חוזרים, חוזרות והמלצות

I t a M a R 1 1

New member
אחחח איהההה נאפהההההה איזה כיף..

איזה חופשה חברים,פשוט פגז!!!! חזרתי בטיסה אתמול ב12...עם עוד 500 ישראלים...הייתי עם עוד,17 חברים ועוד 500 בטיסה בכללי אין עלינו הישראלים בתאכלס,לא מתאים עלינו שם...אני ממש גמור אבל אם יש למישהו שאלות אני אשמח לענות עליהם...זה האיסי שלי 81701422... רק דבר אחד אני מזהיר אותכם,הטוסטוסים,תקחו אותם רק אם אתם שלמים עם זה כי הבני זונות על כל שריטה קטנה לוקחים כסף,אפילו על הכי קטנה לוקחים 500 שקל ולא נדבר על תאונה ששם הם לוקחים למעלה מ200 פאונד והורסים לאנשים שלמים את הטיול,הייתי במלון MARE NAPA (לא משהו) ושם דפקו ביום האחרון לאחד האנשים את האופנוע והוא היה צריך לשלם מעל 4000 שקל...אז לא הכל ורוד....הם תכמנים לא קטנים בחיים לאלו שאתם משכירים לא לתת את הדרכון, ורק את הרישיון נהיגה, ואני ממליץ לכם לתת להם יום אחרי התאריך שאתם עוזבים לדוגמא אתם עוזבים ביום ראשון,אז תגידו להם שאתם עוזבים יום שני... ככה שאם חס וחלילה תהיה תאונה אז תוכלו לצאת מקפריסין ולהשאיר את הרישיון אצלהם...זהו אני אשמח להוסיף תגובות בהמשך היום.. איתמר

drgon

New member
המגילה השלמה על איה נאפה!!!!

