הודעת מנהל הפורום

לחץ? ? מתוק שלי, עודף סימני הקריאה שלך

מעיד על לחץ הולך וגובר, זיעה קרה שזורמת על גווך כשאתה נוכח שאתה עשית את טעות חייך וההשקעה הכי גדולה בחיים שלך יורדת לטימיון. אתה מתעורר כל בוקר לתוך הבאסה שאתה רואה בעיניים ביישוב ואתה מתחיל להבין שאכלת אותה, חביבי. הזיעה הקרה מתחילה לזרום והההרגשה שמשהו לא טוב לא נותנת לך מנוח. אתה בלחץ מתוק שלי, אבל אין לך מה לעשות כי זה מה שבחרת,או שתשנה את בחירתך או שתתנסה להסביר עם הרבה סימני קריאה למה אתה לא לחוץ,אבל זה מקובל כי כולם יודעים את תחושיתך ותחושת התושבים הכנות. בוא אלינו לכפר ביום העצמאות ותראה איך המסך אצלנו רק עולה , זה יעזור להקטין את הלחץ אצלך ולו לעמה שעות שתשכח את הצרות שלך בלפיד...

דוקא יופי שאתם לא בלחץ

תמיד הכי משמח לשמוע שבגוש ההתנחלויות מודיעין עילית גבעת אורנים מתתיהו מזרח א' מתיתיהו דרום ג' גבעת אורנים מערב וקרית חרבתה ז' החיים ממשיכים להיות כל כך טובים ובלי לחץ. כי אצלנו בארץ אל תשאלו באיזה צרות ולחץ אנחנו ואולמרט ד"ש לפנחס בודנשטיין זילברשטיין וולשטיין או איך שקוראים לו. המתחזה של חמתו מצד זוגתו

pini19

New member
לפיד -יותר טוב מבנק!!

מי שקנה בית בלפיד הכפיל, אם לא שילש את כספו (לפחות אני) עד היום וזוהי רק ההתחלה המחירים עומדים לקפוץ ובגדול. תארו לכם כמה יהיה שווה בית בלפיד: 1-לאחר שכפר אורנים לא יסעו דרכנו, 2- תיבנה הבריכה המתוכננת, 3-ותיבנה הגינה הגדולה במרכז הישוב. והיום הזה לא רחוק לפיד משול לישוב הבנוי על פילגי מים (בתוך הקו הירוק, שייך למועצה עשירה,אוכלוסיה מצוינת,חבוי ומוגן,גישה קלה ונוחה). הועד הנוכחי הראה ביצועים, וראש הועד הנוכחי מגן עלינו מהבאים לכלותינו. מספיק לראות בפורום זה כמה קברניטי כפר אורנים מנסים לסכסך בין חברי הועד ובין התושבים לועד. כמו שאומרים..הקנאה גרועה מהשינאה ורשעים כמוץ יעופו....!!

TakeOne

New member
../images/Emo92.gif חבר'ה, תעשו טובה ועיצרו

לא מכובד ודי ירוד הויכוח הזה למי יש יותר גדול ושל מי יותר יפה/יקר/נחשב. יותר משזה מלמד משהו על הישובים זה מלמד עליכם, וחבל. במיוחד היום, לקראת ערב יום הזיכרון, תעשו מאמץ ותרגיעו. תודה.

baraka5

New member
זיעה קרה צמרמורת וחלחלה

חולפת בי כתושב היישוב לפיד בכל פעם שטיפוסים כמוך חולפים בכבישינו . הספירה לאחור החלה , ובקרוב לא נזכה לראות שחצנים שכמוך חולפים כאן . אמן .

האבא של בתו

אני תושב לפיד ולידיעתך לא כולם חושבים כמן אדון pini יש גם כאלה שחושבים אחרת אז למה ומדוע הינך נוקט במלים כה גסות כנגד ישובינו שהרי הנך שכנינו זה קומץ אנשים משמיץ את ישובכם אינו אומר שכל התושבים עושים זאת ואולי להיפך אני באופן אישי ועודרבים כמוני מתושבי היישוב מלאי הערכה לפועלכם ולאן שהגעתם, וכן יש לי חברים מישובך אז תחשוב כשכנינו כך ייטב לכולנו.

