הודעת מנהל הפורום

המתחזה הוא מכפר אורנים

אתה טוב אך לא מספיק שכן על פי ניסוחיך ותגובותיך אין ספק כי אתה מכפר האורנים ואתה עובד על כולם

שששש...............עלית עלי

חסמבה חסמבה חסמבה תודיע לממונים בגבעה שעלו על פוני. סיפור הכיסוי שלה של מגורים ברחוב הראשי בלפיד לא בולעים את זה החברה מלפיד.

פוני 2007

New member
ועד הישוב

אני רוצה לחזק את ידיה של רותי חכים (אני לא מכירה אותה) כל מילה שאוסיף מיותרת אני רק רוצה לפנות אלייך בבקשה לבדוק אפשרות לרוץ לבחירות לועד את נראית אחת שרוצה לשנות לטובה את פני הישוב שזה בעצם הפנים שלנו.

pini19

New member
פוני תעשה....שינויים 1.... מי יודע!!!

פה זה לא מערכון של הגשש ...גבעת חלפון נמצאת צפונית מזרחית מכאן.

מאיפה הגעת pini

מה שאתה כלל לא ראוי לתגובה אז אין לי תגובה לדברי האיוולת שתה אומר

אירילה

New member
יש מצב שתוכלו להתאפק עד מוצאי החג? ../images/Emo92.gif

אנחנו עומדים רק 3 שעות לפני ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל שנפלו בקרבות על הגנת המולדת .אנא מכם כבדו את ערב זה ואת היום שלמחרת ,קחו פסק זמן ושובו להתנצח לאחר יום העצמאות , קצת כבוד חבר'ה לערב זה. תודה גרשון

אירילה

New member
../images/Emo10.gif ובכל זאת קשה לכם להתאפק ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שמתם לב שאתם רק חוזרים על אותם הדברים כל הזמן, במקום זה פנו מקום ליום הזיכרון
.

pini19

New member
לא אנחנו לא יכולים!!!

רק אתה מכבד את יום הזיכרון........

פוני 2007

New member
כל כך מתאים לך פיני

אל תכתוב לא יכולים אני לא זוכרת שביקשתי ממך לכתוב בשמי אתה חוצפן ואני קוראת כאן לכולם לא להגיב למה שתכתוב בעתיד אתה לא שווה את זה . גרשון , אני מבקשת שלא תמחק את הכתוב למרות הדברים הקשים שכתבתי כנגד הלא יוצלח הזה. תודה.

אירילה

New member
בבקשה לשנות פאזה ,מכאן הודעות תמחקנה

ברמת הדיון ירדתם לרמה הנמוכה ביותר שניתן. הודעות כמו האחרונות תמחקנה .

pini19

New member
לאירלה

הנסיון לצייר אותנו כחבורת ילדים שכל מה שיש להם לעשות זה להתקוטט בפורום ולא יודעים מתי יום הזיכרון נ- 3שעות לפני הזמן .היא מתנשאת ופטטית.היגדיל לעשות חברך takeone שלימד אותנו מי אנחנו בשעה 13:00 לרגע היה נדמה לך שנמשיך "להתקוטט" גם ביום הזיכרון או ביום העצמאות...... ואני חושב שמגיע לנו התנצלות.......

כל הכבוד פוני

מסכים לכל מילה ממה שכתבת הסגנון של אותו פיני הוא פשוט מבזה כל רב שיח, ואני בדיעה אחת איתך שאין להגיב לכל מה שפיני יכתוב על פורום זה כי הוא לא שווה את זה.

pini19

New member
הכלבים נובחים והשירה עוברת.

לא יעזור לכל מתחזי כפר האורנים!!! אתם יכולים ללכלך על הועד שלנו, אתם יכולים ללכלך על ראש הועד שלנו, אתם יכולים ללכלך את כבישנו, אתם גם יכולים ללכלך עלי,ובנוסף לכל אתם יכולים גם להרוס לנו את הפורום, אבל בסופו של דבר הכביש יסגר.....,כי גם לתושבי לפיד מגיע את אותה איכות חיים שאתם שואפים אליה.

למעלה