אז ככה חזרתי אתמול משבוע מטורף!!!!!!!!! באיה נאפה והיה הכי כיף בעולם אני ממליץ לכולם לטוס ומהר כל אחד יכול למצוא שם מה לעשות ועם מי להסתובב ויש שם מה לעשות 24 שעות ביממה! ועכשיו אחרי ההקדמה המרשימה נעבור לתכלס: המלון - אנחנו ישנו בצוקוס נאפה (TASSKOS NAPA) לא להתבלל עם צוקוס אפרטמנט או הצוקוס השלישי (הם כולם של אותה חברת אם אבל מלונות שונים ובמיקומים אחרים לגמריי!) והמלון הזה הוא באמת אחד הטובים! יש לו מיקום טוב 5 דקות הליכה מהסקוור ו5 דקות הליכה מהחוף (לא לניסי ביץ לחוף אחר שהאמת היא שאני אהבתי אותו יותר כי אין בו פול אצות כמו בניסי ביץ והוא ממש יפה ומפוצץ באנשים) בחדרים יש מזגן שלא עולה כסף טלוויזיה ומקלחת צמודה הבריכה יפה ונחמדה ולבחור בבריכה שמוכר אוכל ושתייה במחירים סבירים למדי כולם החליטו שקוראים לו סבבה והוא עונה לשם הזה שקוראים לו והוא ממש אוהב ישראלים! והוא באמת סבבה של אדם! הדבר היחיד הוא שקצת מציק הוא שלא כל יום מנקים את החדר לפעמים רק מסדרים את המיטה וגם זה לא תמיד ומגבות חדשות מקבלים בערך כל יומיים אבל האמת שזה ממש בקטנה ולא מפריע. הסקוור- מקום מדהים! פשוט שורות על גבי שורות של פאבים מטורפים ומועדונים שכל אחד מהם יותר יפה מהשני! הפאבים הפופלאריים ביותר הם הבדרוק(פאב שמבוסס כולו על הפלינסטונס ותמיד מפוצץ שם) הפיראטס (מקום חביב אבל יחסית קטן עם עמודים לרקוד עליהם ושטויות) והסניור פרוג שאליו חייבים ללכת רק בגלל הכובעים המטורפים שהם מחלקים שתהיו שם תבינו. האמת היא שכל הפאבים ממש יפים ומלאים באנשים אבל אלה הכי בולטים (לדעתי) בכל הפאבים משמיעים בערך את אותה המוזיקה (להיטים מוזיקה שחורה והיפ הופ) ולמי שמחפש מוזיקה קצת יותר איכותית אני ממליץ בחום על שתי פאבים מטורפיםTHE DAY AFTER ו- HEAVEN'S ROCK GARDEN שמשמיעים שניהם מוזיקת רוק איכותית קלאסיקות להיטי רוק ואייטיז וממש ממש נחמד שם! בדיי אפטר יש בחור שמחלק שוטים חינם מסתובב עם אקדח טקילה ומצית דברים להנאתו בחור ממש מצחיק! הדיי אפטר הוא בכניסה לסקוור צריך להמשיך במעלה הרחוב ושם תראו אותו והרוק הבן הוא דיי באמצע הסקוור ואי אפשר לפספס אותו תחפשו גיטרה גדולה בכניסה! המחירים בכל הפאבים די אחידים ונעים בין 1.5 - 2 פאונד לבירה או לקוקטייל תסכלו אבל איזה הצעות מיוחדות יש לכל פאב כי יש הצעות שממש משתלמות כמו קנה משקה אחד וקבל 4 שוטים חינם וכו'. כל הפאבים נסגרים האחת וחצי בלילה!!! המוזיקה נפסקת ומפסיקים למכור משקאות (כל הקטע הזה מוזר מאוד אבל ככה זה) וזה הסימן שלכם לעבור למועדונים! ולא חסרים מועדונים אני ממליץ בחום על מסיבת הקצף בCLUB ICE שהיא אחת הצטורפות והמועדון גדול ויפה ומפוצץ בישראלים (50% ) בריטים (40%) ושאר ירקות (תעשו חישוב לבד). לא חסרים מועדונים אחרים אך עצה שלי אל תתקרבו לCASTLE לא ממש אוהבים שם ישראלים אבל אם תתאמצו אפשר להכנס אבל לדעתי זה לא שווה את זה ואם הם לא רוצים אותנו אז בעיה שלהם!! קטנועים!