המתחזה היחיד פוני וpini

אכן אני חושב כי דבריה של פוני הם מאד נכונים ואני מסכים איתה. אכן תשאלו את עצמכם מדוע כפר האורנים למרות מיקומו מעבר לקו הירוק נחשב ליישוב מושקע יותר ובתנופה, ושלנו עומד על מקומו כאשר מלבד גינה יפה וכיכר יפה לא נעשה הרבה בישוב. ואכן חלק ניכר מהתושבים אינו מכיר כלל את הוועד וייתכן שמכאן, הוא מנהל את היישוב ללא הפרעה אז אולי אדון מתחזה תספר לנו לכלל היישוב מיהו הוועד הכל כך מהולל ומשובח, כי לא כך נראים לי פני הדברים אלא די אחרת או אולי מר pini יספר לנו על חברי הוועד בכדי שניתן יהיה להעריך את "כישוריהם" הכה רבים שאכן מובילים את ישובינו לכיוונים כל כך טובים שאכן לא ניתן לגעת בהם שכן מלאכתם ועשייתם כה טובה שלא נפגע בהם. לי נראה כי ראיית המציאות רחוקה ממכם ודעתה של פוני מאד נכונה ובדיקה שעשיתי רבים מתושבי היישוב חושבים כמוה וכמוני כי הגיע הזמן לדעת ולהוביל, ודרך אגב אדון מתחזה אני תושב לפיד ולא כפר האורנים.

d a n i 1 0 0 0

New member
לידיעתך שינויים 1

אני קורא כאן את השירשור הנוכחי ואני לא מצליח לקלוט אתהקטע שלך 1 הבן אדם המכונה פיני 19 כותב עובדות , מביא נימוקים חלקם משכבעים חלק לא, אתה רוצה להתווכח איתו תעלה טיעונים כנגד תענה על השאלות שהוא מעלה, במקום זה אתה מלכלך, עוד פעם אתה חוזר על המנטרה שאנחנו לא מכירים את חברי הועד, די זה לא משכנע! תיכתוב מה יש לך נגד ראש הועד, במה הוא לא מילא את תפקידו, תיכתוב מה לא בסדר בישוב באופן פרטני,תיכתוב למה משה דוויד יותר טוב, תיכתוב על כל הבעיות ותן להם פיתרונות. במקום זה אתה כותב באופן כללי ובלתי משכנע ואחר כך אתה מתפלא שהוא מאשים אותך בהתחזות.

pini19

New member
דני- תודה

הבן אדם לא גר בישוב לכן הוא לא מסוגל לספק תשובות.חרם..הוא בלחץ... אני לפחות שאני כותב בפורום שלהם אני כותב בשמי האמיתי אבל לשינויים אחד כנראה אין את האומץ הזה.

י ו ש

New member
אני תושב כפר אורנים

ובאמת מתקשה מאיפה השינאה והסלידה אשר אותה אתה מבטא פיני... האם שני הישובים נמצאים בתחרות לה אני לא מודע? האם השינאה הפכה למטבע לשון בשיח בנין שי הישובים? אני קורא על שעון חול, על זמן שאול, על לחץ בו לכאורה נמצאים תושבי הכפר. מה מביא אותך לשנוא אנשים שאתה כלל אינך מכיר ולהפיץ את השינאה הזו באמצעות האיטרנט? אינני מנסה לפייס אותך פיני אלא להבין מה מביא אותך לשנוא כל כך?האם מדובר בוונדטה אישית אן שמה אתה מבטא רגש מקובל בקרב כלל תושבי לפיד. אשמח לקבל תגובות לא רק ממך פיני אלא משכנים אחרים שאולי נושאים עמם רגשות מתונים יותר. נראה לי חבל, פשוט בזבוז של שכנות טובה.

adi os

New member
ואני תושבת בלפיד.

מכיון שבקשת את התיחסות שאר תושבי לפיד,אביע את דעתי האישית. אף אחד בלפיד לא שונא את כפר אורנים, אני חושבת שאפילו לא פיני, (נראה לי שהוא פשוט רוצה להגן על הישוב שהוא גר) אבל אני חושבת שאני מרגישה תיסכול עמוק מחוסר היכולת של תושבי כפר אורנים להבין את הנזק ואת הפגיעה באיכות החיים בלפיד בגלל נושא הכביש. הדבר בא במיוחד מאחת שגרה בצמוד לכביש הראשי(לא ממש עליו עליו אלה בצומת). אני חושבת שהיינו מרגישים הרבה יותר טוב אם הייתם לפחות מביעים אמפטיה למצב ולסבל שניגרם לנו. לילה טוב

פיני הוא חריג

תודה על מה שכתבת והיה כדאי שיותר אנשים מכפר האורנים ייכנסו לפורום ויגיבו על השנאה לכאורה של בודדים מהישוב אתם התושבים מכפר האורנים שכנינו ודעתו של פיני היא כלל לא המייצגת אלא להיפך מבחינתי ועוד רבים מהישוב אתם שכנינו וחברינו ואם קיימים מספר מחלוקות יש למצוא להם פתרון בדרך של דו שיח והבנה אתם אהובים על תושבי לפיד ופיני הוא האספסוף.

pini19

New member
אחרי שיסגר הכביש!!ותפסיקו ללכלך על הועד שלנו.

