הודעה רדודה

הממ.. כל במש כל הדיון הזה שתקתי

כי לא היה לי כוח להיכנס לזה, וגם ככה כבר רשמו את דעתי (בקיצור: יש אנשים שנמשכים לאופי) רק על מה שאתה כתבת הייתי חייבת להגיב... רק שתדע.. נשים בהריון זה אחד הדברים היותר יפים שהטבע יצר.

מעין234

New member
לפי דעתי...

בתור בת..איך שאני רואה את זה.. בנות נמשכות לביטחון עצמי ולא למראה חיצוני. ככה אני לפחות...אם יבוא לי יפיוף בלונדיני כולו יצירה של מיכאלאנג'לו אנאערף...אבל יהיה מסכן כזה וביישן ולא יעיז אפילו להרים ת'מבט מהריצפה-זה לא מושך. כי הוא משדר שהוא אפס..ולא משנה כמה יפה יהיה. לעומת זאת מישהו עם ביטחון עצמי אבל לא נראה משהו פשוט משדר חוזק ..אני לא יודעת להסביר את זה אבל האגו הגברי זה פשוט דבר שמושך אותנו כמו זבובים לחרא (חחח הקבלה יפה לפעמים בחורים באמת יכולים להיות חרא) זהו לפני שיתנפלו עליי פה אני מתעופפת...

gali p

New member
בטח שזה קורה ההפך..ראיתי המון זוגות

שהיא מכוערת או עם פנים רעות והוא נראה נחמד או עם פנים טובות..את נושא הפנים הרעים והטובים אוכל להסביר אבל פעם אחרת

Bassman

New member
בנות הן הרבה פחות רדודות ממה שהן

רוצות שנחשוב...

tslilush

New member
התשובה פשוטה

אין תשובה. אהבה זו אהבה. באמת לא קלישאה, זה נכון. הנה אני שנחשבית יפיופה, האחרון שאני עדיין חולה לו על הצורה (אבל היסטוריה), לא יפה במיוחד, לא... פשוט ראיתי אותו על בסיס קבוע ולאט לאט נשביתי בחיוך שלו, במי שהוא, בתנועות גוף שלו, בזה שהוא אדם טוב, הוא פשוט כזה מותק, ואנטיליגנט ורגיש, ו.. כול החברות "מה מי זה החתול הממש לא משגע הזה?" ואני רואה אותו ופורחת. אי אפשר לכווץ אהבה להסברים רציונלים זולים כמו "חוסר ביטחון, עודף ביטחון, סבתא שלי"

למעלה