הודעת מנהל הפורום

אירילה

New member
../images/Emo18.gif הודעת מנהל הפורום ../images/Emo150.gif../images/Emo196.gif

לא אכנס כאן לפוליטיקה מקומית ,אך כפי שהתחוור לי נוצרו בישוב שני מחנות יריבים בתוך ועד הישוב תפקידי כמנהל הפורום הוא לדאוג לכך שלא תהיה אף פגיעה בכל אדם שהוא בישוב ע"ג הפורום לכן.... כל הודעה אשר תהיה בה מן הפגיעה ,השמצה ,אישומים על רקע אישי ,חשיפת פרטים אישיים ,העלבה ,שימוש במילים לא הולמות ,תגרום למחיקת ההודעה מיידית ללא כל התראה או הודעה או מסר והגלישה לפורום תחסם לאלתר. הודעה זו היא חד פעמית ולא אחזור עליה פעמים נוספות ,כמו כן הודעה זו תנעץ בזמן הקרוב בתחילת הפורום. תודה על תשומת הלב גרשון/מנהל הפורום

pini19

New member
אתה מוכן לפרט!!

אם יש מחנות יריבים בתוך ועד הישוב , אני חושב שהציבור צריך לדעת מה קורה!!

אירילה

New member
זה לא תפקידי , תפקידי הוא לנהל את הפורום

ולשמור על טהרת כללי תקנון הפורום בלבד. לצורך העניין יש לך את מזכירות הועד - פנה אליהם.

wow wow

ואני לתומי חשבתי שערמות הגזם זה שיא הדרמות בישוב. נעבור עתה אל השטח לשמוע דיווחים...........אליך פיני 19

pini19

New member
קראתי כמוך ואני מזועזע!!

למה משה דויד רוצה להדיח את טימי(לא נתן שום סיבה עניינית) אני חושב שמגיע לנו הסברים יותר מסתם ניסוחים מעורפלים בעיתון?! מי הם 4 חברי הוועד האחרים למה הם לא מזדהים?ומה המטרה שלהם במהלך הזה(האם הם קשובים לדעת התושבים) מה קרה בין ועד לפיד לסוסן ראש המועצה? אני מקווה מאד שלא נחזור לימי המחנות כפי שהיה בועד הקודם ולמלחמות חסרות התוכן, אני לא מבין מי צריך את הזעזוע הזה עכשיו במיוחד לאחר שהישוב עלה על דרך המלך, נראה טוב ומתפקד טוב. אני חושב שמגיע לנו הסברים לפני "ששורפים את המועדון" יש עכשיו כמה אנשים שמחככים ידייהם בהנאה רבה עכשיו (סוף סוף הצליחו לתקוע טריז בועד הישוב ולהדיח את ראש הועד, ראה ידידנו מצפון) ואני לא חושב שצריך לתת להם את הסיפוק הזה.

גרשון פליז אנחנו משועים לאינפורמציות

לא תזיק סקירה קצרה על מה קורה בשטח ומתחת לשטח ואם אפשר אז אנא תתרכז בבקשה בדברים החשובים ביותר ושאני אומר דברים החשובים ביותר אני כמובן מתכוון לשמועות ולרכילויות החמות ביותר כי לדעתי יש לזה את הריטינג הכי טוב כדי להציל את הפורום שכה יקר לי ולך ואולי גם לפיני 19 אני קורא בהזדמנות החגיגית למתחזים מהגבעה להגיע לכאן מחדש וסליחה אם התעכזרתי אליכם יותר מדי. אתם חסרים לי מאד.בלעדכם אני חצי מתחזה.

אירילה

New member
האם הריסת חברות שווה שלטון ?

עפ"י הכתבות במודיעין ניוז ובזמן מודיעין ,שני החברים הטובים ביותר שהיו אי פעם בישוב נפרדו מחברותם ,יכול להיות שהתמימות שבי לא מבינה כיצד שני חברים כה טובים משליכים את חברותם ע"מ להיות בראש הצלחת. אני זוכר עוד לפני 10 שנים כיצד טימי ומשה דוד היו מסיירים יחדיו כל בוקר בישוב ורושמים את בעיות התשתית ,התנועה ,חינוך. האם הרדיפה ל"ראשות השלטון" שווה את מחיר ההיפרדות מהחברות הכה טובה שהיתה ביניהם ,עצוב לי ממש לראות כיצד מתנהלים הדברים ביניהם. לא אספק כאן רכילויות ואין גם בכוונתי לעשות כך גם בעתיד ,הדבר היחיד כאמור שמצער בכל זה הוא סוף החברות למען שלטון. חבל שכך. ואם כבר הזכרת את כפר האורנים ,יו"ר ועד כפר האורנים כבר יצא בתרועות שמחה ,בהודעה שכתב בפורום של הכפר תחת השם חדשות , ישנו פתגם מאוד עתיק האומר "בנפול אוייבך על תשמח" כדאי ליו"ר ועד כפר האורנים לאמץ את הפתגם ,כי לא חשוב מי שיהיה היו"ר הבא בלפיד ,יש הסכמה כללית לגבי המעבר. אני קורא כאן לשני החברים הטובים לשוב ולהתאחד ,האמינו לי חברות חשובה יותר מהכל ,גם מפוליטיקה. גרשון