- עד כמה שזה מפתה וכמה שיציאו לכם העיניים כשתראו את כל האנשים שנוסעים שם על האופנועים כמו מטורפים ונהנים מכל רגע אני מציע לכם להתעלם ולא לשכור אופנועים!!!!!! באמת תהיו כנים עם עצמכם ותחשבו אם זה שווה לכם אנשים עושים שם תאונות על ימין ועל שמאל חבר שלי נפצע ברגע וזה הרס לו את כל הטיול ולא חסרים סיפורים על אנשים שפינו אותם שם לבתי חולים! בנוסף לכך על כל שריטה קטנה אתם חייבים לשם המון!! המון!! כסף בין 40 ל80 פאונד(400-800 שקל!) וזה בנוסף לזה שכבר עשיתם תאונה ואתם מבואסים זה ממש יכול להרוס לכם את הטיול אם לא יהיה לכם כסף ותצטרכו להשאר במלון! אני יודע שזה חוויה ושבארץ לא לכולם יצא ליסוע על קטנוע אבל תעשו חושבים עם עצמכם ותחליטו עם זה שווה לכם ודבר נוסףהמחירים של המוניות שם ממש לא יקרים ובמחיר של פאונד לבנאדם אפשר להגיע ממש רחוק (עד לפארק מים נגיד) וזה יוצא אפילו יותר זול מלשכור אופנוע! וגם אופניים אפשר לשכור וזה ממש נחמד והרבה הרבה יותר זול! טוב אני רואה שאני קצת נסחף אז אני אתחיל לכתוב בקיצור: קייפ גארקו- מצוקים יפים ומערות ימיות שנמצאים לא רחוק מהעיר (בערך חצי שעה נסיעה באופניי0 ) אפשר לקפוץ שם למים המצוק וזה חוויה שאסור לפספס !!! תשאלו שם אנשים איך להגיע והם יסבירו לכם למרות שזה ממש לא מסובך נוסעים פשוט לאורך החופים עד שרואים שילוט (נוסעים בכיוון ההפוך מהניסי ביץ!) כדי מאוד ללכת!. ניסי ביץ- חוף יפה הממקום בכיוון היציאה מהעיר עם שלל אטרקציות כמו ספורט ימי באנג'י וצוק קפיצה (הרבה יותר מסוכן והרבה פחות מרשימים וגבוה מהצוק בקייפ גראקו) כל התיירות שם משתזפות ומתרחצות טופלס כמובן אבל האמת שאני לא מבין מה כל הסיפור מהחוף הזה לא חסרים בכיוון השני חופים שגם הם יפים וגם בהם יש אטרקציות והאמת היא שהניסי ביץ מלא באצות ושאר החופים לא . שווה ביקור אך לדעתי יש חופים יפים יותר! פארק המים - WATER WORLD פארק מים מדהים. שווה וכדאי ללכת ואפשר בלי בעיה לשרוף שם יום שלם . התורים לא ארוכים מידי (בערך חצי שעה כל תור) והמתקנים ממש יפים!!. כניסה לפארק עולה 14 פאונד (140 שקל) והפארק פתוח מעשר בבוקר עד שש בערב! מועדוני חשפנות (!)- לכל הבנים מבניכם (ואולי גם חלק מהבנות!) יש שני מועודוני חשפנות גדולים באיה נאפה הTOGA TOGA והמולין רוג'. אני אישית לא נכנסתי אליהם אבל חברים שלי היו במולין רוג' וממש נהנו מה שכן אל תקנו כרטיסים במקום כי ישחטו אתכם במחיר תחפשו בסקוור יחצנים ומהם אפשר לקנות כרטיסים בחצי מחיר ואף פחות מזה אך תזהרו מלאן שאתם שולחים שם ידיים כי מפוצצים שם אנשים במכות חופשי על כל נגיעה מיותרת!. אז זהו לבנתיים אם אני אחשוב על עוד דברים אני אשמח לשוב ולכתוב ובנתיים כל מי שרוצה לשאול שאלות ולברר דברים מוזמן לפנות אליי באיי סי קיו מס' 92261091 (אבל תזדרזו כי יום חמישי אני מתגייס - צנחנים כבוד!!!) אז תהנו באיה נאפה תומר!

