חוזרים, חוזרות והמלצות

...

גם אני לא הולכת בשביל הישראלים... והאמת שיותר התכוונתי לתיירים...חחחח אבל בכל זאת תודה :)

shayavr1

New member
חחח חבר'ה

תשאירו קצת מהסקס אפיל\מרומז לאיה נאפה... לא צריך לבזבז את זה בפורום חרמנים

GHITK

New member
אני חזרתי שלשום ב29.7 כמה עצות...

אז ככה, הייתי במלון מרה נאפה ! מלון בן זונה ! כולם ישראלים.... היה הכי כיף להעביר ת'זמן איתם ! מהרגע שחוזרים ב4 וחצי מהמועדונים עד ל6 בבוקר שהולכים לישון, יושבים ליד הבריכה, מדברים ! בצהרים כשחוזרים מהים עד שיוצאים יושבים מדברים.... היה הכי כיף בארץ ! חופים, כולם אותו דבר, סתם מתלהבים מהניסי ביץ' כי יש בו ישראלים...בכל חוף יש בנות בלי בגדי ים, זה לא דבר נדיר שם ! קטנועים, אל תשכירו בשום מקום שהוא לא ספיד בייק ! רק בספיד בייק ! אבל אם כבר אז ביננו, לא צריך להשכיר! הסקוואר קרוב כמעט לכל מלון, והים גם במרחק הליכה, חוץ מהניסי ביץ' אבל בפעמיים שלושה שנוסעים אליו אפשר לקחת מונית...זה באמת לא קריטי. חצי מהמלון שלי חזר פצוע מהקטנועים...היו חברה שדפקו אופנוע, בקושי היה להם כסף לחזור הביתה, היו צריכים לאסוף מכולם כסף כדי שיהיה להם לאכול קצת וכסף לחזור הביתה... מסיבות, הייתי באייס,בלק אנד וויט,בקויוטה אגלי ובבגליס.... האייס ששמה מסיבות הקצף, דווקא איכזב אותי, זה כמו בארץ מכניסים יותר מדי אנשים, וברגע שמתחיל הקצף כולםםםםם נמחצים שם ! בנות מסכנות מטר 60 נמחצות ע"י בריטים שמנים...אני,חבר שלי ועוד כמה מהמלון לא התרשמנו מהמסיבה, היא חביבה, לא יותר. קויוטה אגלי, מקום בןןןןן בןןןןן בןןןן זונה ! מומלץ בחום, לא יקר, אנשים טובים באים לשם, מוזיקה משגעת... יש גם ערבים בחינם בקיוטה, חפשו אותם.. כשאני הייתי, הערב חינם היה יום רביעי...תבדקו גם אתם... בגליס, מועדון סוף הדרך, ב2 וחצי בלילה מתחילה ממטרה ענקית בתקרה, להשפריץ על כולם, אתה יוצא משם ספוג מים, אבל זה שווה כל דקה, האווירה שם סקסית בטירוף עם כל המים.... בלק אנד וויט, לאוהבי המוזיקה השחורה מומלץ, מועדון חביב ביותר, מוזיקה טובה, אווירה טובה...בנות יפות....הרבה ישראלים....באמת נחמד! אוכל, לא זול, אבל גם לא בשמיים...במסעדות מחירים סבירים, אבל במכולות וכאלה יקר !!!!! בקבוק קולה עולה 14 שקל במקומות הזולים !!! בקבוק קולה של 2 ליטר הכי זול שיש זה ב13 וחצי שקל ! פחיות לעומת זאת מחירים סבירים של 4.5-6 שקלים, רצוי לקנות אוכל למלון ולעשות מדי פעם ארוחות בחדר, זה סבבה לאללה... אלכוהול, בדאנס בארים משלמים בערך 20 שקל לקוקטייל+2 שוטים בערך... אל תכנסו לדאנס בר לפני שדיברתם עם היחצנים בחוץ, הם יתנו לכם את ה2 שוטים חינם על כל משקה, יש מקומות גם שאם תדברו איתם וזה, יתנו לכם אפילו 3 שוטים חינם... מחירים סבירים בדאנסברים, במועדונים ! בן 15 ל20 שקל בקבוק מים ! תזהרו ! בקיצור, חזרתי עם המון חוויות, היה לי ממש כיף...סוף הדרך... חוויה לפני צבא, שווה כל שקל! מכירים ישראלים סוסים מכל הארץ ! ועושים באמת שמח, כל ישראלי שאתה פוגש שם, כאילו אתם חברים כל החיים... לכל אלה שנוסעים תהנו, תעשו שמח ! אם מישהו צריך עזרה אני באי סי 159570552 נב' אם מישהו היה בתאריכים האלה באיה נאפה שיכנס גם ^_^ בין ה22.7 ל29.7

Nightwish21

New member
סוג שקע...

הבנתי שיש שם סוג שקע אחר? איזה ואם אפשר למצוא משהו מתאים בהום סנטר אולי?

למעלה