פוני 2007

New member
לזה קוראים חברות? שלטון?

לא מזמן כתבתי וקראתי לתושבים להפיל את הוועד (ניתן לבדוק זאת בשירשורים) אני שמחה שהיום הזה הגיע ועכשיו כולי אופטימיות לגבי עתיד הישוב יחד עם זה אני לא מבינה איך רונן נכנס כאן לתמונה האם הוא אשם בחברות המפורקת? או אולי לזה שרובנו לא יודעים מי הועד שלנו? או אולי שלא נעשה כלום בישוב בשנים האחרונות חוץ מאתר פסולת משובח, מגרש בשטח לא לנו ,משרדי ישוב שנראים כמו צריפים ובל נשכח את בית הכנסת שנראה כמו מעברה? רונן זה לא יפה, תעזור לנו לצאת מהביצה הטובענית.

חשוב לנו לדעת מה עדיף

הרי אחד מהם צריך לנצח ולהיות יושב ראש בועד.מה עדיף לנו בישוב? והכי חשוב לי לדעת את מי לדעתך מעדיפים המתחזים מהגבעה שבאים כל פעם ללכלך על לפיד.

פוני 2007

New member
זה לא עניין של עדיפות

זה עניין של הגיעו מים עד נפש והישוב לא מתקדם לשום מקום צריך שינוי

פוני 2007

New member
ברור מאוד

איזה ישוב חייב שינוי אבל בגלל כמה "עיוורים" אפרט. לא סתם מחירי הבתים של שכנינו מעבר לקו גבוהים משלנו ולא סתם מספר תושבים מאצלנו עברו להתגורר מעבר לגדר ולא סתם כל תושבי שכנינו מכירים את הוועד שלהם ולא סתם הוועד שלהם כותב ומגיב לשאלות התושבים בפורום ולא סתם הישוב מעבר לקו רק מתפתח ולא סתם בית הכנסת שם הוא מבנה מכובד ולא סתם יש להם גינה ציבורית יפיפיה שהולכת וגדלה כל הזמן ויש עוד הרבה סיבות למה אצלנו צריך שינוי ובכפר האורנים צריכים רק להמשיך בדרך

פוני את לא רואה טוב כי הפוני מסתיר לך

גבעת אורנים הוא ישוב לא מי יודע מה יפה וחוץ משני רחובות באמת יפים ברכס כל השאר נראה כמו שכונה עם נוף ממש מכוער לגורדי השחקים של מודיעין עילית.המסכנים גרים בשטחים בלי כביש אליהם וכניסה נורמלית. אין להם אפילו מגרש כדורסל נורמלי ושלא לדבר על מגרש כדורגל או אמפי למופעים. אבל אני ואת מה אכפת לנו אנחנו הרי "גרים" בלפיד.

pini19

New member
המתחזה פוני (רונן) ...אל תמהרי לשמוח!!!

עוד צפויות לך הפתעות ...וכלם לרעה. צעקות השבר שמגיעות מכפר אורנים להתאחד עם לפיד לא בדיוק מראות שלפיד הוא ישוב "גרוע"( כי הרי מי ירצה להתאחד עם ישוב "גרוע") הם מראות שאתם בלחץ אטומי, שעון החול שנקרא כפר אורנים הולך ואוזל ואתם מנסים להיתלות על המקום היחידי שיכול להציל אותכם וזה לפיד ומועצת חבל מודיעין (ואם אתה שואל על ערך הבתים, בוא נדבר עוד שנתיים כשתחלקו כביש משותף עם מתיתיהו מזרח ולא תסעו דרך לפיד) ולעצם הענין: אף אחד לא יתן להכניס את הישוב פעם נוספת למלחמת מחנות, ו ואם אתם שואלים אותי זה גם לא יקרה. אני מאמין שחברי הועד יראו אחריות ציבורית וישימו את כל האינטרסים האישיים מאחוריהם ,לכל דבר יש זמן וזהו זמן הבחירות!! מי שחושב שמישהו לא מתפקד (מה שלא נראה בשטח, כי הישוב נראה מצוין) יואיל נא בטובו לחכות לבחירות ולהציע את מרכולתו והציבור יחליט. לא זכור לי שכל אחד מחברי הועד הללו יצא בביקורת גלויה במשך 3 שנים האחרונות כנגד דרכי פעולותיו של הועד והעומד בראשו אז מה פתאום נזכרתם עכשיו.....למה לא הייתם אופוזיציה לוחמת אם המצב היה כל כך "גרוע" . אני מאמין שאין רוב ציבורי למהלך שכזה, ולכן הוא לא יקרה.