A dirr

New member
חוויות וטיפים מאייה נאפה...

ביום שישי האחרון חזרתי מאייה נאפה אחרי שבוע שלם, עשיתי את הכיף של החיים שלי. הינה כמה דברים ששווה לקרוא. קודם כל קצת פרטים, הייתי בפיליפיאנה, שזה בית דירות לא רע, תלוי באיזה חדר נופלים, יש חדרים קטסטרופה ויש חדרים נסבלים, בשביל שינה בלבד זה סבבה ביותר. כל הטיול שלנו כלל: בוקר ים\בריכה בערב אלכוהול ומועדונים. בערב הראשון כבר שתינו משהו כולנו, זה מאוד מפתה, רואים אלפי אנשים ברחובות המון יחצנ"ים מציעים לכם משקה, חשוב לא להכנס לכל מה שמציעים לכם ואם יש איזה מועדון שאפשר להכנס אליו אחרי איזה קוקטיל עם החברים אז זה משתלם. ולדעתי אסור לבוא עם בני זוג, זאת טעות, סתם יגרור וויכוחים לא רצויים. חובה ללכת לעולם המים, זה מקום מדהים!!! כל כך כיף שם, המלצה שלי ספציפית שלי? צריך ללכת לאבובים שעושים מן סיבוב כזה, בזמן שיש מוזיקת רקע, זה מרגיע בטרוף אחרי כל המתקנים שעושים ומנקה את הראש אחלה. בקשר למחירים הכל שמה יקר כל כך, כמעט כל דבר שתרצו לעשות שם יעלה לכם כסף, כספת למי שרוצה לדעת עולה 5 פאונד פלוס 5 פיקדון, אז פשוט אם באים כמות חברים גדולה אז זה משתלם. בקשר לחופים, אם אתם ממוקמים קרוב למרכז אז אני מציע ללכת לחוף ים הקרוב שהוא יותר טוב מניסי ביצ' לפי דעתי רק בלי ספורט ימי, החול שמה לא נדבק כמו בניסי ביצ', אין אצות במים, אין הרבה אנשים, זה גן עדן. שלא תבינו לא נכון, ניסי ביצ' מהמם בפני עצמו ויש שמה מסיבת קצף כל היום. אם מישהו קרוב יותר לניסי ביצ' אז כמובן לכו רק לשם ו-וותרו על חופים אחרים. בגלל שיש לי חבר מפגר שרצה "ללכת קצת" הוא הצליח לשכנע אותי לחזור חזרה מניסי ביצ' חזרה ברגלללל, רציתי לרצוח אותו אחרי ההליכה הזאת כל פעם הוא אמר לי "כן עוד דקה מגיעים"... בחום של קפריסין זה ממש לא נוח. בקשר למועדונים אני אישית הייתי ב5 מועדונים: 1. קוויוט עגלי 2. בלאק אנד וויט 3. קאסל (כן גם שם היינו פירוט אח"כ) 4. סטרסקיס 5. ריוור רגאי בגדול אפשר להכנס לכל מועדון אם רוצים, אם אתם באים המון אנשים תשתדלו להוריד אותם ב2 פאונד לפחות מכל מחיר, הם יגידו לכם למשל 5 פאונד ואחד בחינם, לפעמים ישתלם ולפעמים לא. נתחיל מהקוויט עגלי, הסתובבתי עם חבר שלי ב3 וחצי ככה בלילה ורצינו ללכת לאיזה מועדון, שאלתי יחצני"ת כמה זה לקוויט עגלי והיא אמרה לי בגלל שאתה נחמד אני מביאה לך כרטיס חינם ולחבר שלך חינם, אז נכנסו, מקום סבבה עם מוזיקה של שנות ה60-70 וקצת היפ הופ עכשיו בקומה ראשונה, בקומה שניה יש האוס, שלא ממש מצא חן בעיני הרבה לכן הרחבה הייתה ריקה יחסית. בלאק אנד וויט, אם אתם אוהבים מוזיקה שחורה זה ה-מקום בשבילכם, אבל לא סוג האנשים שתרצו, בזמן שאני הייתי שם היו במועדון פול ישראלים, הרגשתי כמו מסיבה בישראל, היה נחמד, אני אישית אהבתי את המוזיקה. הקאסל - וואלה רק בגלל הפרציק ששונאים ישראלים נכנסתי למועדון. והמקום מדהים!!! חובה לכל ישראלי לפחות לנסות להכנס. תבואו בקבוצות קטנות (2 אנשים), דברו אנגלית, ותתפללו שהסלקטור לא יעלה עליכם. במקום יש 4 רחבות שכל אחד זה כמו מועדון בפני עצמו... R&B, האוס, צ'יל אאוט ודאנס, כל רחבה היא ענקית!!! מהקאר וואש העיפו אותנו כי זה היה בהתחלה וראו שאנחנו ישראלים ממה שאני יודע הסיבה שמעיפים ישראלים זה בגלל שלפני חודשיים היו דקירות ומכות רצח בין ישראלים לערבים אז לפי ההסבר לא מכניסים לא ישראלים לא ערבים ולא תושבים קפריסאים מקומיים. סטרסקיס זה מקום חובה לדעתי למי שרוצה לחזור לימי כיתה ו', יש שמה מוזיקה מגניבה בטרוף, כל כך כיף להיות שם ולהתפרק עולים משנות ה60 עד ל05 למוזיקה הכי עדכנית שיש, כל כך מגניב שמה והמחיר ממש לא יקר, זה המועדון היחיד שבאמת כל החברים שבאנו איתם למועדון נהנו, ישבתי ב3 שעות רק פעם אחת. הייתי באפטר פארטי בריוור ראגי, זה מקום פסטורלי, עם בריכה, ועצים, ונוף יפה. מוזיקה שקטה ברקע, שמה באים בד"כ כדי להרגע אחרי המועדון ובאמת נהנתי שמה. בקשר לשאלות על האנגלית שראיתי שיש פה, אם יש לכם הבנה של 5 יחידות אני בספק אם תהיה לכם בעיה, לי אישית לא הייתה בעיה חוץ מהקטעים ששתיתי ואז גם הייתה לי בעיה להבין את העברית אז פשוט נתתי לאנשים אחרים שהיו פחות שתויים לדבר. בקשר לחשמל, לתקע החשמלי קוראים "שקע אנגלי", הוא השקע הכי גדול ויש לו 3 שיניים. מי שטס לאייה נאפה שיעשה את השיט בספינה, שייט נעים עם מוזיקה והפסקה לקפיצה לים. בקשר לטוסטוסים, אני אישית לא שכרתי, יש לי חבר ששכר ועלה על מדרכה ושובר משהו ושילם 110 פאונד שזה 1100 שקל... אז יותר שווה לשלם פאונד אחד עד 2 פאונד על מונית מאשר לשלם טיפה המון יותר. מה עוד אפשר לספר על אייה נאפה? המון המון ופשוט קשה לזכור הכל, אם למישהו יש עוד שאלות ספצפיות אני אשמח לעזור לכם ולתת לכם טיפים נוספים. אם אני אזכר בעוד פרטים אני אשרשר פה. אני מקווה שתהנו בטיול.

