הודעה רדודה

ladystardust

New member
:)

כן, הבעיה היא אבל שכשאת נראית טוב, הבחורים החומדים האלה, עם האופי הטוב, כמעט ולא ניגשים אליך... כל העולם הזה הוא מערכת פספוסים אחת גדולה לפעמים... טוב, מספיק עם מחשביות סתמיות על החיים בשעות לילה מאוחרות :)

painlies

New member
אז תגשי את!

מה יש לכן? רק אנחנו צריכים לעשות את כל הצעדים - יאללה.. תעזו! לא יקרה כלום

בנות ניגשות, תאמין לי

אבל אני אישית לא יודעת להבדיל בין החמודים לבין המניאקים.. אז אני סתם ניגשת.. אז הפסקתי לגשת אליהם בכלל...

De-Panther

New member
כי בנים הם רדודים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ולרוב חושבים דרך האיבר שנמצא בין הרגליים שלהם אולי המכוער ההוא שראית הוא בנאדם גאון וזו שהייתה איתו היא סתם טיפשה למה לו לצאת איתה אם היא כל כך לא לרמה האינטלקטואלית שלו??

Anna89

New member
זאת לא בדיוק "תופעה".

יש פשוט אנשים אנושיים לשם שינוי בעולם הזה, שמסתכלים לא רק על יופי. ירבו כמוה.

ט ו ב ו ש

New member
מניסיון אישי

היו לי 2 חברים שונים זה מזה. אחד מהמם אבל אידיוט גמור ושני לא שיא היופי אבל חכם ובעל אופי פשוט מושלם. אני אישית מעדיפה בחורים מהסוג השני לא שיא היופי אבל חכמים ומצחיקים כי יופי זה לא הכול בחיים.

TheWhiteTigris

New member
נראה לי עיניין של חוסר ביטחון

שימי לב שזה קשור ל"יפהפיה". האפשרויות: 1) הביטחון עצמי שלה נמוך כים המלח, ובטוחה שהיא "סתם" בחורה רגילה, ולכן תעדיף אחד שלא נראה משהו... 2) הביא מאוד יפה, מה שגורם לבנים להעדיף לא להתחיל איתה כדי "לא לקחת סיכון", ואז המכוער שכן תפס ביצים והתחיל איתה - לקקח אותה.

eitan007

New member
דגגדגדגדגד

#include <iostream> #include <string.h> using namespace std; class Word { private : char * word; char * trans; char * example; public : Word():word(new char[20]),trans(new char[20]),example(new char[80]) {} char* getword() { return word;} char* getrans() { return word;} char* getexample() { return example;} int setword(const char * w) { word=strcpy(word,w); return 1; } int settrans(const char * w) { trans=strcpy(word,w); return 1; } int setexample(const char * w) { example=strcpy(word,w); return 1; } }; bool wordcompare(const Word& w1,const Word& w2) { if ((strcmp(w1.getword(),w2.getword())==0) && (strcmp(w1.getword(),w2.getword())==0) && (strcmp(w1.getword(),w2.getword())==0)) return true; return false; } int main() { Word w1; Word w2; int a; w1.setword("bob"); w2.setword("bob"); cout<<wordcompare(w1,w2)<<endl; cin >> a; return 1; }

Anna89

New member
שטויות

אתה רומז שאנחנו יוצאות עם בנים בגלל הכסף? מצטערת, אבל זה פשוט שטויות.

oryad

New member
רדודים, אולי יש משהו מעבר ליופי?

לא כולם כמוני גם נראים טוב וגם חכמים

evilplate

New member
נו זה פשוט...

ביטחון עצמי מאוד גבוה של "המכוער",בחורות נורא נמשכות לביטחון עצמי ויש הרבה אנשים שלא נראים הכי הכי טוב אבל יש להם פוזות(לא חייב במובן הרע של המילה אבל גם..) ויודעים איך לדבר ולהציג את עצמם בשביל שבחורה תידלק עליהם,לאנשים האלה אני אומר כל הכבוד,הלוואי והייתי כמוכם אם לא יופי אז לפחות קצת ביצים :(

חוץ מזה

אדם שלוקח מישהו בגלל מראה חיצוני אז הוא דפוק כי לדוגמא אחד יקח אישה פצצה בגלל איך שיא נראית. מה הוא יעשה שהיא תיהיה בהריון? ישנא אותה... וכן על זה הדרך.

למעלה