פוני 2007

New member
לישון בעמידה

אתה שייך למיעוט שישנים בעמידה ולא רואים שכלום לא נעשה בישוב בשנים האחרונות כנראה שאתם נעולים בתוך הבתים כי אחרת איך אתם מסבירים את ערימת הגזם ליד הכיכר מתחילת השבוע? ואת בית הכנסת "המפואר"? ואת מגרש הכדור רגל שמה לעשות ממוקם בשטח לא לנו? הפכנו למתנחלים? השמועות אומרות שבכפר האורנים מקימים מנחת מסוקים והמעבר ישאר פתוח הרבה יותר ממה שנדמה לנו אז אין חשש שערך הבתים שם ירד אתה יכול להמשיך לישון בעמידה ולהסתגר בארבע קירות ביתך

אנחנו לא רוצים להתאחד איתכם !!

מה עוד צריך לקרות כדי שאפילו אתה תצליח להבין מה שבכפר האורנים מבינים מזמן:- גם אם לפיד היה הישוב האחרון שנותר על פני כדור הארץ וגם אם לא היתה ברירה אלא להתאחד עם יישוב כלשהו- מבלי לפגוע:היינו מעדיפים להתאחד עם סכנין מאשר איתכם. האנשים שם יותר סימפטיים, הועד מקשיב לתושבים ומבחינת איכות החיים אתם וסכנין די דומים כך שלא היינו מרגישים בהבדל. גם אם תרשום עשרות פעמים שמישהו רוצה להתאחד זה לא נכון- אנחנו רוצים לברוח מכם כמו ממחלה קשה, עם כל הצרות והבעיות שלכם אתם רוצים להתחבר אלינו ? בההההההההההההההההההההההההה.... יש לי צמרמורת של חלום בעתה רק מהמחשבה שנספח אלינו את הגיבנת שלכם עם כל קן הצרעות ,טתמשיכו לבוסס במדמנות הפוליטיות שלכם ותעזבו אותנו בשקט ובוא נקווה שלפחות למנהל הפורום שלכם יש יושרה לא למחוק את ההודעה הזאת של תושב כפר האורנים שגאה בישוב שלו.ולפיני 17, תפסיק לאייים עלינו עם הפתעות כי ההפתעה היחידה תהיה אם ישארו עוד אנשים שימשיכו להאמין ב"יישוב הקהילתי" לפיד.

אירילה

New member
לפעמים גם מנהל הפורום ישן בלילה....

ההודעה לא היתה יממה שלמה אלא פורסמה בשעה 22.45 , באותה עת ידידי ,מה לעשות ,הלכתי לישון. בכל אופן ההודעה נמחקה. אני מבקש שוב להישמע לכללי הפורום ,הודעות הכוללות האשמות אשר אין להן סימוכין ואשר יש בהן מן ההוצאת דיבה או לשון הרע מוסרות מידית.

אירילה

New member
הערה טכנית:מחיקת הודעה גוררת אחריה מחיקה אוטו

אוטומטית של התגובות להודעה שנמחקה ע"י המערכת , לא ניתן לשחזרן וגולשים אשר מעוניינים לפרסם שוב את הודעותיהם יכולים להעלותם שוב.

pini19

New member
והעיקר אל תהיה בלחץ....אבא!!!

נכנסת ללחץ ...לא נורא המצב ניתן לתיקון......תמכור את הבית בכפר אורנים כבר עכשיו .......כדי שעוד תספיק לקנות משהו נורמלי בסביבה (כי בלפיד זה יהיה כבר יקר)......אתה לא חייב להתאחד עם סכנין....אתה יכול להתאחד עם קריית ספר או עם מתתיהו מזרח ,או עם ההרחבה החדשה שלכם .......שלא בטוח שכולם שם"בוגרי יחידות קרביות" ההצגה עוד מעט ניגמרת....והמסך עומד לרדת.....התעורר אבא התעורר....!!!!

למעלה