yanivzips

New member
חזרתי!!! קבלו סיכום.

טוב אני טסתי לאיה נאפה ב 17.07 וחזרתי אתמול , טסתי דרך חברת כנפי משק . הדיל שסגרתי היה במלון אנטיאה , אבל ברגע שהגענו לשם אמרו לנו שאין מקום ושהם צריכים להחליף לנו מלון ל מ-ר-י נ-א-פ-א... המלון שקיבלנו היה מזעזע, הוא מלא ישראלים שזרקו לשם למרות שהיו צריכים להיות במקום אחר . בחדר שלנו המים בשירותים לא עבדו היה צריך לעבוד שעה כדי להוריד מים. היתה נזילה מטורפת במקלחת שאחרי יומיים כבר היה לנו הצפה מטורפת בחדר, לא שההצפה הפריעה למאות הג'וקים הענקים שהסתובבו שם. הידית דלת של החדר שלנו היתה שבורה ולכן היה אפשר לפתוח אותה רק מבפנים שזו גם בעיה בלילה להקים מישהו מאה פעם מהמיטה. המים החמים במקלחת נגמרים אחרי שני דקות , והזרם שם הכי חלש שראיתי... הפנוקים שתקבלו כמו קומקום חשמלי וכאלה... מ-ק-ו-ל-ק-ל-י-ם . אין טעם לנסות אפילו . מזגן יש אבל משלמים עליו שם ו עדין הם מתלוננים שהוא דלוק כל הלילה. טוב , זה היה על המלון.... בואו נדבר על דברים שמחים יותר כמו... איה נאפה. חברה המקום הזה מטורף!!! המנטליות שם והסדר יום משתנה לכם שם תוך דקות המקום מלא ביפיפיות מכל קצבות עולם ... החיי לילה שם מטורפים ולא נגמרים אף פעם. החופים שם מהממים!! צבע המים אחר משלנו יש תמיד "ראות" מטורפת (לחובבי צלילה שמבינים את הפרוש) מחוץ למים תוכלו להנות משוודיות יפיפיות חשופות חזה , הגברים שבנינו ב 10 דקות הראשונות יחשבו שהגיעו לגן עדן אבל מהר מאוד יתרגלו לזה ויתחילו לחשוב איך אפשר גם לגעת בהם... הנשים גם נהנות שם מאוד , בין השוודים לבריטים לישראלים... לפי מה שאני ראיתי רוב הישראליות באות להתפרק שם ולעשות דברים שלעולם לא היו עושות בארץ... חויתי את זה אישית... אז לדעתי הניסי ביץ הוא החוף הכי טוב שם, ועכשיו למועדונים.... כמו שידוע לכם יש שם הרבה מאוד אנטישמיות... כל מי שיבקר שם ירגיש את זה ,הקאסל זה לפי מה שמספרים המועדון הכי טוב שם... אני אישית לא היתי בתוכו ולא ממליץ להיות שם כי הוא שיך לידים של שונאי ישראל ולא מעט ישראלים חטפו שם מכות רצח עקב היותם יהודים . למרות שאת רוב היהודים לא מכניסים אם הם מדברים עברית בכניסה... אה והריקודים בפנים הם על צלב קרס... אני אישית לא היתי שם ואני בכלל לא מצטער על זה... אתם תעשו את השיקולים שלכם. מועדון שאני כן ממליץ עליו זה האיס (ice club) מועדון היסטרי יש שם פעמים בשבוע מסיבת קצף מטורפת שאסור להפסיד אותם , רק שימו לב.. במועדון הזה אתם לא מקבלים שום חותמת או משהו כזה , אם יצאתם החוצה הפסדתם את המסיבה... הרבה ישראלים שיכורים נפלו בזה... מי שעכשיו סוגר דיל שיבדוק אם יש "סבב ברים" דרך החברת נסיעות , זה משתלם וחויה של פעם בחיים. חשוב לי גם לדבר על הקטנועים... המחיר לשבוע בין 300-400 ש'ח . בלי קטנוע קשה מאוד להסתדר שם ולכן אני ממליץ לקחת... אבל.... הידעתם שבשבוע האחרון שני ישראלי נהרגו באייה נאפה בתאונת אופנוע...? חברה זהירות שם!!! זה כאילו אין חוקים בכביש אמורים לסוע בשמאל אבל הרבה מתבללים ונוסעים נגד הכיוון , יש שם רק רמזור אחד וניראה שאף אחד לא מתיחס אליו אנשים נוסעים על קטנועים שיכורים ... בקיצור קחו קטנוע אבל סעו לאט ובזהירות כדי שתטוסו בשלום תהנו ותחזרו בשלום... את כל הנזקים הקטנים שקורים לאופנוע כמו איתות שבור פלסטיק שבור שריטות אתם משלמים... תבדקו שאתם לוקחים אותו שלם ותקין , תשמרו עליו ותמיד תיקשרו אותו כי היו דברים מעולם. אל תיראו אנשים נוסעים בלי קסדה ותסעו גם... זה גם לביטחונכם וגם יש משטרה שלא מהססת לתת דו'ח 50 פאונד לישראלים. בקשר לאוכל... רוב הבשר שם זה חזיר גם בשימורים... יש שם קנטקי ציקן כמו בארץ שהמחיר זה בערך 3 פאונד לארוחה עם ציפס וקולה. יש גם מקדונלס. אני ממליץ להביא שימורים ושטויות מהבית יעזור לכם מאוד שם... זה בערך הרקע... מי שרוצה או רוצה תמונות או שאולות או עצות מוזמנים לכתוב לאי סי 228363742 אני ישמח לעזור ... להתראות באייה נאפה.

eidan21416

New member
תוספות לסיכום של "יניב" !

