה אל תתפלא שכל המערכו יחסים שלך יהיו על הקרשים, חסרי משמעות, אם בכלל שמעת על המילה הזאת. לפי מה שקראתי זה פשוט ניראה שאתה לא חושב יותר מדי לפני שאתה כותב או אומר משהו, ובאמת חבל. תמוז.

מניסיון

תמיד כשהולכים על בנים יפים, האופי שלהם דפוק... מהרבה הרבה בחינות.. ובדרך כלל בנים פחות יפים, האופי שלהם מדהים, עמוק, הפנימיות שלהם מדהימה וכולי וכולי... בגלל זה אני מעדיפה להיות לבד כרגע.. סתם בלגן למי יש כוח..

OnlyLeigh

New member
טוב שגם את לא הגזמת

סטראוטיפים מטורפים. מה, רק יפים = טיפשים ומכוערים = חכמים? תפסיקו עם הסטיגמות והקיצוניויות. יש אנשים יפים וטיפשים, אנשים יפים וחכמים, אנשים מכוערים וטיפשים, מכוערים וחכמים, וכאלה עם נמשים שאוהבים בלונדיניות וכאלה עם נקודת חן על התחת שאוהבים שמנות. וכ'ו וכ'ו והרשימה ממשיכה.

לא הכללתי

למה לא הכרתי אנשים יפים שהם מקסימים? ולא הכרתי מכוערים שהם מניאקים בטירוף? הכרתי.. אני אומרת בכללי, בערך מה שבדרך כלל קורה, לפחות לי

mr dude no 1

New member
אוליי..אני ימצא פה מישהי אם זה ככה

כי כל הזמן אני נדפק עם בנות סתומות כמו נעל! אם יש פה מישהי חמודה ויפה שמעוניינת שתשלח לי מסר.

ladystardust

New member
גבר זה אופי, לא יופי...

גם אני חושבת, גבר שנראה טוב, זה איכשהו דופק לו את האופי, אני כבר הבנתי שגבר זה אופי, לא יופי :) ואגב בתור בחורה שנראית טוב, אני חושבת שזו בעיה למצוא את הבחורים ההם, הפשוטים והחמודים, אני לא חושבת שהם מעיזים להתחיל איתי בדרך כלל.. פספוס... :)

למעלה