תאמין לי נהיה חברים הכי טובים בעולם!!

d a n i 1 0 0 0 מי הם חברי הוועד?

אני לא מתחמק מכלום יש לי באופן כללי ביקורת על העשייה שלהם למען הישוב שכן כפר האורנים הגיע להישגים רבים יותר כל הזמן עוסקים בוויכוחים וריבים בין שני הישובים במקום ליישב את הדברים במהלך שלוש שנות כהונת הוועד לא ראיתי דברים מיוחדים שנעשו לטובת היישוב ואני שואל באופן רציני מי הם חברי הוועד אולי תענה לי על זה, אולי תשכנעי אותי אני לא מכיר אותם ואת תרומתם אלא רק התמקדות בדבר אחד וזה הכביש גישה ועד כמה תושבי כפר האורנים והוועד שלו לא שווים כלום

d a n i 1 0 0 0

New member
אני לא יודע מי חברי הועד

כי אנחנו תושבים חדשים בישוב(עברנו מראש העין בגלל שמקום העבודה שלי באשדוד) ולפני שקנינו בלפיד בדקנו טוב טוב את האזור, גם בכפר אורנים היינו, לפיד מאד מצאה חן בענינו וגם כפר אורנים(בכלל חשבנו שזה ישוב אחד) בסוף החלטנו לקנות בלפיד(מסיבות השמורות עימנו) אנחנו מאד מרוצים עד עכשיו, לא היכרנו את הפוליטיקה המקומית שהייתה פה והאמת שזה גם לא מעניין אותנו כל עוד אנחנו מרוצים. אנחנו לא גרים ברחוב הראשי ולכן אני לא אביע את דעתי בנושא הכביש. אבל אנחנו לא מרגישים את מה שאתה כותב. שיהיה לך יום נעים ותודה על ההתיחסות.

d a n i 1 0 0 0 כן ירבו כמוך

אני מאד מעריך את תגובתך נעימה וענינית, אני חושב שאנשים מהסוג שלך ללא להכיר אותך הם נכס ליישובינו בכל מקרה גם אני מאד נהנה ומרוצה מהישוב מהרבה אספקטים, אך אפשר לעשות הרבה יותר ומי שיכול לעשות זאת זאת הנציגות שלנו ואני חושב שכן כדי ותתענינן מי הם מייצגך שכן הצביון של הישוב מטבעו הוא קהילתי וכדי שכל התושבים יעשו ויפעלו למען הישוב כדי שהם ידעו את מי הוא שולח לפגישות מועצה מי לוקח את ההחלטות וכו'.

אתה היית מת להיות מלפיד

מאד מאד מחמיא לי שיותר ויותר אנשים שלא מצליחים לקנות בית בלפיד במקום זה נאלצים להסתפק במועט ולהיות רק מתחזים לתושבי לפיד בפורום. אגב איפה זה מתיתיהו מזרח בכלל והאם יש בכלל דבר כזה? אנחנו בלפיד לא מודעים במה שקורה בשטחים.

מתחזה מה יהיה איתך?

אז אין מה לעשות שאתה לא יודע לקבל ביקורת כנראה שזה התקלה אצלך וכמובן להמציא דברים כוזבים ואף להאחז בהם אך אני אכן כן תושב לפיד ותושב גאה אז אולי תחתוב דברים עניניים, תלמד לקבל ביקורת ואל תשמח בחיזוקים של אחרים כמו של דני מה קרה אתה חושש לעמוד על דעותיך ולהתמודד עם דעות אלו בצורה ענינית, אין לי בעיה גם שניפגש פיזית ותדע מי אני וני מי אתה.

שינויים 1 אתה מתחזה מגבעת אורנים

פה בפורום כולם יודעים שרק אני קובע מי מתחזה מגבעת אורנים ומי לא. רוצה להגיש ערעור תפנה לגרשון עם כל הפרטים המזהים ונדון בבקשה שלך. יש לך השגות נוספות כתוב לי לכתובת [email protected]

למעלה