טוב לדעתי אם אתם צעירים שבאים לבלות אתם לא צריכים יותר ממיטה מקלחת וגג , ככה שמרינאפה מלון סביר , כמו כן לא מצאתי חיסרון בכמות הישראלים במלון , רובם חבר'ה טובים ומשעשעים . עוד משפט קצר על המלונות . מיקומו הגאוגרפי מאוד חשוב , ואסור להתפתה לדילים שבהם המלון צמוד לים מסיבה מאוד פשוטה שמרכז הבילויים הלילי נימצא רחוק מהחופים בעליה לא קטנה , ככה שעדיף להיות קרוב מרחק הליכה מהמרכז ולהגיע לחוף על קטנוע ! בנוסף ראיתי שכתבו פה ללכת לכיוון האורות . זה לא נכון בכלל , האורות יקחו אותך למיין רוד ולא לסקוור הדרך הכי טובה היא לעקוב אחרי ההמון המתודלק והמאושר . בקשר לחופים : אין ספק באיכותו של ה"ניסי ביץ'" עוד אוסיף שחבל לפספס וכדי לעשות לפחות סוג אחד משלל הפעילויות הימיות שמוצאות במקום החל בבננה 3 פאונד ואופנועי ים ב10-12 פאונד . כמו כן אל תתעצלו ולכו לטייל בחוף יש אי קטן עם צוק נחמד שקופצים מימנו למיים וממולו יש את הבאנג'י וכו... מועדונים: כמובן שמומלץ להתרחק ממקומות שמתנוסס עלייהם דגל פלסטין , אני ראיתי לפחות שתיים כאילה , בנוסף יש מקומות שלא מכניסים ישראלים אבל האמת חברים הכל תלוי בנו , הרבה מקומות נקראים "אנטישמים" אבל תאכלס אם אתם לא בלאגניסטים ויודעים לעמוד בתור כמו בניאדם תוכלו להכנס לכל מקום . מה שכן בנוגע לקאסל באמת חבל לממן את הערבים האילה , כמה שהמועדון נחשב טוב הם לא ראו ולא יראו אגורה מימני ! בקשר לסבב פאבים זה באמת חוויה מטורפת אך אם זאת ממש לא משתלמת , אנחנו פשוט זיהינו קבוצה כזואת של ישראלים ופשוט הצטרפנו אלייהם , החוויה זהה לחלוטין וחסכתם לעצמכם איזה 5 פאונד . קטנועים : או קיי המחירים נעים בין 350 ל 400 ש"ח [35-40 פאונד] , לשיבעה ימים אבל שלא תחשבו שזה נגמר בזה , את כל הכסף הם עושים המקנסות שתחויבו לשלם או בגלל שעשיתם תאונה כי הביטחון העצמי שלכם בשמיים בלי הצדקה , או בגלל שחניתם במקום לא בטוח ושיכורים הפכו לכם את הקטנוע [קרה לשני חברים שלי ] או שגנבו לכם אותו [ קרה לחבר'ה מהמלון] , סתם לנקודת מבט תבינו שפנס יעלה 8 פאונד חתיכת פלסטיק תעלה 18 פאונד , אם הוא ניגנב וזה קורה זה יכול להגמר ב200 עד 500 פאונד [5000 שקל] !!! מצד שני באמת שאי אפשר להסתדר בלי אמצעי תחבורה שכזה , ואני יתקן את חברי הטוב "יניב" , בשבוע האחרון נהרגו 4 ישראלים לא שתיים בתאונות עם אוטובוס ומוניות , ופי שלוש ניפצעו והשאירו בנאפה לא מעט כסף , עור ודם . אני גם ממליץ בחום על דבר שאני עשיתי , והוא לקטוף לך איזה יפיפיה לעלות על הקטנוע ולהתחיל לנסוע לכיוון צפון לאורך החוף , מחוץ לנאפה יש נופים מדהימים ורק שם אפשר למצוא זולה שקטה ופרטית .... בקשר למשטרה של נאפה , הם אוהבים להעלם ליומיים שלוש לתת חופש לתיירים לנסוע כמו מטורפים בלי קסדות [כי חם מאוד] , ואז מופיעים פתאום עושים עלינו קופה ענקית ונעלמים שוב עד הפעם הבאה אז שימו לב ! טיפים בנושא אוכל : דבר ראשון להביא הרבה חטיפים ושטויות מהארץ זה יחזיק אותכם בבוקר ובערב , בצהריים אחרי שהייה ממושכת בים הולכים לאכול במקדונלדס , קנטאקי פרייד צ'יקן , בורגר קינג או פיצה האט וכו.... אם זה הספיק לי זה יספיק לכם וזה עולה רק 30 שקל לארוחה שזה סביר מאוד . שתייה : חשוב לציין שכדי מאוד להביא את השתייה מהארץ למרות שאצלנו היא אזלה כבר ביום השלישי , אני פתרתי את הבעיה בקניית בירות בסופר ב8 וחצי שקל לחצי ליטר הייניקן/קלסברג מה שהספיק לי , לשתיינים הכבדים שביניכם ניתן לרכוש בסופרים מגוון רחב של משקאות לא יותר זול מהדיוטי פרי אבל גם לא בשמיים וכמובן רד בולים ב10 11 שקל גג . מי שמעוניין בעוד פרטים , או שיש לו שאלות ספציפיות מוזמן ליצור איתי קשר פה או באיי סי קיו:276371396 קוראים לי עידן . אההה ונ.ב : אני ממליץ בחום לעשות כמונו וליקנות את הלירות הקפריסאיות בארץ ב10 שקל ללירה כי בנתב"ג יקחו לכם 10.30 , בנאפה יקחו לכם 10.60 וזה עוד לפני עמלות , בחנויות שם לא מכבדים מטבע אחר ואני לא מאשים אותם כי יש להם את המטבע הכי חזק בעולם ! דרך אגב יצאתי לשם עם 270 לירות וחזרתי עם 90 , חייתי אכלתי קניתי שכרתי קטנוע הכל בלי חשבון רק לא עשיתי בנג'י שזה 45 לירות ! מי שבאזור חיפה אני מוכן למכור לו את מה שנישאר לי ב10 שקל ללירה ובלי עמלות חחח . תהנו

חוויות שלי מהטיול

איה נאפה אחלה מקום אבל האנטישמיות שם כמעט הרסה לנו את כול הטיול, חצי מהמועדונים שם לא מכניסים ישראלים או מבקשים 5 פאונד כניסה שהכניסה לבריטים חינם אבל המסיבות שנכנסו אליהם היו המסיבות הכי טובות בחיים שלי, מועדנים ממולצים: ICE - מסיבת קצף חובה!! בלאק אנד וויט ריוור רגאי -after party אביס קיוטי אגלי עוד דבר חובה לעשות זה תבנג'י! הדבר הכי כיף שעשיתי בחיים שלי וגם תקרטינג בלונה פארק שווה כול פאונד.

barvaz8

New member
חזרתי היום מנאפה - כנסו!

היה טיול מטורף ממש ממש מטורף! ישנו במלון דירות מאוס וזה אחלה מלון יש מטבחון מקרר גז כלים חדר גדול בריכה מרחק הליכה מהסקוור, קיצור זה שווה. לאלה שרוצים להשכיר קטנועים אל תתלבטו תשכירו! זה חוסך הרבה זה כיף וזה מוסיף הרבה לחוויה של הטיול אני ממליץ להשכיר מבן אדם קירח בשם חאריס הוא נמצא קצת לפני הפארק מים גם זול אצלו וגם הוא גבר ולא קונס על שריטה קטנה. בקשר למועדונים אני ממליץ על האייס ובלק אנד וויט היה מטורף שם במיוחד באייס. עוד חוויה שאסור לוותר עליה זה הצוקים של נאפה תשאלו את המקומים איפה הצוקים (אנחנו ביקשנו מהבן אדם שלקחנו ממנו את הקטנועים שיוביל אותנו לשם והוא הוביל) קיצר בנסיעה בקטנוע זה 15-20 דקות נסיעה מהמרכז וזה שווה כל רגע יש שם נוף מדהים צוק בגובה 12 מטר ומים בעומק 9 מטר הקפיצה משם מרגשת ומלאה באנדרנלין - מומלץ בחום. אם תרצו לשמוע עוד משהו תשאלו פשוט אין לי כוח לרשום הרבה ולכל מי שנוסע שיהנה !

asafs8

New member
תקשיבו לי, אל תסעו לאיה נאפה

פשוט מבאס מדי לחזור :( לא עכשיו ברצינות ... היה ענקקק ענק ענק כל מי שיכול להרשות לעצמו שיסע בלי לחשוב פעמיים אם למישהו יש שאלות אני פה

איה נאפה..גן עדן בשלמותו...

היי אנשים, אני קוראת את ההודעות שלכם, מרגישה את ההתלהבות של לפני, אל תדאגו כל מי שטס או ייפגש במטוס או ברחבי הסקוואר, מי שדואג- אי אפשר לפספס אותו פשוט לכו אחר האורות בשמיים... הניסי ביץ' למודאגים נמצא כ-5 דק' נסיעה מהמלונות הקרובים לסקוואר, אל תעזו לעשות זאת ברגל כי לקח לי בערך כשעה וחצי בחום הקפריסאי הזה.. אם אתה רק רוצים לחסוך את הכסף, עדיף לחכות לאוטובוס שכרטיסו עולה בדיוק חצי פאונד במקום המונית שעולה 3 פאונד. באיה נאפה הייתי שנה שעברה, בסוף י"א, מודעת למקום שאני טסה אליו מאחר ואני הנציגה השלישית מהמשפחה שמגיעה לשם. הרשתי לעצמי לפתח ציפיות, לקוות ולהנות....שכנתי במלון דירות קאראס הוטל, מלון של ישראלים נטו, מקום נחמד קצת מתפרק עם בריכה קצת רקובה...אבל..אפילו החוויה הלא נעימה של המלון תרמה לאווירה של החופשה, גם בגלל האנשים המקסימים וגם בגלל המנהלים... חגגתי שם יומולדת 17 בערב האחרון, היינו בפאב הג'זמין אין (הוא קצת מחוץ לסקוואר) הפאב הכי טוב בכל איה נאפה לדעתי. רוקדת דירטי דנסינג לרקע הקריין הבריטי שצועק למיקרופון go tali its your birthday. כל יום ים, טרמפ על הטוסטוס עם הידידים, ארוחה במסעדה, התארגנות, פאב, מועדון, אפטר בריבר רגיי.... לילה ראשון, הולכת לאביס, חצאית שחורה קצרצרה, לא מודעת למסיבה שאלייה נכנסת....רוקדת לצלילי הדיסקו ופתאום...קצף!!! זהירות, זה דבר מחרמן... אנשים נוגעים נהנים, מחפשים את הקורבן..והנה מצאתי...אירי מדהים, החלפנו בדיוק מילה ומשם הכל התגלגל להתפרעות על המדרגות הרטובות.. וואיי איזה זכרונות... אנשים תהנו!!!!!!!!!!!!!!!! השנה הייתי בקפריסין (חזרתי לפני יומיים) אבל הפעם בלימסול, עיר תיירותית שונה לגמרי מאיה נאפה, אין שם ישראלים אבל גם לא כל כך מועדונים ופאבים וצעירים....הייתי שם רק בשביל לעבוד, הבוסים הנחמדים הבטיחו לי ערב באיה נאפה לפני שאני חוזרת, וכך היה!! ושוב ישבתי בג'ורנסיק פאב ומיד אחרי זה בcarwash האגדית!! היה מדהים, אנשים תהנווווווווווו!! ועכשיו בשבילכם קצת תמונות...

היום חזרתי מאיה נאפה!!!

מדהים אנשים פשוט שווה!!!!!!! ממליץ בחום!!! למי שיש שאלות תשאלו חופשי אין לי בעיה לענות!

A dirr

New member
תוספת בקשר לכסף...

באתי עם 500 דולר. המרתי100 בשדה התעופה מה שהתברר לי כלא צעד חכם... באייה נאפה יותר משתלם להמיר אם נותנים לכם פחות מ45 פאונד למאה דולר אז נדפקתם לי הספקו 400 דולר (בדיוק) בלי להתחשבן על יקר או זול.

livnaky

New member
היי אחלה סיכום

נשמע שנהנת למרות המלון המזעזע. אולי אתה יודע על מלון מאוס???? ובאנגלית A.MAOA. מאיזה חברת השכרה אתה ממליץ להשכיר קטנועים? וכמה עולה לך כל תוספת כמו שרשרת וקסדות... יש לי רשיון ואני בכל זאת מתלבטת לקחת כי אני מפחדת מהכיוונים ההפוכים וכמו שאמרת תאונות בגלל שיכורים וכאלה... סה"כ לא נהגרתי על טוסטוס בערך שנה... ונחמד לדעת שיש אנשים בגילנו שהולכים לשם ולא רק חמודים וחמודות צעירים בני 17 או 18. תודה ליבוש

בשביל כולם

אופנועים וטרטורונים! טרקטורון עולה 900 שקל עם אתם לוקחים 2 לכל אחד ל שבוע אופנוע עול 350 שקל אבל תזהרו מאוד ולסוע רק עם קסדות הייתי במלון ריבר סייד מלון בן זונה!!!!!!! פשוט היה פצצה קרוב למרכז ולא צריך יותר ממה שהוא נותן נייסי ביץ, זה שם החוף שכולם הולכים פול אנשים כל היום יש מלא הטרקציות מים ממליץ בחום על אופנוע ים ובנגי אתם חייבים לעשות מועדונים אני הכי נהנתי בcastel קשה להיכנס מי שנראה ישראלי כי הם שונאים ישראלים בצדק ולא בצדק גם אבל מועדון בן זונה הכי טוב שהייתי בחיים חוץ מזה ice מסיבות קצף פצצות בלאק אנד וויט מוסיקה שחורה טובה , שתהיו שם תדברו עם אנשים כבר תדעו לאן כולם הולכים המקום קטן וקל להתמצאות ! שווה לסוע שווה ביותר!

למעלה